۹:۲۰ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
A.N.F.N گفته
Matin 1387 گفته
سلامآقا ماهم یه آپدیتی بزنیم دیگه
قرار بود یه شارک و چندتا دیگه گلدفیش بگیرم ول میدونین دیگه آدم میره آکواریومی همه نقشه هاش یادش میره
اینم نتیجه
https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/169290002638973.jpg
https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/169290002621182.jpg
https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/169290002599821.jpg
https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/169290002654134.jpg
https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/169290002668815.jpg
دوتا هستن یکی کامل قرمزه یکی دیگه فقط باله هاش قرمزه
عکسا رو با تبلت عجله ای گرفتم فردا با گوشی بازم عکس میگیرم
یه فیلم هم میگیرم برا چند رسانه ای با یک موزیک آرامش بخششششششش
هردو ماده هستن
فعلا یه شاخ و شونه ای میکشن برای هم تا آخر یکی کوتاه بیاد معلوم شه رئیس کیه
یه غذای تترا هم برا گلدفیش ها گرفتم مخصوص گلدفیشه
تاریخ دار هم نیست مث اینکه
حالا فردا دیگه به موضوع غذا میرسیم (تو تاپیک خودش)
حالا از همین غذا بدم به فایترا خوبه؟
بیومار هم دارم و میلورم و ۱۸ تومن هم ته کارت بانکی
با این شرایط چی کار کنم برا شکمشون؟
منتظر نظراتتون هستم
سلام بِرار گُلُم
فایتر ها مبارکه 😍🧿
فایتر معمولا بد غذا نیست اکثر غذا ها رو میخوره فقط سایز دهنش باشه🍔
گلد فیش زیاد داشتم از معمولی تا نژاد دار ولی هر سری خواستم بفروشم راحت فروش نرفتن اکثرا به چشم ماهی قرمز نگاهش میکنن 🐟
آب تانک گلد فیشا شفافه؟ 🪞
کارت منم خالیه راه حلی برای شکماتون ندارم 😂
سلاااااام
ببخشید امروز اینترنت دسترسی نداشتم دیر جواب دادم
از همین تترا گلدفیش دادم خوردن ولی یکم درشته بایدیکن نرم شه تا بخورن
فعلا که خوبه الان از طول آکواریوم نگاه میکنم واتر پمپ قشنگ معلومه (طول ۱۱۰ سانته)
Amirhjf گفته
سلام اقا متین گل🌹🙏🏻چه جوریا هست شما که میرید اکواریم فروشی برنامه هاتون عوض میشه😁. من اگه فروشنده مثلا نژاد یه دیسکس رو اشتباه بگه اصلا روانی میشم با طرف دعوام میشه بخصوص این اواخر😅😬
اون غذای تترا منظورتون برند تترا هست یا برای ماهی تترا؟🤔
بیومار هم که خودت میدونی مخالفشم
خدا بزرگه کاکو با ۱۸ تومنم میشه هرکاری کرد، مثال بارزش همین اقا فرزان خودمون اصلا یه جوری برای اکواریم کار میکنه که من نمیفهمم که چجوری بدون خرج کردن اینکارو میکنه🤔😎😁. دکور جدید میزنه. ماهی میخره ، لاکپشت میخره. اعجوبه ای هست برا خودش😅
اون تکه سنگ هایی که روی اب هستن مدیا هستن؟ ماتریکس میخوره بهشون
موفق باشی کاکو🌺
سلام سلطان
آقا اینجا وضع خراب تر از این حرفاس
میدون توحید مشهد هر جور جونوری بخوای پیدا میشه مورد داشتیم به قصد گوپی رفته با عروس هلندی برشته
برند تترا هست آخه چرا باید یرا گلدفیش غذای تترا هارو بخرم؟
حالا خدارو چه دیدی شاید از اون بالا بالا ها یه معجزه ای شد یه پولی نازل شد ( منظورم اسکناسه نه پولی پتروس )
نه ماتریکس نیست پوکه معدنیه ماتریکس مال شما باکلاس هاست
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Amirhjf, hamed30JDM lover
۱:۱۰ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
خب همونطور که قولشو داده بودم با گوشی عکسای با کیفیت تر گرفتم
خودتون کیفیت رو مقایسه کنید
یه توضیحی درباره سیکل آک فایتر ها میخواستم بدم یادم رفت الان میگم
یدونه از سرامیک های آک گلدفیش هارو انداختم اینجا محض انتقال باکتری پوکه معدنی ها هم هستن البته خب اندازه سرامیک تاثیر ندارن ولی برای این حجم و تراکم جواب میده
پتوس ها هم هستن دیگه خودشون زحمت بخش زیادی از آمونیاک رو میکشن
دوتا عکس هم از گلدفیش ها میزارم رشدشون رو ببینید
ببخشید دیگه خیلی تکون میخوردن
تو عکس دوم کیفیت آب هم معلومه تازه نسبت به چند روز پیش که تمیز کاری کرده بودم یکم کدر شده آب دوباره البته یه بخشی هم بخاطر اینه که نور میخوره
فیلم هم گرفتم احتمالا امروز میزارم تا کی آپلود بشه
فعلا
hamed30, (SINA), شایان13JDM lover
۱۱:۳۰ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۶ تیر, ۱۳۹۴
سلام
من این عکسای جدید رو ندیده بودم ، ها این شد یه چیزی عکسای قبلی چیز زیادی توش معلوم نبود.
با تانک فایتر بیشتر حال کردم تا گلد فیش ، البته هرکس سلیقهای داره و کاملا محترم ولی به شخصه با گلد فیش کنار نمیام.
به سیکلیده های آمریکایی علاقه ندارین؟ مثلا همین بلو الکتریک آکارا ، خیلی ماهی آروم و بی دردسریه ، یعنی هرکس دنبال یه ترکیب آروم میگرده من خودم اولین پیشنهادم همین ماهیه. تو همین انجمن به هرکی رسیدم پیشنهاد دادم😅 جدیدا هم به خانواده ژئوفاگوس ها علاقهمند شدم .(الان آکارا و تاپاژوس و سورم دارم)
کاربران زیر از hamed30 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387۱۱:۴۷ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۱۶ اسفند, ۱۳۹۸
Matin 1387 گفته
خب همونطور که قولشو داده بودم با گوشی عکسای با کیفیت تر گرفتمخودتون کیفیت رو مقایسه کنید
یدونه از سرامیک های آک گلدفیش هارو انداختم اینجا محض انتقال باکتری پوکه معدنی ها هم هستن البته خب اندازه سرامیک تاثیر ندارن ولی برای این حجم و تراکم جواب میده
تو عکس دوم کیفیت آب هم معلومه تازه نسبت به چند روز پیش که تمیز کاری کرده بودم یکم کدر شده آب دوباره البته یه بخشی هم بخاطر اینه که نور میخوره
فعلا
سلام منم مثل آقا حامد بیشتر با تانک فایتر های عشق کردم تا گلدفیشا
hamed30 گفته
سلاممن این عکسای جدید رو ندیده بودم ، ها این شد یه چیزی عکسای قبلی چیز زیادی توش معلوم نبود.
با تانک فایتر بیشتر حال کردم تا گلد فیش ، البته هرکس سلیقهای داره و کاملا محترم ولی به شخصه با گلد فیش کنار نمیام.
به سیکلیده های آمریکایی علاقه ندارین؟ مثلا همین بلو الکتریک آکارا ، خیلی ماهی آروم و بی دردسریه ، یعنی هرکس دنبال یه ترکیب آروم میگرده من خودم اولین پیشنهادم همین ماهیه. تو همین انجمن به هرکی رسیدم پیشنهاد دادم😅 جدیدا هم به خانواده ژئوفاگوس ها علاقهمند شدم .(الان آکارا و تاپاژوس و سورم دارم)
اگر مثل نوجوونیام حال بحث و پیگیری داشتم با کل آکواریومی های شهرم حرف میزدم تا شاید یکیشون ماهیامو تعویض کنه تا بلو آکارا بخرم 😂نوجوونی یادت بخیر
کاربران زیر از Amirhsn برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
hamed30, Matin 1387۱:۳۴ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
hamed30 گفته
سلاممن این عکسای جدید رو ندیده بودم ، ها این شد یه چیزی عکسای قبلی چیز زیادی توش معلوم نبود.
سلام
خودم هم با فایترهم بیشتر حال میکنم
کلا تو این مدتی که آکواریوم دارم خیلی ماهیای مختلف نگه داشتم
میخوام یه دور همه ماهی هارو نگه دارم آخرسر ببینم با چی بیشتر حال میکنم
فعلا پلی آلبینو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه شرایطش نیست
اتفاقا تو اولین آکواریومم اسکار و سورم و گرین ترور داشتم با دوتا آفریقایی یه وضعی بود که نگو!
همین شد که بعد ۲ ماه گرین ترورم به فنا رفت البته دلیلش قارچ بود نه کتک کاری اوایل تاپیک هم عکساشون هست
خلاصه از آمریکایی ها دل خوشی ندارم البته جاش رو هم ندارم
A.N.F.N گفته
Matin 1387 گفته
خب همونطور که قولشو داده بودم با گوشی عکسای با کیفیت تر گرفتمخودتون کیفیت رو مقایسه کنید
فعلا
سلام منم مثل آقا حامد بیشتر با تانک فایتر های عشق کردم تا گلدفیشا
hamed30 گفته
اگر مثل نوجوونیام حال بحث و پیگیری داشتم با کل آکواریومی های شهرم حرف میزدم تا شاید یکیشون ماهیامو تعویض کنه تا بلو آکارا بخرم 😂نوجوونی یادت بخیر
من خیلی دنبال بحث کردن نیستم یه جا میشناسم همش ماهیامو به اون میدم
کل ماهی های اک قبلیم هم دادم اون جاش این ۵ تا رو گرفتم کلا ۲۰۰ تومن البته قبل عید بود
hamed30JDM lover
۱۰:۳۰ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
۲:۱۳ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
سلام و صد سلام
بازگشتیم اما با تغییرات زیاد
ماهی ها همونن دکور هم همینطور
چون تازه تمیز کردم آب کدر شده یکم. تا شب آب کریستاله میشه
یه قاب طلایی دور آکواریوم اضافه شده و به نور هم یه smd صورتی اضافه شده
درمورد زهوار های دور آک، جنسش چوبه مثل تخته سه لا تقریبا. سه مدل زهوار استفاده کردیم یه مدل با زاویه۹۰ برای ۴ ضلع که به صورت عمودی زدیم و دومدل یکی برای بالا و یکی برای پایینش. روش یه لایه روغن الیف خورده بعد یه لایه رنگ اسپری سفید آخر هم دو دست رنگ طلایی با چسب یک دو سه هم چسبیده (همینا که اسپری داره)
میرسیم به ماهی ها
نماز و روزه ها قبول عیدتون هم پیشاپیش مبارک
phoenix_love58JDM lover
۷:۲۳ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۳ خرداد, ۱۴۰۰
Matin 1387 گفته
سلام و صد سلامبازگشتیم اما با تغییرات زیاد
درمورد زهوار های دور آک، جنسش چوبه مثل تخته سه لا تقریبا. سه مدل زهوار استفاده کردیم یه مدل با زاویه۹۰ برای ۴ ضلع که به صورت عمودی زدیم و دومدل یکی برای بالا و یکی برای پایینش. روش یه لایه روغن الیف خورده بعد یه لایه رنگ اسپری سفید آخر هم دو دست رنگ طلایی با چسب یک دو سه هم چسبیده (همینا که اسپری داره)
میرسیم به ماهی ها
سلام و عرض ادب آق متین گل
گلد فیش ها اگه اشتباه نکنم هر کدوم باید ۱۰ سانت رو رد کرده باشن , تا حالا تو آک تخمریزی نکردن ؟
مخلصیم دا 💪
۱۰:۱۳ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
๑۩ MOEIN ۩๑ گفته
سلام و عرض ادب آق متین گل
گلد فیش ها اگه اشتباه نکنم هر کدوم باید ۱۰ سانت رو رد کرده باشن , تا حالا تو آک تخمریزی نکردن ؟
سلام
۱۰ سانت که سهله اون بلک الان ۱۵ هم رد کرده
چون جفت نیستن تخم ریزی نکردن. بلک مور نره و ۳ تا ردکپ هم فکر کنم ماده باشن برای همین به این راحتی به تخم ریزی نمیرسه.
phoenix_love58JDM lover
۱:۱۵ ق٫ظ
کاربر ممتاز
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲
Matin 1387 گفته
سلام و صد سلامبازگشتیم اما با تغییرات زیاد
میرسیم به ماهی ها
اینقدر قشنگن آدم وسوسه میشه بره ازشون بگیره ... حیف که شرایطشو ندارم
کاربران زیر از phoenix_love58 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387۱۱:۵۱ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
سلام
مجددا یه خبری از خودمون اینجا بدیم
آکواریوم گلدفیش هارو بزودی جمع میکنم تا حالا بیینم میتونم پلی بیارم یا پروکسیموس و سورم
فعلا تا اون اکواریوم اوکی بشه از فایتر های تو اتاق میذارم براتون
یه تغییرات کوچیک دادم. دوتا فایتر الان توی دوتا تنگ هستن و آکواریوم رو دادم به یه ماهی قرمز معمولی. من خودم عید ماهی قرمز نمیگیرم هیچ وقت. این برای مادربزرگم بود گفتم گناه داره بنده خدا اوردمش اینجا. از آخر عید تا الان پیش گلدفیش ها بود رشد خوبی هم کرد. همین چند ساعت پیش اوردمش این طرف. چون خیلی ارزش پولی نداره با گلدفیش ها ردش نمیکنم.
اینم عکسش از نزدیک. ریشه پتوس هم تو آک هست امیدوارم خراب نکنه.
یه انبه هم چند وقتیه کاشتم تا ببینم این بار چی میشه. چند بار قبلا کاشتم ولی بعد اینکه تقریبا ارتفاعشون به ۳۰_۴۰ سانت میرسه خشک میشن. حتی بخور سرد هم امتحان کردم
این فعلا کوچیکه
ایشون هم چند شب پیش تو باغ شکار کردم
یه با مرامیه که شبا خش خش کنان درجست و جوی غذاست.
خب فعلا بای تا موقعی که اکواریوم بزرگه رو یه بلایی سرش بیارم
Amirhjf, شایان13JDM lover
۱۰:۰۶ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
خب دوستان
بی مقدمه بریم سر دکور جدید نور هم عوض کردم باخلاقیت خودمون یه چیز خفنی ساختیم نگم براتون
دوتا دکور پلی استره که باهم شد بیشتر از یه تومن فکر کنم با یه پمپ هوا که گرفتیم شد ۱.۵ خدا برسه به دادمون دیگه..... همین چند ساعت پیش بیرون بودیم یه سری زدیم اکواریومی نزدیک خونمون بیینیم گزینه خوبی پیدا میشه بندازیم کنار اینا. لوچ دلقک کمتر دوبندی میداد ۱۹۵
بابام میخواست زبرا بگیره من نذاشتم
اینم خود ماهیا
عکسا خیلی بیشتر بود .ولی انقدر سرعت اینترنت عالیه نشد آپلود کنم.
این دوتا خرس عاشق هم برای پایان
نظرتون درباره این پلی استر ها چیه؟ خوب شده؟
پیشنهاد دیگه داشتین گوش میکنم
๑۩ MOEIN ۩๑, Armin 23, (SINA), شایان13JDM lover
۱۰:۵۸ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۳ خرداد, ۱۴۰۰
Matin 1387 گفته
خب دوستان
بی مقدمه بریم سر دکور جدید نور هم عوض کردم باخلاقیت خودمون یه چیز خفنی ساختیم نگم براتون
دوتا دکور پلی استره که باهم شد بیشتر از یه تومن فکر کنم با یه پمپ هوا که گرفتیم شد ۱.۵ خدا برسه به دادمون دیگه..... همین چند ساعت پیش بیرون بودیم یه سری زدیم اکواریومی نزدیک خونمون بیینیم گزینه خوبی پیدا میشه بندازیم کنار اینا. لوچ دلقک کمتر دوبندی میداد ۱۹۵
اینم خود ماهیا
پیشنهاد دیگه داشتین گوش میکنم
باحال شده ! دکور فانتزی با ماهیای فانتزی
احساس میکنم یه گله سوروم و پرت خیلی به این آکواریوم بیاد...
کاربران زیر از ๑۩ MOEIN ۩๑ برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387مخلصیم دا 💪
۱۱:۳۰ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۱ اسفند, ۱۴۰۰
۱۱:۳۸ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
๑۩ MOEIN ۩๑ گفته
Matin 1387 گفته
خب دوستان
اینم خود ماهیا
پیشنهاد دیگه داشتین گوش میکنمباحال شده ! دکور فانتزی با ماهیای فانتزی
احساس میکنم یه گله سوروم و پرت خیلی به این آکواریوم بیاد...
اتفاقا برای سیچلاید همچین چیزی نمیپسندم. باتوجه به سوراخ سمبه هایی که داره بیشتر بدرد لوچ و پلکو میخوره. سلیقست دیگه
ممنون از نظرت
Armin 23 گفته
سلامقشنگ شده مبارکتون باشه
از پلی منصرف شدید ؟؟
پلی میخواستم بگیرم. حتی رفتیم با آکواریومی هماهنگ کنیم که یهو با این دکور ها برگشتیم
از اونجایی که پدر گرامی به جوانب اقتصادی خیلی اهمیت میده میگه حیفه اینارو مفت بدی به اونه یدونه پلی بگیری. بشین از همینا لذت ببر
شاید در آینده گلدفیش رنچو اضافه کردم
๑۩ MOEIN ۩๑, Armin 23, (SINA)JDM lover
۳:۲۲ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
سلام
مبارک باشه متین جان
می بینم مجبور شدی گلدی ها رو نگهداری خب می تونی بفروشیشون اگه دلت نخواست، خودت آگهی بزاری. یا اگه نه پیشنهاد میکنم یه همخونه بگیری براشون مثلا کت سفره ای که مثل اینا سردآبیه
ولی این آک بیشتر برا پلی مناسبتر بود
یه آدم کوچولو هم بزاری رو پل بهتر میشه
موفق باشی
آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۴:۱۶ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
(SINA) گفته
سلام
مبارک باشه متین جان
می بینم مجبور شدی گلدی ها رو نگهداری خب می تونی بفروشیشون اگه دلت نخواست، خودت آگهی بزاری. یا اگه نه پیشنهاد میکنم یه همخونه بگیری براشون مثلا کت سفره ای که مثل اینا سردآبیه
ولی این آک بیشتر برا پلی مناسبتر بود
یه آدم کوچولو هم بزاری رو پل بهتر میشه
موفق باشی
سلام
اونجوری هم به قیمت زیادی نمیخرن فرقی نداره
پرسیدم اینجا ها کت سفره ای نداشتن. اگه رفتم سمت میدون توحید سوال میکنم.
میخواستم خرس هارو بدارم رو پل قشنگ نمیشد. نمیدونم شاید خودم برم بشینم رو پل
موفق باشی
(SINA)JDM lover
۸:۱۵ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۵ بهمن, ۱۳۹۲
سلام
خیلی دکور قشنگی شده و آکواریومت کلا قشنگه ولی منم مثه دوستان به نظرم این دکور به گلد فیش نمیاد یعنی مثلا حتی کوی داشتی لاش میچرخیدن شنا و تحرکشون بیشتره بالاخره خیلی تو نظر من حس بهتری میده ولی کماکان خیلی قشنگه با گلد فیش هم
اگر اگر روزی خواستی ترکیب عوض کنی من پیشنهادم سیلور شارک(انواع شارک) ؛ دالر ، بارب حلب و از این دست ماهی های پر جنبو جوش و کاملا صلح طلبه که بچرخن لای دکور :) گرین اسکات و سیلور اسکات هم خودم نگه داشتم با ماهی های بالا ولی خو لب شوره یکم شاید عمرش کم شه ولی کلا چیز شکیلی میشه
کاربران زیر از شایان13 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387۱۲:۳۱ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
سلام و ارادت به همه رفقا
دو سه هفته ای غیب شدم ماجرا این بود سفر بودیم کامپیوتر دم دست نبود کش و کوکی های مرورگرم رو هم پاک کردم سایت از گوشی پرید کلا دیگه الان هم هرچی میخواستم وارد شم میگفت پسورد غلطه!!! خلاصه اگه دوباره غیب شدم بدونید ماجرای همین پسورده
ماجرا چیه یهو انقدر فعالیت زیاد شده دیروز یهو دیدم تو ۲۴ ساعت ۱۳ تا تاپیک اومده بالاآپلود سنتر هم که از بالا آپدیت دادن ظاهرا... ما نبودیم خوش گذشته حسابی:) نه؟!
خب بگذریم حالا! میخوایم از اخبار بد شروع کنیم. متاسفانه یکی از فایتر ها دار فانی را وداع گفت پولکاش بدجور باز شده بود دیروز ظهر هم از میان ما پر کشید منم بردم چال کردمش شب رفتم یه نر گرفتم.. اصن مشکل خودش بود میخواست نمیره حالا که مرد همینه که هست رفتم برای اون یکی شوهر گرفتم
از اونجایی که ظاهرا بیماری باکتریایی بود آب رو با آب کلر دار جایگزین کردم و همه مدیا هخا تو آب کلر دار بود تا ضد عفونی بشه. چند تا سرامیک بعدا از آک بزرگه برداشتم براش
اون فایتر ماده باقی مونده هم از شیشه مربا در اومده
فقط یه مقدار تمیز کاری لازم داره
این اساتید هم جدید اضافه شدن
تو تصویر معلوم نیست استرس داشتن رفتن اون پشت. ۷-۸ تا زبرا کوچیک بابام هوس کرد برا خودش بخره من اینا رو گردن نمیگیرم
آک بزرگه هم همونه وضعش تغییری نکرده.
یه ویدئو هم دیروز گذاشتم تا ببینیم کی میاد...
موفق باشید
Armin 23JDM lover
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Matin 1387, phoenix_love58
86 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه: Matin 1387
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2801
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 41310
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7830
جدیدترین اعضاء:
vqxnoqgj, ewybwufv, gcsolipm, vsdaatuf, crtdtbih, giufaebvمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014