انواع فیلتر | صفحه 107 | ساخت آکواریوم و تجهیزات ان

A A A

مهمان لطفا ثبت نام کنید

sp_Registration عضویت (ثبت نام) sp_LogInOut ورود
جستجوی پیشرفته

— در محدوده انجمن —

— محاسبه —

— گزینه های انجمن —

حداقل طول کلمه جستجو 3 کارکتر - حداکثر طول کلمه جستجو 84 کارکتر

sp_Feed آر اس اس موضوع sp_TopicIcon
انواع فیلتر
۳۰ آذر, ۱۴۰۳
۸:۲۵ ق٫ظ
Reza Bn
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 82
۱۴ آذر, ۱۳۹۶
sp_UserOfflineSmall افلاین
2121sp_Permalink sp_Print

م.یگانه گفته

سلام

شکل چرخش پروانه و محل ورودی آب در این دو متفاوت هست. در بحث تجهیزات آکواریومی تفاوت خاصی در دِبی آب ندارن. سوبو ۴۸۸۰ را من برای آکواریوم های بالاتر از ۱۵۰ لیتر توصیه نمی کنم. درسته توان اسمی ۳۰۰۰ لیتر در ساعت هست، اما مقدار واقعی حدود %۴۰ یعنی کمتر از ۱۵۰۰ لیتر در ساعته!

بعد از یک سال هم حدودا این مقدار %۳۰ افت میکنه و به نزدیک ۱۰۰۰ لیتر در ساعت میرسه، پس نباید برای آکواریوم های بزرگتر از ۱۵۰ لیتر ازش استفاده کرد. سوبو wp-5500 در تجربه نشون داده که در طولانی مدت افت کمتری داره و مقدار اسمی و واقعی خروجی آب (به شرطی که ارتفاع بالابردن آب زیاد نباشه) به هم خیلی نزدیکتر هستند.

اگر پولتون به سری SF سوبو هم برسه که SF-2000 حتی میتونه براتون کافی باشه  

تاپ فیلتر سوبو ۴۸۸۰f من هم تهیه کردم.دقیقا همونطور که فرمودین در اون حد نیست که نوشته!شاید حتی زیر ۱۰۰۰ لیتر بر ساعت هم باشه!

۱۵ دی, ۱۴۰۳
۱۱:۱۴ ب٫ظ
mehdifa
کاربر عادی
Members
تعداد نوشته ها: 36
۲۲ فروردین, ۱۳۹۳
2122sp_Permalink sp_Print

سلام فیلتر هنگان سی استار مدل HX-005 دارم دو تا سوال دارم این فیلتر موتورش بیرون از اب است و توسط اورینگ از نشتی جلوگیری میکنه مطمعنا بعد از مدتی این اورینگ ها خراب میشن شماره این اورینگ رو کسی میدونه؟ سوال دوم در مورد مسافرت است فیلتر قبلی هنگان بود اما موتورش داخل اب بود بعضی مواقع سر ریز میشد به دلیل گرفتگی اسفنج، برای همین موقع مسافرت یه جوری داخل اب قرارش میدادم تا اگر سر ریز شد بیرون نریزه ایا این فیلتر رو هم میشه داخل اب گذاشت؟

۲۵ دی, ۱۴۰۳
۱۰:۰۲ ق٫ظ
Pooryia
کرمان

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 126
۸ آبان, ۱۴۰۲
2123sp_Permalink sp_Print

سلام 

وقت بخیر 

کسی اینجا واتر پمپ سوبو ۴۸۸۰ داشته ؟ می خوام بدونم چطوری لوله کشی کنم تا تاپ سامپ بالای آکواریوم 

قطر لوله خروجی آبش ۱.۸ هست نه به لوله ۱.۵ می خوره نه به لوله ۲ heeee

۲۵ دی, ۱۴۰۳
۱۰:۲۴ ق٫ظ
BENYAMIN/?
تهران

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 172
۲۶ بهمن, ۱۴۰۱
2124sp_Permalink sp_Print

Pooryia گفته
سلام 

وقت بخیر 

کسی اینجا واتر پمپ سوبو ۴۸۸۰ داشته ؟ می خوام بدونم چطوری لوله کشی کنم تا تاپ سامپ بالای آکواریوم 

قطر لوله خروجی آبش ۱.۸ هست نه به لوله ۱.۵ می خوره نه به لوله ۲ heeee  

سلام

خب چرا با لوله های مخصوص خود تاپ فیلتر انجام نمیدید؟

173683756562571.jpgImage Enlarger

اگر سایزش پیدا نشد نزدیک ترین سایز ازش پزرگتره پیدا کنید بعد وصل به لوله واتر پمپ روش گرما کم بگیرد خوش جمع میشه دقیقا سایز لوله میشه

خدایا شکر.

۲۵ دی, ۱۴۰۳
۱۱:۱۱ ق٫ظ
Pooryia
کرمان

کاربر عالی
Members
۸ آبان, ۱۴۰۲
2125sp_Permalink sp_Print

BENYAMIN/? گفته

سلام

خب چرا با لوله های مخصوص خود تاپ فیلتر انجام نمیدید؟

173683756562571.jpgImage Enlarger

اگر سایزش پیدا نشد نزدیک ترین سایز ازش پزرگتره پیدا کنید بعد وصل به لوله واتر پمپ روش گرما کم بگیرد خوش جمع میشه دقیقا سایز لوله میشه  

سلام این شلنگ رو دارم 

اما متاسفانه طراحی تاپ سامپ جوری هست که باید حتما لوله بزارم با شلنگ نمی شه 

خونه اول رو خالی گذاشتن ی سوراخ زدن باید لوله از توی این سوراخ رد شه زانو بخوره بریزه تو خونه دوم 

۲۴ اسفند, ۱۴۰۳
۱۰:۵۶ ب٫ظ
farzad amani

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 112
۱۹ تیر, ۱۴۰۱
2126sp_Permalink sp_Print

سلام

قبل از این بگم که معذرت میخوام اگه سوال تکراری میپرست چون واقعاً تایپ بعضی از دوستان خواندم زیاد توجیه نشدمembarassed

حالا یه عکس از پمپ تصفیه گرفت خروجی اینا رو هم مشخص کردم که خوب متوجه بشم جواب اساتید چی هستش در مورد سوالم.

لطفاً اول به عکس زیر توجه کنید؛

https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/174197979995711.jpg

دوستان من قبلاً شیلنگ پمپ هوا رو آزمایشی به اون قسمتی که رو عکس نوشتم ((محل اتصال شیلنگ هوا)) زده بودم .... اینکار باعث میشد که حباب های هوا پودر بشن داخل آکواریومم خوب پخش میشد.. خودم که خیلی راضی بودم از این حرکتم😁

اما گفتم در این مورد از اساتید بپرسم که آیا این کشف من مشکلی ندارد برای پمپ تصفیه ؟؟؟؟

حالا سوال بعدیم اینکه که اون قسمت عکس که نوشتم ((خروجی آب با فشار همراه هوا )) اگه کاملاً مسدودش کنم مشکلی ندارد ؟؟؟؟؟ 

چون واقعاً توجه کردم از زیر فیلتر وقتی یه چیزی مانند فضولات ماهی می‌کشه ، از اون قسمت خروجی اون فضولات تیکه تیکه شده دوباره میاد تو آکواریوم.. وا اصلا از قسمت خروجی تصفیه وارد نمیشه تا برسه به تاپ فیلتر تا این فضولات بگیره و آب تصفیه کنه

سوال بعدی اینه که این پمپ تصفیه تاپ فیلتر هستش که از بالا دوباره آب داخل آکواریوم میشه ،، یه فروشنده آکواریوم بهم گفتش تو که تاپ فیلتر داری لازم نیست همیشه پمپ هوا همیشه روشن باشه راحت میتونی شبا خواموشش کن ،، البته من به ایشون گفتم که پمپ هوا یه کم صدا داره شبا اذیت می‌کنه که ایشون این موضوع پیشنهاد کردش... ؛؛؛ حالا نظر شما اساتید چی هستش ؟؟؟ مشکلی نداره؟؟(( قدرت پمپ تصفیه هم رو خودش نوشته ۸۰۰ لیتر در ساعت که فکنم یکم دروغی باشه))

خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید.. 

۲۴ اسفند, ۱۴۰۳
۱۱:۴۲ ب٫ظ
Matin 1387
مشهد

ناظر انجمن
Members

ویرایشگر
تعداد نوشته ها: 2208
۹ اسفند, ۱۴۰۰
2127sp_Permalink sp_Print

farzad amani گفته
سلام

قبل از این بگم که معذرت میخوام اگه سوال تکراری میپرست چون واقعاً تایپ بعضی از دوستان خواندم زیاد توجیه نشدمembarassed

حالا یه عکس از پمپ تصفیه گرفت خروجی اینا رو هم مشخص کردم که خوب متوجه بشم جواب اساتید چی هستش در مورد سوالم.

لطفاً اول به عکس زیر توجه کنید؛

https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/174197979995711.jpg

دوستان من قبلاً شیلنگ پمپ هوا رو آزمایشی به اون قسمتی که رو عکس نوشتم ((محل اتصال شیلنگ هوا)) زده بودم .... اینکار باعث میشد که حباب های هوا پودر بشن داخل آکواریومم خوب پخش میشد.. خودم که خیلی راضی بودم از این حرکتم😁

اما گفتم در این مورد از اساتید بپرسم که آیا این کشف من مشکلی ندارد برای پمپ تصفیه ؟؟؟؟

حالا سوال بعدیم اینکه که اون قسمت عکس که نوشتم ((خروجی آب با فشار همراه هوا )) اگه کاملاً مسدودش کنم مشکلی ندارد ؟؟؟؟؟ 

چون واقعاً توجه کردم از زیر فیلتر وقتی یه چیزی مانند فضولات ماهی می‌کشه ، از اون قسمت خروجی اون فضولات تیکه تیکه شده دوباره میاد تو آکواریوم.. وا اصلا از قسمت خروجی تصفیه وارد نمیشه تا برسه به تاپ فیلتر تا این فضولات بگیره و آب تصفیه کنه

سوال بعدی اینه که این پمپ تصفیه تاپ فیلتر هستش که از بالا دوباره آب داخل آکواریوم میشه ،، یه فروشنده آکواریوم بهم گفتش تو که تاپ فیلتر داری لازم نیست همیشه پمپ هوا همیشه روشن باشه راحت میتونی شبا خواموشش کن ،، البته من به ایشون گفتم که پمپ هوا یه کم صدا داره شبا اذیت می‌کنه که ایشون این موضوع پیشنهاد کردش... ؛؛؛ حالا نظر شما اساتید چی هستش ؟؟؟ مشکلی نداره؟؟(( قدرت پمپ تصفیه هم رو خودش نوشته ۸۰۰ لیتر در ساعت که فکنم یکم دروغی باشه))

خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید..   

سلام

اون سوراخ ک برا شیلنگ هوا گذاشتن اصلا چه مشکلی باشه دیگهsf-laugh_gif

اون یکی سوراخ هم کاملا نبندید فقط محدود ترش کنید یجوری با خلاقیت خودتون میتونید درست کنید

اگه تراکم اکواریوم زیاد نیست خاموش کنید اشکالی نداره 

مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز

هدف های گمشده که هیچ وقت اصلا نبود 

هیچ کس از پشت کوه ها خبری نداره

شاید اتفاقی پشت کوه‌ها اصلا نبود

۲۵ اسفند, ۱۴۰۳
۴:۱۸ ق٫ظ
farzad amani

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 112
۱۹ تیر, ۱۴۰۱
2128sp_Permalink sp_Print

Matin 1387 گفته

سلام

اون سوراخ ک برا شیلنگ هوا گذاشتن اصلا چه مشکلی باشه دیگهsf-laugh_gif

اون یکی سوراخ هم کاملا نبندید فقط محدود ترش کنید یجوری با خلاقیت خودتون میتونید درست کنید

اگه تراکم اکواریوم زیاد نیست خاموش کنید اشکالی نداره   

خیلی از راهنمایی 👌

محدود کردنش کار راحتی هستش الان مثلاً یه زانوی خرطومی برق کاری کذاشتم روش میتونم با گرما خروجی شو تنگتر کنم..

اما اگه کاملاً ببندمش مشکلی پیش ماید؟؟؟ 

چون واقعاً از ته دل می‌خوام کاملاً مسدودش کنمfun

ولی خب همینم به زور تونستم خریداری کنم .. پس نباید سر خود کاری بکنم

درضمن سوراخ که برای شیلنگ هوا هستش اونم در حال حاضر مسدود کردم 😁 

از نظر خودم اگه کاملاً مسدودش کنم خیلی خیلی خوبتر آب تصفیه میشه ... ولی خب نظر شماها واقعا مهم هستش . 

بازم ممنون اگه راهنمایی کنید 

۲۵ اسفند, ۱۴۰۳
۱:۱۱ ب٫ظ
Matin 1387
مشهد

ناظر انجمن
Members

ویرایشگر
تعداد نوشته ها: 2208
۹ اسفند, ۱۴۰۰
2129sp_Permalink sp_Print

farzad amani گفته

خیلی از راهنمایی 👌

محدود کردنش کار راحتی هستش الان مثلاً یه زانوی خرطومی برق کاری کذاشتم روش میتونم با گرما خروجی شو تنگتر کنم..

اما اگه کاملاً ببندمش مشکلی پیش ماید؟؟؟ 

چون واقعاً از ته دل می‌خوام کاملاً مسدودش کنمfun

ولی خب همینم به زور تونستم خریداری کنم .. پس نباید سر خود کاری بکنم

درضمن سوراخ که برای شیلنگ هوا هستش اونم در حال حاضر مسدود کردم 😁 

از نظر خودم اگه کاملاً مسدودش کنم خیلی خیلی خوبتر آب تصفیه میشه ... ولی خب نظر شماها واقعا مهم هستش . 

بازم ممنون اگه راهنمایی کنید   

نه اشکالی نداره 

مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز

هدف های گمشده که هیچ وقت اصلا نبود 

هیچ کس از پشت کوه ها خبری نداره

شاید اتفاقی پشت کوه‌ها اصلا نبود

۱۴ فروردین, ۱۴۰۴
۴:۴۴ ب٫ظ
Pooryia
کرمان

کاربر عالی
Members
۸ آبان, ۱۴۰۲
2130sp_Permalink sp_Print

سلام وقت بخیر 

ی راهنمایی می خواستم 

من می خوام کف هر خونه تاپ سامپ ی چیزی برارم که خروجی آب کیپ نشه دیدم توی کلیپا که بیشتریا می زارن . اما خب نمی دونم چی بزارم ؟

عرض تاپ سامپ ۱۲ هست . 

بعد ی سوال مرتب و بی ربط به اینجا . برای گرفتن زردی آب فقط باید از پیروژن یا پیوریتا استفاده کنم یا مدیای ارزون تریم هست ؟

منطقه زمانی انجمن:Asia/Tehran

بیشترین کاربران آنلاین:1031

افراد آنلاین کنونی: shayan1377
174 مهمان

مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان

برترین نویسندگان:

مجتبی : 22934

ΡARSA : 4191

alirezaj : 3752

H∀ⓂΞD20 : 3661

حسنHTB : 3111

(SINA) : 2833

آمار کاربران:

مهمان: 575

اعضا: 43183

مدیران انجمن: 15

مدیر کل: 1

آمار انجمن:

گروه ها: 7

انجمن ها: 240

موضوعات: 7851

جدیدترین اعضاء:

VBxMpCGYuWy, CwetNfUOZfWTiKF, armlTPIiPTqs, kTGhGuOhY, pPgTWtAkECFX, YXeicIGDlQIJG

مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018

آخرین ارسال های انجمن

آخرین دیدگاه ها