۸:۵۶ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
۸:۵۷ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۹ خرداد, ۱۳۹۹
والا نمیدونم چی جایگزینش کنی ولی اگه از نظر مواد تشکیل دهنده بگیم اسفناج منبع غنی اهن هست و عدس هم همینطوره :)
ولی تا حالاکسی رو ندیدم از عدس خیس خورده استفاده کنه پس تو هم استفاده نکن :) یا اگه استفاده کردی نتیجه رو هم به ما بگو :)
سبزی ماهی هم نمیدونم کدوم سبزی رو میگی :|
ریحون رو هم نریختم و امتحان نکردم نمیتونم نظر بدم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه.کلا دستت بازه تو میکس به شرطی که برا ماهی صرر نداشته باشه و کیفیت ابو پایین نیاره :)
🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
🏴 پسر فاطمه ما گوش به فرمان هستیم / مثل قاسم همگی عازم میدان هستیم 🏴
🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
۱۰:۱۲ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام
تجربه چند سال استفاده از غذای دست ساز میکس دل توسط خودمو میگم:هیچ چیز جای اسفناج رو نمیگیره.
معمولا یه درصدی کاهو هم استفاده میشه.در مورد باقی سبزی ها باید یه مقدار خیلی کم استفاده بشه که چون فیبر مورد نظر رو تامین نمیکنه دچار مشکل سوئهاضمه و دیگر موارد در آبزی میشه.
ولی خب میشه بعضی سبزی ها رو به مقدار خیلی خیلی کم استفاده کرد مثلا کلم که باید کاملا ضدعفونی بشه و خوب در میکس تکیب بشه..ولی عدس و ماش و حبوبات به هیچ وجه استفاده نکنید.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ahmadreza.kh, ΡARSA, .Mahdi, شهریار (onlypet.ir), mahdi einabadi//
خستم...خیلی خسته
۹:۳۹ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۹ خرداد, ۱۳۹۹
سلام.
ببخشید اقا علیرضا یه جایی ذکر کردید که تو غذای دست ساز نباید از خود سیر استفاده بشه و باید عصاره سیر گرفته استفاده بشه.
حالا من با توجه به ترکیبی که دوستان داده بودن (تو هر ترکیبی همین سیر پای ثابت بود) دو حبه سیر رو تو چرخ گوشت با مواد کاملا قاطی کردم و چن بار هم از اون استفاده کردم.
الان من اشتباه متوجه شدم که باید عصاره دو حبه سیر رو میگرفتم یا درست جلو رفتم؟
کاربران زیر از ali.mns برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mahdi einabadi🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
🏴 پسر فاطمه ما گوش به فرمان هستیم / مثل قاسم همگی عازم میدان هستیم 🏴
🏴 نــحــن مــنــتــقــمــون 🏴
۹:۵۰ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
اگه کاملا در میکس مخلوط بشه ایرادی نداره موضوع اینه که تاثیرش رو بعد از فریز شدن بعد از مدتی از دست میده.و مورد بعدی اینه که اکثرا کاملا میکس نمیکنن.برای همین عصاره سیر محبوبیت بیشتری داره.
در ضمن بیان نکردم نباید بلکه گفتم استفاده نشه بهتره و مناسبتره که عصاره سیر استفاده بشهو خیلی از بزرگان استفاده از خود سیر رو رد میکنن.-
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
ali.mns, شهریار (onlypet.ir), mahdi einabadi//
خستم...خیلی خسته
۵:۳۰ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۲ شهریور, ۱۳۹۹
سلام دوستان من میخوام این غذا را برای لجن خوارم استفاده کنم و من میخوام با این مواد درست کنم کاهو.هویج.فلفل دلمه ای.سویا
این ترکیب ها خوبن یا نه و میتونم به عنوان غذای اصلی استفاده کنم ودرزم این غذا روی اب میمونه یا زیر اب و یه کارم میشه کرد با نی غذا ها را کوچیک کوچیک کنید خیلی بهتر میشه برای ماهی و درزم اسکار هم دارم اگه یک بختخورد مشکلی براش پیش نیاد
ممنون از پاسخ هاتون
زندگی را دوست دارم همچو ماهی که دریا را دوست دارد
۱۰:۲۶ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
۱۱:۱۶ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۲ شهریور, ۱۳۹۹
۱۱:۵۳ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
۱۲:۰۸ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۲ شهریور, ۱۳۹۹
سلام مجدد دوست عزیز دیشب رفتم براش غذای شرکتی بگیرم به فروشنده تاکید کردم برای لجن خوار میخوام بهم رو ابی دادهو حالا موندم چیکارشون کنم اگه بزنم به غذای دست سازم این غذا ها میرن زیر اب و درزم اگه با این مواد قاطی بشن که اون بالا گفتم اب را خراب نکنه
زندگی را دوست دارم همچو ماهی که دریا را دوست دارد
۴:۵۳ ب٫ظ
۲۹ اردیبهشت, ۱۳۹۹
مجتبی گفته
سلاممواد لازم :
* کدو آب پز ۲ عدد
* هویج آب پز ۲ عدد
ببینید کدو و هویج رو حداقل ده دقیقه باید در آب در حال جوش قرار بدین تا نرم و آب پز بشه و حتی میتونید برای نرم تر شدن بیشتر آب پز کنید.
* اسفناج ۳ برگ
* کاهو و یا کلم ۳ برگ
* شبید دو شاخه پاک کرده
* یکی دو شاخه کرفس هم میتونید اضافه کنید.
این سبزی جات رو اول با آب خالی خوب بشورید و سپس چند ثانیه در آب در حال جوشیدن قرار بدین تا هم کمی نرم بشه و هم ضد عفونی شده باشن.
* فلفل دلمه ای سبز و یا فلفل دلمه ای رنگی ( قرمز ) ۱ عدد
داخل فلفل دلمه ای رو باید خالی کنید و تخم های اون رو بگیرید ضمنا بهتره فلفل دلمه ای رو هم به همراه کدو و هویج کمی آب پز کنید البته اگر زودتر فلفل رو از آب خارج کنید و کمتر آب پز بشه بهتره هرچند خیلی هم فرقی نداره و میتونید با کدو و هویج کامل آب پزش کنید.
اگر فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید برای رنگ ماهی ها نیز میتونه مفید باشه.
* سیر تازه پوست گرفته شده و خرد شده یا رنده شده ۲ حبه.
* پودر فلفل قرمز و یا فلفل سیاه خیلی کم
* سویا یک لیوان
کنجاله سویا رو خیس کنید و بعد از خیس خوردن حسابی آبش رو بگیرید و بفشارید تا آب نداشته باشه.
* اگر قرص اسپیرولینا و یا غذای اسپیرولینا هم دارید میتونید مقداری اضافه کنید.
* موز پوست گرفته شده یک عدد
* اگر برای سیچلایدهای آفریقایی و یا ماهی گوشتخوار استفاده میکنید میتونید مقداری آرتمیا و یا گوشت میگوی تازه نیز به این معجون اضافه کنید.
خب حالا همه مواد رو چرخ کنید و سپس خوب هم بزنید و بسته بندی کنید البته سبزیجات کمی آب می اندازه و بهتره تنها یک مرتبه چرخ بشن و یا داخل غذاساز و مخلوط کن خوب میکسشون کنید و بعدا در بسته های کوچک و به مقدار کم در پلاستیک فریزر بسته بندی کنید و در فریزر قرار بدین و هر زمان که لازم شد یک بسته رو خارج کرده و بعد از اینکه یخ اون کمی باز شد به قطعات ریز خرد کرده و استفاده کنید.
این غذا متاسفانه زیاد داخل آب پخش میشه پس سعی کنید به مقداری استفاده کنید که کل اون توسط ماهی ها خورده بشه و چیزی باقی نمونه.
ب نظرم اگر ب این ترکیب ی مقدار ژلاتین اضافه بشه میتونه از پخش شدن غذا در آب تا حدی جلوگیری کنه و یا غذا رو نیمه منجمد بدیم یعنی نزاریم خیلی یخ غذا باز بشه بعد داخل آب بندازیم باز هم از پخش شدن غذا داخل آب جلوگیری میکنه. حالا ی سوال ب سیچلاید آفریقایی مثل للوپی، ماکرو، مپانگا، دماسونی، اوراتوس و... بهتره این ترکیب رو داد یا ترکیب میکس دل ک توی تایپیک خودش آموزش دادین؟
۱:۰۶ ب٫ظ
مؤسس سایت
۴ اسفند, ۱۳۸۹
۶:۵۹ ب٫ظ
۱۷ مرداد, ۱۳۹۹
۷:۲۹ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۲ شهریور, ۱۳۹۹
سلام دوست عزیز به نظر من کاهو خراب میشه و اگه پودر بشه اب را کثیف میکنه اگه کاهو را چرخ کنید و به صورت گلوله گلوله در بیارید و بزارید یخ بزنه و بعد استفاده کنید کمتر اب را کثیف میکنه حتی میتونید به کاهو های چرخ شده زلاتین خوراکی بزنید تا بهتر خودش را بگیره من همینطور برگ کاه را استفاده میکنم اب را کثیف میکنه اگه پودر بشه دیگه بدتر میشه ولی بازم امتحان کنید اگه میخواید ولی برای ضد عفونی برگ کاهو را چند ثانیه در اب جوش بزارید تا ضد عفونی بشه
موفق باشید
زندگی را دوست دارم همچو ماهی که دریا را دوست دارد
۱۲:۰۹ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۲۰ مرداد, ۱۳۹۹
۱:۵۲ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۷ اسفند, ۱۳۹۹
Mhs گفته
سلام ببخشید اگه ایت غذا رو توی لایه های نازکبا آفتاب خشکش کنیم و مثل غذای پولکی ریزش کنیم اشکالی داره؟آخه اینجوری دیگه غذا توی آب پخش میشن
سلام
همون طور که اقا مجتبی تو پیام های قبلی گفتن اگر خشک کنید احتمال داره میل خوردن ماهی به غذا کمتر بشه ولی اگر خلاقیت به خرج بدید و بتونید اون رو به صورت غذا های خشک که میخرید در بیارید شاید بخورن
در ضمن وقتی که غذا رو خشک میکنید برخی از املاحش درصدش کاهش پیدا میکنه
۵:۵۷ ب٫ظ
۱۸ دی, ۱۳۹۹
AmirAbbas86 گفته
سلام
همون طور که اقا مجتبی تو پیام های قبلی گفتن اگر خشک کنید احتمال داره میل خوردن ماهی به غذا کمتر بشه ولی اگر خلاقیت به خرج بدید و بتونید اون رو به صورت غذا های خشک که میخرید در بیارید شاید بخورن
در ضمن وقتی که غذا رو خشک میکنید برخی از املاحش درصدش کاهش پیدا میکنه
ممنون از نظر تون
البته سیچلاید آفریقایی از این چیزا شکمو تره پس فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
ولی بازم توی مقدار کم تست میکنم و نتیجه رو بهتون میگم
بعدم ببخشید نظرتون به اضافه کردن کمی پیازچه به ترکیب چیه ؟ برای ماهی بد نیس؟
بعد اگه من این غذا رو برای یک ماه درست کنم و منجمدش کنم خواصش رو از دست میده؟ پون همیشه میگن غذای یخ زده نخورید چون خواصش رو از دست داده البته برای ماهی نمیدونم
۶:۲۸ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۷ اسفند, ۱۳۹۹
نه مشکلی پیش نمیاد اگر منجمد کنید غذا رو و بعید میدونم خواهش رو از دست بده
البته خوب هواگیری کنید پلاستیکی رو که توش این غذا هست چون ا مرور بوش تغییر میکنه اگر در معرض هوا باشه و اشتهای ماهی ها نسبت به اون کم میشه
پیازچه هم نمیدونم والا به نظر من ندید چون تند هست و با اب مخلوط میشه و ماهی ها چشم و شش هاشون میسوزه
کاربران زیر از AmirAbbas86 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Mhs۸:۳۹ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۳۰ آذر, ۱۳۹۶
سلام
دوستان یک نکته رو در نظر بگیرن
هدف از تولید غذای دستساز دو نکته هست
۱.حفظ ویتامینها و مواد مغذی در بالاترین کیفیت
۲.ایجاد تنوع غذایی برای ماهی برای افزایش اشتها و حفظ شادابی و سرحال شدن ماهی
برای همین بهتره غذای دستساز به شکل فریز شده باشه تا ارزش غذایی اون تا حد امکان حفظ بشه .(چون نمیشه هر روز آماده کرد که تر و تازه مصرف بشه)
حالا اگه قراره غذا خشک بشه،خب غذای شرکتی معتبر بهشون بدین،قطعا اون شرکتهای معتبر تکنولوژی بهتری برای حفظ مواد مغذی در حین خشک کردن غذا دارن.
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: ๑۩ MOEIN ۩๑, HoseinN, pooriya jamali
189 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33946
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7675
نوشته ها: 164296
جدیدترین اعضاء:
AshkaNDwarf, kasr4579, 122122, parsa81, sajjad447, Aliarshiaمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003