۹:۲۷ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
sp گفته
ممنون
میتونم بارب هارو با تترا نئون یا آنجل نگه دارم؟
خب چه باربی مدنظرتونه؟
بارب زندانی که اصلا نمیشه. گرین بارب و تایگر بارب یکم شیطنت میکنن ولی با فضای باز و مخفیگاه مشکل چندانی پیش نمیاد، هر چند که میتونن بالههای ماهی آنجل رو بزنن. ردلاینم مناسبه.
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
phoenix_love58آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۱:۳۰ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
erf گفته
سلام من گورامی نرو ماده طلایی دارم،کنارش میتونم یه جفت گورامی مرواریدی یا دو خال اینا بزارم؟باعث ناسازگاری نمیشه ؟
سلام
نه دیگه اینا کلا یه گونه هستن سازگار میمونن، فقط باید فضای نگهداری زیاد باشه تا راحت باشن.
erfآنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۳:۱۷ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
erf گفته
سلاممن یدونه گورامی دارف عسلی گرفتم ،که از قبل یدونه گورامی طلایی نر دارم ،تازه دیشب عسلیه رو رها کردم تو آک که طلاییه انقدر دنبالش کرد که همش کز کرده بود یه گوشه الانم همینه ،اشتباه کردم کاش نمیگرفتم عسلیه رو،اخه فکر نمیکردم انقدر تهاجمی باشه طلاییه 😐،تازه ماده شو ام دتبال میکنه بعضی موقع ها
سلام
گورامی که گرفتید نره؟ خب طبیعیه که درگیری پیش بیاد، گورامی های نر تا وقتی که یکی پیروز بشه و اون یکی کشته بشه همش باهم میجنگن، فقط گورامی مروارید هست که باهم کنار میان و صلحجو هستن بقیشون همش میجنگن، شبیه فایتر هستن. برای جنگیدن پرورش نیافتن ولی خب قلمروطلب هستن.
آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۳:۳۸ ب٫ظ
۶ خرداد, ۱۴۰۳
تش
(SINA) گفته
سلام
گورامی که گرفتید نره؟ خب طبیعیه که درگیری پیش بیاد، گورامی های نر تا وقتی که یکی پیروز بشه و اون یکی کشته بشه همش باهم میجنگن، فقط گورامی مروارید هست که باهم کنار میان و صلحجو هستن بقیشون همش میجنگن، شبیه فایتر هستن. برای جنگیدن پرورش نیافتن ولی خب قلمروطلب هستن.
تشخیص جنسیت دارف سخته اخه چجوریه؟ عکسشم هیی میخوام بفرستم نمیشه آپلود سنتر سایت خرابه
۴:۱۲ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۱ اسفند, ۱۴۰۰
کاربران زیر از Armin 23 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
erf۵:۲۰ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۱۱ خرداد, ۱۳۹۶
۶:۳۳ ب٫ظ
۶ خرداد, ۱۴۰۳
م.یگانه گفته
نرها شاخک های بلند تری دارند و در شرایط یکسان پررنگ تر هستند و باله بالایی بلندتر و تیزتر هست.
آها اوکی،الان اینی که گرفتم نره یا ماده؟
https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/172373419245491.jpg
۸:۰۴ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
erf گفته
آها اوکی،الان اینی که گرفتم نره یا ماده؟
https://www.onlypet.ir/upload/user/box/12/172373419245491.jpg
عکس زیاد واضح نیست، ولی به نظرم این نره. حالا میتونید منتظر نظر بقیهی دوستان هم باشید.
۱۰:۲۷ ب٫ظ
۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳
۴:۴۷ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۱ اسفند, ۱۴۰۰
۷:۲۳ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
erf گفته
سلام کوریدوراس رو میشه با شریمپ انداخت ؟بچه شریمپا رو نمیخورن؟
سلام
با احترام به حرفهای دوست عزیزمون باید بگم که کوریدوراس چندان ماهی شکارچی نیست، اگه خوب بهش غذا داده بشه و سیر باشه بچه شریمپ و اینا نمیخوره، ولی اگه بچه شریمپ اتفاقی در مقابل مسیرش قرار بگیره امکانش هست موقع مکیدن بستر تصادفی اونو بخوره، ولی در کل کوریدوراسها مخصوصا کوریدوراس فلفلی با شریمپها سازگارن. کوریدوراسها اصلا بچه شریمپها رو به عنوان طعمه هدف نمیگیرن. کم دیدم که کوری بتونه به شریمپ آسیب بزنه، در کل اگه مخفیگاه زیاد داشته باشید مشکل چندانی به وجود نمیاد و به خوبی باهم کنار میان.
۲:۵۸ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۱۱ خرداد, ۱۳۹۶
erf گفته
سلام ،یه جفت گورامی طلایی نر و ماده دارم ،و تقریبا یه روزه گورامی دارف نر و ماده باهاشون انداختم،نر طلاییه خیلی دنبالشون میکنه(دارف هارو) و اونا حتی از ترس هم غذا نمیخورن ،جا هم ندارم جداشون کنم،کسی میدونه چیکار باید کنم؟
سلام
دارف خیلی حساسه و اگر از اول با هم حتی معرفی بشن باز هم از این دست مشکلات پیش میاد. البته آسیب جدی به هم نمیرسونن ولی بهتره کنار هم ازشون نگهداری نکنید چون استرس زیاد دارف رو از بین میبره. یه شیشه با چندتا هولدر مخصوص آکواریوم هزینه چندانی نداره، اینطور میتونید جداشون کنید
کاربران زیر از م.یگانه برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
erf, 30Mahiهمیشه از اینکه دوستانم مرا به اشتباهاتم آگاه کنند خوشحال میشوم. حتی اینجا، حتی شما دوست عزیز...
۲:۵۴ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۱ اسفند, ۱۴۰۰
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: mortezakhan1995
20 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2691
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 34440
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7745
جدیدترین اعضاء:
hades, darkkiller, mAmaD79, Morning, mohsen.nik, .Sadra.مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014