


۲:۱۸ ق٫ظ

مهر ۹, ۱۳۹۴

سلام
در این روش غذای دستسازو به گرانول خشکتبدیل میکنیم و دیگه احتیاجی به یخچال نداره و مثل غذاهای شرکتیه
مواد لازم:
من برا سیچیلاید افریقایی این غذارو تهیه کردم شما میتونید ترکیب موادو بر اساس ماهیاتون تغییر بدین
قرص اسپرولینا+ یه نوع غذا شرکتی که خیلی درشت بود و ماهیا نمیخوردن+ اسفناج+ کدو+جوانه گندم+ لوفاگ + یه نوع غذای جی بی ال که ماهیا خیلی دوس دارن (مقداری) + و یکی دو نوع غذا که ماهیا نمیخورن+ مقدار کمی میگو +مقدارکمی هامپی هد و…..
ابتدا تمام غداها خشکو با آسیاب کاملا آرد میکنیم خیلی خیلی پودر بشن و سپس میگو و اسفناج و… کاملا چرخ کرده به طوری که مثل اب بشن
سپس موادو مخلوط کرده و مقداری آب زده تا خمیر بشه و سپس خمیرو خوب قاطی کرده تا خمیری یکدست بدست بیاد نه زیاد ابکی و نه زیاد خشک به صورتی که به دست نچسبه
سپس خمیرو تو یخچال گذاشته تا یخ ببندد
بعد خمیر یخ زده را با رنده به اندازه دلخواه رنده کرده( توجه داشته باشید که اندازه رنده شده پس از خشک شدن دچار کاهش حجم شده و ریز تر میشه)
بعد خمیر رنده شده روی یک سینی یا نایلون قرار داده و در سایه خشک میکنیم به صورتی که خیلی زیاد خشک نشه و همچنین قطعات ریز خمیر به هم نچسبن و با فاصله از هم خشک بشن
پس از خشک شدن غذا کاملا گرانولی شده و در قوطی میریزیم خوبی این غذا اینه که تو اب از هم جدا نمیشه و آبو کثیف نمیکنه
من ساخت این غذا رو با امتحان روشهای خیلی زیادی و آزمون و خطا بدست اوردم. الان ماهیا خودشونو براش میکشن اینقدر دوس دارن
سوالی بود در خدمتیم با تشکر
(( فقط دقت کنید در هنگام خشک شدن مورچه نزنه به غذاتون
کاربران زیر از Elahi.M برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
MOHAMMAD99, مجتبی, alirezaj, banihashemآب درون ظرف، شفاف است؛ آب دریا اما تیره. حقیقت های کوچک کلماتی شفاف دارند، حقایق بزرگ اما سکوتی عظیم
بیشترین کاربران آنلاین:344
افراد آنلاین کنونی: moein2000
89 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی: 21237
H∀ⓂΞD20: 3661
HAMID ESKANDARI: 2608
Hanif: 2463
حسنHTB: 2265
ghomeyshi: 2151
آمار کاربران:
مهمان: 568
اعضا: 21038
مدیران انجمن: 0
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 6
انجمن ها: 226
موضوعات: 5766
نوشته ها: 110420
جدیدترین اعضاء:
mohamadsorkhdar, mhdranjbar, mmdrezarsl, memol, h.ho1362, azad1053مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 2425