۱:۵۰ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹
helia fish گفته
سلام اقا عرفانخوش حال شدم دیدم شما هنوز فعال هستید
یادمه قبلا کلی میگو داشتید برنامه ایی برای خرید میگو ندارید؟
خیلی موفق بودید توی نگهداری از میگو
بلک گوست خیلی بامزه زیباست
موفق باشی اقا عرفان
سلام.
یه دوره تقریبا سایت خیلی بی روح شد بود ولی حالا دوباره مثل سابق شده و این خیلی خوبه
درسته تو این اکواریوم خیر برنامه ای ندارم ولی شاید در اینده یه کار هایی بکنم که چون چیزی قطعی نیست توضیحی نمیدم....
نظر لطفتون هست
قابلتون رو نداره اگه اومدید این طرفا تقدیمتون کنم.
همچنین برای شما و دوستان بهترین هارو ارزومندم
sarkhanzadeh گفته
با سلام و صبح بخیرعرفان جان تانک با دکور جدیدت رو تبریک میگم،من هم حدود یک سالی کلا نبودم الان یک چند وقتیه پراکنده میام اینجا و دوباره از محضر دوستان و اساتید این سایت کسب تجربه میکنم.
من هم با دوستان موافقم که طرح دکور جدید در عین سادگی خیلی زیبا و دلنشینه.
از اون کریپتون خیلی خوشم اومد به کلیت طرح تانکت میاد واقعا.
فقط یک پیشنهاد بابت فیلتر که اگر بتونی جایی قرارش بدین که کمتر دید داشته باشه دیگه خیلی عالی میشه(مخصوصا اگر روی دیواره های عرضی قرارش بدین که خروجی اون در طول آکواریوم قرار بگیره فکر کنم هم تلاطم آب کمتر بشه و هم از نظر ظاهری بهتر باشه).
به به کی به ما افتخار داده
چطورید جناب سرخانزاده؟!
بله دیدم فعالیت دارید و برای من حداقل افتخار با شما و همه دوستان هم کلام بشم
چند روز بود می خواستم بهتون تو شخصی پیام بدم و جویای احوال خودتون و تانکتون بشم که یادم رفت متاسفانه....
نظر لطفتون جلو تانک شما و دوستان اصلا چیزی نیست
قابلتون رو نداره اگه سرتون گرفت این طرفا تقدیمتون کنم.
حتما عملیش می کنم می خوام چند روز هست گیاه جدید بگیرم ولی بار نمیاد حالا تو این چند روز به احتمال زیاد بار جدید اکواریوم فروشی میاد گیاه اضافی می کنم بعد فیلتر رو مخفی می کنم.
مرسی بابت اینکه وقت گذاشتید
(SINA) گفته
سلام آقا عرفان گل، ستون سایت
بازم مثل همیشه آکواریوم تون قشنگ میشه شعر گفتم خب چه گیاهایی داریا، آکواریومت رو آمازون کردن انصافا
مراحل تخمریزی کت فیشت چی شد؟ تو تصویر اول اون قرمز بالای آکواریوم چیه؟ ماهیه یا گیاه؟
سلام ستون ایران زمین
عالی بود ...والا چیزی نیست لطف دارید
والا مراحل خاصی نداشت این مراحل تقریبا حدود۲۰روز تا۲۵روز طول کشید ولی حیف شد انشالله یه ماده جدید میگیرم و دوباره شروع می کنم
اون فایتر هست
مرسی وقت گذاشتی سینا جان
راستی دوستان حلزون زبرا به رحمت ایزدی پیوست خدا بیامرزتش ولی از لاکش استفاده بهینه کردم و دوباره گذاشتمش تو اکواریوم
موفق باشید
کاربران زیر از ERFAN_PC برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
(SINA), Mohammad 8.731, Sarkhanzadeh, Ali 386در این دنیا، همه چیز با تعادلی ساده بین دو چیز اداره میشود، آنچه برنده میشوید و آنچه از دست میدهید.
۹:۱۳ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹
سلام به همگی.
بعد حدود ۱ سال دوباره گفتم یه تاپیک شخصیم رو بروز کنم و از نظرات شما عزیزان بهره مند بشم!!!
خوب حدود ۴ ماه پیش بلاخره از آنجلم دل کَندم که در کنارش از تعدادی کوری پاندا و استربای و یه بلک گوست که عکسش هست تو صفحات قبل و دو تا گورامی دارف کوتوله و فایتر و یک جفت پلاتی نگهداری می کردم که همرو رد کردم فقط پلاتی هارو رو نگه داشتم برای طی کردن سیکل و همچنین یدونه کوری استربای و پوزه بوته ای ها !!!
هدف اصلیم از این تغییر ترکیب و دکوراسیون نگهداری از شریمپ به صورت تخصصی بود*.
بعد چند روز یه تعداد شریمپ با کیفیت وارد اکواریوم کردم که نژاد اصلی گلدن لاین و در کنارش دو تا سوپر ردفایر و یدونه هم رد لاین اضافه کردم !!!
پلاتی ها هم ۱ ماه بعد رد کردم به همراه کوری استربای و اکواریوم بدون ماهی و تخصصی شریمپ و پوزه بوته ای شد!
و خوب تلاش های چندین سالم تو دنیای آبزیان جواب داد و موفق به تکثیر پوزه بوته ای شدم و نر همون نر مشکی مولدم بود و ماده هم یدونه آلبینو بلو آیز که از بچگیش خرید بودمش و شانسی ماده شد و با نرم جفت شد و تا الان ۳ بار تخم گذاشتن که بار اول کلا یه بچه بدنیا اومدن با کلی مکافات دفعه دوم تمامی بچه ها که حدود ۱۵~۱۶تا بودن بزرگ شدن و دفعه اخرم که ماهه پیش بود متاسفانه هم بچه به دلیل کافی نبودن رسیدگی بنده مردن و خوب از این این به بعد حواسم به همه چیز به صورت حرفه ای هست
عکس های پایین رو امروز گرفتم کیفیت اب تو بهترین حالت خودشه ولی تو عکس ها بد دیده میشه!👌
حدود ۱.۵هفته پیش تعداد کلونی میگو ها به ۱۲۰ تا می رسید که حقیقتا خیلی زیاد بودن و منم بالغ بر ۸۰ تاش رو که کیفیت پایین تری داشتند رو حذف کردم تا هم کیفیت کلونی بره بالا هم تعداد کنترل بشه...
عکس هارو در حالی گرفتم که داشتم میگو ها و پوزه بوته ای هارو تغذیه میکردم و اون ها هم جمع شده بودن!
عکس های پایین از تولیدی های خودم هست قصد اصلیم تو شریمپ اصلاح کیفیت هست در حال حاظر...
۳ روز پیش هم ۱۵ تا تترا نئون کوچیک به اکواریوم اضافه کردم .
چقدر سرعت نت ضعیف شده برای ۱۴ تا عکس حدود ۳۰ دقیقه وقت گذاشتم....
دوستان یه نکته ای هم عرض کنم تعداد شریمپ ها و پوزه بوته ای ها خیلی بیشتره ولی فعلا همین عکسارو گرفتم تا اینده مجدد تاپیک رو شارژ میکنم
موفق باشید
کاربران زیر از ERFAN_PC برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387, ๑۩ MOEIN ۩๑, phoenix_love58, mehrad-091, Abedi, Sarkhanzadeh, AROWANA. OSCAR, paradox--در این دنیا، همه چیز با تعادلی ساده بین دو چیز اداره میشود، آنچه برنده میشوید و آنچه از دست میدهید.
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
95 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2723
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 35032
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7748
جدیدترین اعضاء:
Get your money bilberimech.blogspot.nl Q2, Get your money bilberimech.blogspot.nl vH, Get your money bilberimech.blogspot.nl j6, Get your money bilberimech.blogspot.nl l3, Get your money bilberimech.blogspot.nl yM, Get your money bilberimech.blogspot.nl Gbمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014