۱۱:۲۵ ب٫ظ
کاربر عالی
۳۰ فروردین, ۱۳۹۴
غذای دست ساز قابل توجه دوستانی که در خصوص غذای دست ساز سوالی داشتن
غذایی از دل گاو:
مواد لازم:دل گاو۱عدد
۲۵۰گرم اسفناج ابپز شده
۲۵۰گرم میگو
سبوس گندم وژلاتین-پودرسیر(اختیاری)
چربی های دل رابخوبی تمیزکنیدوسیاهرگهای ان راجداکنید.این کار زمانی که دل کمی یخ زده باشدراحت تراست.دل را تکه تکه کرده وبصورت تکه های ۲سانتی در بیاورید تکه ها راداخل مخلوط کن بریزیدوتازمانی که تکه بزرگی دیده نشود خرد کنیدولی هرگز ان رابصورت مایع وخمیری درنیاورید چون ماهیها به ساختار فیبری گوشت نیاز دارند.
گوشتهارادر ظرفی جداگانه بریزید.کمی میگو رابپزید (خیلی کم)سپس داخل مخلوط کن ریخته وخرد کنید.اسفناج ابپز شده راابکشی کرده وداخل میگوریخته ویک فنجان سبوس گندم رابه مخلوط اظافه کنیدوخوب هم بزنید.
حدود ۱۵گرم ژلاتین رابه اب داغ اضافه کنید تاژلاتین وربیاید.ژلاتین ومخلوط میگو ودل گاو رامخلوط کنیدوبرای ۵دقیقه به حال خود بگذارید.بایک قاشق مواد حاصل را درپاکت فریزر ریخته وصاف کنید وبسته ها را درفریزر بگذارید
برای استفاده بسته ها را ازفریزر بیرون اورده وبه تکه های مناسب تقسیم کنید ودر اکواریوم بیندازید..
سعی کنید غذا را تا حدی نرم نمائیدکه بافت عضلانی آن از بین نره و اگه خواسین از سیر هم استفاده کنین حتما از سیر تازه استفاده کنین و یه مطلی دیگه که میگو را هم با پوستش چرخ کنین زیرا پوست میگ واسه زیبائی و استحکام پو لک ها تاثیر به سزائی داره
۷:۴۴ ب٫ظ
۳۰ شهریور, ۱۳۹۴
۱۱:۵۸ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۸ آبان, ۱۳۹۳
۰:۰۹ ق٫ظ
کاربر عالی
۳۰ فروردین, ۱۳۹۴
۴:۴۴ ب٫ظ
۳۰ شهریور, ۱۳۹۴
۸:۲۸ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۱۲ فروردین, ۱۳۹۳
۳:۳۱ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱ دی, ۱۳۹۳
درود
نمیدونم مطلبی که میخوام بگم رو کجا باید مطرح کنم ....ولی چون مربوط به ماهی کوی بود
ترجیح دادم اینجا بگم ....
دیروز یک کوی خریدم و به تانک کوی هام اضافه کردم .....تا بحال اینقدر استرس در ماهی
ندیده بودم .....تمام مسایل مربوط به انتقال رو رعایت کردم ....ولی ماهی اینقدر خودشو به در
دیوار زد تا چند تا از پولک هاش کنده شد .....آقا یاشار لطف کردن و راهنمایی لازم رو کردن ...
ماهی از دیروز تا بحال تو کف آک مونده بود و اصلا با ماهی های دیگه شنا نمیکرد و برای غذا
روی آب نمیومد ....بغیر از استرس احساس کردم خجالتیه !!!! برای همین پمپ و فیلتر رو برای
لحظاتی خاموش کردم که آب تلاطم کمتری داشته باشه و مقداری پولکی که برای تانک گوپی
استفاده میکنم ( تترا مین ) براشون ریختم .....
بر خلاف تصورم ماهی ها برای گرفتن غذا روی آب نیومدن و در کف آک خودشونو برای پولکی
میکشتن !!!! با اشتهای زیادی پولکی هایی که به کف میومدن رو میخوردن و این موضوع باعث
شد تا ماهی تازه وارد که تو کف بود به جمع ملحق بشه و غذا بخوره .....کلا ظرف نیم ساعت
با دیگر ماهی ها خو گرفت ...کاری رو که در ۲۴ ساعت انجام نشد در نیم ساعت انجام شد ..
الان فقط باید منتظر بمونم تا پولک های کنده شده ترمیم بشه .....چون رنگ ماهی مشکیه
و زیر شکمش طلایی پولک های کنده شده جاش سفید شده و زشتش کرده ...
همیشه می پرسم .....پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است
۱۰:۲۸ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
دوست عزیز هیچ زمان اینقدر عجله نکنید اصلا به ماهی تازه وارد نباید همون روز غذا بدین و طبیعیه تا ۲ - ۳ روز غذا نخوره و حرکات عجیب غریب داشته باشه پس نگران نباشید و ماهی رو دست کاری نکنید و مرتبه دیگه هرگز بعد از انتقال ماهی بهش غذا ندین غذا دهی رو بذارید برای روز بعد تا ماهی استرس نداشته باشه.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
javad 24, saeed s, xb, saeedaqua۱۲:۲۱ ب٫ظ
۲۱ شهریور, ۱۳۹۴
۴:۲۰ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۸ آبان, ۱۳۹۳
۱۱:۵۶ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱ دی, ۱۳۹۳
درود
دوست عزیز تجربه ای که در اینمورد دارم اینه که هر چی کوی بزرگتر باشه دیرتر غذاخور میشه
کوی کوچیک حداکثر بعد از یک یا دو روز با شرایط تانک سازگار میشه و برای غذا خوردن بالا
میاد ولی کوی بزرگ دیرتر عادت میکنه و استرس بیشتری داره ....بخاطر غذا نخوردن هیچی
نمیشه و آسیبی نمیبینه و همونطور که آقا حامد گفتن مقداری غذای زیر آبی یا پولکی بریز
تا کم کم عادت کنه ....تا غذاخور نشده سیفون نزن که استرس بیشتری بهش وارد نشه..
اگه داخل تانک از دکور سنگی بزرگ استفاده میکنی و اگه دیدی ماهی بخاطر استرس
حرکات تندی داره و ممکنه خودشو به سنگ بزنه و آسیب ببینه موقتا سنگها رو و دکور بزرگ
دیگه که ممکنه ماهی ماهی بخودش صدمه بزنه رو از آب خارج کن ..
همیشه می پرسم .....پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است
۳:۲۷ ب٫ظ
۲۱ مهر, ۱۳۹۵
۹:۰۷ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
بله کوی همه رقم غذایی رو میخوره یک تاپیک در مورد غذای دست ساز گیایه داریم که اون غذا رو بنده به کوی ها میدم.
کاهو - اسفناج رو هم به صورت خام میشه مصرف کرد و هم آب پز البته خام باشه بهتره و کمتر کثیف کاری داره فقط چند ثانیه در آب جوش قرار بدین تا ضدعفونی بشه و انگل نداشته باشه دیگه نیازی نیست آب پز بشه.
درضمن کوی به کدو سبز آب پز شده هم خیلی علاقه داره ولیکن اگر زیاد داخل آب بمونه کیفیت آب رو خراب میکنه که خب با روشن بودن فیلتر برطرف میشه.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
saeedaqua۹:۰۱ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۳ خرداد, ۱۳۹۷
۱۰:۲۲ ق٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
کوی رژیم اصلی غذاییش گیاه و میوه هست و نه گوشت اما گوشت هم بخوره سریع رشد میکنه ولی نه زیاد و دائم بهتره تنوعی بهش غذای دست ساز گوشتی بدین البته غذای دست ساز گیاهی رو هم خیلی دوست دارن و با اشتها میخورن.
اگر غذای اصلیشون گوشت باشه خوب رشد میکنن اما رنگشن کم رنگ میشه و چاق میشن و حتی ممکنه زیاد هم عمر نکنن پس غذای گیاهی نیز در کنراش استفاده کنید تا ماهی خوش رنگ و سرحال باشه.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Downunder, amiresmaili۱۰:۴۲ ق٫ظ
۲۹ دی, ۱۳۹۷
۱۲:۰۵ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ بهمن, ۱۳۹۳
سلام
خیسوندن غذا توی یه آب دیگه میتونه از ارزش غذایی کم کنه ولی مزیتی که داره اینکه باد میکنه و به حداکثر اندازه خودش میرسه و اگر یک ماهی به زور یدونشو تو دهنش جا بده خفه نمیشه
چون دیدم که یه ماهی کوچیک یه غذارو کرده تو دهنش و نتونسته بخورش و توی دهنش باد کرده و خفه شده البته برای یه زبرا کوچیک بود این قضیه
کلا خیس کردن زیاد جالب نیست با این که توی هضم هم کمک میکنه ولی خب به نظر من چندان کار درستی نیست
پودر سیر هم میزنن به غذای خیس شده که بهتر جذب بشه کم هم استفاده میشه زیادش ضرر داره
سویا هم میشه خیس کرد ولی اگه یه تیکشو نخورن گند میزنه به کیفیت آب میره
کاربران زیر از حسنHTB برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mohammad00997۲:۵۲ ق٫ظ
کاربر نمونه
۱۲ اردیبهشت, ۱۳۹۷
mohammad00997 گفته
سلام به همه دوستاناول : میخواد غذای شرکتی رو قبل از استفادشون بخیسونم؟
تا غذا رو میریزم براشون مثل گرگ حمله میکنن و میخورن
دوم اینکه چطوری میشه سیر رو برا جلوگیری از مریض شدن بهشون داد ؟
سوم : سویا رو همینکه بخیسونی و بهشون بدی کار درستیه یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داد؟
ممنون
سلام دوست عزیز
بلعیده شدن هوا حین تغذیه احتمال مشکلات گوارشی، سوءهاضمه و خصوصا عفونت های ناشی از Aeromonas رو بالا میبره. بعنوان نمونه کیسه هوا ماهی و روده براحتی میتونن درگیر و مسئله ساز بشن به این خاطر مهمه که برای پیشگیری، قبل غذادهی غذای خشک چند دقیقه ای خیسانده بشه.
سیر محرک اشتها و روی گونه های اندکی از باکتریا تاثیر گذاره و شاید احتمال آلودگی رو کاهش بده ولی نباید همیشه بخشی از غذای اصلی ماهی باشه و استفاده بلند مدتش مشکلات کبدی بوجود میاره. در حدود ۱-۲% باید با غذای دست ساز ترکیب یا غذا ۳۰ دقیقه ای داخل عصاره سیر قرار داده بشه تا کاملا جذب بشه. سویا هم بخاطر قابلیت هضم و محدودیت اسید آمینه نباید ازش بعنوان منبع پروتئین اصلی استفاده کرد و بهتره مصرفش رو محدود کنید....
کاربران زیر از King of the aquarium برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mohammad00997۹:۲۹ ق٫ظ
۲۹ دی, ۱۳۹۷
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Matin 1387, hootan
149 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33935
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7675
نوشته ها: 164264
جدیدترین اعضاء:
Erfan18_20, mohammadmorad, Mahdix, nazi.r, A.M_Deymaei, pooriya jamaliمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003