۹:۲۱ ق٫ظ

کاربر هدفمند
۱۰ اردیبهشت, ۱۳۹۳

۹:۲۷ ق٫ظ

کاربر هدفمند
۱۰ اردیبهشت, ۱۳۹۳

۱۰:۱۲ ق٫ظ

کاربر عالی
۲۴ آذر, ۱۳۹۲

۱۰:۱۳ ق٫ظ

ناظم انجمن
ویرایشگر
۱ بهمن, ۱۳۹۲

۱۰:۲۹ ق٫ظ

کاربر عالی
۲۴ آذر, ۱۳۹۲

۱۱:۲۶ ق٫ظ

کاربر هدفمند
۱۰ اردیبهشت, ۱۳۹۳

۱۱:۲۷ ق٫ظ

کاربر هدفمند
۱۰ اردیبهشت, ۱۳۹۳

۱۱:۵۳ ق٫ظ

کاربر هدفمند
۱۰ اردیبهشت, ۱۳۹۳

۱:۴۰ ب٫ظ

متخصصحیوانات
۶ فروردین, ۱۳۹۲

۴:۰۲ ب٫ظ

کاربر عالی
۲۴ آذر, ۱۳۹۲

این طوطی ۱۴ فروردین مهمون ما شد یکی از پرنده فروشا اشنا بود گذاشته بود پشت دخلش واسه مشتری که دیگه قسمت ما شد روزای اول روش یه ملاحفه مینداختم تا غذا بخوره تا ملاحفه رو برمیداشتم شروع میکرد غار کشیدن در ضمن مغازه دار گفت من خودم غذا خورش کردم یه چند روز بعد همینطوری بدون قفس بردیمش نشونش بدیم چرا ناخونش اینطوریه که متاسفانه سرما خورد پیش دامپزشک بردیمش یه سری داروی مولتی ویتامین انسانی بهش داد ولی تاثیر گذار نبود و غذاش واقعا کم شده بود تخمه که اصلا نمیخورد جعفری و سیب و هویجو بازی میکرد ولی یه نمو میخورد و دوباره بردیمش پیش پرنده فورشی ماهر گفت این هنوز کامل غذا خور نشده و گفت باید سرلاک بدینش و یه پودر زرد رنگ که جلدشم دیدم مخصوص طوطی سانان بود بهم داد ولی اذیت شد موقع غذا دادنش والان سرما خوردگیش خوب شده و فقط تنها مشکلش ناخنشه که امید وارم در بیاد
در جواب اقا ایلیا اره یه اسباب بازی هم واسش گرفتم بیشتر ترجیح میده همش بیرون باشه تا با اون بازی کنه چند روز پیش هم رو قفسش تو اتاق بود که دیدم پرواز کرد امد کنار ما ولی میترسم الان برم پرهاشو بچینم
۷:۳۱ ب٫ظ

متخصصحیوانات
۶ فروردین, ۱۳۹۲

خب دوست عزیز اینجا چند تا نکته هست
اولا هم اکواریوم فروشیا هم پرنده فروشیا هیچی حالیشون نیست و فقط با این دروغا منافع خودشونو جلو میبرن
اون پودر زرد رنگم غذای مخصوص جوجه هاست چون نمیتونن باید مادرشون غذا بده از اینا با سرنگ میدن مارک امریکایی یا المانیش عالیه
تخمه الان اصلا ندین که ضرر داره
مولتی ویتامینم داده چون میگین چند وقتی بوده که غذا نمیخورده واسه این داده که ضعیف نشه اگه مارکشو بگین بهتر میتونم راهنمایی کنم
ولی موندم چرا سرلاک داده ما به کیسامون اصلا توصیع نمیکنیم چون نمیتونه هضم کنه قندو تبدیل به چربی میشه نکنه با شیر قاطی میکنین ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
اون غذای که میگین قوطی زرد رنگ داره اونو ادامه بدین با سرنگ بدین اگه میتونینم ببرین دامپزشکی یه ویتامین بزنه بهش ضرری نداره ولی دیگه ویتامینشو قطع کنین
۱۰:۰۸ ب٫ظ

کاربر عالی
۲۴ آذر, ۱۳۹۲

سلام انا خانم دامپزشک مولتی ویتامین ا +دی برا بچه داد . نه سرلاک ۵ غله با اب جوشیده بهش میدم تخمه خیلی خیلی کم میخوره ولی هندوانه رو با پوست تقریبا تا اخرش میخوره اخه تا حالا پیش ۳ نفر بردیم فقط اذیت شده کاری براش نکردن از تو سبزیجات فعلا فقط جعفری میدم دیگه چی بدم اگه شما سررشته دارین >؟مولتی ویتامینو دیگه بهش ندادم اون پودر زرنگه هم گفت داخلش تترساکلین داره برا سرماخوردگیش هم خوبه ولی از حالا مولتی ویتامینشو میخوام بریزم تو ابش
۷:۴۴ ب٫ظ

متخصصحیوانات
۶ فروردین, ۱۳۹۲

سلام
مولتی ویتامینو همین طور که گفتم واسه این داده که ضعیف نشه
مگه عفونت داشته که با تتراسایکلین داده؟!؟!؟!؟!؟ میتونین مارکشو بخونین ببینم چیه ؟؟؟؟
هندونه میدین ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
اصلا ندین به هیچ عنوان هندونه ندین که ضرر داره
جعفری هم مشکلی نداره میتونین پوره سیب هم بدین بهش ولی نه زیاد سفیده تخم مرغ اب پزم مشکلی نداره
ببینین همه حیونا اصلا دوست ندارن برین پیش دکتر پس یه امر طبیعیه که اینجور رفتار بکنن
مولتی رو بدین بهش فقط هفته ای دو سه روز دو هفته در میان به مدت یه ماه قفسشم یه ساعت بزارین بیرون افتاب بخوره به پر هاش زود در بیاد
۹:۴۱ ب٫ظ

کاربر عالی
۲۴ آذر, ۱۳۹۲

۹:۵۷ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۰ اردیبهشت, ۱۳۹۳

۸:۳۹ ق٫ظ

کاربر عالی
۲۴ آذر, ۱۳۹۲

۷:۲۸ ب٫ظ

کاربر عالی
۲۴ آذر, ۱۳۹۲

۷:۵۱ ب٫ظ

کاربر هدفمند
۱۰ اردیبهشت, ۱۳۹۳

۸:۰۰ ب٫ظ

کاربر عالی
۲۴ آذر, ۱۳۹۲

بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
122 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4191
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2835
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 43299
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7852
جدیدترین اعضاء:
UYoRbKEumFPUEq, XxthUAmEM, wTnQkPUtOab, gHitBtgCAH, XaKzFhxILJLab, gibtDsdBXمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018