۱:۵۲ ب٫ظ
نویسنده ممتاز
۱۵ دی, ۱۳۹۲
۳:۵۸ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
phoenix_love58 گفته
سلام
بعدش با این همه جوجه میخوای چکار کنی دقیقا؟!
سلام
کلا ۱۲ تا جا داره دستگاه ما ۱۰ تا تخم سفارش دادیم. هچ ۱۰۰ درصدی هم بگیرم باز ۱۰ تا جوجه نگهداریش کار عیر ممکنی نیست تو خونه
البته هچ ۱۰۰ برا مرغداری هم قفله من که بار اولم هست تازه ۶-۷ تا جوجه هم بتونم بزرگ کنم شاهکاره 😂
حالا این جوجه ها تا عید که هوا گرم بشه خونه هستن سایز که گرفتن براشون برنامه دارم میبینید🌚
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
phoenix_love58JDM lover
۴:۰۰ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
۴:۱۰ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۷ مرداد, ۱۴۰۲
Matin 1387 گفته
به اینم فکر کردم اول باید قلقش دستم بیاد ببینم چی میشه
اتفاقا تخم کاکادو قیمت کردم دو میلیون و خورده ای بود😬
سلام
من چند نفر رو تو تلگرام پیدا کرده بودم یک عالمه تخم نطفه دار از سایت خریده بود و تجربه جوجه کشی از طوطی سان های زیادی داشتن
میگفتن بعد از اینکه تخم ها بدستمون رسید همشون بی نطفه بودن و خبری از جوجه و نطفه نبود
اصن با عقل هم جور در نمیاد آخه برای چی بیان تخم طوطی که ۹۰ تومن پولشه رو ۲ تومن بفروشن
کاربران زیر از SNOW LEOPARD برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387RUSSIAN 🇷🇺
۱۱:۴۸ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
SNOW LEOPARD گفته
سلام
من چند نفر رو تو تلگرام پیدا کرده بودم یک عالمه تخم نطفه دار از سایت خریده بود و تجربه جوجه کشی از طوطی سان های زیادی داشتن
میگفتن بعد از اینکه تخم ها بدستمون رسید همشون بی نطفه بودن و خبری از جوجه و نطفه نبود
اصن با عقل هم جور در نمیاد آخه برای چی بیان تخم طوطی که ۹۰ تومن پولشه رو ۲ تومن بفروشن
کجا سیر میکنی برادر من تخم نطفه دار مرغ نژاد دار الان زیر ۵۰ پیدا نمیکنی😂
طوطی ۵۰ میلیونی تخمش ۹۰ تومن؟
البته خب تخم طوطی واقعا ریسک داره اینترنتی خریدنش
باید جای مطمئن ترجیحا حضور باشه. خودمم تخم مرغ هارو میخواستم اینترنتی بگیرم از آذربایجان غربی بود. یه جا همین نزدیک خودمون پیدا شد خیلی اتفاقی😂 سهشنبه میرم بگیرم اگه شد. بالاخره ریسکش کمتره
البته خب اینکه کیفیت تخم و نطفه چجوری باشه هم خیلی مهمه. اگه کلسیم دریافتی مرغ زیاد باشه پوسته تخمش کلفت میشه و جوجه ها سخت میتونن بیان بیرون یا حتی نمیتونن. درکل درصد هچ رو کم میکنه
JDM lover
۱:۱۳ ق٫ظ
کاربر عالی
۱۷ مرداد, ۱۴۰۲
Matin 1387 گفته
کجا سیر میکنی برادر من تخم نطفه دار مرغ نژاد دار الان زیر ۵۰ پیدا نمیکنی😂
طوطی ۵۰ میلیونی تخمش ۹۰ تومن؟
البته خب تخم طوطی واقعا ریسک داره اینترنتی خریدنش
باید جای مطمئن ترجیحا حضور باشه. خودمم تخم مرغ هارو میخواستم اینترنتی بگیرم از آذربایجان غربی بود. یه جا همین نزدیک خودمون پیدا شد خیلی اتفاقی😂 سهشنبه میرم بگیرم اگه شد. بالاخره ریسکش کمتره
البته خب اینکه کیفیت تخم و نطفه چجوری باشه هم خیلی مهمه. اگه کلسیم دریافتی مرغ زیاد باشه پوسته تخمش کلفت میشه و جوجه ها سخت میتونن بیان بیرون یا حتی نمیتونن. درکل درصد هچ رو کم میکنه
خبری شد ما رو هم درجریان بزار کنجکاوم یکم 😂
کاربران زیر از SNOW LEOPARD برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387RUSSIAN 🇷🇺
۶:۴۰ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۱۱ فروردین, ۱۳۹۹
Matin 1387 گفته
درود دوستانبازگشتیم با یه پروژه خفن✌
یه دستگاه جوجه کشی گرفتم و قراره تجربه های باحالی رو .....
میخواستم بگم تجربه های باحالی رو تجربه کنیم ولی دیدم منطقی در نمیاد😅 خلاصه فعل دلخواه رو میتونید جایگذاری کنید
اگه تونستم هچ موفقی داشهته باشم صفر تا صدشو توی یه تاپیک دیگه تصویری میذارم در حال حاضر میخوام یکم اطلاعات جمع آوری کنم
فعلا خالیه ایشالا اگه بشه سهشنبه تخم ها رو میارم. نژاد کوشین و برهما قراره پرورش بدیم که نژاد های زیبایی هستن واقعا اولش قصد ویندوت و برهما داشتم که این بنده خدایی که تخم هارو میگیریم ازش ویندوت نداشت
خیلی دوست دارم نژاد ابریشمی هم بگیرم برای دفعات بعدی حالا یا تخم نطفه دار یا خود جوجه
اگه تجربه ای دارین به اشتراک بذارین ببینم چه بلایی قراره سرم بیاد 😂 ایشالا برآیند این تجربیات توی اون تاپیک کامل و جامع مینویسم
فعلا بای
موفق باشید
درود بر اقا متین عزیز
من حدود دو ماه نبودم، چرا همه چی دگرگون شده؟😂
میبینیم گلدفیش بازمون زده تو کار جوجه و ماکیان😁
موفق باشی عزیزم🙏🏻
کاربران زیر از Amirhjf برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387به خودت بنگر تا ایینه ات دیگران نشوند😉
۰:۴۴ ق٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
درود دوستان
سر شب تخم هارو گرفتیم. تا ساعت ۱۰ بیرون بودیم خونه نبودیم که تخم هارو بذارم. خونه مادبزرگم بودیم یه چند ساعتی تخم ها اونجا بود، یکم هوا گرم بود امیدوارم آسیبی نزده باشه.
امروز از ظهر دستگاه برای تست خالی روشن بود. یکم تنظیم رطوبتش قلق میخواد هرکار میکنم به ۵۹ _ ۶۰ میرسه و آروم آروم کم میشه. البته خیلی مشکلی نیست. رطوبت بین ۵۵ تا ۶۵ جای نگرانی نداره. یه نکته هم هست که برای رطوبت حتما اب مقطر توی دستگاه باید استفاده بشه
تخم ها حدودا ۱ ساعت نیم تا دو ساعت باید کنار دستگاه تو هوای محیط میموند تا به هوا عادت کنه و شوک وارد نشه بعد بره تو دستگاه. خلاصه بگم یه دو ساعتی حدودا موند و الان تو دستگاهه
تخما قرار بود ۵ تا برهما و ۵ تا کوشین باشه. چون دوتا دیگه هم دستگاه جا داشت دوتا تخم لهستانی هم گرفتیم.
همونطور که روی تخما نوشته
از سمت راست ردیف اول همه برهما، ردیف دوم دوتا بالایی برهما و پایینی لهستانی، ردیف سه همه کوشین ردیف بعد هم باز پایینی لهستانیه و دوتا بالایی کوشین.
ظاهری هم میشه تشخیص داد تخم های بزرگ برهما هستن. تخم لهستانی و کوشین تقریبا همسایزه ولی لهستانی کشیده تره
دم و دستگاه بقل هم که میبینید سرنگه واسه تزریق آب😁
چون از قبل با طرف هماهنگ کرده بودیم برامون نگه داشته بود وگرنه میگفت اینا نمیمونه سریع فروش میره😂
فروشنده هم ادم خوبی بود رفیق شدیم خلاصه همه جور دم و دستگاه و وسیله لازم داشت. ادم درستی هم بود. اینجا نمیگم تبلیع میشه پیام خصوصی کنید پیجشو میدم بهتون.
این عکسا قبل استارت دستگاهه همونطور که گفتم الان دستگاه روشنه و تخم ها هم داخل.
درباره تشخیص نژاد اصیل بعضی گونه ها هم مثل ابریشمی یا برهما فرصت بشه یه سری مقاله مینویسم میفرستم واسه صفحه اصلی سایت.
کلا دنیای مرغ و خروس هم چیز جالبیه اصلا اگه تخصصی برید دنبالش خیلی از پرورش مرغ محلی فراتر میره مخصوصا تو بحث نژاد های گرید بالا و با ارزش. یه جوریایی بخوام بگم مث فرق پرورش سالمون و اروانا. اصلا تفاوت از زمین تا آسمان است.
با آرزوی موفقیت برای خودم و شما😅
(راستی یکی میگفت تخم طوطی ۹۰ تومن😂 این تخم هارو گرفتیم دونه ای ۱۵۰، تخم های نطفه دار برهما ۳۰_ ۴۰ تومنی هیچکدوم نراد خالص نیستن طبق گفته دوست فروشندهمون ولی به هر حال تخم نطفه دار اینترنتی نخرید)
همچنین اگه سوالی داشتید جواب میدم
SNOW LEOPARD, Armin 23JDM lover
۸:۱۳ ق٫ظ
کاربر عالی
۲۶ بهمن, ۱۴۰۱
۱۲:۳۳ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۱ اسفند, ۱۴۰۰
Matin 1387 گفته
درود دوستانسر شب تخم هارو گرفتیم. تا ساعت ۱۰ بیرون بودیم خونه نبودیم که تخم هارو بذارم. خونه مادبزرگم بودیم یه چند ساعتی تخم ها اونجا بود، یکم هوا گرم بود امیدوارم آسیبی نزده باشه.
امروز از ظهر دستگاه برای تست خالی روشن بود. یکم تنظیم رطوبتش قلق میخواد هرکار میکنم به ۵۹ _ ۶۰ میرسه و آروم آروم کم میشه. البته خیلی مشکلی نیست. رطوبت بین ۵۵ تا ۶۵ جای نگرانی نداره. یه نکته هم هست که برای رطوبت حتما اب مقطر توی دستگاه باید استفاده بشه
تخم ها حدودا ۱ ساعت نیم تا دو ساعت باید کنار دستگاه تو هوای محیط میموند تا به هوا عادت کنه و شوک وارد نشه بعد بره تو دستگاه. خلاصه بگم یه دو ساعتی حدودا موند و الان تو دستگاهه
تخما قرار بود ۵ تا برهما و ۵ تا کوشین باشه. چون دوتا دیگه هم دستگاه جا داشت دوتا تخم لهستانی هم گرفتیم.
همونطور که روی تخما نوشته
از سمت راست ردیف اول همه برهما، ردیف دوم دوتا بالایی برهما و پایینی لهستانی، ردیف سه همه کوشین ردیف بعد هم باز پایینی لهستانیه و دوتا بالایی کوشین.
ظاهری هم میشه تشخیص داد تخم های بزرگ برهما هستن. تخم لهستانی و کوشین تقریبا همسایزه ولی لهستانی کشیده تره
دم و دستگاه بقل هم که میبینید سرنگه واسه تزریق آب😁
چون از قبل با طرف هماهنگ کرده بودیم برامون نگه داشته بود وگرنه میگفت اینا نمیمونه سریع فروش میره😂
فروشنده هم ادم خوبی بود رفیق شدیم خلاصه همه جور دم و دستگاه و وسیله لازم داشت. ادم درستی هم بود. اینجا نمیگم تبلیع میشه پیام خصوصی کنید پیجشو میدم بهتون.
این عکسا قبل استارت دستگاهه همونطور که گفتم الان دستگاه روشنه و تخم ها هم داخل.
درباره تشخیص نژاد اصیل بعضی گونه ها هم مثل ابریشمی یا برهما فرصت بشه یه سری مقاله مینویسم میفرستم واسه صفحه اصلی سایت.
کلا دنیای مرغ و خروس هم چیز جالبیه اصلا اگه تخصصی برید دنبالش خیلی از پرورش مرغ محلی فراتر میره مخصوصا تو بحث نژاد های گرید بالا و با ارزش. یه جوریایی بخوام بگم مث فرق پرورش سالمون و اروانا. اصلا تفاوت از زمین تا آسمان است.
با آرزوی موفقیت برای خودم و شما😅
(راستی یکی میگفت تخم طوطی ۹۰ تومن😂 این تخم هارو گرفتیم دونه ای ۱۵۰، تخم های نطفه دار برهما ۳۰_ ۴۰ تومنی هیچکدوم نراد خالص نیستن طبق گفته دوست فروشندهمون ولی به هر حال تخم نطفه دار اینترنتی نخرید)
همچنین اگه سوالی داشتید جواب میدم
سلام
بی صبرانه منتظرم جوجه ها هچ بشن و به تنیجه برسی
چند روز دیگه از تخم در میان ؟
کاربران زیر از Armin 23 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387۲:۲۱ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
درود بر آقا آرمین و آقا بنیامین عزیز
۱۸ روز کامل طول میکشه تا جنین تشکیل بشه که بهش میگن سِتر
۳ روز بعدش یعنی ۱۹، ۲۰ و ۲۱ دوره اماده شدن جوجه برای تولد هست. معمولا بعد از روز ۲۱ شروع میکنن به بیرون اومدن. جوجه های ضعیف تا روز ۲۴ ممکنه طول بکشه تا بیان بیرون. اینا احتمالش یکم کمتره زنده بمونن. از روز ۲۴ به بعد دیگه اگه جوجه ای هم تو تخم بوده و نشکسته که بیاد بیرون قطعا تلف شده دیگه
این اضافه کنم معمولا یکی از روز های ۱۰ تا ۱۴ نطفه سنجی میکنن تا اگر توی هر تخمی نطفه و رگه های خونی تشکیل نشده باشه از دستگاه بیارن بیرون. از این مرحله حتما عکس میذارم و گزارشش هم میدم
این جوجه های ما هر چند تاشون متولد بشن در تاریخ ماندگار خواهند شد چون شب تولد امام علی و روز پدر گذاشتیم تو دستگاه وسط ایام الله دهه فجر هم میخوان بشکنن بیان بیرون اصلا یه وضعیه😂
BENYAMIN/?, Armin 23, phoenix_love58JDM lover
۱۱:۱۲ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
دوستان امروز ی اتفاق نسباتا بد افتاد
نزدیک ۱ ساعت و نیم برق نبود
مجبور شدم تهویه دستگاه رو ببندم و بخاری اتاق هم زیاد کردم. دما رو تا ۳۰ درجه حفظ کردم.
فقط اشتباهی که کردم بعد اومدن برق در دستگاه رو یه مقدار برداشتم که رطوبت ناگهانی از ۸۰ رسید ۵۸. ایشالا هیچی نشده😅
فعلا دما و رطوبت استاندارده
دما دقیق ۳۷.۸ و رطوبت ۶۰
اینم یه عکس از داخل دستگاه👇
۹۰ درجه بچرخانید😂
درباره نژاد ابریشمی هم که برادر بنیامین فرمود یادم رفت بگم
تخم نطفه دارشو پیدا نکردم وگرنه خودمم خیلی وقت تو کفشم😂 این نژاد لهستانی هم یه شباهت های ریزی داره. هردوتا مدل موی خاص میزنن🌚
واقعا خیلی دوست دارم ها لهستانی هچ بشن. برهما کوشین ۵ تا دارم اگر به امید خدا مشکلی بوجود نیاد تعداد قابل قبولی هچ میشن ولی لهستانی دوتا بیشتر نیستن....
اگه نر و ماده در بیان که چه بهتر نسل اندر نسل لهستانی داریم ایشالا😂
خدایا به امید خودت😁✌
Armin 23JDM lover
۱۱:۲۸ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲
Matin 1387 گفته
دوستان امروز ی اتفاق نسباتا بد افتادنزدیک ۱ ساعت و نیم برق نبود
مجبور شدم تهویه دستگاه رو ببندم و بخاری اتاق هم زیاد کردم. دما رو تا ۳۰ درجه حفظ کردم.
فقط اشتباهی که کردم بعد اومدن برق در دستگاه رو یه مقدار برداشتم که رطوبت ناگهانی از ۸۰ رسید ۵۸. ایشالا هیچی نشده😅
دما دقیق ۳۷.۸ و رطوبت ۶۰
۹۰ درجه بچرخانید😂
تخم نطفه دارشو پیدا نکردم وگرنه خودمم خیلی وقت تو کفشم😂 این نژاد لهستانی هم یه شباهت های ریزی داره. هردوتا مدل موی خاص میزنن🌚
واقعا خیلی دوست دارم ها لهستانی هچ بشن. برهما کوشین ۵ تا دارم اگر به امید خدا مشکلی بوجود نیاد تعداد قابل قبولی هچ میشن ولی لهستانی دوتا بیشتر نیستن....
خدایا به امید خودت😁✌
سلام
اینقدر نگران نباش و سختش نگیر ، حالا برای یه مدت هم رطوبت بیاد پایین که طوری نیست... من خودم قبلا مرغ داشتم و جوجهکشی میکردم ، مرغهایی که رو تخمها میخوابیدم ، هر روز یه مرتبه از رو تخمها بلند میشدن و میرفتن آب و غذا میخوردن و بعد از تقریبا ربع ساعتی برمیگشتن و رو تخمها مینشستن ... اتفاقی هم نمیافتاد و تخمها جوجه میشدن ... این طبیعیه 🙂✌🏼
کاربران زیر از phoenix_love58 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387۱۱:۴۱ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۶ بهمن, ۱۴۰۱
Matin 1387 گفته
دوستان امروز ی اتفاق نسباتا بد افتادنزدیک ۱ ساعت و نیم برق نبود
دما دقیق ۳۷.۸ و رطوبت ۶۰
۹۰ درجه بچرخانید😂
خدایا به امید خودت😁✌
من که تجربه ای ندارم ولی فکر نکنم از تکثیر دیسکس سختر باشه؟😂(شوخی)
ایشالا که نتیجه بگیری.نژاد ابریشمی هم واقعا باحاله حتما از اینا تجربه پیدا کردی حتما بگیر.تخمش هم من یک نفر داخل اینیستا میشناسم کارش پرورش ابریشمی هست
کاربران زیر از BENYAMIN/? برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387خدایا شکر.
۱۲:۵۴ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
phoenix_love58 گفته
سلام
اینقدر نگران نباش و سختش نگیر ، حالا برای یه مدت هم رطوبت بیاد پایین که طوری نیست... من خودم قبلا مرغ داشتم و جوجهکشی میکردم ، مرغهایی که رو تخمها میخوابیدم ، هر روز یه مرتبه از رو تخمها بلند میشدن و میرفتن آب و غذا میخوردن و بعد از تقریبا ربع ساعتی برمیگشتن و رو تخمها مینشستن ... اتفاقی هم نمیافتاد و تخمها جوجه میشدن ... این طبیعیه 🙂✌🏼
نه مشکل کاهش رطوبت نیست مشکل کاهش ناگهانی و شوکی هست که وارد میشه
BENYAMIN/? گفته
من که تجربه ای ندارم ولی فکر نکنم از تکثیر دیسکس سختر باشه؟😂(شوخی)
ایشالا که نتیجه بگیری.نژاد ابریشمی هم واقعا باحاله حتما از اینا تجربه پیدا کردی حتما بگیر.تخمش هم من یک نفر داخل اینیستا میشناسم کارش پرورش ابریشمی هست
چی فکر کردی داداش از تکثیر دیسکس هم سخت تره(:
در ضمن اینیستا فوتبالیست بود که.....
راستی یه گیم جالب هم گیرآوردم برای کسایی که PC دارن
Behind Glass Aquarium Simulator
همه عقده های مرتبط به دنیای آکواریوم خود را اینجا خالی کنید
و یه چیز جالب!
تعداد بست هام شد ۲۰۴۸ = ۲ به توان ۱۰
JDM lover
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: (SINA), Matin 1387
73 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2801
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 41543
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7831
جدیدترین اعضاء:
eubjpofm, itvfyvhc, hhnguslg, dlnvqfel, qbpcuzzp, swvphodyمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014