۲:۵۳ ب٫ظ

کاربر عالی
۶ خرداد, ۱۴۰۳

۳:۲۸ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۱ اسفند, ۱۴۰۰

۷:۱۵ ب٫ظ

کاربر عالی
۶ خرداد, ۱۴۰۳

۷:۲۲ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۱ اسفند, ۱۴۰۰

۷:۵۰ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

erf گفته
سلام گورامی و آنجل کوریدراس دارم میتونم تایگر بارب باله بلند بندازم باهاشون؟
سلام
خیر آنجل بالههای بلندی داره و توسط تایگر بارب خورده میشه بالههاش، سازگاری خوبی ندارن.
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
erf تو دل یه آکواریوم، عشق بی منت جریان داره..
آکواریوم من، جایی که حباب ها حرف می زنند.
۱۱:۳۶ ق٫ظ

۹ آبان, ۱۴۰۱

۱۲:۲۲ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

vahid11046 گفته
سلام بههمه دوستان وقت بخیرمن میخوام تانک گیاهخوار شروع کنم
میخوام ماهی های سازگار با گورامی روبهم معرفی کنید لطفا
ممنوناز توجهتون🙏
سلام
گورامی با اکثر ماهیهای گیاهخوار مثل مولی، رنگینکمان، رازبورا، ردلاین، لوچ دلقک، تترا نئون، زبرا و...
اگه با ماهی مقاومتر خواستید نگهداری کنید سیلورشارک، دالر، کتفیش، شارک، لوچ دلقک و...
موفق باشید
تو دل یه آکواریوم، عشق بی منت جریان داره..
۱۰:۳۸ ق٫ظ

۱۸ آبان, ۱۳۹۴

سلام اساتید
خواهش می کنم راهنمایی کنید من همراه لوچ دلقک ( ۸ عدد ۱۰ سانت ) توی آک ۲۸۰ لیتری چه گزینه هایی نگه دارم
نظرم روی فرانتوزا بود که سخت گیر میاد منطقه ما ... الان همراهش ۱ دونه رد لاین ( بازمانده از گروه ) و دو تا کوریداریس و ۱ دونه گلد فیش دارم که گلد فیشه ذر اصل ماهی گلی اصطلاحا ۳ دم بود که ۲ ماه توی تنگ قرنطینه بود و وقتی سایز گرفت و دیدم سالمه اضافه کردم آک
مد نظرم بیشتر ماهی هایی رنگ دار هستند ... ماهی بی رنگ یا خاکستری مد نظر نیست
۱۲:۱۰ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

yebordi گفته
سلام اساتیدخواهش می کنم راهنمایی کنید من همراه لوچ دلقک ( ۸ عدد ۱۰ سانت ) توی آک ۲۸۰ لیتری چه گزینه هایی نگه دارم
نظرم روی فرانتوزا بود که سخت گیر میاد منطقه ما ... الان همراهش ۱ دونه رد لاین ( بازمانده از گروه ) و دو تا کوریداریس و ۱ دونه گلد فیش دارم که گلد فیشه ذر اصل ماهی گلی اصطلاحا ۳ دم بود که ۲ ماه توی تنگ قرنطینه بود و وقتی سایز گرفت و دیدم سالمه اضافه کردم آک
مد نظرم بیشتر ماهی هایی رنگ دار هستند ... ماهی بی رنگ یا خاکستری مد نظر نیست
سلام
گلدفیش رو باید کلا حذف کنید اصن نمیشه تو این آک نگهداری کرد، سردآبیه و شرایط نگهداریش متفاوته.
به این ترکیب میتونید مولی، رازبورا، زبرا، جواهر، چشمچراغی، تترا پنگوئن، پوزه خرگوشی، رنگینکمان و کتفیش و... اضافه کنید.
تو دل یه آکواریوم، عشق بی منت جریان داره..
۵:۳۵ ب٫ظ

۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳

سلام
من ۴ تا بارب تایگر با ۷ تا تترا و یدونه کتفیش L59 دارم.
هیچوقت اتفاق نیوفتاده بود و تو این دوهفته دوتا از تترا هام لای تور فیلتر گیر کردن (تاب فیلتر که نسبت به حجم آکواریومم قدرت بیشتری داره) و بعدش انگار حالت ضربه خورده داشتن و ضعیف میشدن و میمردن.
چیکار کنم که دیگه گیر نکنن؟ اول میخواستم تور نازک بزارم ولی خب اونطوری آکواریوم خوب تمیز نمیشه.
بعد هم جنازه تترا ها غیب میشد یعنی میدیدم که تترا ضعیف شده و نزدیک مرگه ولی هیچوقت نمیدیدم که مرده فقط میدیدم غیب شده. ممکنه کتفیش جنازه هارو بخوره؟
۰:۲۶ ق٫ظ

کاربر عالی
۲۳ خرداد, ۱۴۰۰

sp گفته
سلاممن ۴ تا بارب تایگر با ۷ تا تترا و یدونه کتفیش L59 دارم.
هیچوقت اتفاق نیوفتاده بود و تو این دوهفته دوتا از تترا هام لای تور فیلتر گیر کردن (تاب فیلتر که نسبت به حجم آکواریومم قدرت بیشتری داره) و بعدش انگار حالت ضربه خورده داشتن و ضعیف میشدن و میمردن.
چیکار کنم که دیگه گیر نکنن؟ اول میخواستم تور نازک بزارم ولی خب اونطوری آکواریوم خوب تمیز نمیشه.
بعد هم جنازه تترا ها غیب میشد یعنی میدیدم که تترا ضعیف شده و نزدیک مرگه ولی هیچوقت نمیدیدم که مرده فقط میدیدم غیب شده. ممکنه کتفیش جنازه هارو بخوره؟
سلام
جنازه تترا ها توسط بارب ها خورده شده ٬ قدرت فیلتر رو کمتر کنید اگه میتونید
۲:۵۲ ب٫ظ

کاربر عالی
۶ خرداد, ۱۴۰۳

۶:۵۴ ب٫ظ

کاربر عالی
۲۶ بهمن, ۱۴۰۱

۷:۳۸ ب٫ظ

۱۷ اسفند, ۱۴۰۱

سلام
دو تا از آنجلام پولک های بخشی از بدنشون کنده شده
جلبکخوار چینی و لجن خوار دارم که احتمالا کار یکی از این دوتاس ،آک پلنته توی آب چوب و برگ کاتاپا برای تغذیه هست و هفته ای یکی دو بار خیار میدم
بنظرتون کدوم رو باید رد کنم ؟خودم بیشتر به چینیه شک دارم چون خیلی پرخاشگره و حتی لجن خوار رو هم بعضی اوقات دنبال میکنه
کاربران زیر از 1_Hamidreza برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
erf۹:۱۵ ب٫ظ

کاربر عالی
۲۶ بهمن, ۱۴۰۱

Hamidreza hm گفته
سلامدو تا از آنجلام پولک های بخشی از بدنشون کنده شده
جلبکخوار چینی و لجن خوار دارم که احتمالا کار یکی از این دوتاس ،آک پلنته توی آب چوب و برگ کاتاپا برای تغذیه هست و هفته ای یکی دو بار خیار میدم
بنظرتون کدوم رو باید رد کنم ؟خودم بیشتر به چینیه شک دارم چون خیلی پرخاشگره و حتی لجن خوار رو هم بعضی اوقات دنبال میکنه
سلام
لنخوار چه نژادی هستش؟ اگه اسپرت که کلا رد کنید بره پوزه بوته ای بگیرید.کت چینی رد کنید همون یک لجنخوار(پوزه بوته ای) کفایت میکنه.
کاربران زیر از BENYAMIN/? برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
1_Hamidreza, ๑۩ MOEIN ۩๑خدایا شکر.
۷:۵۸ ب٫ظ

کاربر عالی
۶ خرداد, ۱۴۰۳

۸:۱۳ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۱ اسفند, ۱۴۰۰

erf گفته
سلام تترا دماغ قرمز خریدم تا انداختم بغل آنجلم آنجلم کشتش مگه اینا باهم سازگار نیستن؟ خیلی سوزش داشت کلا دوتا دونه بیشتر نخریدم اینم اینطوری یکیشو کشت😒
سلام
رامینوز ماهی هست که باید تو گروه های بالای ۷ نگهداری بشه و موقع ورود بخاطر استرسی که داره زیاد حرکت نمیکنه و این موقعیت خوبی میشه برای ماهی های بزرگ تر که شکارش کنن و شما باید سایز بندی رو هم رعایت کنن مخصوصا وقتی که آنجل ها یه مدت تو آک بودن و به شرایط عادت کرده بودن بعد شما یهو اومدی اینا رو اضافه کردی خب اینا فک میکنن که براشون غذا ریختی 😐
کاربران زیر از Armin 23 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
erf۸:۱۶ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۱ اسفند, ۱۴۰۰

Armin 23 گفته
erf گفته
سلام تترا دماغ قرمز خریدم تا انداختم بغل آنجلم آنجلم کشتش مگه اینا باهم سازگار نیستن؟ خیلی سوزش داشت کلا دوتا دونه بیشتر نخریدم اینم اینطوری یکیشو کشت😒سلام
رامینوز ماهی هست که باید تو گروه های بالای ۷ نگهداری بشه و موقع ورود بخاطر استرسی که داره زیاد حرکت نمیکنه و این موقعیت خوبی میشه برای ماهی های بزرگ تر که شکارش کنن و شما باید سایز بندی رو هم رعایت کنن مخصوصا وقتی که آنجل ها یه مدت تو آک بودن و به شرایط عادت کردن بودن بعد شما یهو اومدی اینا رو اضافه کردی خب اینا فک میکنن که براشون غذا ریختی 😐
۱۰:۰۰ ب٫ظ

کاربر عالی
۶ خرداد, ۱۴۰۳

بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
40 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4192
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2843
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 43923
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7859
جدیدترین اعضاء:
1082794299013, 1s2arina3, mohamm.ad, taha..., alireza golden, qqqqppppمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018