۱۱:۳۹ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۲۳ آذر, ۱۳۹۹

Erfan386 گفته
سلام.دوستان کم لطفی نکنید و نظرتون رو از من دریغ نکنید.
عکس ها مال دیروزهست که کیفیت اب پایینه.
الان اب خیلی خوبه کیفیتش و میشه گفت عالییی
ببخشید بابت کیفیت پایین بعدا عکس های بهتری قرار میدم
این نما از بالای گیاه ها خیلی عالی هستند.
و
می دونم خیلی بد شده نخ ها ولی دیگه ....
به نظرتون کی نخ هارو باز کنم؟؟؟
لطفا نظر بدید.
![]()
سلام
مبارک باشه .
به امید پیشرفت روز افزون .
به جز فیلتر داخلی ، فیلتراسیون دیگه ای هم دارید ؟
از محلول آمادگی ساز آب استفاده کردید ؟
کاربران زیر از MAHDI Z برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ERFAN_PCراه اندازی تانک حرفه ای مهم نیست ؛ نگهداری اون تانک به صورت حرفه ای ، مهمه
۹:۳۶ ق٫ظ

کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹

MAHDI Z گفته
سلام
مبارک باشه .
سلام.
ممنون
نه متاسفانه و باکتری ها در کوچه به سر می برند
ولی بزودی می خوام مقداری پوکه ی معدنی به اسم(لیکا)رو که متخلخل هست رو بزارم در قسمت ورودی فیلتر از طرف پایین که باکتری ها لذت ببرند
بله بار اول زدم وولی متاسفانه برای بار دوم استفاده نکردم یعنی نداشتم و گفتم تو همون ابر فیلتر باکتری هست
زمین خالی ، ولی رو نیمکت پر از ذخیره....
۱۱:۵۲ ق٫ظ

کاربر ممتاز
۲۳ آذر, ۱۳۹۹

Erfan386 گفته
MAHDI Z گفته
سلام
مبارک باشه .
سلام.
ممنون
نه متاسفانه و باکتری ها در کوچه به سر می برند
ولی بزودی می خوام مقداری پوکه ی معدنی به اسم(لیکا)رو که متخلخل هست رو بزارم در قسمت ورودی فیلتر از طرف پایین که باکتری ها لذت ببرند
بله بار اول زدم وولی متاسفانه برای بار دوم استفاده نکردم یعنی نداشتم و گفتم تو همون ابر فیلتر باکتری هست
![]()
حتما از مدیا یا پوکه معدنی استفاده کنید البته پیشنهاد میکنم یه تاپ فیلتر تهییه کنید و مدیا رو داخلش قرار دهید .
از محلول آماده سازی آب هم ( ضدکلر و از بین برنده فلزات سنگین آب ) اگر استفاده میکنید از برندهای ایرانی استفاده نکنید چون آب کدر میشه و خیلی طول میکشه تا خوب بشه .
ERFAN_PCراه اندازی تانک حرفه ای مهم نیست ؛ نگهداری اون تانک به صورت حرفه ای ، مهمه
۱۱:۵۷ ق٫ظ

کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹

MAHDI Z گفته
حتما از مدیا یا پوکه معدنی استفاده کنید البته پیشنهاد میکنم یه تاپ فیلتر تهییه کنید و مدیا رو داخلش قرار دهید .
از محلول آماده سازی آب هم ( ضدکلر و از بین برنده فلزات سنگین آب ) اگر استفاده میکنید از برندهای ایرانی استفاده نکنید چون آب کدر میشه و خیلی طول میکشه تا خوب بشه .
سلام.
ممنون از راهنماییتون.
تاپ برای پلنت مناسبه/؟{به میگو اسیب نمیزنه)
چشم.
۱۲:۰۸ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۲۳ آذر, ۱۳۹۹

Erfan386 گفته
MAHDI Z گفته
سلام.
ممنون از راهنماییتون.
تاپ برای پلنت مناسبه/؟{به میگو اسیب نمیزنه)
چشم.
![]()
به میگو که کاری نداره مثل فیلتر داخلی آب رو میگیره ولی با این تفاوت که آب آکواریوم هدایت میشه به داخل مخزن تاپ فیلتر و بعد از عبور از و مدیا وارد آکواریوم میشه .
بعپدد از عبور از پد و مدیا دوباره آب هدایت میشه به داخل آکواریوم .
البته من تاحالا پلنت نداشتم درواقع گیاه های معمولی نثل کریپتون داشتم و پلنت به حساب نمیاد و اطلاع ندارم که تاپ فیلتر برای پلنت خوب هست یا نه .
ولی نکته مهم این هست که فیلترهای داخلی رو نمیشه داخلشون پد
بعد از عبور از پد و مدیا دوباره آب هدایت میشه به داخل آکواریوم .
البته من تاحالا پلنت نداشتم درواقع گیاه های معمولی نثل کریپتون داشتم و پلنت به حساب نمیاد و اطلاع ندارم که تاپ فیلتر برای پلنت خوب هست یا نه .
ولی نکته مهم این هست که فیلترهای داخلی رو نمیشه داخلشون پد گذاشت و داخلشون اسفنج میذارند ولی داخل تاپ فیلتر پد قرار میدهید و در شفاف شدن آب تاثیر گذار هست .
۱۲:۱۷ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۲۵ مرداد, ۱۳۹۷

سلام ناپ فیلتر کربن دی اکسید رو از اب خارج میکنه برای همین نود رصد مواقع برای پلنت از تاپ فیلتر استفاده نمیکنن معمولا سطلی میزارن که خب گرونه (اگه نمیخواید هزینه کنید فیلتر های هنگان با اینکه تو آب حباب ایجاد میکنن بازم از تاپ فیلتر خیلی بهترن اینو بر اساس تجربه و البته استفاده از تجربه پلنت بازهای حرفه ای میگم)
کاربران زیر از Mani mani mani برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ERFAN_PC۱۲:۲۶ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹

سلام.
ممنون از هر دو دوستان خوبم
به نظر من تاپ مناسب پلنت نیست و هنگان خیلی خوبه سطلی هم عالی.
ولی من می خواستم هنگان بگیرم چون می خواستم از در اک استفاده کنم که ماهی ها نپرن بیرون داخلی گرفتم
وگرنه از اول هنگان میخریدم.
راست لطفا بگید کی نخ ها رو باز کنم؟
۱۲:۳۷ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۲۱ فروردین, ۱۴۰۰

من یه مدت آک قرنطینه رو پلنت کردم به خواطر همین فیلتر هنگان براش خریدم و برای اینکه ماهی ها بیرون نپرن
برای در آکواریوم تلق شفاف خریدم و اون قسمتی که لوله و سیم و ... فیلتر قرار دارن رو بریدم و هیچ ماهی نپرید بیرون ولی هواستون باشه زیاد نبرید
کاربران زیر از Ali 386 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ERFAN_PC۳:۳۶ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹

Ali 386 گفته
من یه مدت آک قرنطینه رو پلنت کردم به خواطر همین فیلتر هنگان براش خریدم و برای اینکه ماهی ها بیرون نپرنبرای در آکواریوم تلق شفاف خریدم و اون قسمتی که لوله و سیم و ... فیلتر قرار دارن رو بریدم و هیچ ماهی نپرید بیرون ولی هواستون باشه زیاد نبرید
سلامم.
فرمایش شما درست ولی اک من درش شیشه ای هست و نمی خوام درش رو ببرم و تلق هم نمی خوام استفاده کنم
ولی اگه در نداشت از اول حتما تلق می خریدم و حرف شما کاملا درسته اقا علی
امروز شیشه رو مثل (...)تمیز کردم.برق میزنه و {وقتی اب شیر که پر کلر هست رو میبینم }هر چند وقت یکبار دل می خواد از اک یه لیوان بردارم بنوشم
ولی خداییش اب بهترین کیفیت ممکن رو داره
مگنت دارم تازه خریدم ولی شیشه از طرف بیرون رو خوب تمیز نمی کنه
اگه شد یه عکس میزارم و بکگراند هم میخرم بعدا فقط چه رنگی بخرم خوبه؟؟؟/
در نظرسنجی شرکت کنید لطفا
بکگراند چه رنگی بخرم؟
- ابی پرنگ(تقریبا ابی تیره)
- سیاه
- سفید
۳:۴۳ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۲۱ فروردین, ۱۴۰۰

۳:۵۱ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹

من خودمم ابی رو بیشتر می پسندم و ابی رو تیک زدم
و به نظر گیاه ها بیشتر به چشم میان و....
و گوپی هام بیشترشون قرمزن تو ابی بیشتر به چشم میان و می خوام بزودی نر ها کم کنم تقریبا۸الی۹تا می خوام۴تاشون رو نگه دارم و بقیه رو میندازم تو استخر پیش گلدفیش ها ببینم چی میشهالبته گوپی اب هم دارم ولی یه دونه مادست با ۱۰الی۱۵بچه ولی بیشترشون قرمزن
۴:۱۵ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۹ مرداد, ۱۴۰۰

۴:۵۹ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۹ مرداد, ۱۴۰۰

۹:۴۴ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹

۱۱:۰۵ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۹ مرداد, ۱۴۰۰

۱۱:۰۶ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۹ مرداد, ۱۴۰۰

۲:۰۵ ق٫ظ

کاربر هدفمند
۲۵ مرداد, ۱۳۹۷

دوست عزیز وقتی زیر پیامتون کسی پیامی نزاشته میتونید دکمه ویرایش رو بالای پیام قبلیتون بزنید و حرف جدیدتون رو به پیام قبل اضافه کنید. اینجوری نظم سایت هم حفظ میشه و کمتر پست اسپم زده میشه. الان پیام من هم اسپمه چون ربطی به موضوع نداشت
کاربران زیر از Mani mani mani برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ERFAN_PC۱۲:۱۰ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹

۳۰MAHI گفته
فایتر حتی ممکن هست به خودش هم آسیب برسونه هنگام حمله به گوپی ها .
سلام.
من تا به حال ندیدم فایتر به خودش اسیب بزنه چون خودم داشتم و منظورتون از اسیب چیه؟؟؟
Mani mani mani گفته
دوست عزیز وقتی زیر پیامتون کسی پیامی نزاشته میتونید دکمه ویرایش رو بالای پیام قبلیتون بزنید و حرف جدیدتون رو به پیام قبل اضافه کنید. اینجوری نظم سایت هم حفظ میشه و کمتر پست اسپم زده میشه. الان پیام من هم اسپمه چون ربطی به موضوع نداشت
بله من با حرف اقا مانی موافقم
عکس پایینم که ...........
مال یدونه از ریلی هاست پوسته دقیقا تو عکس دوم قسمت روبه رو
۱۰:۴۲ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹

سلام.
امروز یه مدل غذا درست کردم البته برای تفریح بود و یه تقلید از محمد پارسا جان زدم
من قرص اسپرولینا داشتم که به ماهی میدادم ولی تا برای میگو ها میندازم ماهی های گیرن بقیه غذا رو می خورن و به ماهی ها هم اندازه میدم ولی زود میخورنش و میان ظرف غذا شریمپ ها.
من قرص رو پودر کردم و با عصارهی سیر و آب ترکیب کردم و مخلوط کردم و مالیدم و دیواره های ظرفم و خشک شد و پولکی تحویل گرفتم.
و پولکی ها دیرتر نسبت به قرص حل میشوند و سفت بود ماهی ها نتونستم میل کنند البته تکه های درشت رو منم ریختم برای میگو ها و بعد نیم ساعت میگو ها رفتن سراغشون و لامپ خاموش بود و ماهی ها نمی دیدن و....
البته می دونم از نظر میگو ها زیاد قانع نشدید ولی دیگه....
البته می تونین مثل محمد پارسا جان از اسپرولینا هایی که به صورت پودر هستند استفاده کنید مثل برند اسپرولینا ام اف اکو که به صورت پودر هست استفاده کنید که در میکس هم خیلی به کار میاد.
عکس هم میگزارم.
نظر یادتون نره.
.
۶:۲۱ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۲۱ فروردین, ۱۴۰۰

سلام
من هم از روش شما یه غذای پولکی درست کردم
با سیست آرتمیا دکپسوله و چند قطره آب
اول سیست رو ریختم و چند قطره آب ریختم و آنقدر کوبیدمشون تا خمیر شدن بعد به دیواره های ظرف مالیدن و فن کامپیوتر که برای آکواریوم ساخته بودم رو روش گذاشتم تا سریع تر خشک بشه و بعد به ماهی ها دادم
من این غذا رو برای سیچیلاید ها درست کردم
شاید بپرسید چرا همینجوری به ماهی ندادم ?
چون ریز هستش و ماهی ها نمیتونن خوب بخورند و از آب شوششون میزنع بیرون و کیفیت آب رو میاره پایین و من تبدیل به پولکی کردمش و ماهی ها راحت تر بخورند
کاربران زیر از Ali 386 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ERFAN_PCبیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
95 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3677
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 576
اعضا: 33016
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7644
جدیدترین اعضاء:
2591159513, hasti11167, amirho, Sobhan86, ho.ssein, lover0m2j1jمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3002