۳:۳۹ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۵ مرداد, ۱۳۹۳
سلام به همگی
من چند وقته دنبال رامیزی هستم هم بخاطر آرام بودنش و هم زیباییش اما هر جایی سر میزنم یا ندارن و یا خیلی کوچیک تو مطالب سایت گفته شده ۵ تا ۷ سانت اما اینهایی که من دیدم به زور یک و نیم بند انگشت بشن. چرا؟تا قیمتش میگن ۸۵۰۰ تا ۱۰۰۰ هزار تومن. بعد بعضی سایت ها رامیزی بالن میگن؟
مگه فرقی دارند؟ دوستانی که رامیزی تهیه کردن و نگهداری میکنن راهنمایی کنن؟ با تشکر
پس اینا چی اند؟
خدایی خیلی خوشگلن...
اردوی محرم به دلم خیمه به پا کرد
دل را حرم و بارگه خون خدا کرد
۴:۴۵ ب٫ظ
ناظر انجمن
۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
درود
این ماهی از سطح نگهداری نسبتا سختی برخورداره و به شرایط بسیار حساسه برای مثال آب سبک و تمیز لازم داره و همچنین ماهیه تقریبا آرومیه
انواع بالون یا کوتوله ، باله بلند و معمولی رو در ایران دیدم که در بین این انواع واریته های دیگر هم وجود دارند که رنگ و نوع ترکیب بندی بدن در آنها متفاوت و متغییر است
باید توجه بفرمایید خرید این ماهی آغاز مشکلات نگهداری از آن خواهد بود و در ادامه ممکن است تلفات زیادی داشته باشید
در ضمن توجه بفرمایید در این قسمت ابتدا از ماهی و نژاد اطلاعات داشته باشید بعد تاپیک جدید ایجاد بفرمایید
در غیر این صورت به مدیران درخواست دهید تا تاپیک مربوطه را ایجاد و همراه با اطلاعات قرار دهند
موفق باشید
۵:۰۱ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۵ مرداد, ۱۳۹۳
دوست عزیز مطالعه در مورد این ماهی و نژادش مطلبی است تکراری که همه جا همینو تکرار میکنن که ماهی از خانواده سیچلایده آرومه اینطوری اونطوریه اما وقتی نیاز به راهنمایی از دوستان داریم چطور باید عنوان کرد غیر از این. مثال: من تو تهیه این ماهی مشکل دارم، اطلاعاتی که در مورد این ماهی گفته شده هم محدودیتی داره ، اینجاست که نظر و راهنمایی دوستان و تجربه ای که دارن نسبت به تهیه این ماهی و نگهداریش دارن به داد ما برسه و کمکمون کنن. البته این کمک محبت و بزرگواری دوستان و استاید هستش در مورد همه اعضاء و مهمان ها. قصد جسارت نداشتم عذر خواهی میکنم.سردرگمی بعضی از دوستان با مطالعه مطالب ثابت و تغییر نیافتنی برطرف نمیشه اما زمانی که کسی تجربه نگهداری و تهیه رو دارند خیلی بهتر میتونه کمک باشه.
کاربران زیر از parsa-mnet برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
phoenix_love48اردوی محرم به دلم خیمه به پا کرد
دل را حرم و بارگه خون خدا کرد
۵:۱۷ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۴ بهمن, ۱۳۹۲
۵:۲۵ ب٫ظ
ناظر انجمن
۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
درود مجدد
کاربر farhad p
شما خودتان سوال مطرح میکنید و خودتان پاسخ میدهید ؟؟
خب همانطور که از اسم بالون مشخص است رشد کمتری دارد و به نوع کوتوله هم معروف است برای مثال تگزاس بالون را با تگزاس سبز مقایسه بفرمایید شاید اختلاف ۱۰ برابری یا بیشتر داشته باشند
کاربر parsa-mnet
دوست گرامی نیازی به عذر خواهی نیست تا حد توانم به شما دوستان پاسخ میدهم سوال پرسیدن اشکالی ندارد
بنده هم به صورت عامیانه برای شما مطرح کردم اگر نقطه مجهولی وجود دارد بفرمایید باقی دوستان هم راهنمایی میکنند
موفق باشید
۶:۰۶ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۴ بهمن, ۱۳۹۲
۶:۱۳ ب٫ظ
ناظر انجمن
۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
۶:۱۹ ب٫ظ
نویسنده ممتاز
۱۵ دی, ۱۳۹۲
۹:۴۷ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
آقا محمد۹۹ ممنون میشیم مطلب جدید درباره رامیزی قرار بدین.
آقا پارسا بنده مدت زیادی از رامیزی نگهداری کردم و همانطوریکه آقا حنیف فرمودن ماهی بسیار حساسیه و به کیفیت آب بالا - سیفون کاری مرتب و فیلتراسیون قوی نیاز داره که باز همه اینها میشه همون کیفیت بالای آب ضمنا تغییرات دمایی رو هم نمیتونه تحمل کنه و هنگام انتقال به آکواریوم باید دقت کنید درست آب به آب و همدماش کنید. فقط نمیدونم میشه در آکواریوم تکثیرش کرد یا نه ؟؟
شما فکر کن دیسکس خریدی به همین سختیه نگهداریش باز اگر سوال خاصی مد نظرتون هست خب بپرسید در خدمتتون هستیم.
۸:۵۵ ق٫ظ
کاربر عالی
۲۵ مرداد, ۱۳۹۳
سلام به همه دوستان گل
خیلی ممنون از راهنمایی و ارائه تجربیاتتون. تجربیات در مورد ماهی ها با اطلاعات در مورد ماهیان خیلی فرق داره زمانی که ابهام باشه تنها تجربیاته که کمک میکنه.
یعنی می فرمائید یه تانک ۶۰ لیتری با فیلتراسیون معمولی و هفته ای یکبار سیفون به صورت تک گونه یا نهایتاً ۲ گونه ماهی جوابگویی این ماهی نیست؟
اردوی محرم به دلم خیمه به پا کرد
دل را حرم و بارگه خون خدا کرد
۱۲:۱۵ ب٫ظ
کاربر متخصص
ناظم
۱۲ فروردین, ۱۳۹۲
بسادگی جوابگوئه اگه کیفیت آب زیاد بالا پایین نشه چون ۶۰ لیتر زیاد هم بزرگ نیست و تو تانک های کوچیک کیفیت آب زود بهم میخوره
اگه تجربه بخای من این حیوونو نگه داشتم . بترسه رنگش میپره . استرس بگیره سیاه میشه . اگه تو تانک از کسی بترسه گوشه گیر میشه و معمولا هم میمیره . روزی ۳-۴ بار باید تغذیه بشه تا درست سایز بشه . مخفیگاه و دکور و نمیدونم گیاه طبیعی و اینا زیاد لازم دارین تا احساس امنیت کنه . کلا هر چیزی در مورد دیسکس هست در مورد اینم صدق میکنه و یه جاهایی از دیسکس هم ضعیف تره مخصوصا موقع ترسیدن . دمای آب هم حدود ۲۸ اینا براش خوبه . بیشتر از ۱ درجه هم شوک دمایی رو نمیتونه تحمل کنه همونطور که رئیس گفت . مستعد سندروم تانک جدید هم هستن
گیســـــو مــیان واژه برایم رهــــــــا نکن /
من از تبار واژه ی سرخ ســـــــــــیاوشم /
بـــــانو ! به قول حضرت استاد " شهریار " /
عاشق نبوده ای که بفهمی چه میکشم
۴:۰۳ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۵ مرداد, ۱۳۹۳
۴:۲۹ ب٫ظ
ناظر انجمن
۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
درود
دوست گرامی وقتی من و باقی اعضا در مورد سختی شرایط نگهداری از این ماهی صحبت میکنم شما می تونید به عمق قضیه پی ببرید
هر چقدر که تجربه داشته باشید این ماهی از سطح نگهداری سختی برخورداره که به شخصه دوست ندارم دوباره تجربش کنم
ممکن است شما به راحتی بتونید از پس نگهداریش بربیاید پس سعی خودتون رو بکنید
در پاسخ پرسش شما باید عرض کنم بله حساس است
موفق باشید
۴:۳۷ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۵ مرداد, ۱۳۹۳
۱۰:۱۹ ق٫ظ
۲۹ مهر, ۱۳۹۲
رامیزی ها ماهی های بسیار زیبا و بسیار باهوشی هستند ولی نگهداری از آن ها دشوار است. من تا به حال چند بار رامیزی بالنی خریدم ولی علیرغم اینکه تاپ فیلتر با ساب استرات پرو ایهام و زغال فعال دارم و به طور هفتگی ۲۵ الی ۳۰ درصد آب را سیفون می کنم همیشه بعد از چند ماه رامیزی ها می میرند. این ماهی ها به شدت قلمروطلب هستند و وقتی دو رامیزی در تانک باشند یکی یک گوشه تانک را از آن خود می کند و دیگری گوشه مقابل را و چشم دیدن همدیگر را هم ندارند. خیلی دلم می خواهد باز هم رامیزی بخرم ولی به نظرم باز هم بمیرند.
کاربران زیر از dariush برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Hanif, reza.fa۵:۴۸ ب٫ظ
ناظر انجمن
۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
درود
داریوش خان خوشحالمون کردید تشریف آوردید
بله متاسفانه خیلی ماهی حساسی است
اگر دوست داشتی دوباره از این ماهی نگهداری بفرمایید بفرمایید چند نکته کلیدی رو عرض می کنم که با رعایت این موارد شانس شما برای نگهداری از این ماهی بیشتر خواهد شد
ارادتمند
کاربران زیر از Hanif برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
dariush۶:۱۰ ب٫ظ
کاربر نمونه
ویرایشگر
۲۵ تیر, ۱۳۹۳
۶:۱۹ ب٫ظ
کاربر نمونه
ویرایشگر
۲۵ تیر, ۱۳۹۳
نام= رامیزی ابی
گونه= سیچلاید
سطح مراقبت= سطح مراقبت این ماهی نسبتا دشوار است و به افراد با تجربه توصیه میشود.
زیستگاه= این ماهی را میتوان در حوزه رود ریو اورینکو ونزوئلا و کلمبیا یافت
سازگاری- خلق و خو= این ماهی صلح جو است و باید همیشه جفتی نگهداری شود . نر هه ممکن است قلمرو هایی برای خود تشکیل بدهند. این ماهی رابطه خوبی با انجل و دیسکس دارد و میتوان ان ها را با هم نگهداری کرد. همچنین با گربه ماهی های کوچک و دلقک ها و گوارامی ها نیز مشکلی ندارد .
توضیحات- نگهداری = این ماهی یکی از سیچلاید های کوتوله واقعا زیباست اما به سختی . دما. و همچنین امونیاک. نیتریت و نیترات اب بسیار حساس است دمای اب این ماهی هرگز نباید از ۲۶ درجه پایین تر بیاید وبهترین دما برای این ماهی بین ۲۶ و ۲۸ درجه است.
تغذیه= همه چیز خوار- این ماهی را میتوان با با غذا های خشک و منجمد و زنده تغذیه کرد. بچه های این ماهی را میتوان با میگوی اب شور و سایر غذاهای مخصوص بچه ماهی ها تغذیه کرد.
تشخیص جنسیت= ماده ها دارای شکمی صورتی و گلگون هستند. و نر ها اکثرا دارای شکمی زرد رنگ هند. نر ها معمولا دارای باله کوچک قرمز رنگی در زیر شکم خود هستند. و دارای یک لکه سیاه تقریبا در وسط بدن خود هستند. این ماهی در ا ب نرم براحتی تخم ریزی میکند .
تکثیر= ماهی نر ماده را به عنوان جفت خود انتخاب میکند . ماهی ماده پس از مدتی تخم ریزی میکند نر و ماده از تخم ها برای چند هفته محافظت میکنند تخم ها حدود ۶۰ ساعت بعد هچ میشوند بهتر است این ماهی را در مخزن جدا تکثیر کنید پس بچه ها را میتوان با میگو اب شور تغذیه کرد . وقتی تخم ها هنوز هچ نشده اند به نر و ماده غذا بدهید تا از خوردن تخم ها اجتناب کنند . برای راحت شدن تکمثیر یک تخته سنگ را در اب بگذارید تا ماده بر روی ان تخم ریزی کند فراموش نکنید که این ماهی بشدت به تغییرات اب و پارامتر ها حساس است .
۱۰:۳۴ ق٫ظ
۲۹ مهر, ۱۳۹۲
Hanif گفته
درودداریوش خان خوشحالمون کردید تشریف آوردید
بله متاسفانه خیلی ماهی حساسی است
اگر دوست داشتی دوباره از این ماهی نگهداری بفرمایید بفرمایید چند نکته کلیدی رو عرض می کنم که با رعایت این موارد شانس شما برای نگهداری از این ماهی بیشتر خواهد شد
ارادتمند
سلام حنیف عزیز
خیلی خوشحال می شوم راهنمائی کنی. من چندین نوبت رامیرزی بالنی گرفته ام مدتی ۲ تا و مدتی هم ۳ تا رامیرزی داشته ام. ولی در مدت چند ماه می میرند. اول یکی می میرد، بعد از چند ماه، دومی هم می میرد.
رامیرزی ها اصلاً با هم سازگار نیستند و حضور یکدیگر را در قلمرو همدیگر اصلاً تحمل نمی کنند.
برای اینکه بتوانید راهتمائی کنید، مشخصات تانکم را خدمتتان شرح می دهم:
من در تانک ۱۸۰ لیتری ام از تاپ فیلتر با ساب استرت پرو و سیپوراکس و کمی زغال و اخیراً کمی زئولیت (در محل خروجی آب) استفاده می کنم. دمای آب هم همیشه ثابت و در تابستان و زمستان همیشه ۲۸ درجه سانتیگراد است. هفته ای ۴۰-۵۰ لیتر از آب آکواریوم را سیفون می کنم و با هر بار سیفون کردن اندکی نمک مخصوص آکواریوم آب شیرین (حدود ۲ قاشق غذا خوری) در آب جوش حل می کنم و به آب اضافه می کنم.
قبلاً هم به غیر از تاپ فیلتر ، یک فیلتر اینترنال بزرگ که محتوی زغال اکتیو و زئولیت بود استفاده می کردم که بعداً به دلیل استفاده از گیاه طبیعی در آکواریوم، فیلتر اینترنال را خارج کردم. (احتمالاً دوباره آن را به تانک اضافه می کنم)
برای هوادهی هم از یک پمپ هوای دولول بزرگ استفاده می کنم که به دو سنگ هوای حدود ۳۵ سانتیمتری وصل است و به نظر خودم هوادهی زیاد است.
برای روشنائی هم از یک لامپی فلئورسنت بزرگ سفید مخصوص آکواریوم و دو لامپ فلئورسنت کوچک یکی به رنگ صورتی تیره و یکی آبی استفاده می کنم. لامپ سفید ۱۰ ساعت در روز و لامپ های کوچک ۲-۳ ساعت در روز روشن هستند (با لامپ سفید، رنگ داخل تانک کمی به زرد متمایل می شود ولی با روشن کردن دو لامپ دیگر رنگ داخل تانک سفید و زیبا می شود ضمناً رنگ ماهی ها هم زیباتر می شود.
ضمناً حدود ۱۵ پوسته صدف گوش ماهی برای تزئین در کف تانک ریخته ام ، آیا این پوسته صدف ها سختی آب را اضافه می کنند؟ مشکلی ایجاد می کنند؟ یک چوب آبنوس نسبتاً بزرگ هم داخل تانک دارم.
تعداد ماهی های داخل تانک زیاد (شاید هم خیلی زیاد!) است: ۸ تترا نئون، ۵ تترا جواهر، ۵ بارب ردلاین، ۳ لوچ دلقک، ۲ تترا چشم چراغی بالنی، ۲ تترا پنگوئن، ۳ مولی، ۷ گوپی سنگاپوری، ۴ کوریدوراس، ۱ جلبک خوار چینی
ارادت
کاربران زیر از dariush برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Hanif۱۱:۰۶ ق٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
خب چند تا مشکل اینجا هست.
اول اینکه با وجود گیاه طبیعی هرگز از هیچ درصد نمکی نباید در تانک استفاده کنید.
دوم اینکه این مقدار نمک برای ماهی ها و از جمله رامیزی زیاده و الان درصد نمک آب آکواریوم شما رفته بالا.
وجود صدف و مرجان و اسفنج هم سختی آب رو بالا میبره که برای رامیزی مضره و از اون مضرتر و خطرناک تر برای رامیزی شلوغی آکواریوم هست که میتونه برای رامیزی کشنده باشه.
سه تا رامیزی حتما یکی از اونها کشته میشه و در بهترین حالت دو تا جفت میشن و یکی اضافی میاد که باید کشته بشه تازه اگر هر سه تا نر باشن که خب تلفات بیشتری هم باید بدین.
رامیزی ها اگر جفت باشن تا ۴ جفت رو در کنار هم نگهداری کردم و موردی ندارن فقط با تلف شدن یکی از اونها کلا همه چی به هم میخوره و اون ماهی که بدون جفت مونده دردسر ساز میشه ضمنا برای هر جفتی باید مخفیگاه داشته باشید.
چوب آبنوس و گیاه طبیعی برای زندگی لذت بخش رامیزی لازمه.
فیلتراسیون قوی و کیفیت آب بالا برای رامیزی حیاتی هست.
مقدار غذای مصرفی در آکواریوم اگر زیاد باشه باعث تلفات شدید رامیزی ها میشه حالا هم به دلیل افزایش سموم آب و هم به دلیل خورده شدن غذای مونده توسط ماهی ها.
رامیزی به محیط آروم و کم رفت و آمد نیاز داره حالا هم از نظر محل قرار گیری آکواریوم و هم از نظر ماهی های داخل آکواریوم.
ضمنا نور شدید رو هم خیلی دوست نداره و عصبی میشه.
باز منتظر نظر سایر دوستان باشید.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
dariush, farhad p, shayan.sh, reza.fa, erfan1393بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
22 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2703
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 34712
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7745
نوشته ها: 166507
جدیدترین اعضاء:
Money for you palpokazi.blogspot.com QR, Get your bonus canviferaz.blogspot.com 0x, Money for you palpokazi.blogspot.com MK, Your big money sechashans.blogspot.com U8, Get your bonus canviferaz.blogspot.com Dr, Money for you palpokazi.blogspot.com Zvمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014