تهیه غذای گیاهی دست ساز | صفحه 5 | تغذیه ماهیان آب شیرین

A A A
Avatar

مهمان لطفا ثبت نام کنید

sp_Registration عضویت (ثبت نام) sp_LogInOut ورود
جستجوی پیشرفته

— در محدوده انجمن —




— محاسبه —





— گزینه های انجمن —





حداقل طول کلمه جستجو 3 کارکتر - حداکثر طول کلمه جستجو 84 کارکتر

شما مجوزی برای ایجاد نوشته ندارید
sp_Feed آر اس اس موضوع sp_TopicIcon
تهیه غذای گیاهی دست ساز
۲۳ مرداد, ۱۳۹۹
۸:۵۶ ب٫ظ
Avatar
ahmadreza.kh
خرم آباد

اند کاربر (آخرشه)
Members
تعداد نوشته ها: 1072
تاریخ عضویت:

۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

فکر نکنم بشه سبزی داد حالا منتظر نظر اساتید باش

بنویسید شدم پیر اباعبدلله

۲۳ مرداد, ۱۳۹۹
۸:۵۷ ب٫ظ
Avatar
ali.mns
ardabill

اند کاربر (آخرشه)
Members
تعداد نوشته ها: 1338
تاریخ عضویت:

۹ خرداد, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

والا نمیدونم چی جایگزینش کنی ولی اگه از نظر مواد تشکیل دهنده بگیم اسفناج منبع غنی اهن هست و عدس هم همینطوره :)

ولی تا حالاکسی رو ندیدم از عدس خیس خورده استفاده کنه پس تو هم استفاده نکن :) یا اگه استفاده کردی نتیجه رو هم به ما بگو :)

سبزی ماهی هم نمیدونم کدوم سبزی رو میگی :|

ریحون رو هم نریختم و امتحان نکردم نمیتونم نظر بدم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه.کلا دستت بازه تو میکس به شرطی که برا ماهی صرر نداشته باشه و کیفیت ابو پایین نیاره :)

🏴  نــحــن مــنــتــقــمــون  🏴 

🏴 پسر فاطمه ما گوش به فرمان هستیم / مثل قاسم همگی عازم میدان هستیم 🏴

🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴

۲۳ مرداد, ۱۳۹۹
۱۰:۱۲ ب٫ظ
Avatar
alirezaj
شهرقدس

معاون‌انجمن
Members

ویرایشگر

ویرایشگر کامنت
تعداد نوشته ها: 3752
تاریخ عضویت:

۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام

تجربه چند سال استفاده از غذای دست ساز میکس دل توسط خودمو میگم:هیچ چیز جای اسفناج رو نمیگیره.

معمولا یه درصدی کاهو هم استفاده میشه.در مورد باقی سبزی ها باید یه مقدار خیلی کم استفاده بشه که چون فیبر مورد نظر رو تامین نمیکنه دچار مشکل سوئهاضمه و دیگر موارد در آبزی میشه.

ولی خب میشه بعضی سبزی ها رو به مقدار خیلی خیلی کم استفاده کرد مثلا کلم که باید کاملا ضدعفونی بشه و خوب در میکس تکیب بشه..ولی عدس و ماش و حبوبات به هیچ وجه استفاده نکنید.

کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

ahmadreza.kh, ΡARSA, .Mahdi, شهریار (onlypet.ir), mahdi einabadi

//

خستم...خیلی خسته

۲۴ مرداد, ۱۳۹۹
۹:۳۹ ب٫ظ
Avatar
ali.mns
ardabill

اند کاربر (آخرشه)
Members
تعداد نوشته ها: 1338
تاریخ عضویت:

۹ خرداد, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام.

ببخشید اقا علیرضا یه جایی ذکر کردید که تو غذای دست ساز نباید از خود سیر استفاده بشه و باید عصاره سیر گرفته استفاده بشه.

حالا من با توجه به ترکیبی که دوستان داده بودن (تو هر ترکیبی همین سیر پای ثابت بود) دو حبه سیر رو تو چرخ گوشت با مواد کاملا قاطی کردم و چن بار هم از اون استفاده کردم.

الان من اشتباه متوجه شدم که باید عصاره دو حبه سیر رو میگرفتم یا درست جلو رفتم؟

کاربران زیر از ali.mns برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

mahdi einabadi

🏴  نــحــن مــنــتــقــمــون  🏴 

🏴 پسر فاطمه ما گوش به فرمان هستیم / مثل قاسم همگی عازم میدان هستیم 🏴

🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴

۲۴ مرداد, ۱۳۹۹
۹:۵۰ ب٫ظ
Avatar
alirezaj
شهرقدس

معاون‌انجمن
Members

ویرایشگر

ویرایشگر کامنت
تعداد نوشته ها: 3752
تاریخ عضویت:

۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
sp_UserOfflineSmall افلاین

اگه کاملا در میکس مخلوط بشه ایرادی نداره موضوع اینه که تاثیرش رو بعد از فریز شدن بعد از مدتی از دست میده.و مورد بعدی اینه که اکثرا کاملا میکس نمیکنن.برای همین عصاره سیر محبوبیت بیشتری داره.

در ضمن بیان نکردم نباید بلکه گفتم استفاده نشه بهتره و مناسبتره که عصاره سیر استفاده بشهو خیلی از بزرگان استفاده از خود سیر رو رد میکنن.-

کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

ali.mns, شهریار (onlypet.ir), mahdi einabadi

//

خستم...خیلی خسته

۶ آذر, ۱۳۹۹
۵:۳۰ ب٫ظ
Avatar
taha mousavi
esfahan

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 300
تاریخ عضویت:

۲۲ شهریور, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام دوستان من میخوام این غذا را برای لجن خوارم استفاده کنم و من میخوام با این مواد درست کنم کاهو.هویج.فلفل دلمه ای.سویا 

این ترکیب ها خوبن یا نه و میتونم به عنوان غذای اصلی استفاده کنم ودرزم این غذا روی اب میمونه یا زیر اب thinkingو یه کارم میشه کرد با نی غذا ها را کوچیک کوچیک کنید خیلی بهتر میشه برای ماهی و درزم اسکار هم دارم اگه یک بختخورد مشکلی براش پیش نیادculpability

ممنون از پاسخ هاتونflower2i-love-you

زندگی را دوست دارم همچو ماهی که دریا را دوست دارد

۶ آذر, ۱۳۹۹
۱۰:۲۶ ب٫ظ
Avatar
alirezaj
شهرقدس

معاون‌انجمن
Members

ویرایشگر

ویرایشگر کامنت
تعداد نوشته ها: 3752
تاریخ عضویت:

۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام

میکس کلا با آزمایش و تجربه به دست میاد.بستگی به درصد ترکیب مواد داره تا ببینید پایین میره یا نه یا خورده میشه یا نه.

//

خستم...خیلی خسته

۶ آذر, ۱۳۹۹
۱۱:۱۶ ب٫ظ
Avatar
taha mousavi
esfahan

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 300
تاریخ عضویت:

۲۲ شهریور, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام ممنون از پاسخت مثلا باید چیشو زیاد بزنم بره زیر ابthinking

زندگی را دوست دارم همچو ماهی که دریا را دوست دارد

۶ آذر, ۱۳۹۹
۱۱:۵۳ ب٫ظ
Avatar
alirezaj
شهرقدس

معاون‌انجمن
Members

ویرایشگر

ویرایشگر کامنت
تعداد نوشته ها: 3752
تاریخ عضویت:

۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
sp_UserOfflineSmall افلاین

ببینید ابن مواد تماما ور یآب آب میمونن پس باید سعک کنید خوب فشرده بشن و حتی اگه بتونید از یکی دونمونه غذای شرکتی برای سنگین تر کردن استفاده کنید خیلی موثره.

//

خستم...خیلی خسته

۹ آذر, ۱۳۹۹
۱۲:۰۸ ب٫ظ
Avatar
taha mousavi
esfahan

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 300
تاریخ عضویت:

۲۲ شهریور, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام مجدد دوست عزیز دیشب رفتم براش غذای شرکتی بگیرم به فروشنده تاکید کردم برای لجن خوار میخوام بهم رو ابی دادهangryheeeeو حالا موندم چیکارشون کنم اگه بزنم به  غذای دست سازم این غذا ها میرن زیر اب و درزم اگه با این مواد قاطی بشن که اون بالا گفتم اب را خراب نکنهthinking

زندگی را دوست دارم همچو ماهی که دریا را دوست دارد

۱۱ آذر, ۱۳۹۹
۴:۵۳ ب٫ظ
Avatar
Mr.mohammad
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 5
تاریخ عضویت:

۲۹ اردیبهشت, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

مجتبی گفته
سلام 

مواد لازم :

* کدو آب پز ۲ عدد

* هویج آب پز ۲ عدد

ببینید کدو و هویج رو حداقل ده دقیقه باید  در آب در حال جوش قرار بدین تا نرم و آب پز بشه و حتی میتونید برای نرم تر شدن بیشتر آب پز کنید.

* اسفناج ۳ برگ

* کاهو و یا کلم ۳ برگ

* شبید دو شاخه پاک کرده

* یکی دو شاخه کرفس هم میتونید اضافه کنید.

این سبزی جات رو اول با آب خالی خوب بشورید و سپس چند ثانیه در آب در حال جوشیدن قرار بدین تا هم کمی نرم بشه و هم ضد عفونی شده باشن.

* فلفل دلمه ای سبز و یا فلفل دلمه ای رنگی ( قرمز ) ۱ عدد

داخل فلفل دلمه ای رو باید خالی کنید و تخم های اون رو بگیرید ضمنا بهتره فلفل دلمه ای رو هم به همراه کدو و هویج کمی آب پز کنید البته اگر زودتر فلفل رو از آب خارج کنید و کمتر آب پز بشه بهتره هرچند خیلی هم فرقی نداره و میتونید با کدو و هویج کامل آب پزش کنید.

اگر فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید برای رنگ ماهی ها نیز میتونه مفید باشه.

* سیر تازه پوست گرفته شده و خرد شده یا رنده شده ۲ حبه.

* پودر فلفل قرمز و یا فلفل سیاه خیلی کم

* سویا یک لیوان

کنجاله سویا رو خیس کنید و بعد از خیس خوردن حسابی آبش رو بگیرید و بفشارید تا آب نداشته باشه.

* اگر قرص اسپیرولینا و یا غذای اسپیرولینا هم دارید میتونید مقداری اضافه کنید.

* موز پوست گرفته شده یک عدد

* اگر برای سیچلایدهای آفریقایی و یا ماهی گوشتخوار استفاده میکنید میتونید مقداری آرتمیا و یا گوشت میگوی تازه نیز به این معجون اضافه کنید.

خب حالا همه مواد رو چرخ کنید و سپس خوب هم بزنید و بسته بندی کنید البته سبزیجات کمی آب می اندازه و بهتره تنها یک مرتبه چرخ بشن و یا داخل غذاساز و مخلوط کن خوب میکسشون کنید و بعدا در بسته های کوچک و به مقدار کم در پلاستیک فریزر بسته بندی کنید و در فریزر قرار بدین و هر زمان که لازم شد یک بسته رو خارج کرده و بعد از اینکه یخ اون کمی باز شد به قطعات ریز خرد کرده و استفاده کنید.

این غذا متاسفانه زیاد داخل آب پخش میشه پس سعی کنید به مقداری استفاده کنید که کل اون توسط ماهی ها خورده بشه و چیزی باقی نمونه.

birddone  

ب نظرم اگر ب این ترکیب ی مقدار ژلاتین اضافه بشه میتونه از پخش شدن غذا در آب تا حدی جلوگیری کنه و یا غذا رو نیمه منجمد بدیم یعنی نزاریم خیلی یخ غذا باز بشه بعد داخل آب بندازیم باز هم از پخش شدن غذا داخل آب جلوگیری میکنه. حالا ی سوال ب سیچلاید آفریقایی مثل للوپی، ماکرو، مپانگا، دماسونی، اوراتوس و... بهتره این ترکیب رو داد یا ترکیب میکس دل ک توی تایپیک خودش آموزش دادین؟ 

۱۲ آذر, ۱۳۹۹
۱:۰۶ ب٫ظ
Avatar
شهریار (onlypet.ir)

مؤسس سایت
تعداد نوشته ها: 3003
تاریخ عضویت:

۴ اسفند, ۱۳۸۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

به سیکلیدهای افریقایی گیاه خوار(دقیقا مواردی که نام بردید) از ترکیب دل استفاده نکنید. بهتره از این غذا استفاده بشه یا به طور کلی تر بجای دل از میگو استفاده کنید.

کاربران زیر از شهریار (onlypet.ir) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

𝓥𝓪𝓷𝓲𝓵𝓵𝓪

1 تالار گفتگو

۱۲ آذر, ۱۳۹۹
۶:۵۹ ب٫ظ
Avatar
rezakh123
مشهد
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 59
تاریخ عضویت:

۱۷ مرداد, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام یکی از ماهی فروشی برای تنوع غذایی به من یه پیشنهاد داد که کاهو بعد ضد عفونی کردن به زارم زیر بخاری یا تو افتاب که خشک بشه پودرش کنم به ماهی ها بدم thinkingthinkingthinking

میخوام نظرتون راجب این پیشنهاد بدید که این کار مفیده یا نهthinkingdone

 این غذا رو یه تانک کوچیک غیر تانک اصلیم برای ماهی های زنده زا می خوام

۱۲ آذر, ۱۳۹۹
۷:۲۹ ب٫ظ
Avatar
taha mousavi
esfahan

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 300
تاریخ عضویت:

۲۲ شهریور, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام دوست عزیز به نظر من کاهو خراب میشه و اگه پودر بشه اب را کثیف میکنه اگه کاهو را چرخ کنید و به صورت گلوله گلوله در بیارید و بزارید یخ بزنه و بعد استفاده کنید کمتر اب را کثیف میکنه حتی میتونید به کاهو های چرخ شده زلاتین خوراکی بزنید تا بهتر خودش را بگیره من همینطور برگ کاه را استفاده میکنم اب را کثیف میکنه اگه پودر بشه دیگه بدتر میشه ولی بازم امتحان کنید اگه میخواید ولی برای ضد عفونی برگ کاهو را چند ثانیه در اب جوش بزارید تا ضد عفونی بشه 

موفق باشیدbye

زندگی را دوست دارم همچو ماهی که دریا را دوست دارد

۱۳ آذر, ۱۳۹۹
۱۲:۰۹ ب٫ظ
Avatar
ahmadreza.kh
خرم آباد

اند کاربر (آخرشه)
Members
تعداد نوشته ها: 1072
تاریخ عضویت:

۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

منم خیلی ها رو دیدم این کار رو میکنن ولی جالب نیست شما کاهو رو بجوشون و بده ماهی ها بخورن 

بنویسید شدم پیر اباعبدلله

۵ فروردین, ۱۴۰۰
۱۱:۰۸ ق٫ظ
Avatar
Mhs
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 65
تاریخ عضویت:

۱۸ دی, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام ببخشید اگه ایت غذا رو توی لایه های نازکبا آفتاب خشکش کنیم و مثل غذای پولکی ریزش کنیم اشکالی داره؟

آخه اینجوری دیگه غذا توی آب پخش میشن

۵ فروردین, ۱۴۰۰
۱:۵۲ ب٫ظ
Avatar
AmirAbbas86
ورامين

کاربر عالی
Guests
تعداد نوشته ها: 245
تاریخ عضویت:

۱۷ اسفند, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

Mhs گفته
سلام ببخشید اگه ایت غذا رو توی لایه های نازکبا آفتاب خشکش کنیم و مثل غذای پولکی ریزش کنیم اشکالی داره؟

آخه اینجوری دیگه غذا توی آب پخش میشن  

سلام 

همون طور که اقا مجتبی تو پیام های قبلی گفتن اگر خشک کنید احتمال داره میل خوردن ماهی به غذا کمتر بشه ولی اگر خلاقیت به خرج بدید و بتونید اون رو به صورت غذا های خشک که میخرید در بیارید شاید بخورن

در ضمن وقتی که غذا رو خشک میکنید برخی از املاحش درصدش کاهش پیدا میکنه

۵ فروردین, ۱۴۰۰
۵:۵۷ ب٫ظ
Avatar
Mhs
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 65
تاریخ عضویت:

۱۸ دی, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

AmirAbbas86 گفته

سلام 

همون طور که اقا مجتبی تو پیام های قبلی گفتن اگر خشک کنید احتمال داره میل خوردن ماهی به غذا کمتر بشه ولی اگر خلاقیت به خرج بدید و بتونید اون رو به صورت غذا های خشک که میخرید در بیارید شاید بخورن

در ضمن وقتی که غذا رو خشک میکنید برخی از املاحش درصدش کاهش پیدا میکنه  

ممنون از نظر تون

 

البته سیچلاید آفریقایی از این چیزا شکمو تره پس فکر نکنم مشکلی پیش بیادfun

ولی بازم توی مقدار کم تست میکنم و نتیجه رو بهتون میگم

بعدم ببخشید نظرتون به اضافه کردن کمی پیازچه به ترکیب چیه ؟ برای ماهی بد نیس؟

 

بعد اگه من این غذا رو برای یک ماه درست کنم و منجمدش کنم خواصش رو از دست میده؟ پون همیشه میگن غذای یخ زده نخورید چون خواصش رو از دست داده البته برای ماهی نمیدونم

۵ فروردین, ۱۴۰۰
۶:۲۸ ب٫ظ
Avatar
AmirAbbas86
ورامين

کاربر عالی
Guests
تعداد نوشته ها: 245
تاریخ عضویت:

۱۷ اسفند, ۱۳۹۹
sp_UserOfflineSmall افلاین

نه مشکلی پیش نمیاد اگر منجمد کنید غذا رو و بعید میدونم خواهش رو از دست بده

البته خوب هواگیری کنید پلاستیکی رو که توش این غذا هست چون ا مرور بوش تغییر میکنه اگر در معرض هوا باشه و اشتهای ماهی ها نسبت به اون کم میشه

پیازچه هم نمیدونم والا به نظر من ندید چون تند هست و با اب مخلوط میشه و ماهی ها چشم و شش هاشون میسوزه

کاربران زیر از AmirAbbas86 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

Mhs
۵ فروردین, ۱۴۰۰
۸:۳۹ ب٫ظ
Avatar
.phoenix

ناظر انجمن
Members

ویرایشگر
تعداد نوشته ها: 1295
تاریخ عضویت:

۳۰ آذر, ۱۳۹۶
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام

دوستان یک نکته رو در نظر بگیرن

هدف از تولید غذای دستساز دو نکته هست

۱.حفظ ویتامینها و مواد مغذی در بالاترین کیفیت

۲.ایجاد تنوع غذایی برای ماهی برای افزایش اشتها و حفظ شادابی و سرحال شدن ماهی

برای همین بهتره غذای دستساز به شکل فریز شده باشه تا ارزش غذایی اون  تا حد امکان حفظ بشه .(چون نمیشه هر روز آماده کرد که  تر و تازه مصرف بشه)

حالا اگه قراره غذا خشک بشه،خب غذای شرکتی معتبر بهشون بدین،قطعا اون شرکتهای معتبر تکنولوژی بهتری برای حفظ مواد مغذی در حین خشک کردن غذا دارن.

شما مجوزی برای ایجاد نوشته ندارید
منطقه زمانی انجمن:Asia/Tehran

بیشترین کاربران آنلاین:1031

افراد آنلاین کنونی: ๑۩ MOEIN ۩๑, HoseinN, pooriya jamali
189 مهمان

مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان

برترین نویسندگان:

مجتبی : 22934

ΡARSA : 4189

alirezaj : 3752

H∀ⓂΞD20 : 3661

حسنHTB : 3111

HAMID ESKANDARI : 2608

آمار کاربران:

مهمان: 575

اعضا: 33946

مدیران انجمن: 15

مدیر کل: 1

آمار انجمن:

گروه ها: 7

انجمن ها: 239

موضوعات: 7675

نوشته ها: 164296

جدیدترین اعضاء:

AshkaNDwarf, kasr4579, 122122, parsa81, sajjad447, Aliarshia

مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003

آخرین ارسال های انجمن

آخرین دیدگاه ها