۹:۴۶ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
در این تاپیک به تهیه غذای دست ساز برای ماهی ها می پردازیم. امید است که همه دوستان تجارب خود را بیان کنن و از هر غذای عجیب و غریبی هم که استفاده کردن نام ببرند.
تهیه غذای گوشتی برای انواع ماهی های گیاهخوار و گوشتخوار :
مواد لازم :
۱ – دل گاو یا دل مرغ
۲ – برگ کاهو یا اسفناج
۳ – سیر
۴ – فلفل قرمز
۵ – سویا
۶ – سایر مواد مثل میگو و یا استفاده از غذاهای خشک شرکتی مخصوص ماهی به میزان کم چون غذای خشک ممکنه باعث آلودگی آب بشه و قاطی دل خورده نشه.
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد دل گاو ( یا یک بسته دل مرغ ) را خوب تمیز میکنیم و کلیه چربی ها و رگهای اون رو با کارد و یا قیچی می بریم و سپس خوب شسته و آبکش می کنیم به میزان یک دوم وزن دل از سویا استفاده میکنیم ابتدا سویا رو به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس خوب آبکش کرده و فشار میدهیم تا آب آن خارج شود. یک حبه سیر را هم رنده میکنیم و یا با کارد خوب خرد میکنیم و یک برگ کاهو و یا اسفناج رو خوب با آب خالی شستشو داده و چند ثانیه داخل آبجوش قرار میدهیم و بعد خوب خرد میکنیم و مقداری هم فلفل قرمز روی دل ها می پاشیم حالا همه مواد را با هم چرخ کرده و خوب مخلوط میکنیم و داخل کیسه های پلاستیک فریزری بسته بندی میکنیم و داخل فریزر و یا یخدان یخچال قرار میدهیم و برای تغذیه ماهی ها مصرف میکنیم.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Shahab!, mehrzad, am.r78, a.m., محسن خلیلی, Ali.MK, .Hamidreza, " Dani ", amin.f, Saghari, Mohammad_Amin, 2hamid reza, Unknown boy, مرصاد, Hamid.reza, salman.22, Hadi ak, alireza st 1384, Artur Morgan, Mahdiw, mandezhin, شایان13, bahrampour, ΡARSA, MOHAMMAD HO3EIN, Amirhjf, AMIR85, Taha ghanbari, Ali_zare_17, Amin.R.N, taha mousavi, saj!jad, Amirhsin, ERFAN_PC, LiliiiS, AMIRHOSSEIN007, -paradox, shrek0461, matin.b.1385, ali ashraf keramati, ĸasra, Mani.888, Navab.r1, Armin 23۱۰:۳۸ ق٫ظ
۳ فروردین, ۱۳۹۱
اینجانب از گروه سبزیجات ها هر ان چه که دادم در عرض چند دقیقه اثری ازش نبوده منجمله کاهو اسفناج شوید گیشنیز تره کلم ، کلم بروکلی ،خیار ، خیار چندبر
البته برای سیچلایدها
طالبی و هندونه و پرتغالم هم دادم کلا بیشتر میوه ها اصلا دوست ندارند مثل اینه که به یه ادم سوسک بدی یخوره.
گفتم سوسک .......... یاد مگس و پشه افتادم که اونا رو خیلی دوست دارن.
۱۲:۱۶ ب٫ظ
۱۵ اردیبهشت, ۱۳۹۱
۹:۲۸ ق٫ظ
۱۵ اردیبهشت, ۱۳۹۱
۱۰:۰۸ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
۱۰:۳۳ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
۱۱:۴۴ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
۷:۳۸ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
۶:۲۷ ب٫ظ
کاربر نمونه
۶ مرداد, ۱۳۹۱
۱:۱۵ ب٫ظ
۱۵ مرداد, ۱۳۹۱
۷:۰۳ ب٫ظ
مؤسس سایت
۴ اسفند, ۱۳۸۹
سیر که خیلی معروفه و اثرات درمانی فوق العاده ای داره. همچنین یه پیشگیری کننده مناسبه. از سیر استفاده میکنند تا معده رو شستشو و ضدعفونی کنه. خواص و ارزش غذایی سیر بسیار بالاست. باید در موردش جستجو کنید. ولی بیشترین کاربردی که واسه ماهیا داره اینه که معده ماهی رو شستشو میده و از انگل های روده ای جلوگیری میکنه
موفق باشید
کاربران زیر از شهریار (onlypet.ir) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
" Dani ", Javad8006, aminfishi.iran, A.H.E, 30Mahi۷:۵۲ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۹ خرداد, ۱۳۹۱
سلام
این ترکیب رو خودم ابداع کردم ولی تا حال امتحانش نکردم
مواد مورد نیاز:
۱)ماهی رودخونه ای یا به قول اصفهانی ها==>>مای جوقی یا مای جوبی
۲)اسفناج
۳)کاهو
۴)سیر
طرز تهیه:
-ماهی ها و تمام مواد رو جدا گونه میجوشونید.
-ماهی ها رو با استخون حسابی چرخ میکنیم به طوری که وقتی با دو تا انگشت لمسش میکنید هیچ استخونی حس نشه.
-کاهو,اسفناج و سیر رو هر کدوم رو جدا گونه چرخ کنید.
-وقتی همه مواد رو جوشونده و چرخ کردید همه رو با هم میریزید توی مخلوط کن و با هم مخلوطشون میکنید.
-بعد مخلوط به دست اومده رو به صورت لوفاک در بیارید و با سه شوار خشکشون کنید تا کامل آبشون بخار بشه.
حالا میتونید بدید به ماهی هاتون نوش جان کنند
نکته۱)قبل از جوشاندن ماهی ها حتما دل و روده و جگرشون رو دربیارید.
نکته۲)نسبت گوشت ماهی رودخونه ای به کاهو,سیر و اسفناج رو برای ماهی های گوشت خوار بیشتر و برای ماهیان گیاهخوار کمتر کنید.
۸:۵۲ ب٫ظ
کاربر نمونه
۶ مرداد, ۱۳۹۱
سلام
به نظر من بهتر ماهی طعمه(ماهی جوبی)رو زنده بدید به ماهیاتون یا اگه هم مرده میدین دیگه چرخش نکنین !!!
شاید تر کیب خوبی باشه واسه ماهی ولی من زیاد خوشم نمیاد همون بهتره که از دل مرغ و یا دل گاو استفاده کنید!و این که این ماهی های کوچیک چی دارن که دل و جگرشون رو در بیارید !دیگه چیزی ازشون نمیمونه!!!
راستی آقا مجتبی من نمیدونم فلفل توی تر کیبتون چه فاییده ای داره!؟
اگر افتادی مهم نیست ، به شرطی که موقع بلند شدن از زمین چیزی برداری . . .
۹:۱۵ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۹ خرداد, ۱۳۹۱
سلام
من برای این میگم دل و جگرشون رو در بیارد چون میکروب ها و انگل ها معمولا توی روده و جگر ماهی جمع میشن مخصوصا این ماهی جوبی ها.
اگه جایی که این ماهی تجمع کردن پاتون رو بزارید توی آب خواهید دید بعد از ۱۵ دقیقه شروع میکنند به تمیز کردن چرک های پا . برای همین اینقدر توی این ترکیب وسواس به خرج دادم.
ولی شما میتونید به جای ماهی از دل مرغ استفاده کنید.
فکر کنم برای ماهی ها ترکیب خوبی باشه ولی برای شما نمیدونم. شوخی کردم بابا به دل نگیری یه وقت.
راستی داشت یادم میرفت من یه بار یه جا خوندم فلفل قرمز باعث فرار انگل ها میشه.
۰:۳۶ ق٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
- فلفل قرمز هم خیلی مفیده و همانند سیر برای درمان انگل روده ای موثر هست اما تاثیر بیشترش در هضم بهتر غذای گوشتی هست و انرژی زا هم هست و چون گرمه برای بنیه ماهی هم مفیده درضمن از فلفل قرمز و فقط به مقدار خیلی کم استفاده کنید.
- بله دل و روده ماهی ها رو باید در بیارید مخصوصا ماهی کیلکا اما ماهی های ریز طعمه زیاد لزومی نداره چون دیگه چیزی ازشون باقی نمی مونه.
۶:۴۶ ب٫ظ
۱۵ مرداد, ۱۳۹۱
۱:۴۷ ق٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
۱۰:۵۰ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
خدمت همه دوستان گرامی
ممنون از لطف همگی شما بزرگواران.
چند تا نکته در مورد فریز کردن مناسب غذای گوشتی دست ساز خدمتتون عرض میکنم :
- وقتیکه دل ها رو چرخ کردین و داخل پلاستیک فریزری قرار دادین حتما خوب هوا گیریش کنید تا هوا نداشته باشه چون اگر گوشتها هوا بخورن و برفک بزنن طعم و مزه اونها عوض میشه و خیلی از ماهی ها اونها رو نمی خورن.
- مخصوصا در زمان غذا دهی دقت کنید زیاد گوشت رو در حالت یخ زده و گرم شدن قرار ندین و حتما اونها رو در اندازه های کوچک فریز کنید تا زیاد سرد و گرم نشن و حالت خودشون رو از دست ندین.
- سعی کنید دل چرخ کرده رو داخل پلاستیک فریزری به ضخامت نیم سانت و حتی کمتر نازک کنید تا زمان غذا دهی راحت باشید.
۱۱:۴۳ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۹ فروردین, ۱۳۹۱
۴:۵۸ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
از این غذاهای کیلویی زیاده ولی این اسمی که فرمودین رو نشنیدم اما صرف نمیکنه از این غذاها قاطی دل چرخ کنید چون خیلی هاشون گرونتر از گوشت هستند.
قاطی غذای دست ساز لازم نیست چیز دیگه ای قاطی کنید ولی باز اگر غذای خشک ارزون قیمت داشتین قاطی کنید اشکال نداره فقط یک نکته رو رعایت کنید چون این غذاها مرطوب میشن ممکنه فاسد بشن و حتی آب رو هم کثیف کنن چون خودم چند مدل از این غذاها رو تست کردم چیز جالبی نشد و هم آب رو کثیف می کرد و هم ماهی ها با اون اشتهای قبلی دلها رو نمی خوردن.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Alireza1216بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
89 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2777
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 38483
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7752
نوشته ها: 166767
جدیدترین اعضاء:
Big earnings for you poluchdostden.blogspot.cz FY, Your Prize Bonus minonuzporeg.blogspot.cz Sz, Make big money kupluhikomp.blogspot.cz ed, Big earnings for you poluchdostden.blogspot.cz mC, Your Prize Bonus minonuzporeg.blogspot.cz q7, Make big money kupluhikomp.blogspot.cz 2Aمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014