۱:۵۸ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲

Matin 1387 گفته
شات بعد نظافت تو یه روز برفی😅در باره برق تحقیق کردم موتور برق و اینا کلا کنسله چون دستگاه آسیب میبینه. موقع قطعی فقط تهویه اوکی باشه ایشالا اتفاقی نمیوفته
امشب هم ترکیب جوونه ماش و پروبیوتیک و پودر مکملشون رو دادم صبح هم دادم بهشون ولی خالی
میلورم هم تو رژیم هست👍
سلام
خیلی از کارات خوشم میاد 👍🏼🙂 دمت گرم❤️🌹
کاربران زیر از phoenix_love58 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387۱۱:۰۲ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

سلام
آقا برهما ما از تنهایی در اومد😂 یه رفیق کوچولو براش داریم😁 ایشالا تا بعد عید با هم آشناشون میکنیم👌
یه GSG هم نوک زده اما درنیومد هنوز الان که ۱۱ شبه تا صبح یا نهایتا ظهر بازم هچ داریم ایشالا
دیگه فردا اگه هچ شدنی باشن باید در بیان دیگه تا پسفردا با توجه به قطعی برق پیش رو اوضاع یه مقدار یه جوری میشه😅
فعلا 🤚
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
phoenix_love58مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز
هدف های گمشده که هیچ وقت اصلا نبود
هیچ کس از پشت کوه ها خبری نداره
شاید اتفاقی پشت کوهها اصلا نبود
۰:۰۷ ق٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

مجددا درود!
همونطور که گفتم نصف شب یه هچ داشتیم. حدودا ۴ صبح دیدمش.
سر شب هر دو جوجه رو آوردیم بیرون و همینطور که میبینید لم داده رو دماسنج و چرت. نژادش هم معلومه دیگه یا بگم؟😂
خیلی موجود شیطونیه! یه دریچه واسه گردش هوا درست کرده بودیم از اون فرار کرد اومد بیرون🤣 داشتم فیزیک میخوندم دیدم خیلی بلند داره جیک جیک میکنه یه نگاهی انداختم دیدم کف اتاقه!
این داداشمون هم خوابه
یه برهما دیگه هم اومد بیرون. البته با کمک ما! فعلا آخرین بار که چک کردم بند نافش هنوز جدا نشده بود. امیدوارم فقط سالم دربیاد.
بقیه تخم ها هم شکستن فکر کنم یکی فقط ترک نداره. ببینیم اونا چی میشن دیگه
اینم بخشی از دم و دستگاهمون! یه توضیح بدم
بطری بزرگه سمت راست محلول ضدعفونیه که با اب مخلوط میشه. بسته به جایی که میخواد استفاده بشه درصدش فرق داره.
جلوش یه جعبس که پروبیوتیکه
کنارش مکملشونه که پست های قبلی دیدین
اون وسط ظرف بزگه میلورمه و جلوش دوتا قطره
سمت راستی مولتی دراپه که علاوه بر مولتی ویتامین کلسیم و املاح و فلزات مود نیاز هم داره. اینو به عنوان کلسیم دادن به من ولی ظاهرا همه چی داره. کناریش هم B ساپورته که به عنوان مولتی ویتامین داد اما از اسمش معلومه فقط ویتامین های گروه B😑
خب مشتی میگفتی کلسیمه همه چی داره 😂
اونم پلاستیک دونه دیگه
یک موضوع دیگه هم هست
شاید اگه بشه برا عید میخوام گلدی هارو رد کنم اخه سه تا موندن فقط میخوام ماهی دیگه بریزم پیشنهادتون چیه؟
فعلا بدرود
۱۱:۴۰ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

درود دوستان
آپدیت اندکی دهیم در ساعات پایانی حضور اساتید
ویندوت داریم بسی فضول!
دوتا کوشین
کوشین سوم که از الان بدجور خروسه😂
برهمامون هم شیری شده برا خودش😂
ولی بریم سر خبر های اصلی
۵ تا هچ داشتیم از دستگاه که یکیشون امروز تلف شد. حالش خیلی خوب بود فقط مشکل گردن داشت و امروز ناگهانی مرد
یه تخم کلا هچ نشد دور قبل ۱۲ تا تخم بود که ۴ تا هچ شد اما این بار ۵ تا هچ از ۶ تخم البته با یه تلفات 😅
بقیه اوکین یکی انحراف پا پیدا کردا بود که درمان شد بستر هم افزایش دادیم که جلوگیری بشه از همچین اتفاقی برای بقیه. یکی هم پستینگ اگه اشنباه نکنم داره که حیلی چیز خاصی نیست و درست میشه
فعلا بای
شایان13مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز
۱۰:۴۰ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

سلام
بعد تقریبا یه هفته آمدیم با کلی عکس
اول از آکواریوم شروع میکنم. از گلدی ها عکس نگرفتم اگر شد این هفته میبرم با یه تعداد گورامی و بلک گوست عوض میکنم. چون نزدیک عیده دیگه یه مقدار درگیری قبل عیدی هست طبیعتا و اگه شد این وسطا یه جایی باز کنیم به آک بزرگه برسیم. اگه نشد بعد عید دیگه
اما آکورایوم های اتاقم رو امروز اساسی تمیز کردم
تاحالا از اینا درست حسابی عکس نگرفتم و... الانم خیلیوخوب نیوفتادن باز همیشه در حرکتن
از رخ فایترعلی هم فیض ببرید
اینم جوجو هامون که یه هفته ای هست پیشمون نیستن و دیروز که سر زدم این عکسا رو گرفتم
اول از همه برهمامون که به زور تو کادر جا شده تو اولین عکس
و GSG.... اولش شبیه کلاغن ولی الان ببینید چی شده
همچنین یه عده پشمک!
دومی که میبینید خروسشونه سومی خیلی خوش عکس نیست تو بقیه عکسا بیینید هست تکی نگرفتم رنگ همین خروسه ولی بدون تاج
و یه سری قاطی پاتی
این پایینی خیلی باحال شد همه هجوم اوردن
اینم از کوچولو هامون. متاسفانه به شکل مضخرفی سه تا تلفات داشتیم به دلایل مختلف و از پنج تا همینا موندن.یه ویندوت که تلف شد واقعا نمیدونم دلیلش چی بود تا قبلش هیچ مشکل خاصی نداشت و ظهر که اومدم خونه دیدم مرده.
یکی به علت خفگی بود که مرد. چوب های کف قفس رو خورده بود! یکم بهش آب دادیم دیدم بالا آورد یه تیکه گنده رو و دقایقی بعد جان سپرد. احتمالا نایش اسیب شدید دیده بود و بازم یه چیزایی مونده بود تو گلوش و یکی دیگه اونی که گردنش داغون بود یه مقدار هم با اینکه حال عمومیش خوب بود فرداش ناگهانی تلف شد
ویندوت رو اگه بنگرید یکم میفهمید منظورمو از کلاغ
بهار هم نزدیکه شکوفه های زرد آلو رو میتونید مشاهده میکنید اینجا
خلاصه همین یگه اگر ماهی هارو عوض کردم این هفته بازم آپدیت میدم
بای بای
abolfazlchelseafan, phoenix_love58, شایان13مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز
۰:۰۵ ق٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

سلام و هزاران تبریک عید نوروز ۱۴۰۴ !
این چند روزی از تعطیلات استفاده کردیم و در یه هفته گذشته چندیدن بار سر زدیم بهشون کوتاه و بلند
این عکسا رو پنجشنبه گرفتم. دو روزی باغ بودیم حسابی کیف کردن و چریدن ولی چیکار کنیم از دست گربه ها نمیشه همیشه بیرون باشن دیگه.. حالا گربه هیچی لامصب سمور تاز همه چی بدتره
خب بگذریم چند تا عکس همینجوری رندوم گرفتم ازشون درحال چرا!
این آخری رو خیلی دوست دارم ژست خوبی گرفته
اینم شکوفه های زردآلو تقدیم شما باد
یکم هم اموزش باغداری بدم. زرد آلو جزو اولین درختاییه که شکوفه میکنه و این ویژگی خیلی مضخرفیه چون اگه اول بهاری یه تگرگی چیزی بزنه دیگه الفاتحه
اینا حدود ۴_۵ روزی هست شکوفه دادن و الان دیگه اوج شکوفه آلو قطره طلا هست( نمیدونم شاید شما چیز دیگه بگین)
بعدا هم بازم از این اطلاعات بسیااااااار مفید در اختیارتون میذارم فعلا بای بای
۱۱:۳۱ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

سلام
ما آمدیم سریع یه اخبار بدیم در بریم
اول از رفقای جدیدمون رونمایی کنیم
۶ تا جوجه کوچولو دو هفته ای بهمون اضافه شدن! دو تا سفید های خوشگلمون که میبینید برهما هستن. یکیشون برهما لوندر( خاکستری) هست و اون یکی لایت ( سفید با یه مقدار طرح های سیاه)
مشکی ها هم نژاد جدیدن که به اکیپ تفنگداران ما اضافه شدن
۴ تا پلیموث راک تپل مپل ! بهشون آمروک هم میگن. الا نمیدونم شاید هم فرق دارن این دو تا !
اگه کسی قبلا پلیموث راک داشته بشدت خوشحال میشم تجربیاتش رو به اشتراک بذاره. عیدیش هم پیش من محفوظه
یه چند تا عکس هم از قدیمیا بدیم و رفع زحمت کنیم
این سلاطین که داره نزدیک دو ماهشون میشه از جوجه های سری اولمون هستن . الان دیگه نیمچه حساب میشن. دیگه گفتم مزاحمشون نشم از دور عکس گرفتم با زوم...
این دو رفیق جداناشدنی هم از باز ماندگان سری دوم جوجه کشیمون هستن.
طی مواجه ای که نیمچه ها با این دوتا و جوجه های تازه وارد داشتن فهمیدیم که رابطه خوبی ندارن باهم در نتیجه هرکی رو فرستادیم سی خودش یه ور باغچه!
اما این دوتا با جوجه های جدید مشکلی ندارن. اولش یی محلی میکردن اصلا سمتشون هم نمیومدن ولی بعد از ظهر دیگه همه رو چپوندیم تو اون قفس فسقلیشون و الان به ناچار دارن باهم کنار میان. چون تعداد زیاد شده مجبور شدم ظرف آب بزرگ هم بذارم و یه ظرف غذای دیگه اضافه کنم برای همین جاشون تنگ شده یه ذره بنده های خدا حالا ما تلاش میکنیم تا آخر عید جاشون بیرون ردیف بشه فعلا تو انباری هستن
نظری ایده ای چیزی دارین خوشحال میشم بگین
بدرود
شایان13, phoenix_love58مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
205 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4191
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2833
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 43184
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7851
جدیدترین اعضاء:
sh1313, VBxMpCGYuWy, CwetNfUOZfWTiKF, armlTPIiPTqs, kTGhGuOhY, pPgTWtAkECFXمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018