۱۱:۴۱ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۹ مرداد, ۱۴۰۰
بسیار زیبا و کامل
ولی بنظرم حضور گربه بانمک ، شدیدا استرس زا هست .
البته شما خودتون از من بیشتر می دانید و قطعا مدیریت می فرمائید .
ولی از بقیه موارد فقط می تونم بگم که استفاده کردم .
مسئله اینکه در سیفون نباید موارد مختلف به آب اضافه کنیم
من داخل سیفون های ۳۰ درصد هفتگی چیزی نمی زنم ولی مثلا یک سیفون سنگین میزنم اون موقع باکتری ساز می زنم .
و اینکه یه سوال جانبی دارم ، شما در حوزه آبشور هم فعال هستید؟
یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد ...
به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد ...
۸:۲۲ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۲۱ فروردین, ۱۴۰۰
سلام
ممنون از اطلاعات خوبتون 🌹
چند تا سوال داشتم
بعد از سیفون هفتگی لازم نیست باکتری ساز بزنیم؟ حتی باکتری ساز های شرکت های معتبر مثل تروپیکال و جی بی ال ؟
من از آب دستگاه تصفیه خانگی استفاده میکنم لازم هست باز بزارم برای دپو ؟ (ولی من برای محکم کاری میزارم حتی اگه عجله داشته باشم ۱ روز میزارم برای دپو)
دمای آک ۲۸ باشه خوبه ؟
من بعد از سیفون هیچ محلولی اضافه نمیکنم خواستم بدونم باکتری های مفید در آک وجود دارن بدون اضافه کردن باکتری ساز؟ ( فقط آب رو با یه بخاری دیگه هم دما میکنم و با موتور هوا به آک هوا رسانی میکنم و بعد سفون انجام میدم دیگه هیچ محلولی اضافه نمیکنم )
و آروانای شما جزء آروانا های کلکسیونی حساب میشن؟
ممنون
۹:۱۴ ق٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
۳۰mahi گفته
بسیار زیبا و کاملولی بنظرم حضور گربه بانمک ، شدیدا استرس زا هست .
البته شما خودتون از من بیشتر می دانید و قطعا مدیریت می فرمائید .
ولی از بقیه موارد فقط می تونم بگم که استفاده کردم .
مسئله اینکه در سیفون نباید موارد مختلف به آب اضافه کنیم
من داخل سیفون های ۳۰ درصد هفتگی چیزی نمی زنم ولی مثلا یک سیفون سنگین میزنم اون موقع باکتری ساز می زنم .
و اینکه یه سوال جانبی دارم ، شما در حوزه آبشور هم فعال هستید؟
سلام عرض ادب
ممنون از شما
بله اون گربه روزهای اول کمی استرس زا بود که کنترل میشد و الان به هم عادت کردن
در سیفون بیش از ۶۰ درصد نیاز به مقدار کمی باکتری ساز دارید برای مثال ۱ سوم مقداری که تانک رو تازه راهاندازی کردیدبدون اضافه کردن سیف کننده
در آبشور هم بله
اما واقعیت علاقه خودم بیشتر به سمت آب شیرین و ماهیان اگزوتیک آب شیرین هست
مخلصیم
موفق باشید انشاءالله 🌹🌹
کاربران زیر از MuhammadAliKarimi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
30Mahi۹:۲۸ ق٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
Ali 386 گفته
سلامممنون از اطلاعات خوبتون 🌹
چند تا سوال داشتم
بعد از سیفون هفتگی لازم نیست باکتری ساز بزنیم؟ حتی باکتری ساز های شرکت های معتبر مثل تروپیکال و جی بی ال ؟
من از آب دستگاه تصفیه خانگی استفاده میکنم لازم هست باز بزارم برای دپو ؟ (ولی من برای محکم کاری میزارم حتی اگه عجله داشته باشم ۱ روز میزارم برای دپو)
دمای آک ۲۸ باشه خوبه ؟
من بعد از سیفون هیچ محلولی اضافه نمیکنم خواستم بدونم باکتری های مفید در آک وجود دارن بدون اضافه کردن باکتری ساز؟ ( فقط آب رو با یه بخاری دیگه هم دما میکنم و با موتور هوا به آک هوا رسانی میکنم و بعد سفون انجام میدم دیگه هیچ محلولی اضافه نمیکنم )
و آروانای شما جزء آروانا های کلکسیونی حساب میشن؟
ممنون
سلام عرض ادب
بزرگوارید وظیفست
بله درسته برای سیفون لازم نیست هیچگونه باکتری (حتی از شرکتهای معتبر) و هیچگونه افزدونی مثل سیف کننده استفاده کنید فقط آب تازه.
بله لازمه دپو بشه و کار خوبی میکنید حداقل آب رو ۲۴ ساعت نگه دارید
دما آکواریمتون بله مناسبه فقط اگر این ۲۸ رو از روی دما سنجتون گفته باشید نه از عدد روی بخاری.
بله کار خوب، علمی و اصولی رو انجام میدید که هیچ افزودنی و باکتری رو به آب اضافه نمیکنید بله بدون باکتری ساز هم توی آکواریمتون باکتری وجود داره و ما به این علت باکتری ساز اضافه نمیکنیم که باکتری مفید به بیش از حد مجاز در تانک نرسه چون خود این موضوع هم باعث بیماریه.
آروانا هم چند ماهی بیشتر نیست وارد کشور شده گلدن هد کراسبک هست که انشاءالله با رفع استرسش بدلیل ورود به تانک جدید یه تاپیک مثل چانا ازش میزارم تا با هم با شرایط نگهداری صحیح آروانا آشنا بشیم.
مخلصیم🌹🌹
کاربران زیر از MuhammadAliKarimi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Ali 386۱۰:۰۵ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۱۹ مرداد, ۱۴۰۰
MuhammadAliKarimi گفته
سلام عرض ادب
ممنون از شما
بله اون گربه روزهای اول کمی استرس زا بود که کنترل میشد و الان به هم عادت کردن
در سیفون بیش از ۶۰ درصد نیاز به مقدار کمی باکتری ساز دارید برای مثال ۱ سوم مقداری که تانک رو تازه راهاندازی کردیدبدون اضافه کردن سیف کننده
در آبشور هم بله
اما واقعیت علاقه خودم بیشتر به سمت آب شیرین و ماهیان اگزوتیک آب شیرین هست
مخلصیم
موفق باشید انشاءالله 🌹🌹
بله خب عادت می کنن .
سیفون بیش از ۶۰ درصد بله درسته .
البته من تو ۵۰ درصد به بالا هم می زنم حالا نمی دونم درسته یا نه
خیلی ممنون نه ما مخلصیم.
شما هم موفق باشید برادر
یا علی
ضمنا نیاز نیست دیگه تاپیک بزنید تو همین تاپیک انشالله راجع به آروانا هم صحبت بکنید که حجم کمتری از سایت اشغال بشه.
۲۰ هستید
کاربران زیر از 30Mahi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
MuhammadAliKarimiیاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد ...
به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد ...
۹:۱۴ ب٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
سلام عرض ادب
دیشب حدود ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح در مجتمع ********** بنا به درخواست مدیریت مجموعه برای ویزیت ماهیهای مجموعه مراجعه کردیم که نگهداری نامناسب ماهیان فروشی باعث آزارم شد!
در ساعات اولیه بازدیدم متوجه شدم به علت استفاده نکردن از فیلتراسیون مناسب، دمای بالای آب و ایجاد نکردن موج و تلاطم مناسب در آب ماهیها دچار مشکل کمبود اکسیژن محلول در آب بودن و شاهد بالا آمدن ماهی ها برای دریافت اکسیژن بودم، شرایط نگهداری ماهیهایی که برای فروش گذاشته بودند بسیار نا مناسب و کیفیت آب بسیار پایین بود و برخی از ماهی دچار بیماریهای انگلی ثانویه بودن.
نکتهی دیگه این بود که متاسفانه بعضا ماهیها قیمتهای بالا و غیر منصفانهای برای فروش داشتن.
آنجلها دچار کمبود اکسیژن و مشکوک به انگلهای داخلی
به علت کیفیت نامناسب آب، فیلتراسیون نامناسب و...
البته برای ماهیان کلکسیونیشون که دکور مغازه بودن شرایط خوبی رو فراهم کرده بودند! البته واکنش های شیمیایی سنگهای آهکی برای برخی گونه ها مناسب نبود که'تذکر لازم داده شد.
اقدامات لازم جهت درمان و تصحیح بیماری ها و کمبود اکسیژن و کیفیت آب انجام شد و به مدیریت مجموعه تذکرات لازم داده شد امیدوارم که پیگیریهای لازم انجام بشه و مشکلات عدیده آبزیان در این مجموعه به صورت کلی رفع بشه.
موفق باشید 🌹
کاربران زیر از MuhammadAliKarimi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Ali 386, 30Mahi, ERFAN_PC, Mohammad 8.731۹:۲۳ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹
سلام.
خیلی جالب بود....
و امیدوارم از طریق مدیران سایت مشکلی به وجود نیاد و خوشحال میشیم باز هم از این مطالب به اشتراک بگزارید(صد البته با عکس های جذابتون)
و اگه باز هم رفتید اینجا ها عکس و توضیحات فراموش نشه.
و میشه نژاد انجل هارو بگید خیلی زیبا هستن.
موفق باشید!
کاربران زیر از ERFAN_PC برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
30Mahi, Mohammad 8.731در این دنیا، همه چیز با تعادلی ساده بین دو چیز اداره میشود، آنچه برنده میشوید و آنچه از دست میدهید.
۱۰:۱۴ ب٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
Erfan386 گفته
سلام.خیلی جالب بود....
و امیدوارم از طریق مدیران سایت مشکلی به وجود نیاد و خوشحال میشیم باز هم از این مطالب به اشتراک بگزارید(صد البته با عکس های جذابتون)
و اگه باز هم رفتید اینجا ها عکس و توضیحات فراموش نشه.
و میشه نژاد انجل هارو بگید خیلی زیبا هستن.
موفق باشید!
سلام
ممنون از شما
چشم حتما
آنجلها نژاد زبرا بودن تایگر هم بهشون میگن اما از لحاظ استایلهای بدنی و کیفیت باله ها و گرید بسیار شبیه به آلتوم بودن و کیفیت بالایی داشتن فقط حیف که به علت نگهداری نامناسب دچار بیماریهایی شده بودن.
کاربران زیر از MuhammadAliKarimi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ERFAN_PC۹:۱۴ ب٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
۹:۲۲ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
MuhammadAliKarimiتوانا بُوَد هر که دانا بُوَد ز دانش دل پیر برنا بُوَد
۹:۵۴ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۲۱ فروردین, ۱۴۰۰
۹:۳۷ ق٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
۹:۵۲ ب٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
سلام
بعد از چند روز شلوغ بالاخره وقت شد در مورد آروانای کراسبک گلدن هد و شرایطی که داره صحبت کنم
تغذیه به مانند چانا رد آسیاتیکا با
هیکاری ژاپن تقویت شده با هورمون آستاگزانتین و جلبک کلرلا و اسپرولینای انسانی :
کلرلا برای چاقی و اسپرولینا برای رنگ دهی استفاده میشود.
اوشنفری سنگاپور :
در ماهیان زینتی کلکسیونی و گران قیمت برای کاهش ریسک بیماری و انگل از دل، میگوهای خشک فله، میگو و این دست غذاها استفاده نمیکنیم.
دما برای تنظیم سوخت و ساز بدن رو ۲۸.۵ درجه سانتیگراد تنظیم شده که با ایندما سوخت و ساز و رشد ماهی افزایش پیدا میکنه و روزی سه وعده غذا دهی انجام میشه
در حال حاضر به صورت تخصصی روی استایل بدن و رنگ ماهی کار میکنم.
استایل ماهی :
در این سن استایل ماهی بسیار عالی و استاندار هست.
بالههای باز، طنین دم استاندارد، چشمها سالم، پولکها برجسته
رنگ ماهی :
رنگها با اسپرولینا، آستاگزانتین و نورهای با طیف و کلوینهای مشخص تقویت شده و پیشرفت به نسبت روزهای اول مشاهده میشه
انشاءالله در روزهای آینده شما رو از روند رشد و رنگ گیری ماهی بی خبر نمیزارم.
موفق باشید 🌹
کاربران زیر از MuhammadAliKarimi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Mohammad 8.731, amiresmaili۱۰:۰۲ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۹ مرداد, ۱۴۰۰
۱۰:۱۱ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۲ مرداد, ۱۴۰۰
سلام آقای کریمی
یک کلام محشره 😍
واقعا پیشرفت خیلی زیادی داشته
رنگ این ماهی از چه زمانی ( و البته سایزی ) شروع میشه و کی به اوج رنگ خودش می رسد ؟
و نوع فیلتر تون چی هست ؟
یه سوال هم ذهن من مشغول کرده مگه هرچقدر دما بالا بره سوخت و ساز بیشتر نمی شود ؟
ببخشید سوالات زیاد شد
ممنون
چشم دل باز کن که جان بینی
آنچه نادیدنی است آن بینی
۱:۵۳ ب٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
Mohammad 8.731 گفته
سلام آقای کریمییک کلام محشره 😍
واقعا پیشرفت خیلی زیادی داشته
رنگ این ماهی از چه زمانی ( و البته سایزی ) شروع میشه و کی به اوج رنگ خودش می رسد ؟
و نوع فیلتر تون چی هست ؟
یه سوال هم ذهن من مشغول کرده مگه هرچقدر دما بالا بره سوخت و ساز بیشتر نمی شود ؟
ببخشید سوالات زیاد شد
ممنون
سلام عرض ادب
ممنون از شما
در بلوغ به اوج رنگی خودش میرسه
البته در ۱ سالگی هم کامل رنگ میگیره
تا ماهی سایز نشده از یک تاپ فیلتر ۴۰۰ لیتر با مدیاهای برند
و یک فیلتر داخلی ۸۰۰ لیتر به همراه بیو فیلتر استفاده میکنم
در دنای بالا سوخت و ساز زیاد میشه و در این زمان میزان غذادهی افزایش پیدا میکنه و رشد ماهی زیاد میشه.
موفق باشید 🌹
کاربران زیر از MuhammadAliKarimi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Mohammad 8.731۲:۰۷ ب٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
۳۰mahi گفته
بسیار عالی پیشرفت زیادی داشته .تغذیه هم واقعا عالیه ....
خصوصی تون رو هم چک کنید .
این محلول استاگزاتنین رو بیشتر توضیح بدید...
سلام عرض ادب
خیلی ممنون
آستاگزانتین محلول نیست آستاگزانتین یک نوع کاروتنوئید و یک رنگدانه طبیعیه که در انواع مواد غذایی یافت می شود.
به طور خاص، این رنگدانه مفید رنگ قرمز پرتقالی رو به ماهی و آبزیان میده اما به شرطی ضرر نداره که طبیعی بدست بیاد نه صنعتی اگر صنعتی بدست بیاد باید روی دوز مشخصی به ماهی داده بشه که کبد و روده ماهی از بین نره مصرف زیاد و خودسر آستا کبد ماهی رو از کار میندازه آستاگزانتین به صورت طبیعی در پوست میگو و برخی خرچنگها وجود داره.
موفق باشید 🌹
۲:۱۳ ب٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
۷:۰۱ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۵ شهریور, ۱۴۰۰
MuhammadAliKarimi گفته
سلامبعد از چند روز شلوغ بالاخره وقت شد در مورد آروانای کراسبک گلدن هد و شرایطی که داره صحبت کنم
تغذیه به مانند چانا رد آسیاتیکا با
هیکاری ژاپن تقویت شده با هورمون آستاگزانتین و جلبک کلرلا و اسپرولینای انسانی :
کلرلا برای چاقی و اسپرولینا برای رنگ دهی استفاده میشود.
اوشنفری سنگاپور :
در ماهیان زینتی کلکسیونی و گران قیمت برای کاهش ریسک بیماری و انگل از دل، میگوهای خشک فله، میگو و این دست غذاها استفاده نمیکنیم.
دما برای تنظیم سوخت و ساز بدن رو ۲۸.۵ درجه سانتیگراد تنظیم شده که با ایندما سوخت و ساز و رشد ماهی افزایش پیدا میکنه و روزی سه وعده غذا دهی انجام میشه
در حال حاضر به صورت تخصصی روی استایل بدن و رنگ ماهی کار میکنم.
استایل ماهی :
در این سن استایل ماهی بسیار عالی و استاندار هست.
بالههای باز، طنین دم استاندارد، چشمها سالم، پولکها برجسته
رنگ ماهی :
رنگها با اسپرولینا، آستاگزانتین و نورهای با طیف و کلوینهای مشخص تقویت شده و پیشرفت به نسبت روزهای اول مشاهده میشه
انشاءالله در روزهای آینده شما رو از روند رشد و رنگ گیری ماهی بی خبر نمیزارم.
موفق باشید 🌹
سلام
به به خیلی عالی و زیبا
و چند تا سوال دارم :
تو ی تانک چانا چرا پلکو نمیزارین ؟
شما حرفه تون فقط روی مانستر فیش ها هست یا دیسکس هم جزو حرفه تون هست ؟
آروانای شما چرا افتادگی چشم نداره با وجود اینکه توپ پینگ پونگ هم ندارین روی سطح اب ؟
غذا های بهتری هم هست واسه تعذیه مثلا غذا های شرکت جی بی ال خودشون یه پا نقاش هستن واسه رنگ ماهی چرا از اونا استفاده نمیکنید؟
اگر ماهی های شما به بیماری دچار بشن تانک درمان مجزا هست یا همین تانک هست چون امکان داره آلودگی توی این تانک باقی بمونه :(
پلنت هم جزو حرفه شما محسوب میشه ؟
ببخشید زیاد شد خیلی دوست دارم باهاتون آشنا بشم واسه همین :)
۷:۵۱ ب٫ظ
۲۲ تیر, ۱۳۹۹
-paradox گفته
MuhammadAliKarimi گفته
سلام
بعد از چند روز شلوغ بالاخره وقت شد در مورد آروانای کراسبک گلدن هد و شرایطی که داره صحبت کنم
تغذیه به مانند چانا رد آسیاتیکا با
هیکاری ژاپن تقویت شده با هورمون آستاگزانتین و جلبک کلرلا و اسپرولینای انسانی :
کلرلا برای چاقی و اسپرولینا برای رنگ دهی استفاده میشود.
اوشنفری سنگاپور :
در ماهیان زینتی کلکسیونی و گران قیمت برای کاهش ریسک بیماری و انگل از دل، میگوهای خشک فله، میگو و این دست غذاها استفاده نمیکنیم.
دما برای تنظیم سوخت و ساز بدن رو ۲۸.۵ درجه سانتیگراد تنظیم شده که با ایندما سوخت و ساز و رشد ماهی افزایش پیدا میکنه و روزی سه وعده غذا دهی انجام میشه
در حال حاضر به صورت تخصصی روی استایل بدن و رنگ ماهی کار میکنم.
استایل ماهی :
در این سن استایل ماهی بسیار عالی و استاندار هست.
بالههای باز، طنین دم استاندارد، چشمها سالم، پولکها برجسته
رنگ ماهی :
رنگها با اسپرولینا، آستاگزانتین و نورهای با طیف و کلوینهای مشخص تقویت شده و پیشرفت به نسبت روزهای اول مشاهده میشه
انشاءالله در روزهای آینده شما رو از روند رشد و رنگ گیری ماهی بی خبر نمیزارم.
موفق باشید 🌹سلام
به به خیلی عالی و زیبا
و چند تا سوال دارم :
تو ی تانک چانا چرا پلکو نمیزارین ؟
شما حرفه تون فقط روی مانستر فیش ها هست یا دیسکس هم جزو حرفه تون هست ؟
آروانای شما چرا افتادگی چشم نداره با وجود اینکه توپ پینگ پونگ هم ندارین روی سطح اب ؟
غذا های بهتری هم هست واسه تعذیه مثلا غذا های شرکت جی بی ال خودشون یه پا نقاش هستن واسه رنگ ماهی چرا از اونا استفاده نمیکنید؟
اگر ماهی های شما به بیماری دچار بشن تانک درمان مجزا هست یا همین تانک هست چون امکان داره آلودگی توی این تانک باقی بمونه :(
پلنت هم جزو حرفه شما محسوب میشه ؟
ببخشید زیاد شد خیلی دوست دارم باهاتون آشنا بشم واسه همین :)
سلام عرض ادب
ممنون از شما
چانا چون از ابتدا به صورت انفرادی نگهداری شده کل آکواریوم به قلمروش تبدیل شده و هر جنبدهای رو اگر اندازه دهنش باشه میخوره اگرهم نباشه انقدر ضریه میزنه تا بمیره حتی پلکو
حقیر داخل دانشگاه دوره دامپزشکی عمومی رو گذروندم و در دوران تخصصم شیلات و تخصص آبزیان رو ادامه دادم و شامل ماهیان آب شیرین، شور، ریف، مرجان، و هرچیز مربوط به آبزیان و پارامتر های آب باشه اما علاقهی شخصی خودم مانستر فیشها هستن.
برای افتادگی چشم آروانا چند نکته ساده رو رعایت میکنم
اصلا نیازی به توپ پینگ پونگ و...نیست!
- به هیچ عنوان به آروانا دل، میگو، میگوی خشک و... نمیدم.
- نور آکواریوم رو به صورت مستقیم روی تانک قرار نمیدم یه لایه فوم نازک رو بین نور و تانک قرار بدید.
- شش الی هفت ساعت روشنایی در روز
- از بک گراند در کف تانک استفاده میکنم برای جلوگیری از انعکاس نور به سطح آب
- استفاده از تانک مناسب نسبت به سایز ماهی برای انجام جنب و جوش ماهی جهت آب کردن چربیهای بدن
- کیفیت بالای آب با سیفون ۶۰ درصد در هفته ( ۳۰درصد هفتهای دوبار )
- استفاده از غذاهایی که در محیط طبیعی استفاده میکنه به صورت پرورشی و بهداشتی ( سوسک، کرم و حشرات )
جیبیال غذای بسیار با کیفیتی هست اما نه برای ماهیانی که آسیایی هستن؛ آرواناهای آسیایی چون مبدا آسیایی دارن غذایی مثل هیکاری که توسط یک کشور معتبر آسیایی مثل ژاپن تولید میشه برای بدن این ماهی با دقت بیشتری ساخته شده و تاثیرات به شدت متفاوتی داره ( امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. ) از طرفی غذایهایی که وارد میشن بخصوص از اروپا اکثرا تاریخ گذشته هستن که به صورت دستی تارخ دار میشن و من خیلی اعتقادی به مصرف غذای تاریخ گذشته ندارم همین غذای هیکاری هم برای این که تاریخ داشته باشه به تعداد یکی الی دو تا آقای کرباسی برای من از ژاپن میارن.
یکی از فواید نگهداری انفرادی همین هست که در صورت بیماری نیازی به قرنطینه و استرسی که به ماهی وارد میشه نیست و درمان داخل خود تانک اصلی انجام میشه.
سوال دیگهای هم بود در خدمتم
موفق باشید🌹
کاربران زیر از MuhammadAliKarimi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Mohammad 8.731, -paradoxبیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
117 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33931
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7674
نوشته ها: 164262
جدیدترین اعضاء:
A.M_Deymaei, pooriya jamali, dorian, mehrad01, ALi falah, hootanمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003