۳:۴۴ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان سایت دوست داشتنی و مفید onlypet
بنده تقریبا دوماهی میشه که عضو این سایت شدم و تو این مدت خیلی از مطالب،نظرات و تجربیات اعضای این سایت استفاده کردم و از هرکدوم از دوستان در هر پیام یا هر تاپیکی چیزهای مختلف و مفیدی یاد گرفتم یا اگر از قبل میدونستم حالا کاملترش رو میدونم،به همین خاطر جا داره به همه اعضای این سایت از آقا شهریار و آقا مجتبی که از بزرگان این سایت هستند( گرفته تا بنده که کوچکترین عضو این سایت هستم) خسته نباشید بگم که اولا از وقت خودشون میزنند و به بروز بودن سایت اهمیت میدهند،ثانیا بدوم هیچ چشم داشتی اطلاعات و تجربیاتشون رو در اختیار همگان قرار میدهند.
من بعد از مدت زیادی اکواریوم داری چند وقت پیش به علت جا به جایی منزل مجبور به جمع کردن و راه اندازی مجدد تانکم شدم که در این حین با این سایت اشنا شدم و خیلی سعی کردم در راه اندای مجدد تانکم در منزل جدید از اموخته هام استفاده کنم و بکار بگیرمشون.
حالا تو اولین پستم این تاپیک رو ایجاد کردم و خوشحال میشم که شما دوستان عزیز هم بانظرهاتون به بنده کمک کنید
و اما مشخصات تانک: ۱۵۰*۴۰*۶۵ (طول.عرض.ارتفاع) که از شیشه ۱۰ میل ساخته شده با ۳ عدد پل ۲۵ سانتی در بالا و ۳ عدد پل در کف و البته نبشی های آلومینیومی که برای اطمینان بیشتر از بیرون به تانک چسباندم(تانک به تازگی ساخته نشده و مدت چند سالیه که ازش استفاده میکنم)،این تانک بر روی پایه فلزی(که از قوطی ۴۰*۲۰ ساخته شده) و با MDF جدید که به تازگی با قبلی ها تعویض کردم قرار گرفته.
زیر تانک دو ورق ۳ سانتیمتری یونولیت قرار دادم وزیر یونولیت و روی پایه فلزی دو تخته چوبی به عرض ۲۰ سانتیمتر برای توزیع متناسب وزن به پایه قرار دادم.
سیستم فیلتراسون:از فیلتر سطلی آتمن CF1200 با گردش آب ۱۵۵۰ L/H استفاده میکنم که داخلش اسفج و سرامیک و سیپوراکس (به قول دوستان تا اونجا که جا داشت) پرکردم.
سیستم هوا رسانی: از یک عدد پمپ هوای هایلا ۵۵۰۵ استفاده میکنم و میدونم به دلیل تراکم بالای ماهی هام و نیاز زیاد خانواده سیکلید های افریقایی به اکسیژن احتیاج به پمپ شارزی برای مواقع قطع شدن برق هست که البته تهیه کردم فقط فعلا نصبش نکردم.
سیستم گرمایش: از یک بخاری ۳۰۰ وات استفاده کردم که با تنظیمات انجام شده دما روی ۲۶.۵ درجه ثابت نگه داشته شده است.
سیستم روشنایی: پاور ال ای دی که خودم با کمک گرفتن از این سایت و دو سه تا سایت دیگه اسمبل کردم و ساختمش (متشکل از ۵۰ عدد LED سفید و ۶ عدد LED ابی و ۸ عدد LED قرمز) که به یک تایمر دیجیتال با امکان schedule متصل و در روزهای مختلف هفته در ساعت های مشخص شده سیستم روشنایی رو روشن و خاموش میکنه.
تعداد ماهی ها ۴۰ عدد از انواع سیکلید های افریقایی(کالیکو،بورلی،دلفینی،پینک،ماکرو زرد،ماکرو سفید،آبی اهلی) و البته دو عدد هم کت فیش اسپرت(پلیکو)میباشد.
در آخر این تانک بیشتراز ۳ هفته از راه اندازی اش گذشته و از باکتری ساز ها برای طی کردن سیکل ازت در همان هفته اول استفاده شده است.
کاربران زیر از Sarkhanzadeh برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
مجتبی, 25Arian, MAHDI Z, ★ムŁɨЯ3乙ム★, amiresmaili۴:۰۳ ب٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
۴:۳۹ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
Mahdiiiiiiii گفته
سلاماول از همه به سایت خودتون خوش اومدین
تراکم ماهیا خیلی زیاد نیست اما سعی کنید که حتما تعداد مخفیگاه ها رو بیشتر کنید
ماهیا و تانک هم هر دو زیبا هستن
راستی سنگ هایی که عمودی گذاشتی نمیوفتن؟
خیلی ممنونم.
چشماتون زیبا میبینه و قابل شمارو هم نداره.
راجع به سنگ ها هم من چون تجربه نگهداری از سیکلیدهای افریقایی رو داشتم و میدونم که علاقه شدید به جا به جایی بستر کف و خالی کردن زیر سنگ ها دارند،لذا قبل از قرار دادن سنگ های دکور تا جایی که میشد قسمت پایین سنگهارو با فرز بریدم و صاف کردم که بیشترین استحکام رو داشته باشه.
۷:۲۰ ب٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
۸:۰۳ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
ابتدا عضویت شما رو در سایت خودتون تبریک عرض میکنم
اتفاقا به نظر بنده تراکم ماهی خیلی هم زیاده مخصوصا اینکه مخفیگاه و سوراخ سمبه کم داره ببینید دکور زیبایی کار کردین و ماهی ها جا دارن که تا حدودی از دید هم مخفی بشن اما مخفیگاه اختصاصی که لازم سیچلاید هست رو ندارید به زودی این ماهی ها با هم درگیر میشن و تلفات میدین به صورت کلی به تعداد سیچلایدهاتون باید دکور و مخفیگاه داشته باشید پس با این دکور تعداد ماهی های شما خیلی زیاده.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
25Arian, Sarkhanzadeh۱:۵۰ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
Mahdiiiiiiii گفته
ولی باز هم باید محکم تر از اینا بشنزیر هر کدومشون که عمودی گذاشتی با چسب یه تیکه سنگ پهن بچسبون که اصلا نیوفتن
ممنونم مهدی جان
انشالله با تغییرات جدید سعی میکنم پیشنهاد شما رو هم عملی کنم.
۱:۵۰ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
مجتبی گفته
سلامابتدا عضویت شما رو در سایت خودتون تبریک عرض میکنم
اتفاقا به نظر بنده تراکم ماهی خیلی هم زیاده مخصوصا اینکه مخفیگاه و سوراخ سمبه کم داره ببینید دکور زیبایی کار کردین و ماهی ها جا دارن که تا حدودی از دید هم مخفی بشن اما مخفیگاه اختصاصی که لازم سیچلاید هست رو ندارید به زودی این ماهی ها با هم درگیر میشن و تلفات میدین به صورت کلی به تعداد سیچلایدهاتون باید دکور و مخفیگاه داشته باشید پس با این دکور تعداد ماهی های شما خیلی زیاده.
سلام و روز بخیر
خیلی ممنونم اقا مجتبی عزیز که هم نظر دادین و هم راهنمایی کردید،برای دکور راستش هم از سنگین شدن و فشار وارده به کف تانک میترسم و هم اینکه فعلا صخره نازک و طویل که بتونم باهاش تغییرخاصی تو تانکم ایجاد کنم پیدا نکردم.اما ممنون که گفتین و منم بفکرش هستم.
۳:۵۹ ب٫ظ
۱۳ بهمن, ۱۳۹۷
سلام
مبارک باشه تانک زیبایی شده 🌷
ولی چون ماهی زیاده و مخفیگاه کمه زمانی که ماهی ها جا بیوفتن باید انتطار تلفات داشته باشید
برای مخفیگاه برای این که وزن اک زیاد نشه میتونی از لوله پلیکا پشت سنگ ها استفاده کنی و اصلا هم تویه ظاهر اصلی تغییر ایجاد نمی کنه
موفق باشی🌷🌷🤘
کاربران زیر از 25Arian برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Sarkhanzadeh۴:۲۰ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
۲۵Arian گفته
سلاممبارک باشه تانک زیبایی شده 🌷
ولی چون ماهی زیاده و مخفیگاه کمه زمانی که ماهی ها جا بیوفتن باید انتطار تلفات داشته باشید
برای مخفیگاه برای این که وزن اک زیاد نشه میتونی از لوله پلیکا پشت سنگ ها استفاده کنی و اصلا هم تویه ظاهر اصلی تغییر ایجاد نمی کنه
موفق باشی🌷🌷🤘
خیلی ممنونم ارین عزیز
اما هر جوری لوله هم بخوام بذارم فکر نمیکنم دیده نشه،حالا اینکه شما فرموین تو ظاهر تغییرایجاد نمیشه! شاید من به درستی متوجه منظوتون نشدم!
کاربران زیر از Sarkhanzadeh برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
25Arian۱۰:۰۸ ب٫ظ
۱۳ بهمن, ۱۳۹۷
۱۰:۴۷ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
۱۰:۱۲ ق٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
با سلام و احترام خدمت تمامی دوستان
بنده بعد از یک مدت تصمیم گرفتم که ازآکواریوم سیکلید های آفریقایی به آکواریوم پلنت تانکم رو تغییر بدم ، البته یک چند ماهی میشه که فقط دارم مطالعه میکنم بر روی مطالب سایت خودمون و جسته گریخته بر مطالب سایت های دیگر.کمی توی پیام های خصوصی مزاحم دوستان شدم و ازشون راهنمایی گرفتم نهایتا کار رو تا یک جاهایی پیش بردم و تصمیم گرفتم از اینجا به بعد رو با دوستان به دو دلیل به اشتراک بذارم،اول اینکه بتونم از نظر و تجربیات دوستان و اساتید که هممون دیدیم توی تمام قسمت های سایت با روی خوش و حسن نیت دیگران رو راهنمایی میکنند استفاده کنم،دوم اینکه شاید این کار باعث بشه دوستان دیگری که به مشکلات یا موقعیت مشابه من برخوردند کارشان کمی راحتتر انجام بشه و مشکل شان حل بشه که البته این هدف کلی سایتمونه!
۱۲:۰۰ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
من کار رو از ساختن نور برای تانک گیاهی شروع کردم و همینطور که برای تهیه نور مناسب پلنت مرتب سرچ می کردم قسمت ساخت نور با پاور LED رو هم که آقای قمیشی ایجاد کرده بود رو هم چند بار کامل خوندم که نهایتا تصمیم گرفتم خودم برای تهیه نور مناسب لوازم رو بخرم و دست به کار بشم که خودم بسازمش،با بررسی متوجه شدم که برای سیستم نوری که از انواع LED استفاده میشه (که برای پلنت معمولا از Power LED استفاده میشه) در صورت متناسب بودن تمامی موارد و مشخصات نور به ازای هر لیتر از آب تانک به طور معمول نیم وات نور در نظر گرفته میشه و از اونجایی که تانک من حدود ۳۵۰ الی ۳۶۰ لیتر ظرفیت داره (۱۵۰*۴۰*۶۵ که ۶۵ ارتفاع تانکمه) من حدودا از ۱۷۴ وات نور Power LED استفاده کردم(که برای انواع دیگه نور ۱وات به ازای هر لیتر می باشد).
من یکسری نکات مهم رو در زیر خدمت دوستان یادآوری میکنم:
• برای این کار من از PCB های آماده یک متری و ۳۶ وات استفاده کردم (یعنی در هر شاخه ۱ متری، ۳۶ محل برای نصب پاور LED وجود دارد )که استفاده از PCB شاخه ای خیلی راحت تر و نهایتا تمیز تر از PCB ستاره ای(Star) هست.
• طبق نظر دوستان و مطالب توی اینترنت چیزی که من متوجه شدم استفاده از لامپ Power LED با توان ۱ وات خیلی بهتر از لامپ های ۳ وات می باشد (چون اولا مثلا ۳ عدد لامپ ۱ وات نور بیشتر و مناسب تری نسبت به یک لامپ ۳ وات دارد و ثانیا گرمای ۳ وات کمی متمرکزتر بوده و خنک نگه داشتن آن کمی سخت تر است).
• دوستان همه جا تاکید شده که حتما قبل از لحیم LED ها ،زیر اون ها خمیر سیلیکون زده بشه که برای دفع حرارت لامپ واجبه و درصورت عدم استفاده درست از آن عمر LED به شدت کاهش پیدا میکنه.
• خمیر سیلیکون زیاد زده نشه که بعد پاک کردن اضافات اون کار سختیه،سعی کنین موقع لحیم خیلی لامپ ها رو بیش از حد داغ نکنین(یعنی خیلی نوک هویه رو مدت زیادی برروی پایه ها لامپ نگه ندارین).اگر از روغن لحیم استفاده نکنین کار خیلی سخت میشه،هرچه نوک هویه و سیم لحیم نازک تر و ظریف تر باشه کار راحت تر انجام میشه.
• خیلی جاها خوندم که انتقال حرارت خمیر سیلیکون بیشتر از چسب سیلیکون برای همین من طبق اون چیزی که به ذهنم رسید برای زمانی که خواستم LED ها رو به PCB بچسبونم قسمت های بیشتر و همچنین وسطهای PCB رو خمیر سیلیکون زدم و اطراف اون رو چسب سیلیکون زدم که بتوانم هم از نهایت خاصیت انتقال حرارت و هم از نهایت خاصیت چسبندگی استفاده کنم.
• یک نکته خیلی خیلی مهم که در کمتر جایی به اون اشاره شده بود،این بود که اگر از رنگهای مختلف قرار شد در یک PCB و با یک درایور استفاده بشه دقت کنین که ولتاژ کاری لامپ های متفاوت که میخواهید استفاده کنید حتما حتما در یک محدوده باشد چون در غیر این صورت باعث سوختن لامپ های شما می شود.
• برای تهیه درایور حتما سعی کنین که ازنوع ایزوله اون استفاده کنین چون درایور های ایزوله به دلیل داشتن آی سی که در ساخت درایور ها استفاده می شود باعث می شود ولتاژ و جریان اضافی وارد مدار نشود که همین باعث می شود ال ای دی هایی که به صورت سری در مدار کار شده نسوزد و از بین نروند(درایور های غیر ایزوله فیلتری برای گرفتن ولتاژ و جریان اضافه را ندارند و در واقع نویزگیر ندارند).
کاربران زیر از Sarkhanzadeh برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
amiresmaili, hamed30, aidin1369۱۲:۴۷ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
اول از همه بنده با در نظر گرفتن ابعاد تانک و تاج یک شکل طراحی کردم و رفتم بازار آلومینیوم دادم با دستگاه های گیوتین و پرس از ورق آلومینیوم شکل مورد نظر منو برام برید و نهایتا زوایای مورد نظرمو با پرس ایجاد کرد و همچنین PCB ها و LED ها رو تهیه رو با توجه به توضیحات پست قبلی لحیم کردم.تصاویر زیر رو پس از لحیم کردن Power LED ها بر روی PCB و قبل از چسباندن PCB به اون قاب آلومینیومی هست که تهیه کردم:
۱۱:۱۶ ب٫ظ
۴ خرداد, ۱۳۹۹
سلام همانطور که دوستان اشاره کردند نسبت ماهی ها به مخفی گاه ها خیلی کم است اگر فعلا به فکر مخفی گاه نیستید به نظرم تعدادی ماهی رو رد کنید بره تا هم تلفات ندید هم با پولش مخفی گاه تهیه کنید.
البته این نظر شخصیه منه(من جای شما بودم منظورم این هست)
در کل هم ماهی ها فوق العاده زیبا هستند و هم اک
مبارک باشه
کاربران زیر از sina_love_fish برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Sarkhanzadeh۷:۵۱ ق٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
sina_love_fish گفته
سلام همانطور که دوستان اشاره کردند نسبت ماهی ها به مخفی گاه ها خیلی کم است اگر فعلا به فکر مخفی گاه نیستید به نظرم تعدادی ماهی رو رد کنید بره تا هم تلفات ندید هم با پولش مخفی گاه تهیه کنید.
البته این نظر شخصیه منه(من جای شما بودم منظورم این هست)
در کل هم ماهی ها فوق العاده زیبا هستند و هم اک
مبارک باشه
سلام و خیلی ممنون آقا سینای عزیز بابت راهنماییتون،اما جسارتا من ماهی های اون تانک رو کلا رد کردم رفته و در حال سر و سامان دادن پلنت در همان تانک هستم که تاریخ اون تصاویر نشون میده که برای سال ۹۷ بوده اون تانکم و تا این اواخر هم به همان شکل ماهی ها رو نگهداری میکردم. اما الان تازه پلنت رو استارت زدم و خواستم در اینجا برای ساخت نور و البته بعضی مراحل تجربه ام رو با دیگر دوستان و اساتید به اشتراک بذارم تا شاید روزی به درد دوستان خورد این پست ها!
در هر صورت ممنونم
۱۲:۴۷ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
ادامه مطالب بالا رو توی این پست سعی میکنم کامل کنم
من بعد از انجام مراحل بالا،کارم با لحیم کاری ها و خمیر سیلیکون بر روی PCB ها تمام شد،با یک دستمال خشک تمام باقیمانده های خمیر سیلیکون رو که روی PCB باقی مانده بود رو کاملا پاک کردم.
یک نکته مهم دیگه: اینکه بعد از این مرحله من با این الکل های ضدعفونی کننده که دیگه الان توی خونه هممون هست،تمام قسمت های PCB رو پاک کردم چون اون روغن لحیمی که استفاده میشه و اون مقدار کم اوغن لحیم موجود در سیم لحیم بعد از لحیم کاری شما هرکاری بکنین یک مقداریش باقی میمونه که اگر پاک نشه برای مرحله بعد که چسباندن لنز هاست دچار مشکل میشین و با کمی گرم شدن چسب به راحتی ول میکنه و میتونه منجر به کنده شدن لنز بشه!
بعد از تمیز کردن با الکل(البته حواستون باشه که روی خود power LED ها سعی کنین چیزی کشیده نشه)و زمانی که کاملا PCB خشک و تمیز شد من لنز های رو با چسب به PCB چسباندم،من کلا از لنز یک پارچه استفاده کردم البته با زوایای مختلف.
تو تصاویر مشخصه که در کنار ۴ عدد PCB یک متری من از ۴ عد PCB نیم متری که در سیستم نوری که قبلا درست کرده بودم استفاده کردم(البته مشخصات Power LED های جدید و قدیمی کاملا یکسان هستند) به همین دلیل بعضی از LED ها لنز داره.
در رابطه با ترکیب رنگها من به این شکل عمل کردم که بین هر ۲تا صورتی ۱ وات، ۴ تا سفید ۱وات با کلوین ۶۵۰۰ کار کردم همچنین ۹ عدد آبی ۱ وات در کل این مجموعه نصب کردم و در یک PCB اخر که تعدادش کمتره من چون از قبل ۱ وات دیپ RED داشتم ۱۲ عدد هم از اون قرمز استفاده کردم.
لنز ها هم به این صورت استفاده کردم که ابتدا برای تمام صورتی ها لنز ۴۵ درجه استفاده کردم به همین دلیل توی عکسها میبنین که اول لنز LED های صورتی رو چسباندم،بعد برای آبی ها چون خیلی جاها خوندم که نور آبی اگر متمرکز باشه روی قسمتی احتمال جلبک توی اون نقطه بیشتر میشه از لنز ۹۰ درجه استفاده کردم که خیلی متمرکز نباشه،برای رنگ قرمز هم از لنز ۴۵ درجه استفاده کردم چون راجع به این هم من چند جا مطلب خواندم که نفوذ پذیری رنگ قرمز در آب تانک به اندازه رنگهای دیگه نیست(برعکس رنگ آبی)،برای رنگ های سفید هم به این صورت عمل کردم که بین ۳ ردیف، لنز تمام LED های سفید ردیف وسط رو ۶۰ درجه نصب کردم (البته از ابتدا و انتها هر کدام ۲ ردیف رو طبق تجربه لنز ۴۵ نصب کردم که نور خیلی از تانک بیرون نزنه و اصطلاحا اتلاف نشه) و نصب اون لنزهای ۶۰ درجه هم برای این بود که خواستم از قسمت وسط به اطراف هم کمی نور بیشتر برسه هرچند بااین کار نفوذپذیری این ردیف کمی کاهش پیدا میکنه اما کمی هم نور ملایم و پخش هم لازمه،اما برای ردیف های مجاور تمام لنز ها رو ۴۵ درجه در نظر گرفتم.
۱:۲۰ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
پس از چسباندن لنزها برای نصب و چسباندن PCB ها به این فریم آلومینیومی که ساخته بودم به این صورت عمل کردم :
ابتدا محل قرارگیری ۴ عدد PCB رو در کف فریم مشخص کردم،بعد برای اینکه بعد از زدن چسب و خمیر سیلیکون کثیف کاری نشه من تمام فضای اطراف رو با چسب نواری پهن کاغذی پوشاندم که هم سیلیکونی نشه و هم اینکه اگر بعد از خشک شدن چیزی از زیر PCB بیرون زده بود خیلی راحت بشه پاکش کرد.
بعد از چک کردن نهایی مطابق تصویر بالا،ابتدا این قسمت رو هم با الکل تمیز کردم که اگر چربی یا کثیفی مونده باشه پاک بشه،سپس شروع کردم مطابق اون چیزی که در پست های قبل گفتم،به پشت PCB ها خمیر و چسب سیلیکون زدم(چون کار من چند تکه بود بهتر دیدم که از تکه بزرگتر شروع کنم کارم رو و اول اونو بچسبونم و فیکس کنم سپس چند قطعه بعدی رو مطابق اون بچسبونم).
در انتها تا جایی که تونستم سعی کردم قطعات رو دقیقا منطبق برخطوط و بهم نزدیک کنم(تا قبل از خشک شدن در حد چند میلیمتر میشه PCBها رو سر داد).
و نهایتا بعد از این مرحله یک پارچه کلفت بر روی سطح کار قرار دادم (برای اینکه هیچ گونه خط و خش بر روی لنز ها ایجاد نشه)و بعد کل کار رو بر روی یک سطح کاملا صاف قرار دادم و بر روی آن به آرامی و با حوصله چند تکه از صخره های دکور قبلیمو قرار دادم که سنگینی اینها باعث بشه که تمام PCB ها به صورت کامل با بیشترین سطح تماس بین سیلیکون و در نتیجه فریم آلومینیومی به آن بچسبند(سنگینی به صورت یکسان و غیر متمرکز بر روی تمام سطح کار بود).
کاربران زیر از Sarkhanzadeh برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ΡARSA۱۱:۰۹ ق٫ظ
کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷
من در این پست مراحل انتهایی ساخت نور رو ارسال میکنم امیدوارم لااقل برای دوستانی که قصد دارند خودشون نور تانکشونو بسازند بدرد بخوره!
پس از خشک شدن چسب و خمیر سیلیکون و چسبیدن PCB ها به سطح کار،من اوم چسب های کاغذی رو جدا کردم و مراحل سیم کشی رو انجام دادم و درایور ها رو لحیم کردم و در جای خودش چسباندم به دیواره های اون فاب آلومینیومی،اندازه ها رو گرفتم و شیشه برای سطح کار سفارش دادم :
در مرحله بعد مثل مرحله گذشته یک مستطیل بزرگ وسط شیشه محاسبه کردم و مشخص کردمش، روش چسب زدم که دور اون رو مثل یک حاشیه مشکی ایجاد کنم:
ونهایتا بعد از خشک شدن رنگ شیشه اونو روی سطح کار قرار دادم (در واقع محل نصب درایور ها رو جوری در نظر گرفته بودم که شیشه مابین قاب درایورها و لبه ای که در قاب آلومینیومی ایجاد شده بود قرار بگیره)
البته قبل از نصب شیشه روی سطح کار،من از حالت روشن هم یک عکس گرفتم که به دلیل نور زیاد این چراغ ها کیفیت این عکس خیلی خوب نیست و صرفا برای مشاهده ترکیب رنگ نور اینو اضافه کردم اینجا:
کاربران زیر از Sarkhanzadeh برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
شهریار (onlypet.ir), Mohammad 8.731, arian86۱۲:۴۵ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ بهمن, ۱۳۹۳
سلام
آفرین به شما بنظر من خیلی دقیق کار شده هرچند لحیم کاری شما رو ندیدم اما مطمئنم اونم خوب انجام دادین
اما ایکاش بجای شیشه از ورق های مخصوص ضد آب استفاده میکردین که لکه های آب روی اونا کمتر بمونه و نخواین زود به زود تمییزشون کنین
هرچند الان هم میتونین با یک صفحه شفاف زیر این شیشه اینکار رو انجام بدین
و نکنه دیگه که به ذهنم رسید این بود که چون تعداد زیاد کار کردین کنار ورودی برق دوتا فن هم بذارین که طول عمر بیشتر بشه
نمیدونم استفاده کردین یا نه ولی از یک ریموت هم در وسط راه بهره بگیرین استفاده از لامپ رو خیلی لذت بخش تر میکنه
از نصب داخل آکواریوم هم عکس بذارین
بازم تبریک میگم
کاربران زیر از حسنHTB برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Sarkhanzadeh, شهریار (onlypet.ir)بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
94 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2805
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 41633
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7835
نوشته ها: 167813
جدیدترین اعضاء:
Amirmohsen, Salman khan, QPvgSImZz, UDBAFHeXSLvvTU, ali 23, SALIمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014