آر اس اس موضوع
۱۰:۵۸ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
افلاینmojtaba f گفته
سلام دوستان ترکیب تانک بنده اینه : سیلور دالر،هکلی،بلوآکرا،سورم رداسپات،فرانتوزا،لوچ،شارک کرم آلبینو،کت فیش،یک پلی پتروس آذرخش داشتم که چند روز پیش چشماش دراومد احتمالا توسط سورم که خیلی هم آروم نیستن و بقیه رو میزنن و میخوام از تانک خارج کنم دوسوال داشتم ممنون میشم اساتید جواب بدن اولا چرا بعضی ماهیا به دراوردن چشم علاقه دارن؟ممکنه چشمای شارک که شبیه چشم پلی هست هم در بیاد؟دوما فرانتوزا فعلا کوچیکه و مشکلی نیست ممکنه بزرگ بشه و ناسازگار بشه ؟
در ضمن برای دوستانی که نگران فروختن ماهیای اضافشون به مغازه دارها هستن تجربمو عرض کنم من تا الان چند بار ماهی از طریق سایت دیوار آگهی کردم و خیلی سریع فروختم بهترین راه همینه
سلام
چشم بی دفاع ترین بخش بدن ماهیه طبیعتا ماهی های آسیب پذیری مثل پلی اول از همه از چشم آسیب میبینن
شارک ماهی سریع و استرسی هست اگه درپوش نداشته باشه آک با اولین پخ یه ماهی میپره بیرون
اگه آک بزرگ باشه و پ از سوراخ سمبه که از نظر قلمرو مشکلی پیش نیاد فرانتوزا ها کاری ندارن. ماهی نیست که کرم بریزه به بقیه
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mojtaba fمارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز
هدف های گمشده که هیچ وقت اصلا نبود
هیچ کس از پشت کوه ها خبری نداره
شاید اتفاقی پشت کوهها اصلا نبود
۹:۱۰ ق٫ظ
۱۳ بهمن, ۱۴۰۳
افلاینMatin 1387 گفته
سلام
چشم بی دفاع ترین بخش بدن ماهیه طبیعتا ماهی های آسیب پذیری مثل پلی اول از همه از چشم آسیب میبینن
شارک ماهی سریع و استرسی هست اگه درپوش نداشته باشه آک با اولین پخ یه ماهی میپره بیرون
اگه آک بزرگ باشه و پ از سوراخ سمبه که از نظر قلمرو مشکلی پیش نیاد فرانتوزا ها کاری ندارن. ماهی نیست که کرم بریزه به بقیه
منکه گیج شدم آخه سورم یا بلواکرا که مثلا آروم و صلحجو هستن چرا باید به پولی سه برابر خودشون حمله کنن واقعا گوشتخوارها غیرقابل پیش بینین
۱۰:۰۴ ق٫ظ
کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰
افلاینmojtaba f گفته
منکه گیج شدم آخه سورم یا بلواکرا که مثلا آروم و صلحجو هستن چرا باید به پولی سه برابر خودشون حمله کنن واقعا گوشتخوارها غیرقابل پیش بینین
به هر حال ماهی ها خصوصا گوشتخواران و سیچلایدها رفتار ثابتی ندارن
درسته سورم و بلوآکارا کلا تهاجمی نیستن ولی وقتی بحث قلمرو و ... باشه هر کاری ازشون سر میزنه
از طرفی اگه یه ماهی داخل ترکیب ضعف از خودش نشون بده و بترسه و کتک بخوره یا مریض بشه ، فورا میشه کتک خور جمع و هر ماهی احتمال داره بهش حمله کنه 
کاربران زیر از d@¡¡@$ برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mojtaba f۸:۵۶ ب٫ظ
۱۳ بهمن, ۱۴۰۳
افلاینd@¡¡@$ گفته
به هر حال ماهی ها خصوصا گوشتخواران و سیچلایدها رفتار ثابتی ندارن
درسته سورم و بلوآکارا کلا تهاجمی نیستن ولی وقتی بحث قلمرو و ... باشه هر کاری ازشون سر میزنه
از طرفی اگه یه ماهی داخل ترکیب ضعف از خودش نشون بده و بترسه و کتک بخوره یا مریض بشه ، فورا میشه کتک خور جمع و هر ماهی احتمال داره بهش حمله کنه
![]()
سپاس ممکنه به چشمهای کت فیش هم حمله کنن؟اونم ظاهرا بی دفاعه البته خیلی بزرگتره جثش
۹:۴۵ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
افلاینmojtaba f گفته
سپاس ممکنه به چشمهای کت فیش هم حمله کنن؟اونم ظاهرا بی دفاعه البته خیلی بزرگتره جثش
سلام
احتمال داره این ماهیها به چشم لجنخوار حمله کنن، در کل بستگی به شرایط آکواریوم و خوی ماهی داره. فضای تانک نباید کوچیک باشه و لجنخوار هم نباید ضعیف و بیمار باشه. شب هم ممکنه چون چشماشون براق میشه مورد هدف قرار بگیره. شارک و سورم که قلمروطلبه و بلوآکارا هم اگه جفتگیری یا احساس خطر کنه میتونه خشن باشه. حالا تنها کاری که باید بکنی اینه که شبها نور اطراف تانک خیلی کم باشه تا چشم ماهی توجه جلب نکنه، تموم ماهیها هم سایز و سالم باشن و آکواریوم بزرگ و پر از مخفیگاه باشه.
موفق باشید 
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mojtaba f
تو دل یه آکواریوم، عشق بی منت جریان داره..
آکواریوم من، جایی که حباب ها حرف می زنند.
۵:۴۲ ب٫ظ
کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲
افلاین۱:۰۸ ق٫ظ
۲۲ مرداد, ۱۴۰۴
افلاینسلام به همگی
من یک ماهه اکواریوم راه انداختم دوستام چندتا ماهی اوردن انداختن برام
الان ۸ تا دالر دارم.یکیش مونوبار اندازه کف دست بقیه خال دار اندازه یه انگشت وسط
دوتا شارک ۷-۸ سانتی دم قرمز و یک البینو
یه روچ دلقک ۵ سانتی یه لوچ پاکستانی ۱۴ سانت
یک جویل و یک تگزاس حدودا ۱۰ سانتی با دوتا پرت کوتوله رنگی
و دوتا لجنخوار معمولی
اکواریوم هم شرکتی ۵۵ سانت
الان چی باید اضافه کنم چی رد کنم؟اکواریوم برای دخترمه هی میخواد ماهی جدید بگیره ترجیحا گوشتخوار
تشکر از راهنماییتون
۳:۵۰ ب٫ظ
۲۲ مرداد, ۱۳۹۶
افلاینسلام
آکواریوم چند لیتر آب میگیرد؟ آکواریوم ۵۵ سانتی برای ۱۸ تا ماهی کوچیکه
ماهی های شما همین الان هم ناسازگار هستن جوئل و تگزاس ماهی های خشنی هستن و ممکنه بقیه ماهی ها را بکشن
بقیه ماهی ها باهم سازگاری دارند ولی باید لوچ ها را گروهی نگهداری کرد حداقل دسته پنجتایی
ماهی گوشتخوار آکواریوم بزرگتری میخواد.
کاربران زیر از Saeed GS برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
rezatala۷:۴۰ ب٫ظ
۱۳ بهمن, ۱۴۰۳
افلاینسلام بر دوستان و اساتید، ترکیب آک بنده که ۱متری و ۲۴۰لیتریه به این صورته:۳بلوآکرا۳دالر۱۰لوچ دلقک وغیره۲سورم ۱فرانتوزا ۱کت فیش ۲شارک کرم .قصد اضافه کردن چندتا رزی بارب و تایگر بارب دارم از نظر خشونت از فرانتوزا میترسم چون گاهی بلوآکرا را میزنه به نظر شما این ترکیب با باربها سازگار هست؟
یک ماهی تو یک پیج دیدم به نام رداسنوک خیلی قشنگه ولی تو اصفهان نبود اون چطوره؟
۸:۴۷ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
افلاینmojtaba f گفته
سلام بر دوستان و اساتید، ترکیب آک بنده که ۱متری و ۲۴۰لیتریه به این صورته:۳بلوآکرا۳دالر۱۰لوچ دلقک وغیره۲سورم ۱فرانتوزا ۱کت فیش ۲شارک کرم .قصد اضافه کردن چندتا رزی بارب و تایگر بارب دارم از نظر خشونت از فرانتوزا میترسم چون گاهی بلوآکرا را میزنه به نظر شما این ترکیب با باربها سازگار هست؟یک ماهی تو یک پیج دیدم به نام رداسنوک خیلی قشنگه ولی تو اصفهان نبود اون چطوره؟
سلام
ترکیبتون بد نیست ولی دو نکته داره:
۱- بلواکارا معمولا با ماهیهای صلحجوتر سازگاره، ولی اگه قلمروش تثبیت بشه، مخصوصا به فرانتوزا گیر میده. پس باید حواستون به درگیری باشه.
۲- باربها (بهخصوص تایگر بارب) ماهیهای بازیگوش و پرتحرک هستن و توی گروه حداقل ۶ تایی آروم میشن. اما احتمال نوکزدن باله ماهیهای آرومتر سورم وجود داره. رزی بارب آرومتره و انتخاب بهتری محسوب میشه.
به طور کلی باربها با سیچلایدهای متوسط مثل سورم بد نیستن، ولی با فرانتوزا و بلواکارا ممکنه درگیری بشه.
درباره رداسنوک: بیشتر به درد تانکهای اختصاصی یا ترکیبهای خاص میخوره.
موفق باشید 
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mojtaba f
تو دل یه آکواریوم، عشق بی منت جریان داره..
آکواریوم من، جایی که حباب ها حرف می زنند.
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Meysam120
5 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4194
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2876
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 44059
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7866
جدیدترین اعضاء:
aa50, Meysam120, 1983Hassan, MiladMandegar, Milad Mandegar, hadi.gh60مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018

عضویت (ثبت نام)
ورود
خانه