۸:۳۱ ق٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۹ خرداد, ۱۳۹۹
سلام.
۱-اگه از پتاسیم پرمنگنات استفاده کردید تو اک اصلی باید سیفون انجام بدید قبل از اضافه کردن هر دارویی.
۲-تا جایی که من میدونم اکه دوز مترونیدازول مناسب باشه برا بقیه ماهی ها ضرر زیادی نداره (باز منتظر سایر دوستان باش ببین چی میگن)
۳-بوی سیر با سیفون از بین میره و زیاد نگران بوی سیر نباش اگه درپوش داره اک بوی سیر کمتر تو خونه پخش میشه.
۴-اون انگل درست بشو نبود و باید حتما برداشته میشد وگرنه از همون انگل تلف میشد ماهی
۵-حواستون باشه با این غذاهایی که سمتش میریزید و نمیخوره و میره کف کیفیت اب پایین نیاد یا حداقل کت فیش بخورتشون.
اینا چیزایی بود ککه من میدونستم.
دوستان اگه اشتباهی هست بگید تا تصحیح بشه :)
کاربران زیر از ali.mns برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
naziye mahraboon🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
🏴 پسر فاطمه ما گوش به فرمان هستیم / مثل قاسم همگی عازم میدان هستیم 🏴
🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
۱۱:۱۲ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
برادر عزیز ماهی سالم رو هم وقتی جابجا و دست کاری کنید غذا نمیخوره چرا ماهی رو دست کاری میکنید چرا ماهی رو می اندازید داخل تنگ قبلا گفتم که اینطوری خودتون ماهی رو میکشید باور کنید از آب بیاریدش بیرون خیلی بهتره تا اینکه زجر کشش کنید.
ماهی سالم از فروشگاه بخرید یکی دو روز استرس داره و تغذیه نمیکنه حالا هر روز ماهی رو بگیرید و حمام بدین و داخل تنگ و اینطرف و اونطرف قرار بدین چطوری انتظار دارید غذا بخوره.
این ماهی رو زنده بدین گربه بخوره کمتر اذیت میشه تا اینطوری اینقدر جابجاش میکنید.
سیر برای ماهی های سالم هیچ مشکلی نداره مترونیدازول هم کم استفاده کنید مشکلی نداره فقط کیفیت آب رو بالا نگهدارید و دارو بیشتر از سه روز داخل آب نمونه اینقدر ماهی ها رو میگیرید و جابجا میکنید احتمال داره سایر ماهی ها نیز استرس بگیرند و تغذیه نکنند.
ماهی باردار رو کلا نباید اینقدر دست کاری کنید چون احتمال تلف شدنش بیشتر از ماهی غیر باردار هست.
الان ممکنه ماهی از شما میترسه و غذا نمیخوره بهتره وقتی غذا ریختین از جلوی اک عقب برید و شما رو به کل نبینه.
خیلی وقتها هیچ کاری نکردن بهتر از انجام دادن کارهای اشتباه هست. همینکه هنوز ماهی شما زنده هست معجزه شده با این همه جابجایی و باردار بودن باید تا الان تلف شده بود.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ali222۹:۵۵ ب٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
۹:۵۷ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۹ خرداد, ۱۳۹۹
کاربران زیر از ali.mns برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
.Mahdi🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
🏴 پسر فاطمه ما گوش به فرمان هستیم / مثل قاسم همگی عازم میدان هستیم 🏴
🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
۹:۵۸ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
۱۰:۵۵ ب٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
۱۱:۵۰ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۴ تیر, ۱۳۹۹
۱:۲۹ ق٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
alireza01 گفته
لینکو بی خیال...چند تا سیر بنداز تو جوراب زنونه بکوبشون:)
خوب بعد که کوبیدمشون چی؟
ازشون عصاره سیر در میاد؟
بعد عصاره رو چجوری جدا کنم؟
آب هم لازم داره؟
یکم بیشتر توضیح بدید
و اینکه یه پست رو دیدم نوشته بود حبه های سیر رو رنده کنین و به ازای هر حبه سیر، ۲ قاشق چایخوری آب مقطر اضافه کنین و بعد از صافی عبورش بدین
این روش که گفتم خوبه؟
و برای خیسوندن غذا باید از همین عصاره استفاده کنم یا رقیقش کنم؟
خیلی ممنون
۱:۵۲ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۲۶ خرداد, ۱۳۹۸
سلام سیرهای تازه رو بکوب بعد با مقداری آب رقیقشون و از صافی رد کن عصاره سیر درست میشه،البته این بارب معلومه شرایط نگهداری قبلیش اصلا خوب نبود و باید خیلی بهش برسید....
برای خیس دادن هم مثلا گرانول ها رو بریز توی یه ظرف و به صورت قطره ای عصاره سیر بزن روشون.
کاربران زیر از sina.A برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
.Mahdiخدایا شکرت
۹:۴۰ ق٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
sina.A گفته
سلام سیرهای تازه رو بکوب بعد با مقداری آب رقیقشون و از صافی رد کن عصاره سیر درست میشه،البته این بارب معلومه شرایط نگهداری قبلیش اصلا خوب نبود و باید خیلی بهش برسید....برای خیس دادن هم مثلا گرانول ها رو بریز توی یه ظرف و به صورت قطره ای عصاره سیر بزن روشون.
خب اگه سیر رو بجای کوبیدن رنده کنم بهتر نیست؟
و اینکه اگه بخوام به این ماهی غذای میکس بدم باید میکس گیاهی بدم یا گوشتی؟
خیلی ممنون
۹:۵۱ ق٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
۹:۵۹ ق٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۹ خرداد, ۱۳۹۹
.Mahdi گفته
خب اگه سیر رو بجای کوبیدن رنده کنم بهتر نیست؟
و اینکه اگه بخوام به این ماهی غذای میکس بدم باید میکس گیاهی بدم یا گوشتی؟
خیلی ممنون
به نظر من ۵۰ - ۵۰ بده و کمی از مقدار دل کم کن :)
سیر رو هم به روشی که میگی هم میشه عملی کرد و خودت ببین با کدوم راحتی :)
کاربران زیر از ali.mns برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
.Mahdi🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
🏴 پسر فاطمه ما گوش به فرمان هستیم / مثل قاسم همگی عازم میدان هستیم 🏴
🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
۱۰:۲۹ ق٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
۱۱:۰۰ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۲۶ خرداد, ۱۳۹۸
۱۱:۰۵ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۲۶ خرداد, ۱۳۹۸
۱۱:۰۵ ق٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
آ
sina.A گفته
اگر غذا میخورن و میتونید تغذیشون کنید که خیلی راحته درمان همین عصاره سیر با غذاهای مرغوب بدید بهشون مشکلی نداره خوب میشن.برای من که یک هفته ای خوب شد دیگه حالا شما شاید کمی بیشتر یا کمتر
آره بابا همه چیزش طبیعیه فقط شکمش رفته داخل
البته غذای مارک خوب اینجا گیر نمیاد
حالا سعی میکنم که با هویج و سویا و دلمه و... واسشون یه میکس گیاهی درست کنم
عصاره سیر هم از همین امروز هر وعده به غذاشون اضافه میکنم
کاربران زیر از .Mahdi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
sina.A۱۱:۱۴ ق٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
sina.A گفته
راستی آقا مهدی این ماهیا رنگ درست و حسابی هم ندارن،بعد از اینکه انگل روده ای شون خوب شد حتما سر رنگشون هم کار کن.
این عکسا رو وقتی گرفتم که هنوز توی پلاستیک بودن و در حین آب به آب شدن عکس رو گرفتم
طبیعیه که رنگشون پریده باشه
کاربران زیر از .Mahdi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
sina.A۱۰:۲۵ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام
دوستان حین راهنمایی دقت بیشتری مبذول داشته باشند تا پستها حذف یا تغییر داده نشه.
ببینید ماهی نباید از سیر تغذیه کنه چون برایش مشکلات پیش میاره و حتی خودش میتونه منجر به تضعیف دستگاه گوارش بشه و آبزی مستعد بیماری انگل روده ای بشه.پس استفاده از پود سیر مجاز نیس.در میکس هم الویت با عصاره سیره.-همون طور که خیلی از بزرگان اینو میگن-چون بعد از فریز شدن به مرور خواص خوش رو از دست میده و تنها مضراتش میمونه.خود عصاره سیر هم نیباید به مدت طولانی بمونه و به اصطلاح کهنه بشه.
اگه میپرسید پس گارلیک گارد چه جوری این همه میمونه راز شرکت همینه و اگه بقیه بدونن که دیگه سودش و این قیمت فضایی که داره از بین میره.از بحث دور شدیم.
روش ساخت عصاره سیر اینجوری که بهتره سیر بره تو میکسر و خوب خمیر بشه.-از اونجایی که باید یه مقدار زیادی استفاده بشه و به صرفه نیس-خیلیها -مثل من!-اونو خوب میکوبن و با آب چند قطره آب مقطر -آب جوشیده سرد شده هم خوبه-تویه یه کیسه فریزر در یخچال قرار میدید.بعد از مدتی هم از یه صافی-پارچه جوراب زنونه فرقی نداره-رد میکنید و از عصاره بدست اومده استفاده میکنید.
نکته مهم اینه که نباید زیاد استفاده بشه.بهترین و مقوی ترین ماده غذایی جهان هم بعد از استفاده بیش از اندازه حکم سم رو پیدا میکنه.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
sina.A, .Mahdi, ali.mns, شهریار (onlypet.ir)//
خستم...خیلی خسته
۰:۵۹ ق٫ظ
کاربر نمونه
۳ آذر, ۱۳۹۷
دست همتون درد نکنه
خوب یه گزارش بدم
۵ تا حبه سیر رو پوست گرفتم و رنده کردم
روش هم ۱۰ قاشق کوچیک چایخوری آب ریختم
و گذاشتمشون توی یخچال و فردا هم با صافی تکه های سیر رو میگیرم
اینم عکسش:
این چیزی که درست کردم مناسبه؟
آره دیگه حتما مناسبه :|
فکر کنم یکم کمه ولی اگه کم اومد باز درست میکنم
حالا دو تا سوال
۱. من روزی دو وعده غذا میدم، هر دو وعده عصاره سیر رو به غذا بزنم؟
۲. و اینکه چقدر بزنم؟ تا حدی که غذا رو کاملا خیس کنه یا فقط یکم مرطوبش کنه؟ یا اصلا غذا رو تو عصاره غرق کنم بعد درش بیارم؟
خیلی ممنون
کاربران زیر از .Mahdi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
zizi gooloo۲:۰۰ ق٫ظ
Members
۱۷ تیر, ۱۳۹۳
۱- عصاره سیر هم اشتها اوره و هم از انگل روده ای ماهی پیشگیری میکنه. اما رژیم روزانه نباشه و مثلا تو هفته دوبار باید با غذا ترکیب و بهشون بدید، بالاتر علیرضا توضیح دادن که بیش از حد نباید استفاده کنید
۲- بله کافیه. غذا رو چند ثانیه، در حدی که کمی خیس بخوره تو عصاره بزارید و مورد استفاده قرار بدید.
کاربران زیر از my_ac برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
.Mahdi, شهریار (onlypet.ir), zizi goolooبیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Arman1384
157 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3747
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33734
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7661
نوشته ها: 163649
جدیدترین اعضاء:
hr.salimi, aligasemi, mohammadmu6999, hbgbfuvxy, ajejdhdjs, monieeمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003