۱۱:۰۵ ق٫ظ
کاربر هدفمند
ویرایشگر کامنت
۲۷ دی, ۱۳۹۱
تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای ۵ برابر فسفر، ۵/۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامین B12و B1 و ۱۵ برابر ویتامین B2 ریبوفلاوین می باشداز این رو آن را بمب ویتامین می نامند.
تخم بلدرچین در کشور ژاپن به دلیل غنای بالای امگا ۳ و فسفر به عنوان بخشی از صبحانه کودکان و دانش آموزان محسوب می شود .
خواص تخم بلدرچین
سرشار از امگا۳(برای تقویت هوش و حافظه)
غنی از آهن / ویتامینهای آ ، ب ، ث / اسیدهای آمینه و میکرو المانها
به دلیل فراوانی آمینو اسیدها ی ضروری برای سنین رشد کودکان ونوجوانان مناسب است
افزایش مقاومت بدن
تنظیم سیستم عصبی به دلیل غنی بودن ویتامین ها ی B ، قلبی و گوارشی و درمان بیماری تشنج
به علت کورتون خاصی که در آن ذخیره است در درمان بیماری آسم تاثیر معجزه آسایی دارد.
استحکام عضلات و استخوان ها
دفع مواد رادیو اکتیو و فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه ومواد زائد سرطان زا از ارگانیسم بدن
ماسک سفیده تخم بلدر چین همراه عسل (برای پوستهای چرب) و زرده با عسل برای( پوستهای خشک) باعث طراوت و شادابی و رفع چین و چروک و لکه های پوست می شود.
در قرآن مجید (سوره بقره/۵۷)و (اعراف/۱۶۰) و(سوره طه ۸۰-۸۱)از بلدرچین به عنوان غذایی نیک یاد شده است.
بلدرچین ، به سبب ارتباطش با قوم یهود در قدیم ، شهرتی تاریخی یافته است . به روایتِ عهد عتیق در روزگار سرگردانی بنی اسرائیل در بیابان پس از خروج از مصر، یَهْوَه برای خوراک قوم گرسنگی کشیده ، مائده هایی آسمانی ، یکی مَنّ (تَرانگبین ) و دیگری سَلوی ' (بلدرچین )، فروفرستاد. در ادب فارسی ، اشاراتی به منّ و سلوای بنی اسرائیل به عنوان نعمتهای نامنتظَر(آسمانی)یافت می شو د
تخم بلدرچین به علت نداشتن کلسترول ، قابل مصرف برای تمام افرادی است که مصرف تخم مرغ برایشان منع شده است.تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش
غذایی بالاتری دارد.یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای ۵ برابر فسفر، ۵/۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامین B12و وتیامین B1 و ۱۵ برابر ویتامین B2 ریبوفلاوین می باشداز این رو آن را بمب ویتامین می نامند.رورش بلدرچین رورش بلدرچین رورش بلدرچین رورش بلدرچین رورش بلدرچین رورش بلدرچین رورش بلدرچین
تخم بلدرچین به دلیل غنای بالای امگا۳ و فسفر
در کشور ژاپن به عنوان بخشی از صبحانه دانش آموزان و کودکان محسوب می شود•
قابل توجه افراد بالای ۴۰ سال
جذب ویتامینهای بدن با افزایش سن بسیار کم میشود از این رو مصرف روزانه ی تخم و گوشت بلدرچین را به افراد بالای ۴۰ سال برای بالا بردن مواد معدنی و ویتامینهای بدن و جلوگیری از، کارافتادگی زود رس و پیشگیری ازسرطان توصیه می نماییم. تخم بلدرچین در افراد پیر و مسن موجد قوای از دست رفته جوانی است
.۱- سرشار از امگا۳(برای تقویت هوش و حافظه)
۲- غنی از آهن / ویتامینهای آ ، ب ، ث / اسیدهای آمینه و میکرو المانها
۳- توصیه شده برای دوران بارداری (برای باهوش شدن جنین) –سنینرشدکودکانونوجوانان
۴- تنظیمسیکلخواب / افزایشمقاومت بدن
۵- بدون کلسترول- تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی و درمان بیماری آسم و تشنج
۷- استحکام عضلات و استخوان ها
۸- افزایش تمایلات جنسی
۹- دفع مواد رادیو اکتیو و فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه ومواد زائد سرطان زا از ارگانیسم بدن انسان
۱۰- بدلیل حجم کم تخم بلدرچین و میزان بالای پروتئین آن نسبت به تخم مرغ ، برای ورزشکاران بخصوص بدنسازان عزیز نیز توصیه میشود.
۱۱- تخم بلدرچین به دلیل کامل بودن و نداشتن هیچ تاثیر سوئی در شیر خواران به عنوان بهترین مکمل دوران شیردهی استفاده می شود.
۱۲- -تخم و گوشت بلدر چین حساسیت ایجاد نمی کند
۱۳-ماسک سفیده تخم بلدر چین همراه عسل (برای پوستهای چرب) و زرده با عسل برای( پوستهای خشک) باعث طراوت و شادابی و رفع چین و چروک و لکه های پوست شما می شود.
۱۴- پزشکان برای ترمیم سلولها ییر و از کار افتاده وسلول سازی مجدد بدن مصرف گوشت بلدرچین را توصیه می کنند . گوشت بلدرچین اکسیر جوانسازی است.
منابع:http://coturnixquail.blogfa.com
کرم بین و لطف خداوندگار / گنه بنده کرده ست و او شرمسار
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
165 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3749
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33803
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7666
نوشته ها: 163796
جدیدترین اعضاء:
Mohammad.renjer, samanhoseyni, 2023abolfazl, HOJAT MARGOMI, I_donno, radin.456مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003