۱۲:۵۲ ب٫ظ

۱۶ فروردین, ۱۴۰۴

۱:۴۰ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

. Erfan گفته
سلام من یه اکواریم گوشت خوار راه اندازی کردم، ماخی سیچلاید افریقایی سایز کوچک، ب هنراه سایز بزرگ «تقریبا کف دست»، و ماهی پرت، دماسونی، و سورم داخلش انداختم، ترکیب مناسبی هست؟ و اینکه درصورت خورده شدن باله های ماهی، دوباره در میان؟
سلام
مبارک باشه
منظورتونه ماهی کوچک و بزرگ کنار همن ؟ این اشتباهه باید هم سایز باشن
از طرفی گفتین سیچلاید آفریقایی دارم ولی پروت و سورم هم کنارشون گذاشتی که باید جدا بشن، مثلا پروت بزرگتر از آفریقایی ها میشه و اونا را میزنه
دیماسونی هم ماهی شیطونیه حواستون باشه یا یکی بخری یا بیشتر از سه تا که کمتر درگیر بشن و دکور و مخفیگاه هم زیاد باشه
باله ماهی اکه در اثر درگیری خراب شده به مرور درست میشه ولی اگه بیماری گرفتن باید درمان بشه
کاربران زیر از d@¡¡@$ برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
. Erfan۱:۴۱ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۱۶ اسفند, ۱۳۹۸

. Erfan گفته
سلام من یه اکواریم گوشت خوار راه اندازی کردم، ماخی سیچلاید افریقایی سایز کوچک، ب هنراه سایز بزرگ «تقریبا کف دست»، و ماهی پرت، دماسونی، و سورم داخلش انداختم، ترکیب مناسبی هست؟ و اینکه درصورت خورده شدن باله های ماهی، دوباره در میان؟
سلام اگر خورده شدن باله ماهی از دعوا باشه و بیماری نباشه در میاد
بنظرم سورم در این ترکیب خوب نیست خیلی آرومه سیچلاید آفریقایی ها از خجالتش در میان
کاربران زیر از Amirhsn برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
. Erfan۵:۱۸ ب٫ظ

کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲

. Erfan گفته
سلام
تو سیچلایدای آفریقایی دیر یا زود ماهیای کوچیکتر از بین می رن
پس بهتره تو ی سایز نگهدارید
به نظرم پرت و دیماسونی رو رد کنید . این دو تا ماهی کرمویی هستن
کاربران زیر از Pooryia برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
. Erfan۷:۴۴ ب٫ظ

۱۶ فروردین, ۱۴۰۴

۸:۰۹ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

. Erfan گفته
سلام، ایا ماهی پرت، با سیچلاید کوچک و بزرگ «اندازه کف دست» ، و سورم، شارک دم قرمز، و دماسونی، سازگاری دارد؟،، در صورت خورده شدن باله ماهی ها، دوباره رشد میکنه؟
دوست عزیز جرا سوالات تکراری می پرسین
گفتیم که سیچلایدها باید هم اندازه باشن
سورم و پروت با هم میشه به شرطی که سورم بزرگتر باشه، دیماسونی با اینا سازگاری نداره، شارک هم اصلا نمیشه کنار اینا باشه
درباره خورده شدن باله هم جواب دادیم پست قبل
Pooryia۱:۱۶ ب٫ظ

۱۳ فروردین, ۱۴۰۴

درود وقتتون بخیر
یکی از دوستانم یک عدد پرت کوچولو داره متاسفانه به علت جابجایی نمیتونه ازش نگهداری کنه و میخواد بزاره پیش من
ولی من زیاد مطمئن نیستم که با بقیه اعضای تانک میتونه بسازه یا نه
اعضای تانک در حال حاضر یک جفت بلک گوست یک عدد پروکسیموس یک پلکو معمولی و یک جفت شارک سیلور هست
بنظرتون میشه اضافش کرد؟ البته بگم کوچیکه و خب اعضای تانک منم متوسطن
۳:۱۱ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

آرتمیس گفته
درود وقتتون بخیر
یکی از دوستانم یک عدد پرت کوچولو داره متاسفانه به علت جابجایی نمیتونه ازش نگهداری کنه و میخواد بزاره پیش من
اعضای تانک در حال حاضر یک جفت بلک گوست یک عدد پروکسیموس یک پلکو معمولی و یک جفت شارک سیلور هست
اگه پروت کوچکتر از ماهیاتونه میشه ولی در کل برای آینده سیلور شارک مناسب این جمع نیست و بلک گوست هم همینطور
آرتمیس۵:۰۱ ب٫ظ

۱۳ فروردین, ۱۴۰۴

بسیار سپاسگزارم
اما خب ماهی رو کلا هیچکاریش نمیشه کرد
فکر نمیکنم بتونم ترکیب رو تغییر بدم
چون همون اول بلک گوست هارو بردم پیش یکی از اکواریومی های بزرگ و نزدیکمون گفتم که اگر میشه اینارو اینجا بزارم چون سازگاری ندارن با سایر ماهی هام ولی خب قبول نمیکنن هیچکدوماشون
تازه من فقط درخواست میکنم که اگر میشه ماهیا رو قبول کنن و خب نمیگم مثلا میخوام بفروشم یا هرچیزی
ولی جوابشون یا نه هست یا اینکه میدیمشون بقیه ماهیا بخورن
منم واقعا ناراحت میشم و دوست ندارم به عنوان غذا بدمشون بره💔 پس با این شرایط باید فکر دیگه ای کرد
۵:۵۳ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

آرتمیس گفته
درود وقتتون بخیر
درود
ترکیب شما تقریبا اوکیه، به شرطی که فضای نگهداری بزرگ باشه، در غیر اینصورت درگیری پیش میاد.
اینکه میگن پروت و سیلور شارک ترکیب خوبی نیست دلیلش این نیست که ناسازگارن، مورد اصلی اینه که شارک یکم ماهی وحشتزدهای هست و در مقابل پروت که سیچلاید نسبتا بزرگی میشه و اغلب خجالتی هستن میترسه، مگه اینکه فضای نگهداری کافی داشته باشه و تعداد زیادی گیاه، چوب، سنگ و... داشته باشید.
این ترکیب شما حداقل حداقل در بهترین شرایط به یه آکواریوم ۱.۵ متری نیاز داره، اگه این ماهیها رو بهم بچسبونید و توی مخزن کوچیک جا بدید اگه نتونن از هوس محبوب شون استفاده کنن قطعا دیوونه میشن و درگیری شدیدی پیش میاد. اگه موارد فضای کافی، مکان کافی، تغذیه مناسب و.. رعایت بشه پروت و سیلور شارک ترکیب خوبی میشن.
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Pooryia, آرتمیس آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۹:۰۸ ق٫ظ

کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲

آرتمیس گفته
درود وقتتون بخیر
سلام
وقتتون بخیر
شما ی ترکیب آروم از ماهیا دارید . چرا می خواین این آرامش رو بهم بزنید
کافیه یه نه بگید تموم می شه می ره اگر کرمان هستید با کمال میل حاضرم بلک گوستا رو ازتون بگیرم یا با ماهی معامله کنم
اما به نظرم خودتونو به دردسر نندازید .
۲:۵۸ ق٫ظ

۲۰ فروردین, ۱۴۰۴

۱۲:۱۶ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

mohammadmgh گفته
بریچاردی رو با چی میتونم نگهداری کنم؟با جولی اوکیه؟؟
با یه ماهی که راحت پیداشه
میتونی با خانواده سیچلایدهای آفریقایی نگهداری کنی
البته ماکرو، دیماسونی، اوراتوس و ماهی های شیطون کنارش نباشن بهتره هر چند بریجاردی هم ماهی مهاجمیه ولی جثه کوچکتری داره
این ماهی جولی که گفتین هم ماهی مهاجم و خشنیه
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: shayan1377
190 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
2 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4191
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2833
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 43183
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7851
جدیدترین اعضاء:
VBxMpCGYuWy, CwetNfUOZfWTiKF, armlTPIiPTqs, kTGhGuOhY, pPgTWtAkECFX, YXeicIGDlQIJGمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018