۸:۴۹ ق٫ظ

کاربر عالی
۲۹ دی, ۱۳۹۹

hamed30 گفته
CHEHEL گفته
سلام من ۲تا اسکار ۱۲سانتی دارم و ۵تا پلی ۱۰الی۱۷سانتی.آکواریومم ۱۲۰لیتره کدوم از این ماهیا با اسکار و پلی سازگارن؟ به ترتیب ماهیی هایی که علاقه دارم بهشون میگم و اینکه اگه اسکارو حذف کنم کدوم از این ۶تا با پلی میسازن؟
۱-آنجل مونو
۲-آروانا
۳-بلک گوست یا نایف
۴-سوروم
۵-گرین اسکات
۶-پیکاک
سلام
حجم تانکتون برای ماهی هایی که الان دارید کمه پس پیشنهاد بنده اینه که یا اضافه نکنید یا جا به جا کنید ، اندازه فعلی ماهی ملاک نیست ، سایز نهایی و ماهی بالغ ملاکه که برای ماهی های فعلی شما حداقل و نه ایده آل ، ۲۰۰ تا ۳۰۰ لیتر باید باشه
روی کاغذ و تا اونجایی که من میدونم اسکار ، پولی ، پیکاک ، آروانا و بلک گوست با هم سازگاری دارن ولی در عمل هیچ چیز مشخص نیست و به یه سری مواردی بستگی داره مثل رعایت سایز و فضای کافی و اینکه ماهی کی وارد تانک شده باشه ، همه با هم یا تو چند مرحله و ...
این گونه ها رو کاغذ هم سازگار نیستن
تو این حجمی که شما می گید فقط بلک گوست رو می تونید نگه دارید البته گونه های سازگار دیگه هم می تونید در کنارش نگه دارید
۰:۳۱ ق٫ظ

۳۰ مرداد, ۱۳۹۹

۱۲:۰۵ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

mr roshani گفته
سلام دوستانیه اکواریوم دگ با این ترکیب :
گرین ترور
پولی البینو
سیلور اسکات
بلو اکارا
افرا
سوروم
کت اسپرت
ایا ترکیب مناسبیه
اگر نیست کدوم ماهی اضافس و چه ماهی یا ماهیانی میتونه جایگزین مناسبی برای اون باشه ؟
با تشکر
سلام
فقط اسکات اضافست
پولیوهم نژاد آلبینو باشه بهتره و اینکه از ماهیوهای دیگه خیلی بزرگ تر یا کوچیکتر نباشه
اگه آکواریوم بزرگ باشه درگیری ندارن البته غیر از یه سری قلمرو طلبی ها که طبیعیه
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mr roshaniJDM lover
۴:۲۹ ب٫ظ

۳۰ مرداد, ۱۳۹۹

Matin 1387 گفته
سلام
فقط اسکات اضافست
پولیوهم نژاد آلبینو باشه بهتره و اینکه از ماهیوهای دیگه خیلی بزرگ تر یا کوچیکتر نباشه
اگه آکواریوم بزرگ باشه درگیری ندارن البته غیر از یه سری قلمرو طلبی ها که طبیعیه
صحیح فقط از چ لحاظ؟ منظورم اینه که ممکنه بزنه بقیه رو یا کتکمیخوره ؟ یا بخاطر این ک ماهی اب لبشوره ؟ و این که حجم اب تقریبا ۱۷۰ و اگر با نایف عوض کنم اسکات و حله ؟
سپاس
۶:۳۸ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

mr roshani گفته
صحیح فقط از چ لحاظ؟ منظورم اینه که ممکنه بزنه بقیه رو یا کتکمیخوره ؟ یا بخاطر این ک ماهی اب لبشوره ؟ و این که حجم اب تقریبا ۱۷۰ و اگر با نایف عوض کنم اسکات و حله ؟
سپاس
سلام
اسکات لبشوره و نمیشه با این ماهی ها اونو نگهداری کرد. در ضمن پولی و گرین ترور هم ترکیب موندگاری نمیشن و ناسازگارن، اگه پولی قوی باشه گرین ترور رو میکشه ولی اگه گرین ترور قوی باشه پولی رو میزنه.
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mr roshani توانا بُوَد هر که دانا بُوَد ز دانش دل پیر برنا بُوَد
۹:۱۱ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۶ تیر, ۱۳۹۴

mr roshani گفته
سلام دوستانیه اکواریوم دگ با این ترکیب :
گرین ترور
پولی البینو
سیلور اسکاتبلو اکارا
افرا
سوروم
کت اسپرت
ایا ترکیب مناسبیه
اگر نیست کدوم ماهی اضافس و چه ماهی یا ماهیانی میتونه جایگزین مناسبی برای اون باشه ؟
با تشکر
سلام
نظر شخصی بنده همیناست☝️ اضافه ها خط خوردن
کاربران زیر از hamed30 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387, mr roshani۲:۳۳ ق٫ظ

۲۵ خرداد, ۱۳۹۶

۸:۵۲ ق٫ظ

کاربر ممتاز
۲۵ دی, ۱۳۹۷

vahidseyfnia گفته
سلام مجدد و نوبرای تانک به ابعاد ۱۲۰*۴۵*۵۵
۴عدد اسکار و ۲عدد دراگون مناسب هست ؟
(هم از لحاظ ترکیب و هم تعداد)
ممنون
سلام و روز بخیر
دوست عزیز اول اینکه خب سایز ماهی ها رو بهش اشاره نکردین که مثلا منظور شما ماهی اسکار دوبندی هستش یا اسکار ۳۰ سانتی؟
مورد دوم هم با توجه به سرعت رشد بالای ماهی اسکار و دراگون من فکر میکنم این فضا برای این ماهی ها در سایز بالغ مشکل ساز بشه.
کاربران زیر از Sarkhanzadeh برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
hamed30۱۰:۳۵ ق٫ظ

کاربر ممتاز
۶ تیر, ۱۳۹۴

vahidseyfnia گفته
سلام مجدد و نوبرای تانک به ابعاد ۱۲۰*۴۵*۵۵
۴عدد اسکار و ۲عدد دراگون مناسب هست ؟
(هم از لحاظ ترکیب و هم تعداد)
ممنون
سلام
طبق اون فرمول های قراردادی که مثلا میگن به ازای هر سانت از طول بدن ماهی ۱.۵ لیتر آب نیازه یا هر اینچ یک گالن (برای این فرمول طول بدن ماهی بالغ حساب میشه یعنی شما اسکار دو بندی هم بگیرید باید ۲۰ تا ۳۰ سانت طول بدنش رو حساب کنید) شما حدودا به ۲۵۰ لیتر فضا نیاز دارید ، با توجه به ابعاد که حجم بستر رو ۱۰ لیتر ، قطر شیشه رو ۸ میل و خالی بودن سر تانک رو ۲ سانت در نظر بگیریم حجم تانک شما میشه حدودا ۲۵۰ لیتر که کافیه اما گفتم اون یه فرمول قراردادی هست و حداقل هارو در نظر گرفته به نوع ماهی هم بستگی داره مثلا شما میخوای دراگون نگه دارید ، خب ماهی ای که شاید طول بدنش تا ۵۰ سانت بشه تو عرض ۴۵ سانت و ارتفاع ۵۵ اذیته ، یعنی عملا جایی واسه مانور نداره بیچاره.
به نظر من بجای دراگون ماهی دیگه ای انتخاب کنید که طول بدنش کمتر باشه و تعداد رو هم از اینی که در نظر دارید کمتر بکنید ولی بیشتر نه .
موفق و موید باشید
Sarkhanzadeh۱۲:۰۶ ب٫ظ

۲۵ خرداد, ۱۳۹۶

hamed30 گفته
سلام
طبق اون فرمول های قراردادی که مثلا میگن به ازای هر سانت از طول بدن ماهی ۱.۵ لیتر آب نیازه یا هر اینچ یک گالن (برای این فرمول طول بدن ماهی بالغ حساب میشه یعنی شما اسکار دو بندی هم بگیرید باید ۲۰ تا ۳۰ سانت طول بدنش رو حساب کنید) شما حدودا به ۲۵۰ لیتر فضا نیاز دارید ، با توجه به ابعاد که حجم بستر رو ۱۰ لیتر ، قطر شیشه رو ۸ میل و خالی بودن سر تانک رو ۲ سانت در نظر بگیریم حجم تانک شما میشه حدودا ۲۵۰ لیتر که کافیه اما گفتم اون یه فرمول قراردادی هست و حداقل هارو در نظر گرفته به نوع ماهی هم بستگی داره مثلا شما میخوای دراگون نگه دارید ، خب ماهی ای که شاید طول بدنش تا ۵۰ سانت بشه تو عرض ۴۵ سانت و ارتفاع ۵۵ اذیته ، یعنی عملا جایی واسه مانور نداره بیچاره.
به نظر من بجای دراگون ماهی دیگه ای انتخاب کنید که طول بدنش کمتر باشه و تعداد رو هم از اینی که در نظر دارید کمتر بکنید ولی بیشتر نه .
موفق و موید باشید
سلام بر آقا حامد عزیز، ارادتمند
من میخوام ماهی ها رو کوچیک بگیرم ولی من هم مثل شما بر اساس همون فرمول سایز بالغ رو در نظر گرفتم.
نظرم روی اسکار قطعی هست. برای یک سوم پایین اکواریوم، چه ماهی ای رو پیشنهاد میدید؟
کاربران زیر از vahidseyfnia برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
hamed30۲:۳۰ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۶ تیر, ۱۳۹۴

vahidseyfnia گفته
سلام بر آقا حامد عزیز، ارادتمند
من میخوام ماهی ها رو کوچیک بگیرم ولی من هم مثل شما بر اساس همون فرمول سایز بالغ رو در نظر گرفتم.
نظرم روی اسکار قطعی هست. برای یک سوم پایین اکواریوم، چه ماهی ای رو پیشنهاد میدید؟
سلام و درود ، ارادت از ماست
درسته که ماهی رو کوچک میگیرید ولی بزرگ میشن دیگه ، اگه میخواید بزرگ شدن ردشون کنید که مشکلی نیست ولی اگه قصد به نگهداری دارید که از الان به فکرشون باشید.
مورد خاصی به ذهنم نمیاد شاید سایر دوستان بهتر بتونن کمک کنن ، با خودم گفتم پولی ولی خب اونم سایز بگیره میشه مثل دراگون ، حالا سایر کت فیش های کوچک تر هم میشه مثل همین معمولی ها یا کت خرگوشی و ... ماهی ای که بیشتر کف تانک باشه خانواده ژئوفاگوس ها هم هستن ، که بیشتر میانه و کف تانک هستن ، البته اونا یکم از اسکارها آروم ترند ولی فکر کنم بشه با هم نگهشون داشت .
بازم تصمیم گیرنده نهایی شما هستید.
vahidseyfnia۹:۴۸ ب٫ظ

۲۵ خرداد, ۱۳۹۶

۱۰:۲۳ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

vahidseyfnia گفته
سلامترکیب
۱ اسکار
۲ گرین ترور
۲ بلو آکارا
۲ جوئل باکس
در تانک ۲۵۰ لیتری قابل نگهداری هست ؟
سلام
جوئل آفریقاییه و اصلا با این ماهی ها سازگار نیست. اسکار و گرین ترور هم ترکیب موندگاری نمیشن.
توانا بُوَد هر که دانا بُوَد ز دانش دل پیر برنا بُوَد
۱۰:۲۷ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۹ مرداد, ۱۴۰۰

vahidseyfnia گفته
سلامترکیب
۱ اسکار
۲ گرین ترور
۲ بلو آکارا
۲ جوئل باکس
اسکار رو با هیچ کدوم توصیه نمیکنم .
ترور و آکارا باهم سازگاری دارن .
جوئل رو با سایر آفریقایی ها نگهداری باید بکنید .
اسکار رو با پرت و سورم ، نایف و ...
در کنار ترور و آکارا هم میشه سورم و جک دمپسی و ... نگه داری کنید .
کاربران زیر از 30Mahi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
vahidseyfniaیاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد ...
به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد ...
۱:۱۲ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

vahidseyfnia گفته
سلامترکیب
۱ اسکار
۲ گرین ترور
۲ بلو آکارا
۲ جوئل باکس
سلام
اگه اسکار رو حذف کنید با یکم ریسک ممکنه بقیه کاری نداشته باشن باهم
ولی اگه ترکیب بی دردسر میخواید جای جوئل و اسکار آمریکایی های آروم تر رو نگهدارید
مثلا سورم ، ژئوفاگوس ردهد ، فایر موث و پروکسیموس یزرگ نگه دارید
JDM lover
۲:۲۴ ب٫ظ

۱۸ تیر, ۱۳۹۶

سلام
وقت همه دوستان بخیر
من یه تانک ۱۶۰ *۸۰*۴۵ دارم
ترکیب ماهی هام الان شیش تا اسکار ۱۰تا ۱۷ سانت
یه پنکوسی ۲۰ سانتی و یه کت فیش ۲۳ سانتی
میخواستم بدونم چه ماهی هایی میشه بهش اضافه کرد
نظر خودم به یه جفت پرت
یک جفت ماکرو
یک جفت فلاور باکس ( البته شنیدم که این گونه کلا سازگاری نداره)
سوروم و تگزاس هم به نظرم جالب میاد
نایف هم علاقه دارم ولی در اولویت نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم برای تانک بهتره
۵:۱۵ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۲ مرداد, ۱۴۰۰

سلام
پیشنهاد میکنم پنکوسی رو حذف کنید مشکل ساز میشه
پرت میشه نگهداری کرد ، ماکرو سازگار نیست فلاور رو اصلا پیشنهاد نمیکنم
سورم و تگزاس با سایز بندی میشه نگه داشت نایف هم اگه سایز بزرگ و باشه و غذا بهش برسه مشکلی نداره
کاربران زیر از Mohammad 8.731 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387, matin.b.1385, Sarkhanzadehچشم دل باز کن که جان بینی
آنچه نادیدنی است آن بینی
۱۰:۰۰ ب٫ظ

۲۵ خرداد, ۱۳۹۶

۱۰:۰۶ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

۱۰:۵۰ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۲۴ مهر, ۱۴۰۰

vahidseyfnia گفته
سلام و عرض ادبدالر و پولی با هم سازگار هستن ؟
پروکسیموس یا آراوانا رو میشه به این ترکیب اضافه کرد ؟
(جوئل و پولی چطور ؟)
سلام
دالر و پولی با هم سازگار هستن
اگه میخواین آروانا و پروکسیموس رو هم داشته باشید باید واسه پولی یه قلمرو غار مانند بزارید چون پروکسیموس معمولا کف آکواریومه احتمال درگیری هست و دالر هم چون هم پوست براقی داره و هم سریع شنا میکنه باعث ترس آروانا میشه و اصولی نیست
جوئل و پولی اصلا سازگار نیستن . جوئل علاقه زیادی داره که چشم ماهی ها رو بکنه مخصوصا پولی که در مقابل جوئل اسباب بازی به حساب میاد
کاربران زیر از matin.b.1385 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
vahidseyfniaبیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Dawood22, mostafa22, ArShiA245
76 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3664
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 576
اعضا: 32981
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7643
جدیدترین اعضاء:
Vikingj, hamedice, 23m.kh, Sdmgh58, jacquelynkulikow, p13471354مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3002