


۸:۰۳ ب٫ظ


کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

در این تاپیک به بررسی چگونگی تکثیر جلبک خوار طلایی می پردازیم .
ابتدا قبل از تکثیر باید از جنسیت جلبک خوار های خود اطلاع یابید ، برای این کار به این لینک مراجعه کنید .
تکثیر جلبک خوار های طلایی در آکواریوم دشوار است امّا کاملاً هم غیر ممکن نیست . شایعاتی رخ داده بود که جلبک خوار طلایی نابارور است امّا تکذیب شد؛
برای تکثیر جلبک خوار علاوه بر یک آکواریوم با تجهیزات مناسب ، به دانش و تجربه نیز نیاز است. جلبک خوار طلایی در سنّ ۲ سالگی جفت گیری می کند، این گونه اجتماعی است و بهتر است به صورت گروهی نگهداری شود.
مهمترین عامل برای تکثیر آن ها ، فراهم کردن یک محیط جنگلی با پوشش گیاهی فراوان است زیرا آن ها در چنین شرایطی کمتر دچار استرس می شوند. حجم آکواریوم مورد نیاز برای تکثیر جلبک خوار طلایی بهتر است حدأقل ۲۵ گالن باشد.
اگرچه اطلاعات کمی در مورد تولید مثل آن ها در آکواریوم وجود دارد امّا منطقی است که فرض کنیم تغییرات در شیمی و جریان آب باعث تکثیر شدن شان می شود. PH آب را بین خنثی و خیلی کمی اسیدی تنظیم کنید؛ PH بین ۶.۵ تا ۶.۸ بهینه خواهد بود.
شما باید روزانه ۱۰٪ آب آکواریوم را تعویض کنید، دمای بخاری آب آکواریوم را ۲۴ تا ۲۶ درجهٔ سانتی گراد تنظیم کنید. پمپ را در یک طرف مخزن قرار دهید تا جریان قوی ایجاد شود، یک پمپ هوای قوی بالای آکواریوم نصب کنید و تعدادی سنگ هوا را به پمپ وصل کنید؛
جلبک خواران طلایی به آب با اکسیژن کافی نیاز دارند که در شرایط طبیعی به آن عادت دارند. جیرهٔ غذایی جلبک خوار طلایی باید بالا باشد و با انواع غذا هایی مانند انواع سبزیجات آب پز به ویژه اسفناج و کلم بروکلی و انواع غذا های زنده تغذیه شوند.
جلبک خوار ماده می تواند تا ۳۰۰۰ تخم بگذارد. تخمریزی در پایان فصل بهار رخ می دهد، پس از تخم گذاری، جلبک خوار های بالغ را از مخزن خارج کنید و به خوبی از تخم ها محافظت کنید؛ باید آب را کاملاً تمیز نگه داشته و تخم های مرده را از کنار بقیهٔ تخم ها خارج کنید. برای محافظت بیشتر از تخم ها ، ضد قارچ به آکواریوم اضافه کنید، نوزادان پس از یک روز به دنیا خواهند آمد. پس از به دنیا آمدن نوزادان ، می توان آن ها را با اسپیرولینا و انواع غذا ها تغذیه کرد .
منابع : لینک اوّل ، لینک دوّم ، لینک سوّم ، لینک چهارم
پ.ن: شهریار(onlypet.ir): با سپاس از مطلب شما اما خب بیشتر شرایط نگهداری ایده ال این ماهی مطرح شده تا نحوه تکثیر. جفتو چطور تشخیص بدیم. باقی ماهیای گروه چی میشن. چه موقع تخم ریزی میکنن، شرایط نگهداری تخم ها به چه صورته. ما باید بشینیم همینطور که تخم ریختن اونها رو جدا کنیم؟ اگه شب ریختن تخم ها رو میخورن؟. جفتگیریشون به چه نحوه؟ چطور بخوبی از تخم ها نگهداری کنیم؟ شرایطش چیه؟ کلی سوال و ابهام هست و شاید این مطلب رو کاملتر کنید بهتر باشه. البته اگه منبعی در این خصوص توضیحات کاملی داده باشه!!......
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Erfan_386, شهریار (onlypet.ir) توانا بُوَد هر که دانا بُوَد ز دانش دل پیر برنا بُوَد
بیشترین کاربران آنلاین:514
افراد آنلاین کنونی: blue2006, pishroo
135 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4188
H∀ⓂΞD20 : 3661
alirezaj : 3537
حسنHTB : 3109
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 574
اعضا: 31706
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7548
نوشته ها: 159174
جدیدترین اعضاء:
m.faramarzi, amir sahrai, Hadisoll, kami.lashgari777@gmail.com, vafa, mosi_m6مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 2984