۱۰:۰۵ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام
این تاپیک به این جهت ایجاد شده که یک پله به حرفه ای شدن نزدیکتر بشیم و تا حدی که معلوماتم اجازه بده این افزودنیها رو توضیح بدم تا بدونیم فرق غذای تترا با بیومار چیه و چرا با این که بیس بیشتر غذاها یکی هست درجه های کیفی متفاوته و هم چنین این عناصر با مقدار کم چه تاثیراتی روی بدن ماهی ها دارند و هم چنین برای خوشرنگ شدن رشد بهتر و بلوغ جسمی و جنسی کدامها بیشتر موثرند.
البته به مبعضی موارد در سایت پرداخته شده که اگه حافظه ام یاری کنه لینکشون رو قرار میدم.
در آخر هم حق معنوی این مقالات متعلق به این سایته و هر گونه کپی و برداشت و غیره باید با اجازه مدیر سایت انجام بشه.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
my_ac, poria.6745, ahmadreza.kh, شهریار (onlypet.ir), Sarkhanzadeh, 𝓥𝓪𝓷𝓲𝓵𝓵𝓪, Mhs, -paradox, Amir_moshtag//
خستم...خیلی خسته
۱۰:۱۶ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
آنتی اکسیدان های مورد استفاده در ماهیان:
(حد الامکان سعی میکنم ساده توضیح بدهم)
اول ببینیم رادیکال آزاد یعنی چی و اکسیداسیون چیه تا بعد به خواص این مواد پی ببریم.
اکسیداسیون عنی ترکیب مواد با اکسیژن که در بدن موجودات زنده برای تولید انرژی مواد سوختی -عموما هیدروکربنها-با اکسیژن واکنش میدهند و تولید انرژی و حرارت میکنند.ولی همواره این فرایند باعث تولید مواد میشه که ناخواسته به خاطر بعضی اتفاقات در بدن تولید میشن و بسیار مضر هستند.حالا اسم این مواد مضر رو میگذاریم رادیکال آزاد.
برای خنثی کردن اثر این مواد که منجر به بیماری های خطرناکی میشن من جمله سرطان یه سری مواد دیگه طبیعت در اختیار ما قرار داده که اسمشون رو میگذاریم آنتی اکسیدان.
این آنتی اکسیدانها خواص دیگه ای هم دارند که برای هر کدوم منحصر به فرده و در ادامه معروفترین این آنتی اکسیدانها رو به مرور بررسی میکنیم:
۱-شاه آنتی اکسیدانها لقبیه که به آستاگزانتین دادند.
۲-لوتئین و زیزانتین-هر دو موجود در تخم مرغ -
۳-ویتامین ث
۴-ویتامین ای
۵-بتاکاروتن-که تبدیل به ویتامین آ میشه و عامل رنگ نارنجی هویج-
تو منابع مختلف سلنیم هم عنوان شده که در سیر سبزیجات و گوشت ماهیان پیدا میشه.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
8080m.n(محمد رضا), my_ac, poria.6745, شهریار (onlypet.ir), Sarkhanzadeh, 𝓥𝓪𝓷𝓲𝓵𝓵𝓪, Amir_moshtag//
خستم...خیلی خسته
۱۰:۳۰ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
آستاگزانتین:
بیشتر کسانی که در زمینه پرورش ماهی زینتی فعالیت دارند این ماده رو میشناسن و در سایت یه تاپیک راجع بع ساخت غذا رنگ وجود داره.لینک
زیاد راجع بهش صحبت شده ولی خلاصه وار چند تا نکته رو خدمتتون عرض میکنم:
جزو قوی ترین آنتی بیوتیکهایی است که در طبیعت وجود داره و به شدت روی سلامت و قوای فیزیکی و جنسی جانوران موثره و منابع طبیعی اون میگوها و برخی ماهیان و هم چنین جلبک هماتوکوک هست.برای ساخت غذای رنگ به کمک این ماده باید حتما در آب داغ حل بشه.
استفاده بیش از حد از همه چیزمضره و استفاده از این ماده هم میتونه اثرات بدی داشته از مشکلات گوارسی تا داغون کردن کبد و مرگ آبزی.
برای ساخت غذا رنگ قوی ترین و پر اثر ترین رنگ شناخته شده است و زمانی که به همرا ویتامینها-مخصوصا ای و ث-استفاده بشه بیشترین اثر رو داره.
دیگر رنگدانه ها :
میشه برای ساخت غذا رنگ از دیگر مواد هم استفاده کرد ولی تاثیر پایین یدارند به عنوان مثال عصاره چغندر یا لبو.
یادمه یه جایی گفته بودم تاثیری روی رنگ نداره ولی بهتره اصلاح کنم تاثیر کمی داره و طی یه مقاله که چندی پیش منتشر شده بود و از معروفترین رنگدانه ها در تغذیه ماهیان استفاده شده بود و اونجا رتبه اول رسید به آستای خودمون و بعد با یه تغییر خیلی زیاد لبو و بعدی بتا کاروتن و فلفل دلمه ای و در آخر بی اثر ترین هم گوجه فرنگی!
یعنی در واقع غیر از آستا یقیه تغییر کمی نشون دادند.
با این حال عصاره چغندر چون حاوی ویتامین ب ۹ هست و هم چنین پتاسیم خواص زیاد دیگه ای هم داره.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
my_ac, .phoenix, poria.6745, شهریار (onlypet.ir), Sarkhanzadeh, 𝓥𝓪𝓷𝓲𝓵𝓵𝓪//
خستم...خیلی خسته
۱۰:۴۲ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
اسپیرولینا:
اگه در تقویت رنگهای گرم ماهیان-قرمز و زرد و نارنجی-آستاگزانتین سلطانه این ور در مقابل در تقویت رنگهای سرد اسپیرولینا حکم فرمایی میکنه.
اسپیرولینا یه نوع جلبکه که در واقع از خانواده سیانو باکتری هاست که به خاطر طرح مارپیچش این اسمو بهش دادند و خواص گوناگونی داره من جمله :دارا بودن انواع مختلفی از ویتامین ها و هم چنین مینرالها و هم چنین دارای خواص زدایی ازبدن و بهبود عملکرد کبد و..........
خلاصه بگم اگه بخواه مواد غذایی مفیدش رو بگم چند تا مقاله ازش در میاد و خم چنین خواص مفید برای سلامتی زیاد اره به طوری که الان مکملهای غذایی مختلفی از این ماده برای انسنان هم تولید میشه و جزو سوپرفودها به حساب میاد و امان داره در آینده به عنوان منبع غذایی اصلی تغذیه انسان هم به کار بره.اما باید در محیط سالم پرورش پیدا کنه چون مواد مضر رو از آب میگیره و آبو تصفیه میکنه ولی در خودش ذخیره میکنه.
اا برای تغذیه لاروها خیلی مفیده و الان که داره به آرومی آب سبز کنار گذاشته میشه و تکثیر کنندگان بیشتر دارند رو به سمت این نوع مواد و جلبک کلرلا میارن چون هم رشد بهتری از لاروها شاهده میشه هم درصد بقا رو بالا میبره.
در تولید غذاهای حرفه ای هم از این ماده به مقدار کم استفاده میشه و ما برای اینکه بتونیم این ماده رو به غذای ماهی ها اضافه کنیم باید تو آب کمی حل کنیم و بعد غذا رو در اون غوطه ور کنیم تا به غذا بچسبه و بعد برای تذیه آبزیان استفاده کنیم.نکته مهم اینه که غذا دهی با این غذا باید به آرومی انجام بشه تا جلبکخورده بشه نه قبل از استفاده در آب پخش بشه و آبو سبز کنه.
الان که بازار تکثیر این جلبک داره داغ میشه اگه عمری باقی بود به روش تکثیر و پرورش و مواد مورد نیاز جهت پرورش این ماده غنی میپردازم.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
my_ac, poria.6745, ahmadreza.kh, شهریار (onlypet.ir), Sarkhanzadeh, 𝓥𝓪𝓷𝓲𝓵𝓵𝓪//
خستم...خیلی خسته
۱۰:۵۸ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
مینرالهای مورد استفاده در آبزیان و ماهیان آبشیرین:
میشه گفت مواد معدنی که بدن موجودات زنده نیاز داره رو تا اونجا که بشه شرح میدم و بعد منابع هر کدوم رو توضیح میدم.البته باید به مقدار کم از این مواد استفاده کرد.
کلسیم:استخوان سازی -لخته شدن خون -پولک سازی -ماهیچه ها
منابع :پوست کدو-قرص کلسیم-استخوان ماهیان و گوشـ ابزیان و پوسته میگو
مس:خون سازی و کمک به آهن در خون و رشد درست بدن
منابع:میگو و گوشت ماهیان-جو(در بیشتر غذاها از جو دوسر هم استفاده میشه)
ید :تنظیم هورمونهای بدن
منابع:جلبک -گوشت و پوست ماهیان
آهن:خون سازی و رشد و کمک در استخوان سازی و هم چنین قوای جنسی
منابع:دل مرغ و هم چنین میگو و اسفناج
منیزیم:استخوان سازی-تقویت عضلات-تنظیم کاذکرد عضلات ارادی و غیر ارادی
منابع:اسفناج-جلبکها-پودر استخوان
فسفر:انرژی سازی-استخوان سازی و عملکرد درست ارگانهای داخلی
منابع:اسپیرولنا-گوشت ماهیان و علی الخصوص میگو
روی:تولید مثل و تقویت قوای دفاعی بدن و سیستم عصبی
منابع:جو-گوشت دیگر آبزیان و اسپیرولینا
پتاسیم:تنظیم عملکرد مغز و مفاصل و هم چنین کارکرد کبدو کلیه
منابع:اسپیرولینا -گوشت ماهیان ومیگوها
سدیم:تنظیم کارکرد کبد و قلب و هم چنین سلول سازی و کارکرد درست کلیه و دستگاه گوارش
منبع:جلبکها -نمک و میگوها
لازم به ذکر برای جذب این مواد هم به ویتامینها نیاز دارن و هم چنین بر عکس یعنی همنیاز هم هستند.از طرفی منابع معروف هر کدام و چداگونه بیان کردم.ولی در مواد غذایی دیگه هم وجود دارند.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
8080m.n(محمد رضا), my_ac, poria.6745, ΡARSA, ahmadreza.kh, شهریار (onlypet.ir), Sarkhanzadeh, 𝓥𝓪𝓷𝓲𝓵𝓵𝓪, MAHDI Z//
خستم...خیلی خسته
۰:۰۲ ق٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
ویتامینهای مورد استفاده در تغذیه آبزیان و ماهیان آب شیرین:
کلا ویتامنها روش دسته بندی متفاوتی دارند ولی یه دسته بندب عمده حلال در آب و حلال در چربیه.
ویتامینهای حلال در آب به شدت میتونن کیفیت آبو پایین بیارن پس باید به روشی استفاه بشن که زیاد در آب نمونن.حلال در چربی هم درصورت استفاده بیش از حد کبد و دیگر ارگانها رو درگیر میکنه و چون به راحتی دفع نمیشه مساله سازه.
ویتامین آ:حلال در چربی
ترمیم زخمها سلامت سلولها و هم چنین رشد و نمو
منابع:هویج اسفناج لبو اسپیرولنا
ویتامین گروه ب:
متابولیسم سلامت کلی سلولها
مخمر جو اسفناج اسپیرولینا
لازم به ذکره این گروه شامل ۹ مدل ویتامینه که هر کدوم خاصیت منحصر ب فردی دارند.
ویتامین ث:حلال در آب
آنتی اکسیدان بالا بردن سیستم دفاعی بدن ترمیم زخمها دفع سموم و افزایش قوای جنسی
فلفل چغندر اسپیرولنا سیر
ویتامین دی:حلال در چربی
استخوان سازی -به کمک کلسیم- سلامت جسمی افزایش قوای جنسی در جنس نر
روغن ماهی و گوشت ماهی اسپیرولینا.موضوع مهم اینه که نور خورشید و یووی ویتامین نداره بلکه منجر به تبدیل مواد اولیه این ویتامین میشه یعنی واکنش ویتامین سازی رو راه اندازی میکنه.
ویتامین ای:حلال در چربی
موثر در تولید مثل و قوای جنسی افزایش توده عضلانی و رشد
اسفناج برگ چغندر روغن ماهی اسپیرولینا
ویتامین کا:حلال در چربی
ترمیم زخمها کارکرد رست کبد و کلیه و استخوان سازی
اسفناج کلم کاهو اسپیرولنیا
ویتامین اف یا اسید امینه های امگا ۳ و ۶
ترمیم بافتها رشد و سلامت قلب و عروق
لازم به ذکره که کمتر پیش میاد از این ویتامین در تغذیه آبزیان استفاده بشه.
روغن ماهی اسپیرولینا
همان طور که میبیند اسپیرولینا تقریبا تمام ویتامینها رو در حالت طبیعی داره و میتونه یه پا مولتی ویتامین باشه!
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
poria.6745, Sarkhanzadeh, شهریار (onlypet.ir), 𝓥𝓪𝓷𝓲𝓵𝓵𝓪//
خستم...خیلی خسته
۰:۲۴ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۸ اسفند, ۱۳۹۸
سلام اقا علیرضا
اول از همه ممنون بابت این مطالب
طبق چیزی که فرودید اسفناج دارای ویتامینای کا و ای هست که محلول در چربی هست و طبق گفته خودتون مصرف بیش از حد باعث مشگلات میشه
از اسفناج حد اکثر به چه مقدار میشه برای تغذیه ماهی استفاده کرد که ماهی دچار مشگل نشه؟
من یادمه قبلنا ۳ بار در هفته به ماهیام میدادم
۱۰:۳۷ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام
ابتد بگم معمولا این حقایق تغذیه در مورد مقدار ویتامین به صورت جدا وصنعنی بیان میشه و معمولا در مواد طبیعی موجود به اون صورت به خاطر دیگر خواص موجود دچار اوردوز نمیشه
با این حال مقدار مجاز بر حسب گرم برای ویتامین ای ۹۲ گرم و برای ویتامین کا تقریبا ۱۰.۷ گرم در روز برای یک ماهی ۱۰ گرمی بیان میشه.به بیان دیگه شما نیمتونید دچار اور دوز این دو ویتامین ب کمک فقط اسفناج بشید.!
//
خستم...خیلی خسته
۱۰:۱۶ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
ویتامینهای گروه ب در آبزیان:
چون این ویتامنها مستقلا یک گروه بزرگ هستند و علاوه بر سلامتی و شادابی ماهیان خاصیت ضد استرسی دارند به طور جداگانه مورد بررسی قرار میگیرند.در ضمن این خانواده حلال در آب هستند.
پ۱:انرژی سازی یا یه بیان دیگه بالا بردن متابولیسم و رفع استرس
منابع مخمر و جو اسپیرولینا استفاده از عصاره سیر باعث بالابردن قدرت جذب این ویتامین میشود.
ب۲: سوخت و ساز
منابع اسفناج کاهو اسپیرولینا
ب۳:کنترل قند و کمک به کبد
منابع: مخمر و جو و اسپیرولینا
ب۴:متابولیسم و سوخت و ساز و جلو گیری از کبد چرب
منابع:دل این ویتامنی معمولا توسط بدن ساخته میشه.
ب۵:افزایش انرژی و کنترل آدرنالین و رفع چاقی
منابع:جو کلم اسپیرولینا
ب۶:هضم مواد غذایی و افزایش انرژی
منابع:جو . کلم این ویتامین نیاز به عنصر روی برای کارکرد درست خود داره
ب۹:بیشتر برای جنس ماده مفیده و برای تکثیر موفق بسیار توصیه میشه
منابع:مخمر و اسفناج و برگ شلغم اسپیرولینا این ویتامین به فولیک اسید معروفه.
ب۱۲:خون سازی و حفاظت از سلولهای عصبی
منابع:مخمر و اسپیرولینا
به یه نکته دقت کردید؟مخمر و اسپیرولینا تقریاب شامل تمام ایم گروه از ویتامینها هستند.
مخمر شامل پروبیوتیک هم هست.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Sarkhanzadeh, 8080m.n(محمد رضا), شهریار (onlypet.ir), 𝓥𝓪𝓷𝓲𝓵𝓵𝓪//
خستم...خیلی خسته
۱۰:۱۲ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
عصاره سیر:
از اون جایی که استفاده از سیر در تغذیه ماهیان خیلی مهمه و جزوی از مکملهاست و در قسمتهای مختلف هم راجع به اون توضیح داده شده تصمیم گرفتم کاملتر و اصولی تر راجع به این گیاه توضیح بدم.
سیر حاوی کلسیم فسفر پتاسیم آهن و سدیمه.پس خیلی از مینرال ها رو داره.
از طرفی شامل حداقل سی نوع کربوهیدراته.
حاوی ویتامین آ ب۱ ب۲ و ث هست.
برای تهیه عصاره سیر دستورات متفاوتی وجود داره.روشی که من خودم استفاده میکنم رو بیان میکنم:
تقریبا دو حبه سیر رو حسابی بکوبید و با مقدار برابر آب مقطر یا آب جوشیده سرد شده در یخچال قرار بدید.پس از ۴۸ ساعت مخلوط باقیمانده رو از صافی-مثلا پارچه نخی-رد گنید و از عصاره سیر نهایت استفاده رو ببرید.از قسمت جامد هم میتونید در ترکیب با ماست استفاده کرده و یه ماست سیر با تندی کمتر رو نوش جان کنید.
اما نکات:
در کل بهتره مقدار آب و سیر برابر باشه هر چند بعضی منابع گفته شده بهتره مقدار آب دو برابر مقدار سیر باشه.
بهتره در مقدار کم استفاده بشه چون ویتامینها و دیگر موادی که داره بر اثر مرور زمان از بین میرن.شرکتهای بزرگ از مواد نگهدارنده و کریر ها برای رفع این مشکل استفاده میکنن برای همینه ک قیمت بالایی دارند.
بهترین زمان استفاده دو تا دوهفته بعد از درست کردن عصاره میباشد هر چند بعضی منابع گفته شده با فریز کردن مدت زمان بیشتری میمونه ولی وقتی میشه در مقدار کم تهیه و نگهداری کرد بنظرم نیازی نباشه .
از فواید عصاره سیر میشه به درمان مشکلات انگل روده ای و تقویت قوای کلی بدن ماهی و هم چنین به خاطر بوییکه داره آبزی رو تشویق به تغذیه میکنه.حتی ممکنه یه ماه یا ز یه غذا خوشش نیاد ولی با عصاره سیر از اون غذا استقبال کنه.در بعضی منابع گفته شده برای تقویت قوای جنسی ماهیان هم مفیده.
استفاده بیش از اندازه از هر چیزی مضره وسیر هم همینطوره و میتونه موجب سوهاضمه و هم چنین دیگر مشکلات گوارشی بشه.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Sarkhanzadeh, شهریار (onlypet.ir), MAHDI Z, -paradox, Hamedhz//
خستم...خیلی خسته
۱:۱۶ ق٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
alirezaj گفته
عصاره سیر:از اون جایی که استفاده از سیر در تغذیه ماهیان خیلی مهمه و جزوی از مکملهاست و در قسمتهای مختلف هم راجع به اون توضیح داده شده تصمیم گرفتم کاملتر و اصولی تر راجع به این گیاه توضیح بدم.
سیر حاوی کلسیم فسفر پتاسیم آهن و سدیمه.پس خیلی از مینرال ها رو داره.
از طرفی شامل حداقل سی نوع کربوهیدراته.
حاوی ویتامین آ ب۱ ب۲ و ث هست.
برای تهیه عصاره سیر دستورات متفاوتی وجود داره.روشی که من خودم استفاده میکنم رو بیان میکنم:
تقریبا دو حبه سیر رو حسابی بکوبید و با مقدار برابر آب مقطر یا آب جوشیده سرد شده در یخچال قرار بدید.پس از ۴۸ ساعت مخلوط باقیمانده رو از صافی-مثلا پارچه نخی-رد گنید و از عصاره سیر نهایت استفاده رو ببرید.از قسمت جامد هم میتونید در ترکیب با ماست استفاده کرده و یه ماست سیر با تندی کمتر رو نوش جان کنید.
اما نکات:
در کل بهتره مقدار آب و سیر برابر باشه هر چند بعضی منابع گفته شده بهتره مقدار آب دو برابر مقدار سیر باشه.
بهتره در مقدار کم استفاده بشه چون ویتامینها و دیگر موادی که داره بر اثر مرور زمان از بین میرن.شرکتهای بزرگ از مواد نگهدارنده و کریر ها برای رفع این مشکل استفاده میکنن برای همینه ک قیمت بالایی دارند.
بهترین زمان استفاده دو تا دوهفته بعد از درست کردن عصاره میباشد هر چند بعضی منابع گفته شده با فریز کردن مدت زمان بیشتری میمونه ولی وقتی میشه در مقدار کم تهیه و نگهداری کرد بنظرم نیازی نباشه .
از فواید عصاره سیر میشه به درمان مشکلات انگل روده ای و تقویت قوای کلی بدن ماهی و هم چنین به خاطر بوییکه داره آبزی رو تشویق به تغذیه میکنه.حتی ممکنه یه ماه یا ز یه غذا خوشش نیاد ولی با عصاره سیر از اون غذا استقبال کنه.در بعضی منابع گفته شده برای تقویت قوای جنسی ماهیان هم مفیده.
استفاده بیش از اندازه از هر چیزی مضره وسیر هم همینطوره و میتونه موجب سوهاضمه و هم چنین دیگر مشکلات گوارشی بشه.
سلام به آقای علی رضای عزیز
اولا که خیلی ممنون بابت نکاتی که گفتین مثل همین عصاره سیر که خیلی کاربردیه و تصمیم گرفتم منم ازش استفاده کنم(چون تا الان عصاره سیر تهیه و استفاده نکرده بودم).یک سوال داشتم برای سیرهای باقیمانده به صورت جامد،اگر از اونها در غذاهای دست ساز استفاده بشه ماهی میل به خوردنشون نداره؟یا ممکنه توی آب تانک پخش بشه و آبو کثیف کنه؟چون میخوام ببینم اگه مشکلی نداره اون قسمتهای باقیمانده سیر رو هم در غذاهای دست ساز دیگه استفاده کنم؟
۱۰:۴۹ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
۶:۲۶ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۴ بهمن, ۱۳۹۸
۹:۳۰ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام
مرطوب بهتره ولی اگه محدودیت زمانی هست-به خاطر تحصیل یا کار یا...-روش خشک کردن هم پاسخگویه.
من خودم هم بیشتر از روش خشک کردن استفاده میکنم.ولی به مقدارکم چون همونطور که خودتون میدونید هم احتمال خراب شدن غذا زیاد میشه هم ممکنه دیگه مورد پسند آبزی نباشه.
در ضمن ارزش غذایش از بین نمیره فقط کمی کمتر میشه.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
AMIRHOSSEIN007//
خستم...خیلی خسته
۲:۵۷ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۴ بهمن, ۱۳۹۸
حقیقتاً هدفم از این کار اینه که غذا هایی که خیلی پودر هستند رو بهم بچسبونم بعد بکوبمش و به اندازه دهان ماهی ها درش بیارم چون وقتی غذا خیلی ریز باشه ماهی ها تمایل زیادی به خوردنش ندارن و همچنین کیفیت آب رو خراب میکنه.
به همین دلیل تصمیم گرفتم این کارو بکنم.میتونم به جای ویتامین از چیز دیگه ای برای این کار استفاده کنم؟(مثلاً آب معمولی یا مقطر؟)
میتونم هر روز از غذا هایی که با این روش عمل آوردم استفاده کنم؟
۹:۲۳ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
۶:۵۵ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۴ بهمن, ۱۳۹۸
۹:۳۷ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام
بله هم جوشان و هم معمولی.مثلا یه لیوان برای خودتون آماده کنید و بعد که گازش رفت و خودتون تا حدی که یه قاشق غذا خوری بمونه میل کنید و باقیش رو برای غذا استفاده کنید.
استفاده از عصاره سیر به صورت روزانه هم بین علما اختلاف نظر میندازه.من خودم یکی در میون یا برای ماهی های بارژیم ساده دو سه روز یکبار استفاده میکنم.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Sarkhanzadeh, AMIRHOSSEIN007//
خستم...خیلی خسته
۴:۰۰ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۴ بهمن, ۱۳۹۸
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: phoenix_love58
30 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2805
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 41663
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7836
نوشته ها: 167873
جدیدترین اعضاء:
rezasalahpour, v@hid, wHjAAetnxrIV, cKuyOYnMHf, TedkTUfSgTwqvC, 09104658013مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014