غذای ماهی( sera Cichlid Red XL) سرا سیچلاید قرمز برای تمامی سیچلاید ها ی قرمز | محصولات غذایی

A A A
Avatar

مهمان لطفا ثبت نام کنید

sp_Registration عضویت (ثبت نام) sp_LogInOut ورود
جستجوی پیشرفته

— در محدوده انجمن —




— محاسبه —





— گزینه های انجمن —





حداقل طول کلمه جستجو 3 کارکتر - حداکثر طول کلمه جستجو 84 کارکتر

sp_Feed آر اس اس موضوع sp_TopicIcon
غذای ماهی( sera Cichlid Red XL) سرا سیچلاید قرمز برای تمامی سیچلاید ها ی قرمز
مهر ۱۴, ۱۳۹۸
۲:۱۸ ب٫ظ
Avatar
محمد پارسا
تهران

کاربر هدفمند
Members
تعداد نوشته ها: 1637
تاریخ عضویت:

تیر ۲۸, ۱۳۹۸
sp_UserOfflineSmall افلاین

غذای سرا سیچلاید (sera Cichlid Red XL) برای سیچلاید های بزرگ مناسب است  و برای سایز کوچک مناسب نیست

اکثرا برای تقویت رنگ قرمز است

به شکل گرنول است

مقدار زیاد پروتئین و اسیدهای چرب امگا از منابع آبزی و همچنین جلبک های هماتوکوک سرشار از آستاگزانتین ، است و که از  رنگ قرمز را افزایش میدهد .

دانه های شناور شکل خود را برای مدت طولانی حفظ می کنند و آب را آلوده نمی کنند.

پودر ماهی (۴۰٪) 

نشاسته ذرت ، آرد گندم ، گلوتن گندم ، جوانه گندم ، مخمر آبجو ، اسپیرولینا ، روغن ماهی (حاوی ۴۹٪ اسیدهای چرب امگا)

جلبک های هماتوکوکوس (۰.۵٪)

کریل ، الیگوساکاریدهای منان (۰.۴٪)

و دارای گیاهان ، یونجه ، گزنه گزنه ، جعفری ، صدف سبز ، جلبک دریایی ، پاپریکا ، اسفناج ، هویج ، سیر

آنالیز

پروتئین خام ۴۲.۰٪

چربی خام ۸.۵٪ 

فیبر خام ۲.۸٪

رطوبت ۵.۰٪ 

خاکستر خام ۶.۹٪

157035866668751.jpgImage Enlarger

157035866681312.jpgImage Enlarger

محتوا ی غذا

157035866685783.jpgImage Enlarger

منبع :https://www.sera.de/en/start/

منطقه زمانی انجمن:Asia/Tehran

بیشترین کاربران آنلاین:237

افراد آنلاین کنونی: phyniks
70 مهمان

مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان

برترین نویسندگان:

مجتبی: 21047

H∀ⓂΞD20: 3661

HAMID ESKANDARI: 2608

Hanif: 2463

حسنHTB: 2203

ghomeyshi: 2149

آمار کاربران:

مهمان: 566

اعضا: 20588

مدیران انجمن: 0

مدیر کل: 1

آمار انجمن:

گروه ها: 6

انجمن ها: 226

موضوعات: 5690

نوشته ها: 108330

جدیدترین اعضاء:

arash-ghaff, arash_ghaff, mehrsa, zeynab aziz, erfan1224, ArjunRampCor

مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 2417



آخرین ارسال های انجمن

آخرین دیدگاه ها