۹:۳۴ ق٫ظ
کاربر قدیمي
۲۸ اسفند, ۱۳۸۹
۳:۵۵ ب٫ظ
مؤسس سایت
۴ اسفند, ۱۳۸۹
سلام
بله میتونید از اب اکواریوم دیگه ای استفاده کنید ولی این کافی نیست. و اگه تعداد ماهی و غذا دهی زیاد باشه فایده نداره. اگه میخواید اینجور کار کنید و از یه اکواریوم دیگه کمک بگیرید شما باید از فیلتر و مواد داخل فیلتر که در یک اکواریوم دیگه بوده و چرخش کامل شده، بدون اینکه اون رو تمیز کنید داخل اکواریوم تازه استفاده کنید، سنگ های کف ، کوزه و دکرها هم به همچنین میتونن به شما کمک کنن، ما نیاز به باکتری های مفیدی داریم که به تجزه فضولات و پسماند غذایی کمک کنن و باعث بالا رفتن امونیاک در اب نشن. این باکتری ها در بین ابرهای فیلتر ، زیر سنگ، سرامیک های داخل فیلتر و ..... زندگی و تکثیر میکنن. حداقل باید از یه فیلتر که سرامیک و ابر و ..... داره و در اکواریوم دیگه بوده استفاده کنید. این از این موضوع
اما در رابطه با زبراها، لازم نیست به اونا زجر بدید میتونید از باکتری سازای اماده مثل کپسول باکتوزیوم استفاده کنید و چرخه اکواریومتون رو بگذرونید
ماهیای زیادی هستن که مقاومند و اکثر گوشتخوارا و خیلی از گیاه خوارا مقاومند، اصلا شما میتونید با یکم توجه و بدون اینکه از ماده ای استفاده کنید این چرخه رو با ماهیای مورد نظرتون کامل کنید، کافیه بعد از راه اندازی اکواریومتون یک هفته بدون ماهی اون رو راه اندازی کنید و بعدا با افزایش کم کم ماهی و کنترل نیتریت و مقدار امونیم در اب و در صورت بالا رفتن با سیفون قسمتی از اب به یه شرایط خوب و نرمال و ثابت برسید، که یه ماهی طول میکشه، در اینصورت نه به ماهی فشار اومده، نه از ماده ای استفاده کردید،نه ماهی زبرا زجر کشیده و به قول شما حرکت غیر انسانی انجام دادید و چرخه رو هم به خوبی گذروندید. فقط باید خودتون مدام کنترل کنید
موفق باشید
کاربران زیر از شهریار (onlypet.ir) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
مهـرداد ديبا۵:۴۳ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
با آب یه آکواریوم دیگه می شه این کار رو انجام داد و فوت کوزه گریش اینه که از آب سیفون شده استفاده کنید یعنی یک مقدار در حد ۵ تا ۲۰ لیتر آب از کف آکواریوم سیفون کنید تا حاوی باکتری باشه ۲۰ لیتر هم آب از وسط یا هرجای دیگه آکواریوم بردارین و داخل آکواریوم جدید بریزین یک روز صبر کنید هوا دهی و بخاری و فیلتراسیون کامل باشه بعد به تدریج ماهی اضافه کنید مشکلی نداره البته این مقدار آب رو برای آکواریوم ۳۰۰ تا ۴۰۰ لیتری گفتم.
درضمن مواظب کلر آب تازه هم باشید باید کلر آب رفته باشه چون مقداری از باکتری ها رو میکشه و چون مقدار آب کهنه ای که اضافه کردین کمه پس باید آب بدون کلر باشه ولی برای سیفون کردن یه آکواریوم معمولی با ماهی کلر آب خیلی مهم نیست البته بسته به نوع ماهی هم فرق میکنه.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
مهـرداد ديبا۸:۲۷ ب٫ظ
۱۷ بهمن, ۱۳۹۰
۲:۵۳ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
۱:۰۳ ق٫ظ
مؤسس سایت
۴ اسفند, ۱۳۸۹
سلام
اگه منظورتون از این کپسول ها باکتوزیومه، بندازید تو مخزن فیلتر البته تو خود اکواریوم هم میتونید بندازید که به نظر من مخزن فیلتر گزینه بهتریه. حالا اگه چیز دیگه ایه دستورالعمل روشو بخونید.
موفق باشید
کاربران زیر از شهریار (onlypet.ir) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
amirali_at, حسین فرهمند۱۰:۱۸ ب٫ظ
۱۷ بهمن, ۱۳۹۰
۹:۵۶ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
۱۱:۲۹ ب٫ظ
مؤسس سایت
۴ اسفند, ۱۳۸۹
سلام
اره چرا نشه. من الان خودم از تترا ۶ در ۱ استفاده میکنم و پارامترهای زیادی مثل نیتریت، نیترات، سختی کربنات، سختی کلی، پ-هاش، کلر رو واسم اندازه گیری میکنه. کار باهاش خیلی راحته و کافیه نواراشو تو اب واسه ۵۰- ۶۰ ثانیه تکون بدید و بعد از روی جدولی که روی قوطیش کشیده رنگ ها رو با رنگ های که روی نوار ایجاد شده مقایسه کنید و مقدار هر پارامتر رو ببینید. ۲۵ تا نوار داره که میتونید ۲۵ بار استفاده کنید
کیت های تکی تترا هم به صورت قطره ایه. مثلا از کیت پ-هاش و نیتریت و نیتراتش که استفاده کردم روش به اینصورته
پ-هاش: ظرف مخصوص ازمایش رو با اب اکواریوم شستشو میدیم (یه ابی توش میزنیم) بعد ۵ میلی لیتر اب اکواریوم رو بهش انتقال میدیم. قطره چکون همراه کیت رو که فکر کنم ۷ تا قطره برای ازمایش لازم بود به اون اضافه میکنیم و ظرف رو هر دفعه اروم تکون میدیم. اب رنگی میشه….. رنگ اب رو با جدول رنگ همراه با کیت مقایسه میکنیم. به همین راحتی
واسه نیتریت هم همینطوره.فقط یه قطره دیگه هم داره و بعد از اضافه کردن قطره اول و کمی صبر باید قطره دوم رو اضافه کنید و .....
حالا بعضی هاش دو تا قطره داره یا پودر داره یا …… قشنگ روی بروشورش توضیح داده. با این وجود خواستید یه تاپیک بزنید
موفق باشید
۸:۰۵ ق٫ظ
۱۷ بهمن, ۱۳۹۰
۹:۲۶ ب٫ظ
مؤسس سایت
۴ اسفند, ۱۳۸۹
۱۱:۰۴ ق٫ظ
۲۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
۱:۰۴ ب٫ظ
مؤسس سایت
۴ اسفند, ۱۳۸۹
همه و همه بستگی به مقدار ابیه که سیفون میکنید. مطمئنا با خارج کردن مقداری از اب اکواریوم جمعی از باکتری های مفید رو خارج میکنید و با اضافه کردن اب تازه جمعی از باکتری های مفید رو از بین بردید. حالا مقدار اون هر چقدر زیادتر باشه جمعیت زیادتری رو از بین بردید و نظم چرخه به هم میخوره. تو هفته دوبار لازم نیست سیفون کنید و هفتگی یک بار اونم به مقدار ۱/۳ کافیه کافیه.
برای برگردوندن باکتری ها هم راه های زیادی وجود داره، وقتی سیفون میکنید حداقل فیلتر رو شستشو ندید، بعد از سیفون از باکتری زنده یا باکتری سازهای محلول استفاده کنید و......
اکثر داروها مخصوصا داروهای انتی باکتریال که برای درمان بیماری های باکتریایی استفاده میشه روی باکتری ها تاثیر گذاره و استفاده بیش از حد دارو چرخه رو به هم میزنه.
موفق باشید
۲:۵۹ ب٫ظ
۲۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
۷:۴۰ ب٫ظ
۲۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
امروز یه فاجعه داشتم . سه تا مونو و دو تا سورمهام رو از دست دادم . وقتی رسیدم خونه دیدم دو تا مونو دیگه هم حال خوبی ندارند ولی اسکات ها و لجنخوارها حاشون خوب بود . علیرغم اینکه بمدت یک هفته با داروی نیتریداک چرخه رو درست کرده بودم ولی فکر میکنم بعلت دوز بالای استفاده همزمان متیلن بلو و جنرال تونیک تترا کلا چرخه به هم خورده بود و بعد از دو سه روز کیفیت آب به حالت افتضاحی در اومده بود . متاسفانه من تجربه زیادی تو این کار ندارم و این اولین باره که آکواریوم دارم . باید کاری میکردم . ماهی های باقیمانده رو ریختم تو یه آکواریوم خیلی کوچک و شرو کردم به ریختن آب و سیفون کردن مکرر آکواریوم اصلی تا اینکه آب به وضع نرمالی دربیاد -علیرغم اینکه هنوز کمی فضولات تو آب دیده میشه - یه تکه سنگ نمک انداختم و هیتر رو روشن کردم تا آب به حدود ۲۸ درجه برسه . البته قبلش به اندازه کافی ضد کلر زدم . قبل از انداختن ماهی ها دوباره یه دوز نیتریداک زدم و اول لجنخوارها و بعد اسکاتها و مونوها تو آب انداختم و الان دیگه کار رو گذاشتم به امید خدا . اگه توصیه خاصی وجود داره لطفا منو راهنمائی کنید .
۷:۴۶ ب٫ظ
۲۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
۱۰:۰۷ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
اولا اصلا لازم نیست هر روز سیفون کنید ببینید دلیل کثیفی بیش از حد چی هست ؟؟ علت رو پیدا کنید ؟؟ بعد چرا متیلن بلو زدین ؟؟؟ چرا باکتری ساز و ... ؟؟؟ بنظر من اصلا هیچ کدوم لازم نبوده یا حداقل طبق دستورش مصرف میکردین !!! و احتمالا به ماهی ها زیاد غذا میدین آب کثیف شده بوده اینطوری همه ماهی ها رو میکشید اصلا چرخه هم طی نشه خیلی بهتره تا اینکه یکمرتبه همه چی رو بریزید به هم !!!! با وجود ماهی و کمی صبر و دقت میشه چرخه رو به راحتی طی کرد ولی وقتی دارو و باکتری ساز زیادی هم مصرف کنید اوضاع خرابتر میشه حداقل نظر شخصی من اینه حالا منتظر جواب سایر دوستان هم باشید.
۱۱:۱۵ ب٫ظ
۲۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
از تمام دوستان که راهنمائی کردند خیلی ممنونم بخصوص از آقا مجتبی که اند کاربره . در حال حاضر فقط دو تا اسکات و یک مونو و دو تا لجنخوار زنده موندند و خدا رو شکر حالشون خوبه . تلفات : ۴ تا مونو انجل ؛ دو تا سورم .
به نظر شما چه جوری میشه با این ماهیها چرخه رو طی کرد ؟ ضمنا اگه بخوام بجز این ماهیها ماهی دیگه ای اضافه کنم چه ماهیهائی رو میتونم اضافه کنم ؟
۱۱:۴۲ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
با سیفون کردن هفته ای یک سوم از آب چرخه در مدت ۱۴ تا ۲۰ روز طی میشه درضمن دیگه مونو آنجل و یا سیلور مونو نخر چون این یکی عادت کرده و بقیه رو میزنه و دردسر میشه.
فعلا دست نگهدار و یک هفته تا ده روز هیچ ماهی نخر و برای خرید ماهی جدید لوچ دلقک - لوچ کماندو - انواع سیچلاید خیلی خوبه فقط بنظر من پروت و اسکار و آروانا و پیرانا نخرید. چون با این ماهی های شما خیلی جور نیستند.
۹:۵۳ ق٫ظ
۲۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
آقا مجتبی ؛ میشه چند نوع سیچلاید مناسب معرفی کنی . ضمنا تعداد ماهی هائی رو که گفتی - سیچلاید ؛ لوچ - رو میشه بگی چند تا باید باشن ؟ آیا میشه از هر کدوم یکی نگه داشت ؟ در خصوص خانواده شارک و یا گلد فیش چطور ؟ آیا اینا رو میشه کنار مونو و استاک نگه داشت ؟ استاک سبز و قرمز با استاکهای نقره ای مشکلی دارند یا نه ؟
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
68 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2796
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 41109
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7820
نوشته ها: 167353
جدیدترین اعضاء:
AminA, somaye65, MohammadReza1991, Benyaminn, starmusgrave50, ginalaplante69مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014