


۶:۰۴ ب٫ظ


کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

نام علمی : Electrophorus Electricus
نام های رایج : مارماهی الکتریکی ، نیروگاه شناور ، اَبَر ماهی شناور و ...
زیستگاه : آب های شیرین و گل آلود آمریکای جنوبی
نگهداری : این مارماهی نباید در آکواریوم نگهداری شود .
اندازه : ۲ متر
طول عمر : ۲۲ سال
وزن : ۲۰ کیلوگرم
تغذیه : ماهی های کوچک ، سخت پوستان ، حشرات و مهره داران کوچک مانند خزندگان ، دوزیستان ، پستانداران
تکثیر : آن ها در فصل تابستان تخم گذاری می کنند و ماده ها تا ۱۷۰۰۰ تخم می گذارند .
توضیحات : امروزه برای استفاده از هر نوع وسایل رفاهی مدرن از برق استفاده می کنیم .
حمل و نقل :


گرمایش :


ارتباط جمعی :


همگی به برق متّکی اند ، برق می تواند زندگی را آسان کند امّا سوی خطرناکی نیز دارد ، به همهٔ ما آموختند که آب و برق با هم ادغام نمی شوند .


پس برای یکی خوردن از یک ماهی پر حوصله آماده باشید که قدرتش در قلمرو حیوانات منحصر به فرد است ؛ مارماهی الکتریکی .
چیزی که باهاش رو به رو هستیم اساساً یک فنس الکتریکی به شکل یک ماهی است ، در واقع این حسّی هست که اصلاً دلتون نمی خواد که اون رو بچشید ، به سوی آب های شیرین و گل آلود آمریکای جنوبی که بروید می توانید اَبَر ماهی های شناور را بیابید .
یک نکتهٔ تعجّب آور در مورد این مارماهی وجود دارد و آن هم این است که او اصلاً یک مارماهی نیست ؛ این موجود به خانوادهٔ کارد ماهی تعلّق دارد ، نام آن ها به دلیل شکل چاقو مانند شان است .
اونا در واقع سلاح هایی هستند با ۷ فوت طول که حجم بدنشون از اندام الکتریکی ساخته شده است ، آن ها به ۲ متر طول می رسند و گرچه دندانی ندارند ، قدرت گاز گرفتن شان زیاد است ، مارماهی برقی می تواند قدرت شار الکتریکی بدنش را تنظیم کند و بدین وسیله می تواند رد طعمه را بزند ؛ از ولتاژ پایین برای شناسایی محیط اطراف و از ولتاژ های ناگهانی و بالا برای دفاع از خود استفاده می کند ؛ این ماهی از خاصّ ترین ماهی های دنیاست ، آن ها در حال شنا در آب پالس می فرستند ، هر مارماهی برقی می تواند به وسیلهٔ نیروی خود ۳۶ تا لامپ نئون و ۱۲ لامپ معمولی را روشن کند ، این پالس ها را عضوی به نام الکتروسایت تولید می کند ، آن ها سلّول های عضله ای کوچکی به شکل باتری هستند که در کنار هم قرار گرفته اند و انرژی گرمایی تولید می کنند ، چیزی مثل تپانچهٔ برقی بی سیم یا شوکر ، بالاترین ولتاژی که از یک مارماهی الکتریکی به ثبت رسیده ۸۶۰ ولت بود ، این رقم پیش تر از چیزیه تا به امروز تصوّر می کردیم ، این رقم ۶ برابر یک پریز برق دیواری در منازل است ، این میزان انرژی می تواند یک اسب را زمین گیر کند .
مارماهی الکتریکی استاد میخکوب کردن شکار خود است ؛ حتّی با دیدی بسیار ضعیف و به کمک ایجاد ولتاژ ضغیف می تواند محیط اطراف را بشناسد و محلّ اختفاء طعمه را بیابد ، اساساً چیزی این مارماهی استفاده میکنه یک موقعیت یاب الکتریکی است ، در نوبت های متعدد یک انفجار انرژی با فرکانس بالا در آن ها رخ می دهد که الکتریسیته رو به ۲ یا ۳ برابر می رسونه ، با این حرکت طعمه هایی که در محیط اطراف مخفی شدن تکون می خورن و مارماهی می فهمه که کجا هستند و با یک شارژ فرکانس و ولتاژ بالا طعمه رو کاملاً میخکوب میکنه و اون رو می بلعه ، اگه این سیستم راداری رو نداشتند از گرسنگی تلف می شدند ، در طبیعت تنها یک شکارچی بلند پرواز است که جرئت گاز گرفتن مارماهی الکتریکی را به خود می دهد ، این تمساح پس از حمله به یکی از آن ها برای صرف غذای دریایی کمی پیچ و تاب به خود داد و بعد به لرزه افتاد .
این شوک یک گرفتگی عضلانی سراسری به وجود میاره و ماهی خشک میشه و اونم قورتش میده ، امّا قرار گرفتن در معرض برق او واقعاً چه حسّی دارد ؟ بسیار ماهیگیر و محقّق قربانی برق او شدند .
برق این ماهی برای انسان کُشنده نیست مگر آنکه فرد مشکل قلبی داشته باشد ؛ البته کسانی هستند که بعد از دریافت برق به دلیل خفگی مردند ، وقتی برق این مارماهی به فردی بر خورد کند او به سرعت به عقب پرتاب خواهد شد ، اگر مارماهی با قطب مثبتش یعنی چونه اش از آب خارج بشه و به قربانی برخورد کنه در لحظهٔ حرکت رو به بالا ولتاژ زیاد میشه ، گروه های فیلم برداری فیلم های مستند که معمولاً به همراه متخصّصان به این مناطق می روند نیز تجارب بسیاری دارند ؛ یکی از آن ها در حالی که تور ماهیگیری را که فکر می کرد خالیست از آب بیرون می کشید مورد حمله قرار گرفت .
و در حالی که در برخی از مناطق دنیا مارماهی غذا محسوب می شود این یکی از قائده مستثناست ، پوست او تقریباً محکم و غیر قابل خوردن است و چه کسی حاضر است که آن همه قطعات ریز و درشت الکتریکی را بخورد ؟ البته کسانی هم هستند که بنا به دلایل شخصی بخت خود را برای خوردن این شکارچی محک می زنند ، بعضی ها در آمازون این موجود رو می خورن بیشتر مردان ، معتقد اند که خوردن مارماهی الکتریکی مردانگی اونا رو تقویت میکنه ؛ هیچ مدرکی برای قبول یا رد این موضوع وجود ندارد ، باورش خیلی سخته .
منابع : لینک اوّل ، لینک دوّم
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ایلیا, خانم ناشناس آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۱:۲۷ ق٫ظ


کاربر هدفمند
۲۵ شهریور, ۱۳۹۸

۱:۵۶ ق٫ظ


کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

ایلیا گفته
کلا با تاپیکاتون حال میکنم با لحن آب و تاب داری از این موجودات مانستر تعریف میکنید که آدم شوقش برا خوندنشون بیشتر میشه![]()
ممنون
خوشحالم که از خوندن تاپیک های بنده لذّت می برید و رضایت کامل دارید .
آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
86 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4190
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2820
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 42516
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7844
نوشته ها: 168481
جدیدترین اعضاء:
qVfgKqeT, JHYLJnHTAOX, cfYZxwkFPzJR, pgNVYDwcP, rIxJGFek, WpeYrUpStbbمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018