


۹:۵۹ ب٫ظ

۹ تیر, ۱۳۹۲

سلام
هرگز از ماهی فروشیهای کثیف یا بی اعتبار ماهی نخرید .
· ماهی هایی رو انتخاب کنید که با همسازگاری داشته باشن چه از نظر همزیستی و چه از نظر نحوه پرورش و تغذیه وخصوصیات رفتاری . برای نمونه نمیتونید ماهی گوشتخوار بخرید و در کنار ماهیگیاه خوار قرار بدید . و یا ماهی کم تحرک بخرید و در کنار ماهی های پر تحرکو مهاجم قرار بدین . ماهی سرد آبی بخرید و در کنار ماهی های آب گرم قراربدین . ماهی ریز رو در کنار ماهی های خیلی درشت قرار بدین .
· ماهی ای رو انتخاب کنید که بیمارنباشه ! ماهی های بیمار روی بدنشون لکه های سفید بصورت نقطه های ریز دیدهمیشه و یا تنشون زخمی هست و لکه های سرخ داره و یا چشم و پولک هاشون میتونهپف کرده و مات باشه و از همه مهمتر کم تحرک باشن و باله هاشون جمع باشه وکف آکواریوم بخوابن و دم و باله های شنا رشته رشته و از هم جدا و خورده شدهباشه ! اینها مشخصات عمومی ماهی بیماره که باید خیلی دقت کنید . ماهی سالمسرحال و فعاله و باله های شناش کاملن باز هستن و با اشاره دست سریع عکسالعمل نشون میدن و رنگ شفافی داره .
· لازمه ماهی ای رو که میخرید در موردنوع غذا و دمای آب و سازگاریش با ماهی های دیگه از فروشنده حتمن سوال کنید وبعد اقدام به خرید بکنید !! گاهی ماهی ها خیلی زیبا هستن اما نگهداریاونها فقط یکروز بیشتر نیست چون شرایط نگهداریشون مشکله و سریع میمیرن . پسجدا از زیبایی به توانایی خودتون در نگهداری از ماهی ها هم توجه کنید .
· خرید ماهی های خیلی درشت در کنارماهی های ریز توصیه نمیشه . اگر مایل به خرید ماهی درشت هستین , ۴ تا ۶ عددماهی درشت کافیه ولی زیباترین حالت داشتن ۱۰ تا ۱۵ ماهی متوسطه و یا اگرمایل به خرید ماهی های ریز هستین , خوبه که اونها رو بصورت گروهی بخرید . یا همین طور ماهی های کم تحرک .
· تشخیص نر و مادگی بیشتر ماهی هاامکان نداره و در سن کم ممکن نیست . مخصوصن ماهی های گوشتخوار کوچک . بهترهکه اگر قصد پرورش این ماهی ها رو دارین اونها رو بصورت گروهی خریداری کنیددر دسته های ۴ – ۵ تایی تا خودشون جفت یابی کنن و از این نظر فروشنده رومقصر ندونین .
· در آکواریوم بزرگ بهتره ماهی های پرتحرک و گروهی رو نگهداری کنید تا ماهی های ریز و کم تحرک . و بر عکس درآکواریوم کوچک بهتره ماهی های ریز رو انتخاب کنید .
· دقت کنید که هر نوع ماهی ای برایآکواریوم مناسب نیست و بعضی فروشندگان هم فقط به فروش ماهی فکر میکنن نه بهتوانایی و تجربه شما برای نگهداری ماهی ! پس از خرید ماهی هایی که شناختینسبت بهشون ندارین و یا نیازمندی های زیاد و حرفه ای میخوان مثل ماهی هایدیسکاس و نئون ها و جواهر ماهی ها و ماهی های گوشتخوار و مخصوصن آب شور درابتدای کار , خودداری کنید .
· دقت کنید هیچ وقت از فروشنده ای کهماهی مرده و بیمار در بین ماهی هاش وجود داره ماهی نخرین . چون احتمال دارهبیماری به آکواریوم شما هم منتقل بشه !
· هرگز آبی رو که توی کیسه نایلونیحاوی ماهی هست و از فروشنده گرفتین رو در آکواریوم خالی نکنید . بهترین کاراینه که یک ظرف یا سطل آب داشته باشین و ۲۴ ساعت قبل آب کنین و توی اون بهاندازه ۵ گرم نمک بریزین و کمی هم محلول متیل بلو . وقتی ماهی رو ازفروشنده میخرید و به منزل میارین , ماهی رو با تور بگیرین و توی این آببرای مدت یکساعت قرار بدین و در واقع قرنطینه کنین . و بعد با تور تمیزگرفته و به آکواریوم انتقال بدین . این عمل باعث میشه اگر بیماری ای رویپوست یا همراه آب ماهی باشه , از بین بره و ماهی ضد عفونی بشه و آکواریومشما آلوده نشه .
· موقع خرید گیاهان آکواریومی توی یکلیوان یکبار مصرف مقدار ۵ گرم پرمنگنات پتاسیم که از داروخانه خریدین حلکنین . حالا گیاهانی که خریدین رو در سطل آب قرار بیدن و محلول پرمنگنات رودر سطل آب خالی کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا کاملن ضد عفونی بشه و بعد زیرآب خوب بشورید و در آکواریوم بکارید !
· هرگز گیاهان آکواریومی رو از جایینخرین که روی گیاهان حلزون وجود داره . حلزون ها باعث میشن که سطح آکواریومدر مدت کوتاهی پوشیده از حلزون بشه و گیاهان رو میخورن و سوراخ سوراخمیکنن و تخم ماهی ها رو هم نابود میکنن . بهترین دارو برای حلزونها نکطعام هست که اگر گیاهان رو برای ۵ دقیقه در آب و نمک غلیظ قرار بدین , تمامحلزونها و تخم حلزونها رو نابود میکنه ! همینطور کسانیکه حلزون دارن ونمیدونن چطور از شرش راحت بشن ماسه هاشون رو خوبه توی آب نمک غلیظ بخیسونن .
· از انداختن حیوانات آبزی مثل لاک پشتهای آبی , مارماهی , قورباغه و سمندر و خرچنگ و میگو در آکواریوم جدنخودداری کنید . این حیوانات انگل های خاصی دارن و گوشتخوارن و شدیدن مهاجم وآلودگی ایجاد میکنن و بهتره جدا نگهداری بشن در صورت تمایل ....
با تشکر از شما دوستان
کاربران زیر از mohammad javad برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mehdi@as۱۰:۲۹ ب٫ظ


معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰

سلام
ممنون از مطالب مفیدتون فقط خواهشا تاپیک تکراری نزنید یه تاپیک توی همین مایه ها بود.
البته چند تا مورد بگم :
اینکه فرمودین آب حاوی پلاستیک ماهی رو داخل آکواریوم خالی نکنید کاملا درسته اما انتقال ماهی جدید به یک سطل آب به مدت یک ساعت کاملا کار اشتباهی هست مخصوصا درون محلول نمک !!!!؟؟؟؟؟ هرگز نباید این کار رو انجام بدین به چند دلیل چون به ماهی استرس بیشتری وارد میشه و چندین مرتبه پشت سر هم ماهی آب به آب میشه و چندین بار تغییر دمایی داره و اصلا کار درستی نیست بهترین کار اینه که پلاستیک حاوی ماهی رو درون آکواریوم قرار بدین تا آب داخل پلاستیک و آب آکواریوم در یک دما باشن و بعد از ۵ دقیقه سر پلاستیک رو باز کنید و یک لیوان از آب آکواریوم داخل پلاستیک بریزید تا ماهی به آب آشنا بشه به کار اول میگن هم دما کردن و به کار دوم میگن آب به آب کردن . بعد از ۱۵ دقیقه ماهی رو با تور از پلاستیک بگیرید و به آکواریوم منتقل کنید ضمنا این ۱۵ دقیقه رو به صورت کلی گفتم و برای برخی از ماهی ها مثل دیسکس - آستروژن - سفره ماهی و ... حتما باید نیم ساعت آب به آب کردن ادامه داشته باشه و حتی اگه پلاستیک پر از آب شد یک لیوان از آب پلاستیک بردارید و بیرون بریزید و بجاش از آب آکواریوم استفاده کنید.
راه حل نجات از حلزون داشتن انواع لوچ هست که حلزون ها رو میخورن و یا استفاده از داروهای مخصوص ضد حلزون.
ضمنا آب نمک غلیظ حتما گیاه رو از بین میبره و حتی خیلی از گیاهان در مقدار کمی نمک هم نمیتونن دوام بیارن !!!!
در کل مطلب جالبی بود و خوشم اومد مخصوصا اینکه عضو جدید سایت هم هستین ورودتون رو تبریک میگم و امیدوارم بیشتر مطلب بزنید و از تجربیاتتون استفاده کنیم .
ببخشید اگه نظر مخالف دادم.
۱۰:۵۲ ب٫ظ

۹ تیر, ۱۳۹۲

سلام
واقعا در یه ساعت تمام بیماری از بین میره؟؟؟؟؟؟؟اصلا این طور نیست این نوع قرنطینه به هیچ دردی نمیخوره اگه بخوای ماهی رو قرنطینه کنی حداقل باید سه روز این کارو انجام بدی نه یک ساعت تازه اونم در یه اکواریم نه سطل.
با اقا مجتبی موافقم با این کار واقعا ماهی استرس میزنه و مشکل به وجود میاد و در اکواریم هم دست پاچه میشه و نابود میشه
در کل مطلب جالبی بود
موفق باشید
۹:۱۵ ق٫ظ


کاربر عالی
۲۴ تیر, ۱۳۹۴

۹:۳۲ ق٫ظ


ناظم انجمن
ویرایشگر کامنت
ویرایشگر
۷ خرداد, ۱۳۹۳

amir1358 گفته
با سلام
میخواستم بدونم در فرایند همدما کردن و آب به آب کردن ماهی مطابق گفته آقا مجتبی موقعی که ماهی هنوز تو پلاستیکه و آب آکواریم به آب قبلی اضافه شده میشه چند قطره محلول ضد عفونی یا متیلن بلو جهت پیشگیری استفاده کرد؟
درود
دوست خوبم متیلن بلو برا چی استفاده کنید؟؟؟ از چی میخواهید پیشگیری کنید ؟؟؟ زمانی که ماهی جدید میخرید نیازی به استفاده از متیلن بلو و داروی ضد عفونی ندارید اصلا" تا مجبور نشدید نباید به آب تانک دارو بزنید !!! شما در هنگام خرید دقت کنید ماهی سالم خریداری کنید بعد برای اطمینان بیشتر میتونید ماهی رو ۱۰ روز قرنطینه کنید بعد به تانک اصلی واردش کنید دیگه مشکلی پیش نمیاد
موفق باشید
کاربران زیر از یاشار برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Amin Salehi, amir1358پرسیدند : بهشت را خواهی یا دوست ؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
۱۰:۴۹ ق٫ظ


کاربر عالی
۱۳ خرداد, ۱۳۹۴

amir1358 گفته
با سلام
میخواستم بدونم در فرایند همدما کردن و آب به آب کردن ماهی مطابق گفته آقا مجتبی موقعی که ماهی هنوز تو پلاستیکه و آب آکواریم به آب قبلی اضافه شده میشه چند قطره محلول ضد عفونی یا متیلن بلو جهت پیشگیری استفاده کرد؟
منیلن بلو که ضد قارچ خالیه اگر از ماهی های گرون قیمت مثل دیسکس میخواهید استفاده کنید میتونید از تترا جنرال تونیک برای پبشگیری استفاده کنید که بنظر من ضرورتی ندارد.(روی خود این دارو دز مصرفی و موارد استفاده نوشته شده که اضافه کردن ماهی جدید هم جزو این موارد هست)
۲:۴۳ ب٫ظ


کاربر عالی
۲۴ تیر, ۱۳۹۴

۳:۵۴ ب٫ظ


کاربر نمونه
۲۸ آبان, ۱۳۹۳

amir1358 گفته
با سلام
میخواستم بدونم در فرایند همدما کردن و آب به آب کردن ماهی مطابق گفته آقا مجتبی موقعی که ماهی هنوز تو پلاستیکه و آب آکواریم به آب قبلی اضافه شده میشه چند قطره محلول ضد عفونی یا متیلن بلو جهت پیشگیری استفاده کرد؟
شما بگردید و ماهی سالم خریداری و اگه از سلامت یک ماهی اطمینان ندارید قرنطینش کنید.
چون در عرض اون چند لحظه که دارید آب به آب میکنید دارو معجزه نمیکنه.و فقط بیشتر ماهی رو دچار استرس میکنید.
تا لزومی نباشه نباید از دارو استفاده کنید.
کاربران زیر از حــا مــد αquα برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
amir1358۴:۲۴ ب٫ظ


کاربر عالی
۱۳ خرداد, ۱۳۹۴

۱۱:۳۱ ب٫ظ


کاربر عالی
۲۴ تیر, ۱۳۹۴

۱۱:۳۸ ب٫ظ


کاربر عالی
۱۳ خرداد, ۱۳۹۴

۹:۲۳ ق٫ظ


ناظم انجمن
ویرایشگر کامنت
ویرایشگر
۷ خرداد, ۱۳۹۳

۱۰:۳۰ ب٫ظ

۹ آبان, ۱۳۹۴

باعرض سلام وخسته نباشید...دوستان من میخوام فردا مول وگوپ ویدونه گورامی قرمز که یکیم خونه دارم بخرم...۱:میخوام بدونم ماهی هایی که میخرم با ماهیهای من میتونن سازگاری داشته باشن:انجل-تایگربارب-تتراجواهری-سیلوردالر-یدونه گورامی قرمز که نمیدونم نریاماده-...میخوام انتقال صحیح ماهی از فروشنده به منزل بدونم که دیگه ماهی مرده کمترداشته باشم...یکی دیگه اینه میخوام یدونه فایترم بخرم(نر) ولی یدونه قبل خریدم که فکر کنم ترسیده بود ومرد میخوام مراقبت از اونم بدونم باسپاس فراوان ببخشید که سواام زیاد بود
۱۰:۳۸ ب٫ظ


معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰

سلام
آنجل در ترکیب شما اضافی هست و از بقیه کتک میخوره.
برای انتقال ماهی به منزل کار خاصی لازم نیست فقط باید سریع ماهی رو برسونید و مراقب باشید پلاستیک حاوی ماهی یخ نکنه و نوسان دمایی نداشته باشه اگر با ماشین باشید که مشکلی نداره اما اگر پیاده بودین دستتون رو بذارید زیر پلاستیک تا گرم بمونه.
مطالب همین تاپیک و تاپیک چگونگی آب به آب کردن ماهی رو مطالعه کنید
فایتر هم مشکل خاصی نداره .
۱۲:۲۰ ب٫ظ


کاربر هدفمند
۳۰ خرداد, ۱۳۹۴

۱۲:۴۷ ب٫ظ


ناظر انجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ بهمن, ۱۳۹۳

سلام
نمیدونم باور میکنین یا نه ولی یک بار من ۵-۶ تا ماهی امریکایی-افریقایی رو به مدت ۱۲ ساعت توی کیسه گذاشته بودم و تا برسم خونه تقریبا ۱۲-۱۳ ساعت گذشت و نصف شب به تانک انتقالشون دادم.که اتفاقی هم نیفتاد و فرداش همشون زنده بودن
۳:۲۸ ب٫ظ

۱ آبان, ۱۳۹۴

سلام. امروز یه ماهی ماکرو خریدم. متاسفانه تا رسیدم اب سرد شده بود . یه اشتباه بزرگی کردم و توی اب به اب کردن اب عجله کردم. ماهی میومد بالای اب بعد از چند دقیقه ماهی تعادلش کم شد و حدود یه ساعت روی سنگا نشست. الان کم کم شنا میکنه ولی بازم تعادلش خوب نیست.ولی چهل درصدی بهتر شده به نظر شما ماهی حالش خوب میشه؟
۳:۳۷ ب٫ظ

۱ آبان, ۱۳۹۴

۳:۴۶ ب٫ظ

۱۰ تیر, ۱۳۹۴

مهرپارسی گفته
سلام. امروز یه ماهی ماکرو خریدم. متاسفانه تا رسیدم اب سرد شده بود . یه اشتباه بزرگی کردم و توی اب به اب کردن اب عجله کردم. ماهی میومد بالای اب بعد از چند دقیقه ماهی تعادلش کم شد و حدود یه ساعت روی سنگا نشست. الان کم کم شنا میکنه ولی بازم تعادلش خوب نیست.ولی چهل درصدی بهتر شده به نظر شما ماهی حالش خوب میشه؟
سلام
به ماهی شما شوک بزرگی وارد شده اما اگه شرایط نگهداریش خوب باشه فکر میکنم خوب بشه و مشکلی پیش نیاد
قبل از آب به آب کردن حتما کیسه رو حداقل نیم ساعت تو آکواریوم بزارید تا آب کیسه با آب آکواریوم هم دما بشه و از این اتفاقها نیافته
موفق باشید
زندگی طپش وسط سینته ♥
بیشترین کاربران آنلاین:514
افراد آنلاین کنونی: nima.19, Hamidreza hm, parsa9989
129 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4183
H∀ⓂΞD20 : 3661
alirezaj : 3442
حسنHTB : 3108
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 573
اعضا: 31194
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7520
نوشته ها: 157969
جدیدترین اعضاء:
mohammad312, sasakia, sizlzl, 589haniye, 0009Hamed, sadrazمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 2982