


۹:۲۳ ب٫ظ


کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

نام علمی : Pomacea maculata
نام عمومی : حلزون سیب آمازونی
زیستگاه : بومی آمریکای جنوبی ، باتلاق ها ، خندق ها ، برکه ها ، رود ها و دریاچه ها
اندازه : ۱۰ سانتی متر
طول عمر : ۳ سال
تغذیه : گیاهان ، جلبک ها ، برنج
تکثیر : در بهار و تابستان تولیدمثل می کنند .
توضیحات : رود آمازون :
پر آب ترین رود دنیا با طول بیش از ۶۰۰۰ کیلومتر ؛ این رود ، خانهٔ بسیاری از موجودات آبزی مانند پیرانا ، پایارا ها و ... است ، امّا در این رود یک موجود دیگری هم هست ، موجودی که صدف دارد و به اندازهٔ یک سیب رشد می کند و نامش برای او برازنده است ، بدترین حلزون دنیا که به معنای واقعی خطرناک است .
به سوی تالاب ها و رود های آمریکای جنوبی که بروید می توانید این حلزون های غول پیکر را بیابید ، این حلزون در تمامی نواحی استوایی آمریکای جنوبی یافت می شود ، آب های شیرین و گل آلود خانهٔ آن هاست امّا در اوایل سال ۱۹۸۰ به ایالات متحدهٔ آمریکا ، استرالیا ، آسیا و سایر نقاط جهان معرّفی شد .


حلزون سیب آمازونی گونه ای بسیار بد از حلزون سیب هست ، حلزون سیب آمازونی یک گونهٔ مهاجمی است ؛ این حلزون مشکلات بزرگی ایجاد می کند و خلاص شدن از شرّ آن واقعاً سخت است . این حلزون در کنار مهارت های استتار عالی ، دفن کردن ، اندازهٔ بزرگ و سرعت تولیدمثل دیوانه کننده ، تقریباً بدترین گونهٔ مهاجم است . همراه با زندگی آسان در دریاچه ، در تهاجمی بودن بسیار خوب است . این حلزون می تواند به اندازهٔ مشت یک مرد بزرگ شود ؛ این حلزون قادر است که هوا را در پوستهٔ خود به دام بیاندازد و اینگونه می تواند در هر نقطهٔ آب شناور بماند ، این همهٔ ماجرا نیست ، این حلزون ها حاوی انگل های زیادی هستند که انسان در صورت خوردن حلزون به آن مبتلاء می شود ، انگل هایی از جمله کرم ریه (Lungworm) و موش صحرایی (Include rat) .


تغذیهٔ حلزون سیب آمازونی همانند دیگر حلزون هاست و این حلزون از گیاهان و جلبک های فراوان تغذیه می کند . آن ها همچنین برنج می خورند ، برای کشاورزان در مجموع صدها هزار دلار هزینه برای کنترل جمعیت این حلزون ها خرج می شود . هنگامی که حلزون سیب مهاجم شروع به خوردن برنج می کند ، کنترل آنها دشوار است . یکی از بدترین ویژگی های حلزون سیب آمازونی تخم های آن است .


این حلزون هزاران تخم چسبناک صورتی می گذارد ، با توجه به اندازهٔ آن ها گفته می شود که حلزون سیب آمازونی بزرگترین حلزون آب شیرین زنده روی سیّارهٔ زمین است . این حلزون تقریباً هر چیزی را می خورد که باعث ایجاد مشکلاتی می شود ؛ در مورد بویایی این حلزون چه چیزی می توان گفت ؟ در حقیقت بویایی این حلزون بسیار قوی و فوق العاده هست که می تواند به سادگی غذا ها را پیدا کند . چرخهٔ زندگی حلزون سیب آمازونی متفاوت است و به دلیل دسترسی آسان به انواع غذا در آمریکای جنوبی و دمای آب و هوا ، با بالاترین سرعت خود تولیدمثل می کند .
هر چه تعداد آن ها بیشتر باشد چرخه زندگی کوتاه تر میشود و هر چه دما و در دسترس بودن غذا کمتر باشد چرخه زندگی طولانی تر میشود و سرعت تولید مثل کمتر میشود .این حلزون در طبیعت قادر است تا هزاران تخم صورتی بگذارد امّا معمولاً تعداد تخم هایش بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ عدد است .
توده های تخم صورتی حلزون سیب آمازونی :
حلزون سیب آمازونی حامل انگل هایی هست که برای انسان مضر هستند ، مانند کرم ریه ، ترماتود و نماتد . آنها باعث سردرد ، گردن درد و بسیاری از عوارض جانبی دیگر می شوند . هنگامی که مردم متوجه ضربهٔ سنگین حلزون سیب آمازونی شدند ، آمریکا خرید و فروش و همچنین واردات حلزون سیب را محدود کرد . کنترل کردن حلزون های سیب آمازونی بسیار سخت و تقریباً غیرممکن است ، دو روش برای کاهش جمعیت آن ها پیشنهاد داده شده است ؛ اوّلین مورد این است که باید حلزون را خورد ، در برخی از نقاط آمریکا ، مردم این حلزون را می پزند و می خورند ، با پخته شدن حلزون تمامی انگل هایش از بین می رود ؛ دوّمین روش کنترل جمعیت ، برداشتن حلزون های سیب آمازونی به همراه تخم هایش و جمع آوری آن هاست ، پس از جمع آوری ، آن ها را منجمد کرده و در زیر زمین دفن می کنند تا جانوران دیگر آن ها را نخورند .
منبع : لینک
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
alireza01, Matin 1387 توانا بُوَد هر که دانا بُوَد ز دانش دل پیر برنا بُوَد
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
98 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3677
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 576
اعضا: 33016
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7644
نوشته ها: 162701
جدیدترین اعضاء:
2591159513, hasti11167, amirho, Sobhan86, ho.ssein, lover0m2j1jمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3002