۵:۵۴ ق٫ظ
کاربر نمونه
ویرایشگر
۱۳ مهر, ۱۳۹۶
به نام خدا
محدودیت ذخایر دریاها و منابع آبی از یک طرف و افزایش روز افزون جمعیت کره زمین باعث گردیده تا انسان جهت تامین پروتئین سالم به پرورش انواع آبزیان در محیط های مصنوعی و در حاشیه آبهای باز و بسته روی آورد. کشتاب ورزی در کشورمان با واردات گونه های ماهی پرورشی از خارج کشور آغاز گردید و تا به حال با تکامل انواع روشهای پرورش آبزیان پیش می رود که هدف اصلی روشهای جدید اولاً افزایش تولید و سودآورری در واحد سطح می باشد و دوماً کاهش میزان هزینه ها است. استفاده مستمر منابع آبی در بخش های از کوهستان برای پرورش ماهی قزل آلا گزینه بسیار ایده آل می باشد زیرا در این مناطق هر دو نوع آب سطحی و زیر زمینی مناسب برای این منظور موجود می باشد
۶:۰۰ ق٫ظ
کاربر نمونه
ویرایشگر
۱۳ مهر, ۱۳۹۶
اول از همه بریم سراغ گرد اوری مطالب داخل سایت
ماهی قزل آلا
در آبهای شمالی و برخی ازرودخانه های داخلی پیدا می شود . نسبتاً کوچک است با پوست خال دار که البته قزل آلا با خال قرمز بسیار مرغوب تر است نوع رنگین کمان ماهی قزل آلا پرورش داده می شود .
ماهی قزلآلا یا trout از نوع ماهیهای سردآبی است و در زیرگروه ماهی های آزاد جای می گیرد دارای بدنی فشرده و داری باله دمی بزرگتر از ماهی آزاد است. ساقه دمی آن مرتفع، سر کند و قسمت خارجی باله دمی تقریباً صاف است. تعداد فلس بین باله چربی و خط جانبی ۱۹ - ۱۴ عدد و بطور متوسط حدود ۱۶ عدد میباشد. تعداد خارهای اولین کمان آبشش بین ۵ - ۲ عدد است که به شکل شمشیر بوده و در پایین به شکل دکمه درآمدهاند. حداکثر طول بدن ماهی قزل آلا ۱۴۰ سانتیمتر و وزن آن تقریباً به ۵ کیلوگرم میرسد.
ماهیان قزل آلا به هنگام ورود به رودخانه جهت جفتگیری و تخم ریزی لباس عروسی زیبایی به تن میکنند. تخم ریزی آنها بین ماههای بهمن و اسفند است. تعداد تخمها حدود ۱۰ هزار عدد است که تقریباً برای هر کیلوگرم و وزن بدن ماهی ماده ۱۵۰۰ عدد تخم برآورد میشود. بیشتر ماهیان بالغ نر و ماده بعد از تخم ریزی زنده مانده و در سال بعد برای تخم ریزی مجدداً وارد آب رودخانه میشوند.
لارو این ماهی بهوسیله نوارهای تیره رنگ با نقطههای قرمز زیاد مشخص میشوند. بچه ماهیان ۵ - ۱ سال در آب شیرین زندگی میکنند که در شمال اروپا این مدت به ۵ سال میرسد. هنگامی که طول آنها به ۲۵ - ۱۵ سانتیمتر رسید وارد آب شده و بیشتر در ساحل دریا بسر میبرند.
قزلآلای رنگینکمان
این ماهی دارای یک نوار پهن به صورت رنگین کمان در هر طرف بدن است. دوره تخم ریزی از ماههای آخر زمستان تا اواخر بهار و تعداد تخمها بین ۵ - ۱ هزار عدد است. امروزه ماهی قزل آلای رنگین کمان به صورت ماهی شماره یک اکثر کارگاههای تکثیر و پرورش ماهیان سرد آبی در بیشتر نقاط جهان درآمدهاست.
-----------------------------------------------------------
از خصوصیاتی که این ماهی را مورد توجه قرار داده، سازش آن با شرایط پرورش متراکم است. از طرف دیگر این ماهی در انتخاب غذا زیاد سختگیر نیست و از سرعت رشد خوبی نیز برخوردار است.
منابع:ویکی پدیا انگلیسی
به قلم *اقای حمید اسکندری
در فروم شناخت ماهیان ایرانی
..........................................
هرگونه کپی برداری بدون ذکر نام گرد اورده و نام سایت ممنوع بوده و با فرد خاطی برخورد میشود
۳:۴۸ ب٫ظ
کاربر نمونه
ویرایشگر
۱۳ مهر, ۱۳۹۶
راه اندازی
برای کسانی که قصد راه اندازی این شغلو دارن
طوری که من از چند مجموعه بزرگ ابزی پروری سوال کردم به طور متوسط برای کسانی که هنوز مبتدین از سالی ۱۰میلیون شروع میشه و تا سالی حدود ۷۰میلیون سود خالص داره ((البته تنها یه نفر تو ایران تونسته به این سود برسه **
********حداقل مواد نیاز برای راه اندازی یک پرورشگاه
۱* ایه دل شیر که این همه ریسکو قبول کنه
۲*حدودا ۵۰۰متر زمین برای چهار استخر و ملزوماتش
۳*یه سالن که بتونین جوجه هارو در اونجا نگه داری کنید
۴*مجوز جهاد کشاورزی
۵*ماهی مولد """"بعضی لارو رو تهیه میکنن و مولد هاشونواز بین اونا جدا میکنن و بعضی مولدهارو اماده میخرن و تعدادش هم بسنه به بودجتون داره
۶*چیزی حدود ۲۰میلیون سرمایه اولیه
و.......
البته این رو هم ضمیمش کنید که دوری از خانواده ،مخارج سنگین و.....))) به قول پدرم کسانیکه ابزی پروری رو پیشه کردن در اصل یه های ریسک و یا یه کار با ریسک فوق العاده بالا مثلا همین دایی بنده که همین زمستونی مجبور دفن ۷۰۰۰قطعه قزل الا شد که داستانی پر ماجرا داره
البته قدیم جهاد کشاورزی یه کلاس هایی دراین باره میگزاشت ولی الانو نمی دونم الان هم برای گرفتن مجوز باید اون دوره اموزشی رو پشت سر بزارید
در ضمن اینو باید در مدنظر داشته باشید که در تمام ۲۴ساعت ماهیان شما نیاز به اب تازه دارن و اکسیژن اب هم باید به حد کافی باشه و دمای اب هم باید کنترل شده باشه
.........................................................
خوب بریم سراغ ازن و یا گاز ازن که اینو یکی از دوستان ازم سوال کرد و منم باید در پاسخش بگم
قوانین موجود در ایران از قوانین اروپایی الگوبرداری شدهاست و مربوط به سالیان گذشته میباشد، درصورتیکه قوانین امروز کشورهای پیشرفته نظیر کانادا، استفاده از کلر به تنهایی را ممنوع کردهاند و در آلمان، که از اولین تبیینکنندههای مجموعههای استاندارد برای کیفیت آب آشامیدنی و استخر در سراسر جهان است، سیستم های ازن هستند که به عنوان ضدعفونیکننده برتر انتخاب شدهاند.
۲- در درجه اول کلر برای ماهیا سمی و ازن ات فاقی براشون پیش نمی یاره
۳- کلر محصولات سرطانزا تولید میکند(تری هالومتانها)، درصورتیکه ازن این موادرا از بین میبرد.
۴- ازن، باکتریها، ویروسها و تکیاختههایی مانند ژیاردیا لامبلیا وارگانیسمهای کریپتوسپوریدیوم که باعث اسهالهای شدید میشوند و کلر قادر به حذف آنها نیست را از بین میبرد. با باقی مانده ازن حل شده ۰۵/۰ میلی گرم در لیتر یا بالاتر، از کشته شدن تمام باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها مطمئن میشوید.
۵- گازهای متصاعد شونده در اثر تزریق کلر، مولد آسم میباشند.
۶- با تزریق ازن، گازهای خورنده زیرساختهای استخر خنثی میشوند.
۷- ازبین بردن بوی بد در استخر
۸- استفاده از ازن، باعث افزایش عمر مفید فیلترها میگردد.
۹- شواهد پزشکی نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مانند کلر و مشتقات آن و کلرامینها و یا کلروفرم باعث آسیب به اپیتلیومهای تنفسی و ورم غشاء مخاطی مجاری تنفسی و ریه میگردد که هر دو مورد با واکنشهای التهابی شدید همراه است.
۱۰- ازن برخلاف کلر، میزان پی اچ آب را تغییر نمیدهد و درنتیجه نیازی به تزریق مواد شیمیایی تعدیل کننده اسیدیته آب ندارد.
۱۱- ازن در محل تولیدتوسط ژنراتور تولید میشود و به ذخیرهسازی و حمل و نقل نیاز ندارد."""""بعدا تو مقاله ای جداگانه کاملا بحثشو براتون باز می کنم""""'
۱۲- ازن استفادهنشده به اکسیژن تبدیل میشود و باعث رسیدن اکسیژن به نقطه اشباع طبیعی آب میگردد. این امر باعث تمیزتر شدن ، درخشانتر شدن و شفافتر شدن آب استخر میشود.
----------------------------
تمام نوشته بالا نتیجه تحقیق و داشته های بنده می باشد و هیچ گونه ارتباطی بامنابع مشابح ندارد و کپی برداری بدون ذکر نام محقق ونویسنده ممنوع می باشد وبا فرد خاطی برخورد جدی صورت میگیرد
منبع سوال ازن *این مقاله
نویسنده ومحقق * ر.ساغری
نام سایت * https://www.onlypet.ir
۴:۰۴ ب٫ظ
کاربر نمونه
ویرایشگر
۱۳ مهر, ۱۳۹۶
خوب از همه مهم تر رسیدیم به مهم ترین بخش یعنی پرورش قزل
پرورش قزل در دونوع انجام میشه
۱*روش تر
۲*روش خشک
در روش اول که در رودخانه ها یا بهتره بگم به طور طبیعی ماهی ماده تخم میریزه و نر هم رو ی اونها اسپرم پاشی میکنه مثل ماهی کوی
ولی بدی که در روش اول هست اینه که ۶۰تا ۷۰در صد تخم ها هچ نمیشن وبه طور معمول ۳۰تا ۴۰درصد تخم ها هچ میشن *******تازه حساب کنید که اگر ماهی در طبیعت تخم بریزه چه خطراتی در کمینشه که با حساب کردن این بالایا حدودا ۲۰درصد تخم ها به مرحله بلوغ و تکثیر مجدد میرسن
----------------------'-'-'---
نویسنده *ر.ساغری
نام سایت *www.onlypet.it
این نوشته حاصل تحقیق از چند مجموعه بزرگ پرورش قزل الا و کپور بوده و به هیچ سایت داخل و خارجی مربوط نیست کپی برداری بدون ذکر نام نویسنده و سایت ممنوع بوده و با فرد خاطی برخورد جدی خواهد شد
کاربران زیر از Saghari برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
مجتبی۱:۱۰ ق٫ظ
کاربر نمونه
ویرایشگر
۱۳ مهر, ۱۳۹۶
روش تشخیص جنسیت
نر ظاهر کشیده تری داره و پوز بلندی داره ولی ماهده به خلاف اونه تو عکسو نگاه کنید متوجه میشید پوزه گرد و بدنی بیضی شکل
پایینی ماده و بالایی نر
------------------------'
منبعاین مقاله
ترجمه *ر.ساغری
نام سایت * https://www.onlypet.ir
۱:۱۷ ق٫ظ
کاربر نمونه
ویرایشگر
۱۳ مهر, ۱۳۹۶
روش دوم
در سال ۱۸۵۶ Vranszkij اهل روسیه روش خشک را ابداع نمود او متوجه شد که تخم ها وقتی با آب تماس می گیرند متورم شده و باعث بسته شدن سوراخ میکروپیل شان می شود و همچنین تماس اسپرم با آب باعث تحرک آن شده و به علت ذخیره پایین انرژی در طی چند ثانیه ( ۳۰ تا ۷۰ ثانیه ) اسپرم متوقف و بی حرکت می شود.
البته این بابا روش ابدایی خودش رو سال ها مخفی کرد که بعد مدتی فاش شد و به دیگر کشور ها هم رسید
راه دوم دقیقا مثل پرورش کوی به صورت مصنوعی هست
ماهی ماده رو که شکمش پر تخمه به دست میگیرن و و با کشیدن انگشت زید باله زیری به سمت مخرج تخم ها بیرون میریزه
در روش استرالیای با استفاده از یک سرنگ هوا را به داخل شکم ماهی پمپ نموده و تخم ها با فشار خارج می شوند. روش سوئدی با استفاده از یک لوله لاستیکی دوجداره می باشد. لوله وارد شکم ماده شده و سپس آب بین دو جدار لوله تزریق می شود. دیوار نرم داخلی کل بدن را پوشیده که با فشار آرامی تخم ها از ماهی ماده خارج می شود.
ماهی رو در حالت ۴۵درجه در دست میگیرند تا هم حیون اذیت نشه هم خود شخص .
بعد اینکه شکم ماده کاملا خالی شد اونو تو اب رها میکنن وبعد میرن سراغ نر نر هم با انگشت زیر شکمش رو ماساژ میدن و بعد اسپرم نر رو با تخم ها ی ماده قاطی میکنند و مقداری هم اب به اون اضافه می شه تا عمل لقاح انجام بشه بعد کم کم اب مقطر یا ابی با شوری کم به تخ م ها اضافه میشه تا اب شفاف بشه و بعد از اونها به طور خاص نگه داری میشه تا تخم ها هچ بش
و بعد اونا رو به شدت تحویل میگیرن و کمکم اونا از ۳ماهگی در استخر ها ازاد میکنن و اونا رو اما ده برای سایز کردن میکنن و بعد مدتی اونا رو به فروش می رسونند
"""""""""""""""""""""""""""""""""
امیدوارم به شما دوستی که این مقاله رو میخونی کمکی کرده باشم
این رو هم همیشه در نظر داشته باش *اگر برات سوال یا پیشنهاد ی پیش اومد
من و دوستان در ۲۴ساعت اماده پاسخ گویی به سوال یا پیشنهادت هستیم
R.Saghari
----------------------------
منبع عکس وتاریخ *این سایت
نام گرد اورنده و محقق*رضا .ساغری
هرگونه کپی برداری بدون ذکر نام منبع ممنوع بوده و با فرد خاطی برخورد خواهد شد در ضمن تمامی اطلاعات نتیجه تحقیقات بنده از ابزی پروران حرفه ای بوده و هرگونه مطالب مشابه هیچ شباهتی ندارد
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: SajjadMolavi
130 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33944
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7675
نوشته ها: 164289
جدیدترین اعضاء:
parsa81, sajjad447, Aliarshia, mortezaSO, sevda13, alikameyabfarمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003