۳:۰۸ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

sina99 گفته
سلام وقتتون بخیر دوستانمن یه ماهی اسکار و سوروم دارم میخوام یه ماهی دیگه بگیرم سازگار باشه دعوا نکنن به نظرتون پرت باهاشون سازگاره؟ یا نه اگه پیشنهاد دیگه ای دارین چه ماهی بگیرم واسه آکواریومم؟
سلام
پرت سازگاری داره
گرین ترور هم سازگاره
کاربران زیر از d@¡¡@$ برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
sina99۸:۱۵ ق٫ظ

اند کاربر (آخرشه)
۱۱ فروردین, ۱۳۹۹

sina99 گفته
سلام وقتتون بخیر دوستانمن یه ماهی اسکار و سوروم دارم میخوام یه ماهی دیگه بگیرم سازگار باشه دعوا نکنن به نظرتون پرت باهاشون سازگاره؟ یا نه اگه پیشنهاد دیگه ای دارین چه ماهی بگیرم واسه آکواریومم؟
درود برشما
بحث سازگاری کاملا نسبی هست و نمیشه به طور حتم بیان کرد، متغیر هایی مثل نوع تانک . حجم . دکور و... هم تاثیر گذارن
اما بطور کلی ، با رعایت سایز و متناسب با تعداد و حجم تانک پرت سازگاره
میتونین از انواع نژاد های ویجا. دالر ها. فلگ تیل. سیچلاید دم پرچمی. شارک ها . دراگون ها و... هم با ماهیان خودتون نگهداری کنین
به خودت بنگر تا ایینه ات دیگران نشوند😉
۷:۰۲ ب٫ظ

۱۳ بهمن, ۱۴۰۳

۸:۲۵ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

سلام دوستان این ماهی رد چیکه درسته؟خیلی شبه ماکروعه میخواستم بدونم خلق و خوش مثل ماکرو هست یا آرومه؟با دالر'هکلی'اسکات 'بلوآکرا جور در میاد؟
سلام
بله ردچیکه و با ماکرو در یک دسته بندی قرار دارن
از نظر خلق و خو هم تقریبا شبیه ماکروئه
این ماهی هایی که گفتین دالر و حذف کنید، اسکات هم نباشه با سیچلایدها بهتره، بقیه ماهی ها سازگاری دارن
البته همه سیچلایدها کم و بیش درگیری دارن و باید حتما دکور و مخفیگاه زیاد باشه
mojtaba f۱۱:۵۰ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲

سلام دوستان این ماهی رد چیکه درسته؟خیلی شبه ماکروعه میخواستم بدونم خلق و خوش مثل ماکرو هست یا آرومه؟با دالر'هکلی'اسکات 'بلوآکرا جور در میاد؟
سلام عزیزم
منم تقریبا یه ماهی میشه که ازش دارم و مشکلی برای بقیه ماهیان بوجود نیاورده ... ماهی خوشگلیه
ماهیانی که کنارش دارم : آنجل مونو ، بریچاردی ، ردلاین ، کت برنز و کت وارونه ... گاهی پیش میاد که همو دنبال کنند ، اما مشکل ساز نشدن خدا رو شکر
من بریچاردی سفارش داده بودم ، یارو اشتباهی اینا رو برام فرستاده
چندتا از این ماهی ردچیک دارید؟
کاربران زیر از phoenix_love58 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
d@¡¡@$, mojtaba f۲:۴۷ ب٫ظ

۱۳ بهمن, ۱۴۰۳

phoenix_love58 گفته
سلام عزیزم
منم تقریبا یه ماهی میشه که ازش دارم و مشکلی برای بقیه ماهیان بوجود نیاورده ... ماهی خوشگلیه
ماهیانی که کنارش دارم : آنجل مونو ، بریچاردی ، ردلاین ، کت برنز و کت وارونه ... گاهی پیش میاد که همو دنبال کنند ، اما مشکل ساز نشدن خدا رو شکر
من بریچاردی سفارش داده بودم ، یارو اشتباهی اینا رو برام فرستاده
چندتا از این ماهی ردچیک دارید؟
سلام دوتا دارم ظاهرا نسبت به ماکروها آرومترن و کاری به بقیه ندارن ولی خودشون دنبال هم میکنن پر جنب و جوشن و از هیچی ترسی ندارن
کاربران زیر از mojtaba f برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
phoenix_love58۰:۳۹ ق٫ظ

۱۳ بهمن, ۱۴۰۳

mojtaba f گفته
سلام دوتا دارم ظاهرا نسبت به ماکروها آرومترن و کاری به بقیه ندارن ولی خودشون دنبال هم میکنن پر جنب و جوشن و از هیچی ترسی ندارن
اصلاح میکنم رد چیک دقیقا شبیه ماکروعه فکر میکردم آرومتره البته بازهم فریب فروشنده رو خوردم !نوک زنه و با خباثت تمام ته دم بقیه رو میزنه مجبور شدم درشون بیارم
۹:۰۶ ق٫ظ

کاربر ممتاز
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲

۲:۵۵ ب٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

mojtaba f گفته
اصلاح میکنم رد چیک دقیقا شبیه ماکروعه فکر میکردم آرومتره البته بازهم فریب فروشنده رو خوردم !نوک زنه و با خباثت تمام ته دم بقیه رو میزنه مجبور شدم درشون بیارم
بهتون گفتم که ردچیک مثل ماکروئه و در یک دسته هستن
وقتی به تانک عادت کنن قلمروطلب میشن
باید دکور و پناهگاه زیاد باشه وگرنه سیچلایدها اصلا کنار هم نمیسازن
phoenix_love58, mojtaba f۵:۴۷ ق٫ظ

۲۹ اسفند, ۱۴۰۳

سلام دوستان وقتتون بخیر
یه پلکوی ساده حدود ۲۰ تا ۲۵ سانتی فعال و سرحال داشتم حدود یه دو هفته ای هست ماهی های کنارشو درآوردم دوتا سرسوسماری یا گار حدود ۲۵ سانتی وارد تانک کردم چن روز اول مشکلی نداشتن الان مدتی هست پرو بال این پلکو رو پاره کردن پلکو هم که دیگه رو کف تانک امنیت نداره بالاترین قسمت تانک میمونه فعالیتم نداره کم کم فک کنم میخاد تسلیم بشه میخواستم بپرسم با پلکو بزرگتر هم این اتفاق میافته ینی کلا حذفش کنم یا یه سایز بزرگتر باشه احتمالا کاری بهم نداشته باشن ؟
۱۱:۳۸ ق٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

mahdi_kh گفته
سلام دوستان وقتتون بخیریه پلکوی ساده حدود ۲۰ تا ۲۵ سانتی فعال و سرحال داشتم حدود یه دو هفته ای هست ماهی های کنارشو درآوردم دوتا سرسوسماری یا گار حدود ۲۵ سانتی وارد تانک کردم چن روز اول مشکلی نداشتن الان مدتی هست پرو بال این پلکو رو پاره کردن پلکو هم که دیگه رو کف تانک امنیت نداره بالاترین قسمت تانک میمونه فعالیتم نداره کم کم فک کنم میخاد تسلیم بشه میخواستم بپرسم با پلکو بزرگتر هم این اتفاق میافته ینی کلا حذفش کنم یا یه سایز بزرگتر باشه احتمالا کاری بهم نداشته باشن ؟
شما خودت دیدی که اونا پلکو را میزنن ؟ منظورمه شاید مریضی گرفته
اگه واقعا دارن میزنن که فکر نکنم بزرگتر هم جواب بده، این دو تا گار جفتن ؟
چون وقتی اومدن پلکو اونحا بوده و این بلا سرش آوردن الآن دیگه بخوای پلکوی جدید وارد کنی معلوم نیست چی بشه
بازم خواستی میتونی یه سایز بزرگ و امتحان کنی
۱۰:۳۵ ق٫ظ

۲۷ اسفند, ۱۴۰۳

سلام بر اساتید
با سیچلاید های افریقایی سایز ۳ بند چه ماهیا دیگه ای میشه نگه داری کرد ؟ منظورم سازگاری صد در صدی نیست ولی خب یعنی به امتحان کردنش بیرزه کلا سیچلاید های من ارومن و کاری به هم ندارن البته بجز یکیشون که با همه درگیره
و یه سوال دیگه اینکه میشه میگو یا لابستر های بزرگ رو با سیچلاید ها نگه داشت ؟ حلزون ها چی /؟
و بهترین تیم تظافتی که میشه با سیچلاید افریقایی نگهداری کرد چیا هستن ؟
۱۱:۴۲ ق٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

.rabbit گفته
سلام بر اساتیدبا سیچلاید های افریقایی سایز ۳ بند چه ماهیا دیگه ای میشه نگه داری کرد ؟ منظورم سازگاری صد در صدی نیست ولی خب یعنی به امتحان کردنش بیرزه کلا سیچلاید های من ارومن و کاری به هم ندارن البته بجز یکیشون که با همه درگیره
و یه سوال دیگه اینکه میشه میگو یا لابستر های بزرگ رو با سیچلاید ها نگه داشت ؟ حلزون ها چی /؟
سلام
شما اصلا نباید کلی سیچلاید آفریقایی رو باهم نگهداری کنید؛ مگر اینکه جفت باشن و کلی مخفیگاه باشه تا قلمرو خودشون رو تعیین کنند وگرنه درگیری و زد و خورد بوجود میاد.
سیچلایدهای آفریقایی رو عملاً باید تک گونه نگهداری کنید و در ترکیب اونا نباید از سایر گونهها استفاده بشه، لابستر و شریمپ آسیبپذیرن، به حلزونم فک نکنم علاقهای داشته باشن ولی خب میتونن شاخکهای حلزونها رو گاز بگیرن و بکنن. نهایت بتونید کت اسپرت هم سایز اونا تهیه کنید.
موفق باشید
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
شایان13 آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۲:۴۸ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

.rabbit گفته
سلام بر اساتیدبا سیچلاید های افریقایی سایز ۳ بند چه ماهیا دیگه ای میشه نگه داری کرد ؟ منظورم سازگاری صد در صدی نیست ولی خب یعنی به امتحان کردنش بیرزه کلا سیچلاید های من ارومن و کاری به هم ندارن البته بجز یکیشون که با همه درگیره
سلام
مولتی کت اگر گیر بیارید سازگاره با اینا
تقریبا نظافتچی حساب میشه
مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز
هدف های گمشده که هیچ وقت اصلا نبود
هیچ کس از پشت کوه ها خبری نداره
شاید اتفاقی پشت کوهها اصلا نبود
۷:۵۶ ب٫ظ

۲۷ اسفند, ۱۴۰۳

پس مطلقا هیچ
(SINA) گفته
سلام
شما اصلا نباید کلی سیچلاید آفریقایی رو باهم نگهداری کنید؛ مگر اینکه جفت باشن و کلی مخفیگاه باشه تا قلمرو خودشون رو تعیین کنند وگرنه درگیری و زد و خورد بوجود میاد.
سیچلایدهای آفریقایی رو عملاً باید تک گونه نگهداری کنید و در ترکیب اونا نباید از سایر گونهها استفاده بشه، لابستر و شریمپ آسیبپذیرن، به حلزونم فک نکنم علاقهای داشته باشن ولی خب میتونن شاخکهای حلزونها رو گاز بگیرن و بکنن. نهایت بتونید کت اسپرت هم سایز اونا تهیه کنید.
موفق باشید![]()
گونه دیگه ای رو نمیشه با سیچلاید های افریقایی نگه داشت ؟
بعد یه سوال دیگه داشتم مبدونم مربوط به اینجا نیست ولی خب چجوی دکور بچینم که درگیری هاشون کم تر بشه ؟؟
۰:۰۶ ق٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

.rabbit گفته
پس مطلقا هیچگونه دیگه ای رو نمیشه با سیچلاید های افریقایی نگه داشت ؟
بعد یه سوال دیگه داشتم مبدونم مربوط به اینجا نیست ولی خب چجوی دکور بچینم که درگیری هاشون کم تر بشه ؟؟
سیچلاید آفریقایی تنوع گونه زیادی داره که میتونی چندین نوع با رنگ و شکل خاصی نگهداری کنی، فقط گونه های خودش باشه، با سایر ماهی ها ترکیب خوبی نمیشن
باید دکور و مخفیگاه زیاد باشه، سنگ های مختلف پیداکن که آهکی نباشن و میتونی جوری کنار هم و روی هم بچینی که مخفیگاه و کوچه پس کوچه زیادی ایجاد بشه 😅
.rabbit۲:۳۰ ق٫ظ

۱۶ تیر, ۱۴۰۲

سلام دوستان ی تانک دارم ۱۲۰ در ۶۰ در ۴۰ میخوام گوشتخوار بریزم ی ترکیب بگید با اسکار سازگار باشه در حد سازگاری نسبیم باشه خوبه الان دوتا اسکار و جوئل فیش دارم داخل تانک دکور بندیمم مخفیگاه زیاد دارم
خودم نظرم رو اسکار پریکسیموس تگزاس سیچیلاید افریقایی مثل دیماسونی ماکارو بلو آکارا پروت سوروم بریچاردی گرین ترور پنکووسیم بد نی ولی فک نمیکنم دووم بیاره در کل خودم میدونم سازگاری انچنانی ندارن در حد ک همو نکشن باشه برام رواله ی راهنمایی بکنین مرسی
و این که بنظرتون فقط سیچلایدا افرقایی بریزم چطوریه میتونن تکثیر بشن یا ن بابد تک جونه جفت باشن فقط
۹:۴۵ ق٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

abolfazl ameri گفته
سلام دوستان ی تانک دارم ۱۲۰ در ۶۰ در ۴۰ میخوام گوشتخوار بریزم ی ترکیب بگید با اسکار سازگار باشه در حد سازگاری نسبیم باشه خوبه الان دوتا اسکار و جوئل فیش دارم داخل تانک دکور بندیمم مخفیگاه زیاد دارم
خودم نظرم رو اسکار پریکسیموس تگزاس سیچیلاید افریقایی مثل دیماسونی ماکارو بلو آکارا پروت سوروم بریچاردی گرین ترور پنکووسیم بد نی ولی فک نمیکنم دووم بیاره در کل خودم میدونم سازگاری انچنانی ندارن در حد ک همو نکشن باشه برام رواله ی راهنمایی بکنین مرسی
و این که بنظرتون فقط سیچلایدا افرقایی بریزم چطوریه میتونن تکثیر بشن یا ن بابد تک جونه جفت باشن فقط
سلام دوست عزیز
کنار اسکار میتونی بعضی سیچلایدهای آمریکایی مثل پروت، پروکسیموس، تگزاس،گرین ترور، سورم و ... میتونی داشته باشی با رعایت سایز، البته سورم و پروکسیموس اگه خواستی باید بزرگتر از بقیه باشن
آفریقایی ها را با آمریکایی کنار هم نزار و یکی از این دو گونه را انتخاب کن، همین ترکیبتون هم جوئل کنار اسکار درست نیست
۱۰:۱۸ ب٫ظ

۱۶ تیر, ۱۴۰۲

d@¡¡@$ گفته
سلام دوست عزیز
کنار اسکار میتونی بعضی سیچلایدهای آمریکایی مثل پروت، پروکسیموس، تگزاس،گرین ترور، سورم و ... میتونی داشته باشی با رعایت سایز، البته سورم و پروکسیموس اگه خواستی باید بزرگتر از بقیه باشن
آفریقایی ها را با آمریکایی کنار هم نزار و یکی از این دو گونه را انتخاب کن، همین ترکیبتون هم جوئل کنار اسکار درست نیست
خب اگر اسکار رو رد کنم بره ی ترکیب از ماهیای رنگارنگو فعال پر جنبجوش بهم بدین مثل افرا و اینجور ماهیا
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
198 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
6 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4191
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2833
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 43184
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7851
جدیدترین اعضاء:
qynJRGrSylyYlZ, sh1313, VBxMpCGYuWy, CwetNfUOZfWTiKF, armlTPIiPTqs, kTGhGuOhYمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3018