۸:۲۵ ق٫ظ

۱۴ آذر, ۱۳۹۶

م.یگانه گفته
سلام
شکل چرخش پروانه و محل ورودی آب در این دو متفاوت هست. در بحث تجهیزات آکواریومی تفاوت خاصی در دِبی آب ندارن. سوبو ۴۸۸۰ را من برای آکواریوم های بالاتر از ۱۵۰ لیتر توصیه نمی کنم. درسته توان اسمی ۳۰۰۰ لیتر در ساعت هست، اما مقدار واقعی حدود %۴۰ یعنی کمتر از ۱۵۰۰ لیتر در ساعته!
بعد از یک سال هم حدودا این مقدار %۳۰ افت میکنه و به نزدیک ۱۰۰۰ لیتر در ساعت میرسه، پس نباید برای آکواریوم های بزرگتر از ۱۵۰ لیتر ازش استفاده کرد. سوبو wp-5500 در تجربه نشون داده که در طولانی مدت افت کمتری داره و مقدار اسمی و واقعی خروجی آب (به شرطی که ارتفاع بالابردن آب زیاد نباشه) به هم خیلی نزدیکتر هستند.
اگر پولتون به سری SF سوبو هم برسه که SF-2000 حتی میتونه براتون کافی باشه
تاپ فیلتر سوبو ۴۸۸۰f من هم تهیه کردم.دقیقا همونطور که فرمودین در اون حد نیست که نوشته!شاید حتی زیر ۱۰۰۰ لیتر بر ساعت هم باشه!
۱۱:۱۴ ب٫ظ

۲۲ فروردین, ۱۳۹۳

سلام فیلتر هنگان سی استار مدل HX-005 دارم دو تا سوال دارم این فیلتر موتورش بیرون از اب است و توسط اورینگ از نشتی جلوگیری میکنه مطمعنا بعد از مدتی این اورینگ ها خراب میشن شماره این اورینگ رو کسی میدونه؟ سوال دوم در مورد مسافرت است فیلتر قبلی هنگان بود اما موتورش داخل اب بود بعضی مواقع سر ریز میشد به دلیل گرفتگی اسفنج، برای همین موقع مسافرت یه جوری داخل اب قرارش میدادم تا اگر سر ریز شد بیرون نریزه ایا این فیلتر رو هم میشه داخل اب گذاشت؟
۱۰:۰۲ ق٫ظ

کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲

۱۰:۲۴ ق٫ظ

کاربر عالی
۲۶ بهمن, ۱۴۰۱

Pooryia گفته
سلاموقت بخیر
کسی اینجا واتر پمپ سوبو ۴۸۸۰ داشته ؟ می خوام بدونم چطوری لوله کشی کنم تا تاپ سامپ بالای آکواریوم
قطر لوله خروجی آبش ۱.۸ هست نه به لوله ۱.۵ می خوره نه به لوله ۲
![]()
سلام
خب چرا با لوله های مخصوص خود تاپ فیلتر انجام نمیدید؟
اگر سایزش پیدا نشد نزدیک ترین سایز ازش پزرگتره پیدا کنید بعد وصل به لوله واتر پمپ روش گرما کم بگیرد خوش جمع میشه دقیقا سایز لوله میشه
خدایا شکر.
۱۱:۱۱ ق٫ظ

کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲

BENYAMIN/? گفته
سلام
خب چرا با لوله های مخصوص خود تاپ فیلتر انجام نمیدید؟
اگر سایزش پیدا نشد نزدیک ترین سایز ازش پزرگتره پیدا کنید بعد وصل به لوله واتر پمپ روش گرما کم بگیرد خوش جمع میشه دقیقا سایز لوله میشه
سلام این شلنگ رو دارم
اما متاسفانه طراحی تاپ سامپ جوری هست که باید حتما لوله بزارم با شلنگ نمی شه
خونه اول رو خالی گذاشتن ی سوراخ زدن باید لوله از توی این سوراخ رد شه زانو بخوره بریزه تو خونه دوم
۱۰:۵۶ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۹ تیر, ۱۴۰۱

سلام
قبل از این بگم که معذرت میخوام اگه سوال تکراری میپرست چون واقعاً تایپ بعضی از دوستان خواندم زیاد توجیه نشدم
حالا یه عکس از پمپ تصفیه گرفت خروجی اینا رو هم مشخص کردم که خوب متوجه بشم جواب اساتید چی هستش در مورد سوالم.
لطفاً اول به عکس زیر توجه کنید؛
https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/174197979995711.jpg
دوستان من قبلاً شیلنگ پمپ هوا رو آزمایشی به اون قسمتی که رو عکس نوشتم ((محل اتصال شیلنگ هوا)) زده بودم .... اینکار باعث میشد که حباب های هوا پودر بشن داخل آکواریومم خوب پخش میشد.. خودم که خیلی راضی بودم از این حرکتم😁
اما گفتم در این مورد از اساتید بپرسم که آیا این کشف من مشکلی ندارد برای پمپ تصفیه ؟؟؟؟
حالا سوال بعدیم اینکه که اون قسمت عکس که نوشتم ((خروجی آب با فشار همراه هوا )) اگه کاملاً مسدودش کنم مشکلی ندارد ؟؟؟؟؟
چون واقعاً توجه کردم از زیر فیلتر وقتی یه چیزی مانند فضولات ماهی میکشه ، از اون قسمت خروجی اون فضولات تیکه تیکه شده دوباره میاد تو آکواریوم.. وا اصلا از قسمت خروجی تصفیه وارد نمیشه تا برسه به تاپ فیلتر تا این فضولات بگیره و آب تصفیه کنه
سوال بعدی اینه که این پمپ تصفیه تاپ فیلتر هستش که از بالا دوباره آب داخل آکواریوم میشه ،، یه فروشنده آکواریوم بهم گفتش تو که تاپ فیلتر داری لازم نیست همیشه پمپ هوا همیشه روشن باشه راحت میتونی شبا خواموشش کن ،، البته من به ایشون گفتم که پمپ هوا یه کم صدا داره شبا اذیت میکنه که ایشون این موضوع پیشنهاد کردش... ؛؛؛ حالا نظر شما اساتید چی هستش ؟؟؟ مشکلی نداره؟؟(( قدرت پمپ تصفیه هم رو خودش نوشته ۸۰۰ لیتر در ساعت که فکنم یکم دروغی باشه))
خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید..
۱۱:۴۲ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

farzad amani گفته
سلامقبل از این بگم که معذرت میخوام اگه سوال تکراری میپرست چون واقعاً تایپ بعضی از دوستان خواندم زیاد توجیه نشدم
حالا یه عکس از پمپ تصفیه گرفت خروجی اینا رو هم مشخص کردم که خوب متوجه بشم جواب اساتید چی هستش در مورد سوالم.
لطفاً اول به عکس زیر توجه کنید؛
https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/174197979995711.jpg
دوستان من قبلاً شیلنگ پمپ هوا رو آزمایشی به اون قسمتی که رو عکس نوشتم ((محل اتصال شیلنگ هوا)) زده بودم .... اینکار باعث میشد که حباب های هوا پودر بشن داخل آکواریومم خوب پخش میشد.. خودم که خیلی راضی بودم از این حرکتم😁
اما گفتم در این مورد از اساتید بپرسم که آیا این کشف من مشکلی ندارد برای پمپ تصفیه ؟؟؟؟
حالا سوال بعدیم اینکه که اون قسمت عکس که نوشتم ((خروجی آب با فشار همراه هوا )) اگه کاملاً مسدودش کنم مشکلی ندارد ؟؟؟؟؟
چون واقعاً توجه کردم از زیر فیلتر وقتی یه چیزی مانند فضولات ماهی میکشه ، از اون قسمت خروجی اون فضولات تیکه تیکه شده دوباره میاد تو آکواریوم.. وا اصلا از قسمت خروجی تصفیه وارد نمیشه تا برسه به تاپ فیلتر تا این فضولات بگیره و آب تصفیه کنه
سوال بعدی اینه که این پمپ تصفیه تاپ فیلتر هستش که از بالا دوباره آب داخل آکواریوم میشه ،، یه فروشنده آکواریوم بهم گفتش تو که تاپ فیلتر داری لازم نیست همیشه پمپ هوا همیشه روشن باشه راحت میتونی شبا خواموشش کن ،، البته من به ایشون گفتم که پمپ هوا یه کم صدا داره شبا اذیت میکنه که ایشون این موضوع پیشنهاد کردش... ؛؛؛ حالا نظر شما اساتید چی هستش ؟؟؟ مشکلی نداره؟؟(( قدرت پمپ تصفیه هم رو خودش نوشته ۸۰۰ لیتر در ساعت که فکنم یکم دروغی باشه))
خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید..
سلام
اون سوراخ ک برا شیلنگ هوا گذاشتن اصلا چه مشکلی باشه دیگه
اون یکی سوراخ هم کاملا نبندید فقط محدود ترش کنید یجوری با خلاقیت خودتون میتونید درست کنید
اگه تراکم اکواریوم زیاد نیست خاموش کنید اشکالی نداره
مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز
هدف های گمشده که هیچ وقت اصلا نبود
هیچ کس از پشت کوه ها خبری نداره
شاید اتفاقی پشت کوهها اصلا نبود
۴:۱۸ ق٫ظ

کاربر عالی
۱۹ تیر, ۱۴۰۱

Matin 1387 گفته
سلام
اون سوراخ ک برا شیلنگ هوا گذاشتن اصلا چه مشکلی باشه دیگه
اون یکی سوراخ هم کاملا نبندید فقط محدود ترش کنید یجوری با خلاقیت خودتون میتونید درست کنید
اگه تراکم اکواریوم زیاد نیست خاموش کنید اشکالی نداره
خیلی از راهنمایی 👌
محدود کردنش کار راحتی هستش الان مثلاً یه زانوی خرطومی برق کاری کذاشتم روش میتونم با گرما خروجی شو تنگتر کنم..
اما اگه کاملاً ببندمش مشکلی پیش ماید؟؟؟
چون واقعاً از ته دل میخوام کاملاً مسدودش کنم
ولی خب همینم به زور تونستم خریداری کنم .. پس نباید سر خود کاری بکنم
درضمن سوراخ که برای شیلنگ هوا هستش اونم در حال حاضر مسدود کردم 😁
از نظر خودم اگه کاملاً مسدودش کنم خیلی خیلی خوبتر آب تصفیه میشه ... ولی خب نظر شماها واقعا مهم هستش .
بازم ممنون اگه راهنمایی کنید
۱:۱۱ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

farzad amani گفته
خیلی از راهنمایی 👌
محدود کردنش کار راحتی هستش الان مثلاً یه زانوی خرطومی برق کاری کذاشتم روش میتونم با گرما خروجی شو تنگتر کنم..
اما اگه کاملاً ببندمش مشکلی پیش ماید؟؟؟
چون واقعاً از ته دل میخوام کاملاً مسدودش کنم
ولی خب همینم به زور تونستم خریداری کنم .. پس نباید سر خود کاری بکنم
درضمن سوراخ که برای شیلنگ هوا هستش اونم در حال حاضر مسدود کردم 😁
از نظر خودم اگه کاملاً مسدودش کنم خیلی خیلی خوبتر آب تصفیه میشه ... ولی خب نظر شماها واقعا مهم هستش .
بازم ممنون اگه راهنمایی کنید
نه اشکالی نداره
مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز
هدف های گمشده که هیچ وقت اصلا نبود
هیچ کس از پشت کوه ها خبری نداره
شاید اتفاقی پشت کوهها اصلا نبود
۴:۴۴ ب٫ظ

کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر
ی راهنمایی می خواستم
من می خوام کف هر خونه تاپ سامپ ی چیزی برارم که خروجی آب کیپ نشه دیدم توی کلیپا که بیشتریا می زارن . اما خب نمی دونم چی بزارم ؟
عرض تاپ سامپ ۱۲ هست .
بعد ی سوال مرتب و بی ربط به اینجا . برای گرفتن زردی آب فقط باید از پیروژن یا پیوریتا استفاده کنم یا مدیای ارزون تریم هست ؟
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: shayan1377
174 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4191
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2833
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 43183
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7851
جدیدترین اعضاء:
VBxMpCGYuWy, CwetNfUOZfWTiKF, armlTPIiPTqs, kTGhGuOhY, pPgTWtAkECFX, YXeicIGDlQIJGمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018