


۶:۵۸ ب٫ظ


کاربر هدفمند
۲۵ شهریور, ۱۳۹۸

خوب این بخش لازم بود
ورودی و خروجی یک اکواریوم اب شور چقدر باید باشه؟
میگن برا یه اک ساده قدرت واتر پمپ ۶ برابر تانک و برا تانک مرجانی ۸ برابر باید باشه
حالا برا یک تانک بک سامپ به ابعاد طول ۷۰ سانت و عرض ۶۶ سانت و ارتفاع ۴۵ که به طور کلی۲۰۸ لیتر میشه و با در نظر گرفتن ۱۶سانت بک سامپ و ۵ سانت از بالا که ابگیری نمیشه و ۸ سانت شن (بدون در نظر گرفتن ددراک و لایورلاک) حجمش میشه ۱۱۲ لیتر باید یک واتر پمپ با قدرت ۹۰۰ لیتر در ساعت در نظر بگیریم؟ یا حجم کلی با حجم بک سامپ رو در نظر بگیریم؟
کاربران زیر از ایلیا برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
shayan.sThe revolution is not an apple that falls when it is ripe. You have to make it fall.” Che Guevara
۱۰:۳۶ ب٫ظ


کاربر هدفمند
۵ شهریور, ۱۳۹۴

ایلیا گفته
خوب این بخش لازم بودورودی و خروجی یک اکواریوم اب شور چقدر باید باشه؟
میگن برا یه اک ساده قدرت واتر پمپ ۶ برابر تانک و برا تانک مرجانی ۸ برابر باید باشه
حالا برا یک تانک بک سامپ به ابعاد طول ۷۰ سانت و عرض ۶۶ سانت و ارتفاع ۴۵ که به طور کلی۲۰۸ لیتر میشه و با در نظر گرفتن ۱۶سانت بک سامپ و ۵ سانت از بالا که ابگیری نمیشه و ۸ سانت شن (بدون در نظر گرفتن ددراک و لایورلاک) حجمش میشه ۱۱۲ لیتر باید یک واتر پمپ با قدرت ۹۰۰ لیتر در ساعت در نظر بگیریم؟ یا حجم کلی با حجم بک سامپ رو در نظر بگیریم؟
بهترین روش برای تعیین قدرت واتر پمپ در آکواریوم های آب شور این هست که حجم مورد نظر را حجم آب در گردش در نظر بگیریم.یعنی حجم فضای مفید تانک به همراه حجم سامپ
عدد ۸ برابر هم برای تانک مرجانی (مخصوصا اگر موج ساز نداشته باشید)خیلی کم هست.به خصوص که واترپمپ های چینی و متداول معمولا قدرت واقعیشون از قدرت نوشته شده روی پمپ کمتر هست.بهترین پمپ ها هم بعد از یه مدت کارایی خواهند داشت. الان خود واترپمپ من یه مقدار ضعیف تر شده و با اینکه باز کردم و چک کردم و… ولی مشخصه که یه عمر مفید داره.
برای تانک مرجانی ۱۰ الی ۱۲ برابر در نظر بگیرید.
همچنین قدرت پمپ و موجساز خیلی هم به نوع دکوربندی وابسته است.هرچه در دکور بندیتون فضای کور بیشتر داشته باشید و دکورتون شلوغ باشه مجبورید قدرت پمپ را ببرید بالا.
(در کل ریف دردسر زیادی داره)
تانکی که شما اندازه دادید طول زیادی داره و همچین حجمش کم نیست و حتما نیاز به موجساز هم دارید.که اگر ریف بخواید بگیرید موجساز باید قدرتی نزدیک به ۲۰ برابر حجم مفید داخل تانک داشته باشه.(البته بهتره دو تا موجساز ضعیف استفاده کنید نه یه موجساز قوی)
کاربران زیر از shayan.s برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ایلیا, شهریار (onlypet.ir)ما از دو جهان غير تو ای عشق نخواهيم
۹:۱۲ ب٫ظ

۲۶ اسفند, ۱۳۹۶

سلام. دوستان اگه ممکنه در مورد موضوعی نظر بدید. بین واتر پمپ ها سردرگم شدم. برای حجم سی لیتر آکواریوم فیلتر خارجی میخوام درست کنم.
بین دو فیلتر آکوا تک AQ750 با توان ۸ وات
و سوبو WP-3500 با توان ۲۵ وات نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
اگه برای تانک با حجم ۳۰ لیتر و ماهی های گیاه خوار توان ۲۵ واته رو تهیه کنم آب رو خیلی بهم میریزه؟ فکر کنم سوبو WP-3500 با اینکه قویه ولی پیچ کنترل جریانم داشت. فروشنده میگه سوبو رو بگیر میشه لطفا راهنماییم کنید. ممنونم.
۲:۱۵ ب٫ظ


مؤسس سایت
۴ اسفند, ۱۳۸۹

اگه قراره فیلتر بیرون اکواریوم قرار بگیره و اب رو پمپ کنه به سمت بالا حتما به Hmax فیلتر توجه کنید که توان پمپاژ به ارتفاع مورد نظر رو داشته باشه.
برای سی لیتر همون ۸ وات که که احتمالا ۷۰۰ الی ۸۰۰ لیتر اب رو در ساعت میتونه از خودش عبور بده اگه کافی هم نباشه مناسبه.میگیریم (دبی اسمی با واقعیش اختلاف فاحشی داره) و فیلتر ۲۵ وات که فکر کنم بالای ۱۵۰۰ لیتر در ساعت رو باید از خودش عبور بده فکر میکنم زیاده برای این حجم.
با این حال شما ۲۵ واتو هم بخری یا حتی با توان و دبی بسیار بالاتر مشکلی برای تلاطم وجود نداره و زمانی که فیلتر قراره به صورت خارجی استفاده بشه هرچقدر هم توان زیاد باشه به طرق مختلف قابل تنظیمه که در اکواریوم اصلی تلاطمی نداشته باشید. شما از یه فیلتر سطلی هم میتونی برای یه اکواریوم کوچیک استفاده کنی و توسط شیرهایی که داره ورودی و خروجی رو تنظیم کنی. حالا واترپمپی که میگین زیرش درجه بندی داره و دهنه ورودی اب رو به خودش باز و بسته میکنه به راحتی قابل تنظیمه ولی اینجا یه چیز دیگه هم مهمه و مصرف انرژی رو هم در نظر بگیرید. ۸ وات کجا و ۲۵ وات کجا. قراره یه فیلتری رو بخرید که ۲۵ واته ولی شما از ۵ وات کاراییش میخوای استفاده کنی و ۲۰ وات انرژی رو هدر میدی.
به هر حال اکواریومتون ۳۰ لیتره! به دبی فیلتر و هد فیلتر نسبت به حجم اکواریوم و ارتفاع پمپاژ اب دقت کنید و انتخاب صحیحی رو انجام بدید.
کاربران زیر از شهریار (onlypet.ir) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
shayan.sبیشترین کاربران آنلاین:384
افراد آنلاین کنونی: Mr.hosseinzadeh, 386Erfan, Mr.mersad, olia
171 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22918
محمد پارسا : 4132
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 2816
HAMID ESKANDARI : 2608
Hanif : 2463
آمار کاربران:
مهمان: 570
اعضا: 27183
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 6853
نوشته ها: 137039
جدیدترین اعضاء:
matinnnnn, reyhane674, rangeeeer, Lak33150894, AmirAli1380, Amir-Aliمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 2687