۱۰:۵۰ ق٫ظ
۱۸ دی, ۱۳۹۹
سلام ببخشید سوال زیاد پرسیدم من همین الان در تاپیک تهیه غذای گیاهی دست ساز یه دستور پخت که آقا مجتبی نوشته بود پیدا کردم و بنظرم خوب بود ولی همون جور که خودشونم اشاره کرده بودن این غذا به طور وحشتناکی توی آب پخش میشه اگه روشی جز کم دادن غذا دارید به متهم بگیید فقط بنظر تون برای این نوع ماهی چیزی از دستور پخت کم و زیاد نکنم؟ و برای رشد ماهی میتونم هر روز و روزی دو وعده از این غذا بدم؟
(فقط ببخشید میدونم این سوالات رو باید توی اون تاپیک بپرسم ولی گفتم این ماجرا رو باهم تموم کنیم بعدشم بنا به نام های تاپیک ها اون تا پیک زیر شاخه این تاپیک است پس خیلی هم نا مربوط نیست)
بعدم یه سوال دیگه برای دادن این غذا یه ماهی باید بزارم یخ کامل وا بره و با محیط هم دما شه یا نه در همون حد که از سفتی در بیاد بسته؟
۱:۵۸ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۷ اسفند, ۱۳۹۹
Mhs گفته
سلام ببخشید سوال زیاد پرسیدم من همین الان در تاپیک تهیه غذای گیاهی دست ساز یه دستور پخت که آقا مجتبی نوشته بود پیدا کردم و بنظرم خوب بود ولی همون جور که خودشونم اشاره کرده بودن این غذا به طور وحشتناکی توی آب پخش میشه اگه روشی جز کم دادن غذا دارید به متهم بگیید فقط بنظر تون برای این نوع ماهی چیزی از دستور پخت کم و زیاد نکنم؟ و برای رشد ماهی میتونم هر روز و روزی دو وعده از این غذا بدم؟
(فقط ببخشید میدونم این سوالات رو باید توی اون تاپیک بپرسم ولی گفتم این ماجرا رو باهم تموم کنیم بعدشم بنا به نام های تاپیک ها اون تا پیک زیر شاخه این تاپیک است پس خیلی هم نا مربوط نیست)
بعدم یه سوال دیگه برای دادن این غذا یه ماهی باید بزارم یخ کامل وا بره و با محیط هم دما شه یا نه در همون حد که از سفتی در بیاد بسته؟
سلام
اگر یخ رو کامل اب کنید اب و گند میزنه باید نیمه یخ زده باشه بدید بهش
بعد هم اینکه اگر به مقدار کم بدید که سریع خورده بشه هیچ اتفاقی برای ماهی هاتون نمی افته
کاربران زیر از AmirAbbas86 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Mhs۹:۳۹ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
Mhs گفته
بعدم یه سوال دیگه برای دادن این غذا یه ماهی باید بزارم یخ کامل وا بره و با محیط هم دما شه یا نه در همون حد که از سفتی در بیاد بسته؟
سلام
ببینید ابتدا یه اصل کلی در تهیه غذای دستساز بگم که سعی کنید حداقل میزان آب و رطوبت داخل اون باشه که مشکل باز سدن در آب از بین بره.به عنوان مثال من حین استفاده از کدو بعد از ضد عفونی و قبل از میکس کردن یکباز کامل با یه پارچه آب اضافی اون رو میگیرم و بعد استفاده میکنم.درسته از خواصش کمتر میشه ولی کیفیت آب رو پایین نمیاره.
مورد بعدی استفاده از پودر غذای شرکتی تو میکسه.خودش آب اضافی رو جذب میکنه.
موز و ژلاتین هم که معرف حضور هستند.
در مورد باز شدن یخ یا سفت بودنش بین علما اختلاف نظره.من خودم کامل صبر میکنم تا یخش باز بشه ولی چون میکس من معمولا یه حالت خمیری سفت داره معمولا قبل از باز شدن خورده میشه و به خاطر یخ بودنش هم برای دستگاه گوارش حیوون مشکلی پیش نمیاره.و بهتر هم خورده میشه.
اما اگه میکس نرم باشه باید یخ زده استفاده بشه که معمولا ماهییه بار تفش مکینه و بعد میخوره و به همین دلیل کیفیت اب رو پایین میاره و ممکنه مشگلات گوارشی ایجاد کنه ولی در عوض تو لحظه اولیه تغذیه تو آب احتمال پخش شدن نداره.
تصمیم با خود شماس.
در مورد ترکیبها هم بهتر بود تو قسمت خودش میپرسیدید.اما به نظر نیازی به جا ب جایی نیس فقط حتما از جلبک و غذای شرکتی داخلش استفاده بشه و مورد بعدی یه وعده از این غذا و وعده های دیگه از غذای شرکتی استفاده بشه.
به تاپیک مکملهاا هم سری بزنید.تو میکس دست ساز مکملها خیلی مهمند . در ضمن خود ماهی هم باید ازش استقبال کنه.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Mhs//
خستم...خیلی خسته
۰:۴۷ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹
سلام.
بنده دوباره اقادام کردم به درست کردن غذای دست ساز.
۱.سویا
۲.لوفک
۳.بیومار اگه داشتید
۴.مقداری کم اگه داشتید پولکی
۵.عصاره سیر
۶.اگه داشتید اسپرولینا
دوستان اول سویا رو پودر کنید و بعد لوفک رو پودر کنید و بعد هم بیومار و بعد هم اضافه کردن پولکی و بعد هم و کمی با عصاره ی سیر مخلوط کنید و بعد اسپرولینا رو اضافه کنید البته پودرش رو و بعد هم باز عصاره ی سیر .
درصد استفاده:
سویا:۳۰درصد
لوفک:۳۰درصد
بیومار: ۲۰درصد
اسپرولینا :۱۰درصد
پولکی:۱۰درصد
و من پودر کردم چون برای بچه گوپی کوچیک می خوام شما خواستید کمتر پودر کنید.
و اگه خواستید و تمایل داشتید از پودر کاهو خشک شده هم استفاده کنید .
ممنون.
در این دنیا، همه چیز با تعادلی ساده بین دو چیز اداره میشود، آنچه برنده میشوید و آنچه از دست میدهید.
۸:۵۱ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹
سلام.
دوستان فوری .
لطفا جواب بدید زود.
یه سوال من الان یه دل گوسفند دارم میشه با کمی جگر گوسفند مخلوط کنم؟؟؟؟؟؟
۱.دل گوسفند
۲.جگر گوسفند
۳.میشه از هویج استفاده کنم؟؟؟؟؟
موزه هم دارم میشه استفاده کتم؟؟؟؟؟
میشه از سبزیجات یخی استفاده کنم.؟؟؟؟
و برای ماهی گیاهخوار می خوام می تونم استفاده کنم.
از سیر چه شکلی استفاده کنم بریزم چرخ بشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟
فلفل چقدر استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون.
در این دنیا، همه چیز با تعادلی ساده بین دو چیز اداره میشود، آنچه برنده میشوید و آنچه از دست میدهید.
۹:۳۴ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام
چرا سوالهای تکراری میپرسید که قبل تو تاپیک ج داده شده؟
جگر گوسفند مورد داره نباید استفاده بشه.
هویج به شرط پخته شدن بدون افزودنی موردی نداره.
موز به مقدار کم مجازه و خوب هم هست.
بهتره تازه باشه و بعد پودری و یخی .ولی مشکلی نداره.در حیت ساخت باید ویتامین افزوده شه.
بله به مقدار کم و برای تنوع مجازه.
عصاره سیر
تو دستورش هست.
یعنی تمام این سوالها بارها و بارها پاسخ داده شده.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ERFAN_PC//
خستم...خیلی خسته
۰:۲۴ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۱۶ اسفند, ۱۳۹۹
۹:۱۱ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
۹:۳۹ ب٫ظ
۵ فروردین, ۱۴۰۰
سلام.دوستان این خویه؟؟؟؟؟!!!
برای بچه گوپی و خود گوپی می خوام خوبه؟؟؟
.
دل رو کم تر کنید طبق گفته دوستان دل رو خیلی کم بدین سنگین هست و باعث ورم معده میشه
دل رو کم کن و سبزیجات رو زیادتر کن سیر یادت نره یکم سیر یا عصارع بزن تا انگل گرفته شه
بهنظرم همین چیز رو چرخ کن و چرخ کرده بده اینطوری نده
اگر دل رو کم کنی و خیلی کم تغذیشون کنی بد نیست
موفق باشی
۹:۴۲ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
توانا بُوَد هر که دانا بُوَد ز دانش دل پیر برنا بُوَد
۱:۲۰ ق٫ظ
کاربر عالی
۱۷ اسفند, ۱۳۹۹
سلام.دوستان این خویه؟؟؟؟؟!!!
برای بچه گوپی و خود گوپی می خوام خوبه؟؟؟
.
سلام عرفان جان
اسفناج بیشتری بریز و کاهو هم بریز فقط مقدار اسفناج بیشتر باشه
نسبت به کاهو و خوب تو اب جوش قرارشون بده و یکم هم با دست لهشون کن تا ماهی بتونه راحت بخوره
بعد هم خوب روزشون کن که من برای خرد کردن از دستگاه یک دو سه استفاده کردم
گوپی زیاد به دل نیاز نداره بیشتر تو رژیمش گیاه باشه بهتر رشد میکنه
به نظر من یک پنجم این مقدار دل کافی هست
کاربران زیر از AmirAbbas86 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ERFAN_PC۱:۳۸ ق٫ظ
کاربر عالی
۲۴ بهمن, ۱۳۹۹
سلام دوستان
من میخوام غذای دستساز برای ماهیهام درست کنم(شامل اسکار،گرین ترور،پرت،پولی،نایف،یدونه هم کت اسپرت دارم).بجز کت و نایف که کمی طولشون بیشتره بقیه ماهیهام کوچیکن و حدود هشت تا دوازده سانتن.میخوام دو وعده در هفته غذای دستساز بدم بهشون بقیه وقتا هم غذاهای شرکتی
میخوام یچیزی تو مایه های رسپی آقا مجتبی که تو صفحه اول هست یعنی ترکیب دل و اسفناج و سویا و سیر و فلفل درست کنم شاید یکمم ژلاتین یا پودر زانتان اضافه کنم برای وا نرفتنش.فقط یه سوال واسم پیش اومده که شاید خنده دار باشه.اونم اینکه نمیشه غذای پخته به ماهیها بدیم؟ مثلا اگه خواستیم فقط دل بدیم یا فیله ماهی بدیم آبپزشون کنیم یا تو میکس دستساز از دل گوساله پخته شده استفاده کنیم؟ آیا اینجوری هضمش راحت تر و احتمال انگل گرفتن ماهیها کمتر نمیشه؟
یه سوال هم اینکه آیا میشه از تن ماهی که روغنش رو کاملا گرفتیم تو میکس یا بصورت تکی استفاده کرد؟
۱۰:۲۰ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
۵:۵۱ ب٫ظ
۱۷ فروردین, ۱۴۰۰
۸:۴۲ ب٫ظ
۲۷ بهمن, ۱۳۹۹
۳۸۶Erfan گفته
سلام.بنده دوباره اقادام کردم به درست کردن غذای دست ساز.
۱.سویا
۲.لوفک
۳.بیومار اگه داشتید
۴.مقداری کم اگه داشتید پولکی
۵.عصاره سیر
۶.اگه داشتید اسپرولینا
دوستان اول سویا رو پودر کنید و بعد لوفک رو پودر کنید و بعد هم بیومار و بعد هم اضافه کردن پولکی و بعد هم و کمی با عصاره ی سیر مخلوط کنید و بعد اسپرولینا رو اضافه کنید البته پودرش رو و بعد هم باز عصاره ی سیر .
درصد استفاده:
سویا:۳۰درصد
لوفک:۳۰درصد
بیومار: ۲۰درصد
اسپرولینا :۱۰درصد
پولکی:۱۰درصد
و من پودر کردم چون برای بچه گوپی کوچیک می خوام شما خواستید کمتر پودر کنید.
و اگه خواستید و تمایل داشتید از پودر کاهو خشک شده هم استفاده کنید .
ممنون.
سلام عزیز ب ماهی بیومار نده کبد ماهی رو چرب میکنه😐
۴:۳۵ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۲۵ مرداد, ۱۳۹۷
کاملا درسته کبد ماهی چرب میشه. البته برای ماهیای گوشتخوار به مقدار مناسبش مشکلی نداره علائمش در دراز مدت بروز میکنه و مثلا یکسال طول میکشه تا ماهی بمیره. علتش هم اینه که بیومار تو بازار اصل نیست و تولید *********** و برای ماهیای سردابی مثل قزل الا تولید میشه وچربی مصرفی اونا با ماهیای گرمابی زمین تا اسمون فرق داره میتونید راجع به ارزش غذایی بیومار و غذای مورد نیاز گوپی خودتون تحقیق کنید و نتایج رو مقایسه کنید. اگه بیومار شرکتی دارین که مخصوص ماهیه مشکل نداره
۱۰:۰۱ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام
بیومار در کنار باقی غذا ها بد نیس ولی در غذای دست ساز اصلا توصیه نمیشه.
در ضمن بیومار انواع مختلفی داره از استارتر .تا مدل با کیفیت فرانسوی.
البته یه مدل غذای قزل هست که به اسم بیومار میفروشن و اصلا شبیه بیومار نیس و بیشتر شبیه لوفاکه و به محض این که کمی دست بهش بزنید دستتون چرب میشه .اون مدل ارزون ترین مدله و البته بی کیفیت ترین.
دوتا نکته:
یکی پستهای ۴ ماه پیش رو وقتی به نتیجه و پاسخ رسیدیم چرا پاسخ میدید؟
مورد بعدی:تذکر جدی:به هیچ عنوان اسم ارگان و سازمان خاصی رو نیارید مخصوصا وقتی قراره نقد بشه.در صورت مشاهده با کاربر برخورد جدی میشه و حتی ممکنه کار به محاکم قضایی بکشه.
//
خستم...خیلی خسته
۳:۲۲ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۲۱ فروردین, ۱۴۰۰
مجتبی گفته
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامیدر این تاپیک به تهیه غذای دست ساز برای ماهی ها می پردازیم. امید است که همه دوستان تجارب خود را بیان کنن و از هر غذای عجیب و غریبی هم که استفاده کردن نام ببرند.
تهیه غذای گوشتی برای انواع ماهی های گیاهخوار و گوشتخوار :
مواد لازم :
۱ – دل گاو یا دل مرغ
۲ – برگ کاهو یا اسفناج
۳ – سیر
۴ – فلفل قرمز
۵ – سویا
۶ – سایر مواد مثل میگو و یا استفاده از غذاهای خشک شرکتی مخصوص ماهی به میزان کم چون غذای خشک ممکنه باعث آلودگی آب بشه و قاطی دل خورده نشه.
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد دل گاو ( یا یک بسته دل مرغ ) را خوب تمیز میکنیم و کلیه چربی ها و رگهای اون رو با کارد و یا قیچی می بریم و سپس خوب شسته و آبکش می کنیم به میزان یک دوم وزن دل از سویا استفاده میکنیم ابتدا سویا رو به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس خوب آبکش کرده و فشار میدهیم تا آب آن خارج شود. یک حبه سیر را هم رنده میکنیم و یا با کارد خوب خرد میکنیم و یک برگ کاهو و یا اسفناج رو خوب با آب خالی شستشو داده و چند ثانیه داخل آبجوش قرار میدهیم و بعد خوب خرد میکنیم و مقداری هم فلفل قرمز روی دل ها می پاشیم حالا همه مواد را با هم چرخ کرده و خوب مخلوط میکنیم و داخل کیسه های پلاستیک فریزری بسته بندی میکنیم و داخل فریزر و یا یخدان یخچال قرار میدهیم و برای تغذیه ماهی ها مصرف میکنیم.
میتونم این غذا رو به سیچیلاید های آفریقایی بدم؟
۴:۴۱ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۲۵ مرداد, ۱۳۹۷
سلام. سیچلاید های آفریقایی (به استثنای فرانتوزا) گوارششون برای هضم میکس دل مناسب نییت و دوبار بدین ورم روده میگیرن و دیگه هم درمان شدنشون با خداست و البته نود درصد اوقات باید فاتحه ماهیو بخونین برای سیچلایدهای آفریقایی از میکس میگو استفاده میکنن که اونم با کلی اسپرولینا و اسفناج و... سبکش میکنن (فکر میکنم تو سایت سرچ کنید میکس میگو پیدا کنید)
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Sarkhanzadeh, Matin 1387, naser61
224 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33952
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7675
نوشته ها: 164311
جدیدترین اعضاء:
Saeid646464, Saeid6464, amir.021, 1234melika, saleh128, AshkaNDwarfمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003