۱:۲۸ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

درود مجدد
خیلی داستان داره کش پیدا میکنه دیگه😅
یه سری وسایل مور نیاز جوجه ها تهیه شد👇
دونه دونه میگم بهتون داستان از چه قراره 😂
این که واضحه غذاشونه دیگه😁
یک عدد مکمل تقویتی
اینم ظرف آبه که تاحالا اینجوریش رو ندیده بودم😂
اینم از همه مهم تر لامپ فرو سرخه که مادر مصنوعی میگن بهش سیستم گرمایشی شون هست
هچر هم هنوز شروع نشده ولی ایشالا تو پست بعدی من تو تاپیک جوجه هارو خواهید دید🌚
راستی قفسشون هم تهیه شده عکس نگرفتم دیگه خواهید دید
بدرود
ویرایش تاریخ ۱۲ بهمن: برای شروع هچر بازم تخم هارو چک کردیم و یه لهستانی و دوتا برهما دیگه هم خراب در اومد💔 هعی تف تو این روزگار عجیبه که کوشین ها همه سالم!
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
phoenix_love58JDM lover
۲:۱۶ ب٫ظ

کاربر عالی
۲۳ خرداد, ۱۴۰۰

Matin 1387 گفته
درود مجددخیلی داستان داره کش پیدا میکنه دیگه😅
یه سری وسایل مور نیاز جوجه ها تهیه شد👇
دونه دونه میگم بهتون داستان از چه قراره 😂
این که واضحه غذاشونه دیگه😁
یک عدد مکمل تقویتی
اینم ظرف آبه که تاحالا اینجوریش رو ندیده بودم😂
اینم از همه مهم تر لامپ فرو سرخه که مادر مصنوعی میگن بهش سیستم گرمایشی شون هست
هچر هم هنوز شروع نشده ولی ایشالا تو پست بعدی من تو تاپیک جوجه هارو خواهید دید🌚
راستی قفسشون هم تهیه شده عکس نگرفتم دیگه خواهید دید
بدرود
ویرایش تاریخ ۱۲ بهمن: برای شروع هچر بازم تخم هارو چک کردیم و یه لهستانی و دوتا برهما دیگه هم خراب در اومد💔 هعی تف تو این روزگار عجیبه که کوشین ها همه سالم!
عیب نداره آ متین فدا سرت
کلا هر کاری آدم بخواد شروع کنه اولاش خیلی سخته و پر از شکست های پی در پیه
متاسفانه از این مبحث جوجه کشی چیزی سر در نمیارم ولی شاید از پرنده عادیتری مثل بلدرچین شروع کنید نتیجه بهتری بگیرید
تا درودی دیگر بدرود 👋
مخلصیم دا 💪
۱۱:۵۴ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

๑۩ MOEIN ۩๑ گفته
عیب نداره آ متین فدا سرت
کلا هر کاری آدم بخواد شروع کنه اولاش خیلی سخته و پر از شکست های پی در پیه
متاسفانه از این مبحث جوجه کشی چیزی سر در نمیارم ولی شاید از پرنده عادیتری مثل بلدرچین شروع کنید نتیجه بهتری بگیرید
تا درودی دیگر بدرود 👋
درود آ معین گل
دمت گرم آقا کار ما الان شکست پی در پی بود خداوکیلی😑😂
دیگه داداشم از مرغ عادی تر نداریم که اتفاقا بلدرچین از جهت هایی سخت تره. چون تخم بلدرچین به دلیل رنگش نطفه سنجیش سخت تره و البته جوجه هاش هم خیلی ظریفن😂 جوجه بلدرچین فکر نکنم خیلی یه بند انگشت بزرگ تر باشه . چالش اصلی نگهداری جوجه هاست که بین جوجه کشی پرنده های مختلف تفاوت ایجاد میکنه تا زمان متولد شدن چندان تفاوتی نداره فقط دما و رطوبت متفاوتی نیاز دارن. مشکل اصلی ما قطعی برق بود که دو بار در هفته دچارش بودیم!
این بحث خراب در اومدن تخم ها بیشتر برمیگرده به آقا خروسه یجورایی😂 اگر مشکلی تو کار ما بود روز ۱۸ حداقل باید یه جنین ناقص و از بین رفته ای تو تخم پیدا میشد اما شاید فقط در حد چند تا رگه خونی چیز بیشتری نبود نطفه ضعیف به هر حال تا حدودی طبیعیه چون خیلی تو نطفه سنجی تجربه نداشتیم اینا رو خوب نشد تشخیص بدیم بهتره برای دفعات بعدی نطفه سنجی رو بذاریم روز ۱۳ یا ۱۴
ممنون از نظر
بدروددد
๑۩ MOEIN ۩๑JDM lover
۱۰:۵۸ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

سلام سلام و هزاران سلام
آقا بزنید بر طبل شادانه
استاد همین سر شب شکست اومد بیرون. کوشین هم هست پاهاش تو عکس نیوفتاده. یه پر های نصفه نیمه ای داره. تا الان خیلی سر و صدا داشت دیگه خوابید فکر کنم همینجوری سلانه سلانه قدم میزنه یه لگدی هم خدمت بقیه تخم ها داره که آقا زود تر بکنین بیاین من تک و تنهام
چند تا تخم دیگه هم هست که یکم نوک زدن بهش و ترک داره
فکر کنم تا صبح یکی دیگه هم بیاد بیرون صداش میاد
๑۩ MOEIN ۩๑JDM lover
۱۱:۴۹ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

سلام مجدد
دیگه تقریبا به پایان دوره مون رسیدیم وخب به عنوان تجربه اول همچین بدم نبود
این عکس های ظهره که ۴ تا جوجه خوشگل و تپل مپل داشتیم
سخته از تو دستگاه عکس گرفتن یه مقدار برای همین بد شد یکم
۳ تا کوشین هچ شدن و یه برهما
عکسای واضح ترشون رو میذارم پایین تر... دوتاشون نصف شب به دنیا اومدن و یکیشون صبح اولیه هم که دیدین بالا عکسشو
ظهر قفسشون رو آماده کردیم
نور قرمز بخاطر اون لامپ هست که تو پست های بالا توضیح دادم. فعلا تا ۲۴ اول چیزی نمیخورن و بعدش کم کم شروع میکنن به آب خوردن. روزای اول حتما باید آب قند بدیم که جوجه جون بگیره البته ما یه نوع قطره مکمل استفاده کردیم بجاش
حالشون خوبه فعلا و اگه همه چی روال باشه بعیده از اینا تلفات بدیم
۳ تا تخم دیگه هنوز هستن که در نیومدن. طبق مشاوره هایی که رفتیم حضوری از جناب فروشنده گرفتیم احتمالا بخاطر قطعی های پی در پی برقه. تخم هارو یه مقدار شکستیم که ببینیم زنده هستن یا نه و خوشبختانه زنده بودن و بدنشون تپش داشت کاملا! یکم هم کمکشون کردیم و تخم و شکستیم که هوا برسه بهشون دیگه اگه اونقدر جون داشته باشن که بتونن بشکنن میان بیرون
اینم یکی از تخم های شکسته هست جهت اینکه ببینین توش چه خبره
اینا باقی مونده بند ناف جوجه میشه یه جورایی اگه اشتباه نکنم
و اخبار جالب تر! همونطور که گفتم خدمت جناب فروشنده ( آقا از این به بعد میگم مستر B اخه راحت تره)
اینم حرکت ناگهانی مون!
اینا دوتا ویندوت GSG هستن که نژاد خاص و گرونیه. ۳ روزشون هست. بقیه تو یه قفس هستن فقط با یه دیواره جدا کردیم شون از بقیه که اذیت نکنن
اینا هم برای راند دوم
دوتا ویندوت GSG چهار تا برهما گرفتیم. از لبنیاتی هم تخم مرغ محلی گرفته بودیم گفتیم این سه تا هم بذاریم ببینیم چی میشه احتمال بالا نطفه دارن چکن چند تایی ک جهت املت کردن شکستیم نطفش معلوم بود.
دیگه خیلی نسبت به قبل قرار نیست عکس بذارم چند وقت یه بار فقط میذارم رشدشون رو ببینید.
حالا تو این چند وقت بنظرتون کارم چطور بود؟ واقعا تجربه قشنگ و در عین حال سختیه!
آقا خستم دیگه یکم انرژی بدید
چند تا فیلم هم هست ادیت کنم آپلود میشه
بدرود
๑۩ MOEIN ۩๑, phoenix_love58, Amirhsn, Armin 23JDM lover
۹:۴۳ ق٫ظ

کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹

سلام اقا متین گل ؛
چخبر ؟!
اقا من نبودم کولاک کردید!!!
اول از همه که خیلی جالب شد تجربه جوجه کشیتون رو به اشتراک گذاشتید تاپیکتون رو واقعا منحصر بفرد کرد .
با اینکه خودم چند دفعه با دستگاه جوجه کشی کردم ولی هر دفعه میبینم یکی داره این حرکتو میزنه به وجد میام😅
فقط یه درخواست ازت دارم این تاپیک رو به صورت مداوم بروز کن ماهم لذت ببریم؛
یه عکس کلی هم از قفست برامون بزار ؛
راجب تغذیه هم برامون یه توضیح بده !
ایشالله تو دوره بعد هچ ۱۰۰٪ داری
موفق باشی
کاربران زیر از ERFAN_PC برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387همیشه آماده باش تا هر چی رو داری بتونی تو سی ثانیه ترک کنی .
۹:۵۸ ق٫ظ

کاربر عالی
۲۶ بهمن, ۱۴۰۱

Matin 1387 گفته
سلام مجدددیگه تقریبا به پایان دوره مون رسیدیم وخب به عنوان تجربه اول همچین بدم نبود
این عکس های ظهره که ۴ تا جوجه خوشگل و تپل مپل داشتیم
سخته از تو دستگاه عکس گرفتن یه مقدار برای همین بد شد یکم
۳ تا کوشین هچ شدن و یه برهما
عکسای واضح ترشون رو میذارم پایین تر... دوتاشون نصف شب به دنیا اومدن و یکیشون صبح اولیه هم که دیدین بالا عکسشو
ظهر قفسشون رو آماده کردیم
نور قرمز بخاطر اون لامپ هست که تو پست های بالا توضیح دادم. فعلا تا ۲۴ اول چیزی نمیخورن و بعدش کم کم شروع میکنن به آب خوردن. روزای اول حتما باید آب قند بدیم که جوجه جون بگیره البته ما یه نوع قطره مکمل استفاده کردیم بجاش
حالشون خوبه فعلا و اگه همه چی روال باشه بعیده از اینا تلفات بدیم
۳ تا تخم دیگه هنوز هستن که در نیومدن. طبق مشاوره هایی که رفتیم حضوری از جناب فروشنده گرفتیم احتمالا بخاطر قطعی های پی در پی برقه. تخم هارو یه مقدار شکستیم که ببینیم زنده هستن یا نه و خوشبختانه زنده بودن و بدنشون تپش داشت کاملا! یکم هم کمکشون کردیم و تخم و شکستیم که هوا برسه بهشون دیگه اگه اونقدر جون داشته باشن که بتونن بشکنن میان بیرون
اینم یکی از تخم های شکسته هست جهت اینکه ببینین توش چه خبره
اینا باقی مونده بند ناف جوجه میشه یه جورایی اگه اشتباه نکنم
و اخبار جالب تر! همونطور که گفتم خدمت جناب فروشنده ( آقا از این به بعد میگم مستر B اخه راحت تره
)
اینم حرکت ناگهانی مون!
اینا دوتا ویندوت GSG هستن که نژاد خاص و گرونیه. ۳ روزشون هست. بقیه تو یه قفس هستن فقط با یه دیواره جدا کردیم شون از بقیه که اذیت نکنن
اینا هم برای راند دوم
دوتا ویندوت GSG چهار تا برهما گرفتیم. از لبنیاتی هم تخم مرغ محلی گرفته بودیم گفتیم این سه تا هم بذاریم ببینیم چی میشه
احتمال بالا نطفه دارن چکن چند تایی ک جهت املت کردن شکستیم نطفش معلوم بود.
دیگه خیلی نسبت به قبل قرار نیست عکس بذارم چند وقت یه بار فقط میذارم رشدشون رو ببینید.
حالا تو این چند وقت بنظرتون کارم چطور بود؟ واقعا تجربه قشنگ و در عین حال سختیه!
آقا خستم دیگه یکم انرژی بدید
چند تا فیلم هم هست ادیت کنم آپلود میشه
بدرود
![]()
سلام
ترکوندی ها
اخر چنتا شدن؟چیزی تو عکسا دیدم به نظرم سرحال هستن.درسته؟ حالا کی مرغ داری راه میندازی
راند دوم هم شروع کن ما منتظریم،الان قصدت چیه برای اینا میخوای بزرگشون کردی ردشون کنی یا همینجوری نگهشون داری؟
واقعا خسته نباشی
خدایا شکر.
۰:۲۰ ق٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

ERFAN_PC گفته
سلام اقا متین گل ؛چخبر ؟!
اقا من نبودم کولاک کردید!!!
اول از همه که خیلی جالب شد تجربه جوجه کشیتون رو به اشتراک گذاشتید تاپیکتون رو واقعا منحصر بفرد کرد .
با اینکه خودم چند دفعه با دستگاه جوجه کشی کردم ولی هر دفعه میبینم یکی داره این حرکتو میزنه به وجد میام😅
فقط یه درخواست ازت دارم این تاپیک رو به صورت مداوم بروز کن ماهم لذت ببریم؛
یه عکس کلی هم از قفست برامون بزار ؛
راجب تغذیه هم برامون یه توضیح بده !
ایشالله تو دوره بعد هچ ۱۰۰٪ داری
موفق باشی
![]()
درود آ عرفان
تخصص ما کولاکه اصلا😂
تغذیه دونی هست که بالا عکسشو گذاشتم دونه معمولیه ( اولین پست همین صفحه ) هر روز هم یه نصف تخم مرغ اب پز با همون پودر مکملشون میدم. مکمل گیاهیه کامل ننوشته چیا داره فقط بعصی چیزاش رو نوشته. دارچین و شیرین بیانو اویشن و اینا هست توش کنجد هم دیدم ولی روش ننوشته پروبیوتیک هم داره
یه قطره تقویتی هم هست برای تو آبشون اونم بوی رزماری میده اگه اشتباه نکنم شایدم یه گیاه دیگس آخه بوش آشناست😁
عکس کلی هم چشم ظهر که عکس گرفتم قفس نا مرتب بود کلی نگرفتم الان که اوکی شده بزودی میذارم
ممنون از نظرت
BENYAMIN/? گفته
سلام
ترکوندی ها
اخر چنتا شدن؟چیزی تو عکسا دیدم به نظرم سرحال هستن.درسته؟ حالا کی مرغ داری راه میندازی
راند دوم هم شروع کن ما منتظریم،الان قصدت چیه برای اینا میخوای بزرگشون کردی ردشون کنی یا همینجوری نگهشون داری؟
واقعا خسته نباشی
![]()
سلام
مخلصیم همون ۴ تا بقیشون هچ نشدن. اصلا درباره اونا نمیخوام توضیح بدم یه تجربه بدی بود که اصن نگم بهتره وارد جزئیاتش نمیشیم
چرا سرحال نباشن شارژ شارژن. جوجه اخریه( تو عکسای پایین اون کوشین خاکستری) فقط یکم ضعیف تر بود که با رسیدگی دستی الان اوکیه خیلی میخوابید آبم زیاد نمیخورد الان میره از دهن بقیه غذا میدزده😂
رد نمیکنم تا عید که هوا گرم بشه خونه هستن. جاشون درست بشه بهتون نشون میدم فعلا آماده نیست.
ببخشید از شما اجاز اجازه نگرفتزم دیگه راند دوم رالان ۳ روزه تو دستگاهه 😂
ممنون
خب میریم سر عکسامون
این تک برهما مونه 👆 عکس سومی ژست دایناسوری گرفته😂 برهمه کلا نژاد غولیه تو یه روزگی انداه ویندوت های ۳-۴ روزه بود. پر های پاهاشو اگه دقت کنید کاملا یه طرف پاشو گرفته. این پر ها تو برهما گرید بالا تا ۷ سانت هم رشد میکنه.
متاسفانه بعضیا میرن برهما رو با یه نژاد مثلا مرندی جفت میزنن که باعث میشه دو رگه در بیاد و گرید دار نباشه. راه های تشخیصش گرید دارش رو کوتاه گفتم تو یه تاپیک
سه تا کوشین ها... خیلی باحالن کلا😂از مدل راه رفتن که عرض کنم اصلا راه نمیرن مث میگ میگ دویدن رو به عنوان روشی برای حرکت از نقطه ای به نقطه دیگر انتخاب کردن. حالا شما اینو بذارید کنار اون بدن گرد و قلمبه...
کمدی خالص🤣 ولی نسبت به بقیه باهوش ترن دنبال بقیه راه میوفتن که هرکی غذا پیدا کرد اینا هم بریزن وسط تنها خوری نکنه کسی یه وقت😁
اینم یکی از دوتا ویندوت ها هست که از هچ های خودم نیست از همون مستر B گرفتیم. الان که جوجه هستن شاسد خیلی خوشگل به نظر نیان ولی پراش دربیاد میبینین🌚 الان از شاه پرای بالشون یکم در اومده فقط. ویندوت GSG هم خیلی خوشگله هم خیلی تخم گذاریش زیاده و سالی نزدیک ۲۵۰ تا تخم میکنه! حتی از نژاد گلپایگانی که اکثرا واسه تخم گذاری زیادش نگه میدارن هم بیشتره. قیمتش خم بالاست من توی سایت های فروش تو مشهد تاحالا جایی هیچ مدل ویندوت ندیدم چه برسه به GSG
اینم دسته جمعی🥷 اینا رو همون اول گرفتم یکم دوربین دیدن ترسیدن بعد اوکی شدن
درباره شرایط کلی: چون دیگه یکم جون گرفتن جای مادر مصنوعی یه لامپ ۱۰۰ وات رشته ای گرفتیم بیشتر صرفه جویی بشه چون مادون قرمز خیلی قویه. ترموستات داره البته که تو ه۵س اخر معلومه
دورش هم یه پارچه واسه کمتر هدر رفتن گرما تم هم گوگولی زدیم 😅
الان آبخوری و دون خوری خوب هم گرفتیم دیگه از زیرگلدونی و بشقاب و کاسه خبری نیست خلوت خلوت شده دارن میچرن الان😁
چقدر طولانی شد😅 خب دیگه دوستان
برای کسایی که شب میخونن شو خوش
برای کسایی که روز میخونن روز خوش
در کل با ارزوی اوقات خوش
تا درودی دیگر بدرود
phoenix_love58, Amirhsn, ๑۩ MOEIN ۩๑JDM lover
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: BENYAMIN/?
62 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4190
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2808
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 41819
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7841
جدیدترین اعضاء:
LxORoOveJyrIS, pamj, Make money now mofolop.blogspot.gr 2E, ahmadi.maria, peymanfcpc, YRNTBMvQZRمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014