۱:۲۰ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
بر اساس گزارش دیسکاوری، این تحقیق دریایی ۲ هفته طول کشید و در عمق ۱۰ تا ۷۰ متری این جزیره توریستی انجام گرفت. گونههای جدید کشف شده هنوز نامگذاری نشدهاند.
این گونه جدید از خانواده دهانلانه ماهیان است و در جزیره مرجانی بالی در اندونزی زندگی میکند.
گونه جدیدی از مارماهیها. این ماهی کوچک رنگی بین شاخههای مرجانی حرکت میکند و نقش مهمی در اکولوژی مرجانها بازی میکند.
گونه رنگی و درخشانی از ساندپرچها (sandperch)
گونه درخشان از دهانلانه ماهیان
۲ گونه زرد و مشکی ماهیهای Fangblenny.
این ماهی که قابلیت استتار دارد، میتواند یک گاوماهی باشد.
این Manonichthys بالغ میتواند گونه جدیدی از نئون ماهیها محسوب شود. این ماهی بالغ کاملا آبی رنگ است و یک نشان قرمز رنگ روی بالش دارد. اما ماهیهای کوچکتر خطوط زردرنگی روی بدنشان دارند.
این ماهی گونه جدیدی از ماهیهای کشف شده است.
علاوه بر گونههای جدید ماهی، در این تحقیق گونه جدیدی از حباب مرجانی (Euphyllia) نیز کشف شد.
۱۰:۵۲ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
کاربران زیر از HAMID ESKANDARI برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
shayan.sh۱۰:۵۵ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
کشف ماهی بی مغز و بی چهره در جزایر اسکاتلند!
تحقیقات دریایی در اطراف جزایر اسکاتلند به کشف یک ماهی بی مغز و بی چهره منتهی شد.
دانشمندان میگویند این ماهی که فاقد مغز و صورت است، متعلق به دوران پیش از تاریخ است.
این گونه نادر، نمونه جدیدی از حیوانات اولیهای است که موفق به توسعه ستون فقرات با یک رشته عصبی غیر پیشرفته شدند.
بر اساس این گزارش، آبهای اطراف اسکاتلند سرزمینی غنی از تنوع زیستی است که نیازمند محافظت بیشتر است.
۱۱:۰۵ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
۱۱:۰۶ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
ماهی بسیار عجیب پرنده
یکی از رویایی ترین این جانداران پرنده ماهی ها هستند که قادرند مسافتی برابر ۵۰ متر را بر فراز آب دریا پرواز کنند، این ویژگی منحصر به فرد که هیچ ارتباطی با گونه آبزیان ندارد به این ماهی های کوچک کمک می کند به راحتی از تهدید شکارچیان خود بگریزند. این جانداران در مناطق گرمسیری زندگی می کنند و آخرین رکوردی که از مدت پرواز این ماهی های زیبا به ثبت رسیده ۴۵ ثانیه پرواز در خارج از سطح آب بوده است.
۱۰:۱۹ ق٫ظ
کاربر قدیمي
۲ مرداد, ۱۳۹۰
صید یک آرووانای غولپیکر در ویتنام
دو صیاد ویتنامی در جنوب استان Vinh موفق به صید یک آرووانای ۵۰ کیلویی شدند. این آرووانای ۱.۷ متری به علت ناآگاهی صیادان نسبت به ارزش زیست محیطی این ماهی غول پیکر ، پس از صید به سرعت کشته و برای فروش در بازار عرضه شده بود.
این ماهی زیبا پس از مدتی و در میان جمعیت انبوهی که برای تماشای آن هجوم آورده بودن در معبد Ba Chua Xu در ویتنام به خاک سپرده شد . این ماهی زیبا در کشور های شرق و جنوب شرقی آسیا نماد قدرت و ثروت شناخته شده و دارای ارزش معنوی فراوانی است.
سلام
گوهر پر ارزش خودت را بر سر هر سنگی نزن
۱۰:۲۱ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
۶:۳۳ ب٫ظ
مؤسس سایت
۴ اسفند, ۱۳۸۹
۳:۰۵ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
ماهیانی که در خاک هم زنده میمانند
آخرین نیوز: مطالعات جدید نشان میدهد که چگونه ماهی آمفیبی (آبخاکی) تا ۲ ماه میتواند در خشکی زنده بماند. تمام مایحتاج این ماهی برای زنده ماندن در پوستش قرار دارد.ماهیهای Mangrove ماهیهای کوچکی هستند که حدود یک اینچ یا ۲ اینچ بوده و در آبگیرهای موقتی جنگلهای ماندابی آمریکای مرکزی، جنوبی و فلوریدا زندگی میکنند.
به گزارش جام جم، هنگام فصول خشک سال که آبگیرها از بین میروند، این ماهیها در لابهلای برگها یا سوراخ تنه درختان به زندگی ادامه میدهند.تا زمانی که جای آنها مرطوب باشد، ماهی میتواند مدت زمان زیادی به وسیله تنفس هوا از طریق پوستش زنده بماند. البته اکسیژن تنها موضوعی نیست که ماهی خارج از آب باید نگران آن باشد.
تمام سلولهای بدن جانوران نیاز به ترکیب مناسبی از یونها و آب دارند تا در نتیجه آن جانور زنده بماند. در ماهیها معمولا دستگاه تنفسی یا همان آبششها مسوولیت این فرآیند را به عهده دارند، اما در ماهیهای آبهای ماندابی Mangrove احتمالا آبششها در روی زمین بلااستفاده هستند بنابراین چگونگی انجام تعادل یونی در این ماهی خارج از آب، یک راز ناشناخته مانده بود.آخرین تحقیقات پروفسور پاتریسیا رایت از دانشگاه Guelph اونتاریو نشان داد که پوست ماهیهای ماندابی، کمکاری آبشش را جبران میکند.
با انجام یکسری آزمایشها و نتایج حاصل از آن، پروفسور رایت و تیم همراهش دریافتند که در پوست ماهی، انبوهی از سلولها به نام یونوسیت قرار دارند. این سلولها معمولا در آبشش دیگر ماهیها یافت میشود و وظیفه متعادل نگاه داشتن میزان آب و نمک در سلولهای بدن ماهی را بهعهده دارد.مطالعات بعدی تیم محققان نشان داد ماهی ماندابی علاوه بر داشتن تعداد زیادی از این سلولها در آبشش، دارای تعداد زیادی از این سلولها در پوست خودش نیز هست.
این سلولها در پوست ماهیهای دیگر فقط در مرحله نوزادی وجود داشته و به محض بزرگتر شدن ماهی، این سلولها از روی پوست ناپدید میشوند.برای نشان دادن عملکرد این سلولها روی پوست ماهی ماندابی، محققان تعدادی ماهی ماندابی را به مدت ۹ روز خارج از آب نگه داشتند. در طول این ۹ روز، ماهها در سطحی مرطوب با محتوای آبی ایزوتوپ رادیواکتیو قرار داشتند.
پس از مدتی، این ایزوتوپها در پوست ماهی ظاهر شدند. کاملا واضح بود که یونها از طریق پوست ماهی رد و بدل شده بودند. علاوه بر این سلولهای یونوسیت به ماهی کمک میکرد که با میزان متفاوت شوری موجود در آب هماهنگ شود. زمانی که ماهی در محیطی مرطوب با محتوای آب شور قرار داده شد، سلولهای یونوسیت روی پوست بزرگتر شدند. این موضوع نشان داد این سلولها برای متعادل نگهداشتن میزان نمک بیش از حد اضافی کار میکنند.
زمانی که ماهیها دوباره به آب برگردانده شدند، این سلولها اندازه عادی خود را یافتند. اینچنین سازگاری قابل توجهی باعث شده که ماهی ماندابی حتی در میان دیگر انواع ماهی آمفیبی (آبی خاکی) هم منحصر بفرد باشد.ماهیان ریهدار برای زنده ماندن خارج از آب باید حالات فیزیولوژیکی خودشان را تغییر دهند، اما با وجود این پوست منحصر بفرد ماهی ماندابی نیازی به تغییر حالات فیزیولوژیکی خود ندارد و تمام فرآیندها به همان شکلی که در آب انجام میشود، در خشکی هم انجام میپذیرد و ماهی قادر است این شرایط را تا ۶۰ روز حفظ کند.ماهی ماندابی واقعا یکی از جانوران کوچک جالب توجه است.
۱۰:۵۵ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
اکتشافات سال ۲۰۱۰
۱- اختاپوس گونه بنفش: این نوع اختاپوس که تشخیص وابستگی آن به گونه های شناخته شده جانداران تاکنون تکمیل نشده در ماه ژوئیه در عمق آب های اقیانوس اطلس در سواحل کانادا کشف شد. کشف این جاندار همراه با ده گونه دیگر در این منطقه می تواند دانش مربوط به حیات وحش در آب های بسیار سرد را تکمیل کند.
.
۱۱:۱۳ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
گربه ماهی زرهدار
حتی این گربه ماهی زرهدار نیز که با خارهایی برای دفاع در مقابل ماهی گوشتخوار پیرانا پوشیده شده است نیز می تواند یک گونه جدید باشد.
راهنمای محلی این گربه ماهی را صید کرد و آماده خوردن آن شد اما محققان برای محافظت از این نمونه با ارزش جلوی این کار را گرفتند.
گربه ماهی سیرناپذیر
این گونه جدید گربه ماهی از نوع Pterodoras است. به گفته محققان، این ماهی که ۶۰ سانتیمتر طول دارد تقریباً هر چیزی را که وارد دهانش بشود می خورد.
ماهی با رنگهای الکتریکی
این ماهی زیبا از شیوهای منحصربهفرد برای جذب جنس مخالف استفاده میکند. ماهی نر به کمک این رنگهای الکتریکی که در تصویر میبینید، توجه ماهی ماده را جلب خواهد کرد.
Pseudancistrus kwinti
این گربه ماهی منحصربهفرد که اولینبار در آبهای آمریکای جنوبی کشف شده، میتواند به کمک آروارههایش به شکار در آبهای این منطقه بپردازد. آروارههای قوی این ماهی برای تکهتکه کردن انواع بیمهرگان و جلبکها مورد استفاده قرار میگیرند.
کوسهای که راه میرود
این کوسه که در سال ۲۰۰۶ در آبهای اندونزی کشف شده، بسیارموردتوجه محققان قرار گرفته است. این گونه میتواند شنا کند اما اغلب از بالههایش برای راهرفتن در کف آب استفاده خواهد کرد. این نمونه میتواند آغاز ظهور آبزیانی باشد که به خشکی پا خواهند گذاشت!
۷:۳۸ ق٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
استفاده از ماهی روباتیک برای نجات ماهی ها
نتایح این تحقیقات نشان داد که در شرایط تعیین شده، این روبات همانند یک رهبر از سوی ماهی های واقعی پذیرفته شد و ماهی ها به دنبال آن حرکت کردند.
موفقیت این اقدام از تمایل ماهی ها به صرفه جویی در مصرف انرژی نشأت می گیرد. این روبات با شنا کردن یک فرورفتگی و نوعی حالت مکش را در پشت خود ایجاد می کند. بنابراین ماهی ها وارد مسیر آن می شوند و با صرفه جویی در مصرف انرژی به دنبال این روبات حرکت می کنند.
براساس گزارش وایرد نیوز، این دانشمندان در این خصوص توضیح دادند: “این روبات درحالی آزمایش شد که همراه با ماهی ها در تونلی که سرعت جریان آب در آن متفاوت بود شنا می کرد. با استفاده از تکنیکهای نوآورانه سرعت سنجی تصویر ذرات دیجیتالی، نشان دادیم که چگونه حرکت زیستی- تقلیدی روبات می تواند شرایطی را ایجاد کند که ماهی ها ترغیب شوند به دنبالش شنا کنند. به این ترتیب، ماهی ها از یک مزیت هیدرودینامیک برخوردار شده و نرخ مصرف انرژی خود را در مدت شنا کاهش می دهند.”
دانشمندان امیدوارند این روبات ماهی در محیط طبیعی بتواند ماهی ها را از موقعیتهای خطر (سکوهای نفتی و …) به محیطهای امن هدایت کند.
-------------------------------------------------------------
ویرایش توسط ادمین به دلیل استفاده از کدهای استایل......
-----------------------------------------------------------------------
۷:۴۲ ق٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
مرگ مرموز ۲۰ تن ماهی در سواحل نروژ
به گزارش خبرگزاری مهر، یکسال قبل در چنین روزهایی اخباری در خصوص مرگ دسته جمعی حیوانات مختلفی از پرندگان تا ماهی ها در نقاط مختلف دنیا در شبکه منتشر می شد.
اکنون یکسال پس از آن وقایع، موسسه تحقیقات دریایی نروژ پدیده جدیدی را گزارش کردند که براساس آن هزاران شاه ماهی مرده در سواحل غربی نروژ کشف شدند.
به نوشته رسانه های محلی در حدود ۲۰ تن ماهی در پایان دسامبر در ساحل “کوانس” در “نوردرسیا” واقع در شمال این کشور شناسایی شدند.
“اوله کریستین برگ” زیست شناس دانشگاه علم و فناوری “تروندهیم” در این باره توضیح داد: “ما پیش از این ماهیهای به گل نشسته را دیده بودیم اما تعداد آنها هرگز تا این حد زیاد نبود.”
براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، به اعتقاد این زیست شناس، این ماهیها می توانند به دلیل شکارچیانی چون سایر ماهیها و یا پستانداران دریایی به سوی ساحل رانده شده باشند.
همچنین احتمال دارد که این شاه ماهی ها قربانی جریان و یا سطوح بالای آب شیرینی شده باشند که از یک رودخانه به دریا ریخته شده است.
پس از کشف هزاران شاه ماهی، ساکنان منطقه گفتگوهایی را در خصوص اینکه چگونه می توان این ماهیها را جمع کرد آغاز کردند اما مقامات این منطقه اعلام کردند که بیشتر این ماهیها در اثر جزر و مد دوباره به دریا بازگشته اند.
----------------------------------------------------
ویرایش توسط ادمین به دلیل استفاده از کدهای استایل
----------------------------------------------------
۱۰:۱۱ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
این هم کوچکترین ماهی دنیا درکوچکترین آکواریوم دنیا !!!!!!!!!
کوچکترین گونه ماهی جهان با نام علمی 'سیپریندیا' به طول ۸/۷ میلیمتر در ایالت ترنگانو مالزی کشف شد.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاران مختلف ، رییس موسسه تحقیقات جنگلی مالزی با اعلام این خبر، گفت: این گونه از ماهی در حال حاضر در هیچ نقطه دیگری از جهان یافت نمی شود.
این در حالی است که پیش از این دانشمندان اعلام کرده بودند که موفق به کشف کوچکترین ماهی در یک مرداب درمعرض خطر در اندونزی شده اند. این ماهی از انواع ماهی کپور است، بدنی نیمه شفاف دارد و سر آن فاقد اسکلت است.
ماهی ماده بالغ حداکثر هشت میلیمتر رشد می کند. نرها عضلات و باله های بزرگتر دارند که در تولید مثل از آن استفاده می کنند.
رکورد قبلی کوچکترین ماهی جهان به یک گونه ماهی گوبی هند – اقیانوسیه تعلق دارد که یک دهم یک میلیمتر از این ماهی تازه کشف شده بزرگتر است.
۱۰:۲۰ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
۸:۰۷ ب٫ظ
۱۷ فروردین, ۱۳۹۱
۹:۳۵ ب٫ظ
ناظم انجمن
معاون
۲۸ بهمن, ۱۳۹۰
صید یکی از بزرگترین ماهیهای قرمز دنیا(+عکس)
صید یکی از بزرگترین ماهیهای قرمز دنیا
دیلی تلگراف: ماهیگیر خوششانس که تصور میکرد سنگینی قلابش به خاطر به دام انداختن یک ماهی معمولی اما بزرگ در دریاچهای در جنوب فرانسه است با بیرون آوردن آن متوجه شد یکی از بزرگترین ماهی قرمزهای دنیا را به دام انداخته است.
به گفته ماهیگیران محلی آنها ۶ سال تلاش کردند اما هرگز نتوانستند این موجود بسیار سنگین را به تور بیندازند اما او که وزنش تقریبا به اندازه یک کودک سه ساله است بالاخره توسط رافائل باجینی به دام افتاد.آقای باجینی که حاضر نبود این ماهی خارقالعاده را به کشتن بدهد تنها پس از گرفتن یک عکس با او دوباره در آب رهایش کرد.
ماهیگیران محلی از چابکی بیش از حد ماهی بزرگ قرمز در آبهای این دریاچه خبر داده بودند.
منبع:جام جم آنلاین
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
58 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2789
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 40551
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7753
نوشته ها: 166969
جدیدترین اعضاء:
tmlmtjmp, ogeqwzgn, hunqqvqf, mahdi8613, fcugufpc, ibrdjvauمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014