۲:۱۱ ق٫ظ

۱ خرداد, ۱۳۹۶

سلام به همه دوستان ...
لطفا به من کمک کنید ......
من در یک محوطه کارگاه یک اتاق حدودا ۶*۴ حدود ۳۰۰۰ تا جوجه بلدرچین ۱ روزه که از یزد خریدم ریختم . زیر پاشون هم مقوا مخصوص بلدرچین گذاشتم . از روز دوم شروع به تلفات کردن . حدودا روزی بین ۵۰ تا ۱۰۰ تا میمیرند . بردمشون دکتر چند تا شکم ها شون رو باز کرد و گفت که عفونت دارن و یک شربت داد که گفت توی هر ۱ لیتر اب ۱ سی سی بریز . و از روز چهارم دیگه تلفات نداری الان روز نهم هستش اما همچنان کمو بیش تلفاتی بالغ بر روزی ۵۰ تا ۱۰۰ تا رو دارم . دوباره امروز بردم پیش یک دکتر دیگه این دفعه شکم هاشونو که باز کرد مشکلی نداشتند . گفت مشکوکم به قارچ . و گذاشتم چند تایی اونجا که آزمایش بگیرنند ازشون . خلاصه نمیدونم چکار کنم . لطفا دوستانی که با تجربه هستن در این زمینه یا منبعی چیزی جایی سراغ دارن اینجانب رو کمک و راهنمایی کنند . واقعا دیگه خسته شدم نمیدونم چشونه و باید چکار کنم تا به امروز حدود ۷۰۰ تایی تلف شدن . از لحاظ دما و لامپ و نور همچی خوبه .بعضی ها میگن مشکل از دستگاه جوجه کشی بوده عفونت داشته اما خوب با دارو میبایست بر طرف شه . نمدونم خلاصه ....
ممنون میشم کمک کنید .
۱۲:۵۹ ب٫ظ

معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰

سلام
ابتدا عضویت شما رو در سایت خودتون تبریک عرض میکنم
نکته مهم در نگهداری جوجه بلدرچین دما و املاح بدن اونها هست خاک و مقداری نمک جلوی اونها بریزید تا بخورن غذا هم حتما مخصوص و استارتر استفاده کنید ضمنا دمای جوجه ها اگر کمتر از ۳۵ درجه بشه تلفات شدید میدین محیط جوجه یکی دو روزه باید ۳۵ تا ۳۸ درجه سانتیگراد باشه و نه کمتر با این حال باز هم باید منبع حرارتی از جمله لامپ های رشته ای ۱۰۰ - ۱۵۰ وات به فاصله یک وجب از کف قرار بدین تا جوجه ها برای گرم شدن برن زیر لامپ و اگر هم نخواستن که خب ازش فاصله میگیرن
اما یه نکته دیگه شکل قفس هست که حتما حتما شکل محل نگهداری باید گرد باشه و چهارگوش و مثلث و چند ضلعی نباید باشه چون جوجه ها برای گرم شدن این گوشه ها روی هم قرار میگیرن و تلفات میدین کف محل نگهداری هم نباید خیس و مرطوب باشه اینها دلایل عمده تلفات هست دیگه بعد از اون بیماری و باکتری و قارچ و ... هست که باید آزمایش بشه و همینطوری ندید ما نمیتونیم نظر درستی بدیم اما بنده فکر میکنم مشکل جوجه های شما بیماری نبوده و به احتمال خیلی زیاد منبع حرارتی نداشتین و جوجه ها روی همدیگه رفتن و خفه شدن.
۲:۳۴ ب٫ظ

۱ خرداد, ۱۳۹۶

مجتبی گفته
سلامابتدا عضویت شما رو در سایت خودتون تبریک عرض میکنم
نکته مهم در نگهداری جوجه بلدرچین دما و املاح بدن اونها هست خاک و مقداری نمک جلوی اونها بریزید تا بخورن غذا هم حتما مخصوص و استارتر استفاده کنید ضمنا دمای جوجه ها اگر کمتر از ۳۵ درجه بشه تلفات شدید میدین محیط جوجه یکی دو روزه باید ۳۵ تا ۳۸ درجه سانتیگراد باشه و نه کمتر با این حال باز هم باید منبع حرارتی از جمله لامپ های رشته ای ۱۰۰ - ۱۵۰ وات به فاصله یک وجب از کف قرار بدین تا جوجه ها برای گرم شدن برن زیر لامپ و اگر هم نخواستن که خب ازش فاصله میگیرن
اما یه نکته دیگه شکل قفس هست که حتما حتما شکل محل نگهداری باید گرد باشه و چهارگوش و مثلث و چند ضلعی نباید باشه چون جوجه ها برای گرم شدن این گوشه ها روی هم قرار میگیرن و تلفات میدین کف محل نگهداری هم نباید خیس و مرطوب باشه اینها دلایل عمده تلفات هست دیگه بعد از اون بیماری و باکتری و قارچ و ... هست که باید آزمایش بشه و همینطوری ندید ما نمیتونیم نظر درستی بدیم اما بنده فکر میکنم مشکل جوجه های شما بیماری نبوده و به احتمال خیلی زیاد منبع حرارتی نداشتین و جوجه ها روی همدیگه رفتن و خفه شدن.
![]()
ممنون از شما دوست عزیز . الان حدودا ۱۰ روزه هستن اما از روزهای اول دما حدود ۳۵ بوده . البته الان تابستون هم هست . دیروز کل جا رو تخلیه و تمیز و دوباره ضد عفونی کردم . و از نو ریختم . امروز ۲۰۰ تا دیگه تلف شدن . دکتر هم بردم گفتن عفونت دارن دارو داد اما فرقی نکرد . شما اگه کرمان هستین میتونید کمک کنید به ما ؟
به نظر شما باید چکارشون کنیم ؟
۱۲:۴۰ ب٫ظ

معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰

سلام
بله بنده کرمان هستم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم ولیکن بنده در حجم بالا بلدرچین پرورش ندادم و همین چند خط هم که جواب دادم دیروز از یکی از دوستان که پرورش دهنده هست سوال کردم و براتون نوشتم.
باز دوستانی در سایت هستن که تجربه دارن شاید بتونن کمکتون کنن بنده در تعداد کم نگهداری کردم تو حجم بالا کار نکردم ببخشید.
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: بابک
186 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4191
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2833
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 43184
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7851
جدیدترین اعضاء:
ZciGEYYD, qynJRGrSylyYlZ, sh1313, VBxMpCGYuWy, CwetNfUOZfWTiKF, armlTPIiPTqsمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018