سازگاری انواع گونه های مهاجم (گوشتخوار) | صفحه 286 | ماهیان سازگار با هم

A A A

مهمان لطفا ثبت نام کنید

sp_Registration عضویت (ثبت نام) sp_LogInOut ورود
جستجوی پیشرفته

— در محدوده انجمن —

— محاسبه —

— گزینه های انجمن —

حداقل طول کلمه جستجو 3 کارکتر - حداکثر طول کلمه جستجو 84 کارکتر

sp_Feed آر اس اس موضوع sp_TopicIcon
سازگاری انواع گونه های مهاجم (گوشتخوار)
۳ اسفند, ۱۴۰۳
۳:۰۸ ب٫ظ
d@¡¡@$

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 187
۱۷ آبان, ۱۴۰۰
sp_UserOfflineSmall افلاین
5701sp_Permalink sp_Print

sina99 گفته
سلام وقتتون بخیر دوستان

من یه ماهی اسکار و سوروم دارم میخوام یه ماهی دیگه بگیرم سازگار باشه دعوا نکنن به نظرتون پرت باهاشون سازگاره؟ یا نه اگه پیشنهاد دیگه ای دارین چه ماهی بگیرم واسه آکواریومم؟  

سلام

پرت سازگاری داره

گرین ترور هم سازگاره 

کاربران زیر از d@¡¡@$ برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

sina99
۴ اسفند, ۱۴۰۳
۸:۱۵ ق٫ظ
Amirhjf
شیراز

اند کاربر (آخرشه)
Members
تعداد نوشته ها: 930
۱۱ فروردین, ۱۳۹۹
5702sp_Permalink sp_Print

sina99 گفته
سلام وقتتون بخیر دوستان

من یه ماهی اسکار و سوروم دارم میخوام یه ماهی دیگه بگیرم سازگار باشه دعوا نکنن به نظرتون پرت باهاشون سازگاره؟ یا نه اگه پیشنهاد دیگه ای دارین چه ماهی بگیرم واسه آکواریومم؟  

درود برشما

بحث سازگاری کاملا نسبی هست و نمیشه به طور حتم بیان کرد، متغیر هایی مثل نوع تانک . حجم . دکور و... هم تاثیر گذارن

اما بطور کلی ، با رعایت سایز و متناسب با تعداد و حجم تانک پرت سازگاره 

میتونین از انواع نژاد های ویجا. دالر ها. فلگ تیل. سیچلاید دم پرچمی. شارک ها . دراگون ها و... هم  با ماهیان خودتون نگهداری کنین 

به خودت بنگر تا ایینه ات دیگران نشوند😉

۱۰ اسفند, ۱۴۰۳
۷:۰۲ ب٫ظ
mojtaba f
اصفهان
کاربر عادی
Members
تعداد نوشته ها: 23
۱۳ بهمن, ۱۴۰۳
5703sp_Permalink sp_Print

174075648410861.jpegImage Enlarger

سلام دوستان این ماهی رد چیکه درسته؟خیلی شبه ماکروعه میخواستم بدونم خلق و خوش مثل ماکرو هست یا آرومه؟با دالر'هکلی'اسکات 'بلوآکرا جور در میاد؟ 

۱۰ اسفند, ۱۴۰۳
۸:۲۵ ب٫ظ
d@¡¡@$

کاربر عالی
Members
۱۷ آبان, ۱۴۰۰
5704sp_Permalink sp_Print

mojtaba f گفته

سلام دوستان این ماهی رد چیکه درسته؟خیلی شبه ماکروعه میخواستم بدونم خلق و خوش مثل ماکرو هست یا آرومه؟با دالر'هکلی'اسکات 'بلوآکرا جور در میاد؟   

سلام

بله ردچیکه و با ماکرو در یک دسته بندی قرار دارن

از نظر خلق و خو هم تقریبا شبیه ماکروئه

این ماهی هایی که گفتین دالر و حذف کنید، اسکات هم نباشه با سیچلایدها بهتره، بقیه ماهی ها سازگاری دارن

البته همه سیچلایدها کم و بیش درگیری دارن و باید حتما دکور و مخفیگاه زیاد باشه

mojtaba f
۱۰ اسفند, ۱۴۰۳
۱۱:۵۰ ب٫ظ
phoenix_love58
بوشهر

کاربر ممتاز
Members
تعداد نوشته ها: 384
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲
5705sp_Permalink sp_Print

mojtaba f گفته

سلام عزیزم

منم تقریبا یه ماهی میشه که ازش دارم و مشکلی برای بقیه ماهیان بوجود نیاورده ... ماهی خوشگلیه

ماهیانی که کنارش دارم : آنجل مونو ، بریچاردی ، ردلاین ، کت برنز و کت وارونه ... گاهی پیش میاد که همو دنبال کنند ، اما مشکل ساز نشدن خدا رو شکر 

من بریچاردی سفارش داده بودم ، یارو اشتباهی اینا رو برام فرستاده 

چندتا از این ماهی ردچیک دارید؟

کاربران زیر از phoenix_love58 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

d@¡¡@$, mojtaba f
۱۲ اسفند, ۱۴۰۳
۲:۴۷ ب٫ظ
mojtaba f
اصفهان
کاربر عادی
Members
۱۳ بهمن, ۱۴۰۳
5706sp_Permalink sp_Print

phoenix_love58 گفته

سلام عزیزم

منم تقریبا یه ماهی میشه که ازش دارم و مشکلی برای بقیه ماهیان بوجود نیاورده ... ماهی خوشگلیه

ماهیانی که کنارش دارم : آنجل مونو ، بریچاردی ، ردلاین ، کت برنز و کت وارونه ... گاهی پیش میاد که همو دنبال کنند ، اما مشکل ساز نشدن خدا رو شکر 

من بریچاردی سفارش داده بودم ، یارو اشتباهی اینا رو برام فرستاده 

چندتا از این ماهی ردچیک دارید؟  

سلام دوتا دارم ظاهرا نسبت به ماکروها آرومترن و کاری به بقیه ندارن ولی خودشون دنبال هم میکنن پر جنب و جوشن و از هیچی ترسی ندارن 

کاربران زیر از mojtaba f برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

phoenix_love58
۱۶ اسفند, ۱۴۰۳
۰:۳۹ ق٫ظ
mojtaba f
اصفهان
کاربر عادی
Members
۱۳ بهمن, ۱۴۰۳
5707sp_Permalink sp_Print

mojtaba f گفته

سلام دوتا دارم ظاهرا نسبت به ماکروها آرومترن و کاری به بقیه ندارن ولی خودشون دنبال هم میکنن پر جنب و جوشن و از هیچی ترسی ندارن   

اصلاح میکنم رد چیک دقیقا شبیه ماکروعه فکر میکردم آرومتره البته بازهم فریب فروشنده رو خوردم !نوک زنه و با خباثت تمام ته دم بقیه رو میزنه مجبور شدم درشون بیارم

۱۶ اسفند, ۱۴۰۳
۹:۰۶ ق٫ظ
phoenix_love58
بوشهر

کاربر ممتاز
Members
تعداد نوشته ها: 384
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲
5708sp_Permalink sp_Print

mojtaba f گفته

اصلاح میکنم رد چیک دقیقا شبیه ماکروعه فکر میکردم آرومتره البته بازهم فریب فروشنده رو خوردم !نوک زنه و با خباثت تمام ته دم بقیه رو میزنه مجبور شدم درشون بیارم  

شاید تانکتون کوچیکه یا هم‌تانکیاش مناسب نیستن

کاربران زیر از phoenix_love58 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

d@¡¡@$
۱۶ اسفند, ۱۴۰۳
۲:۵۵ ب٫ظ
d@¡¡@$

کاربر عالی
Members
۱۷ آبان, ۱۴۰۰
5709sp_Permalink sp_Print

mojtaba f گفته

بهتون گفتم که ردچیک مثل ماکروئه و در یک دسته هستن

وقتی به تانک عادت کنن قلمروطلب میشن

باید دکور و پناهگاه زیاد باشه وگرنه سیچلایدها اصلا کنار هم نمیسازن

phoenix_love58, mojtaba f
۲۹ اسفند, ۱۴۰۳
۵:۴۷ ق٫ظ
mahdi_kh
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 1
۲۹ اسفند, ۱۴۰۳
5710sp_Permalink sp_Print

سلام دوستان وقتتون بخیر 

یه پلکوی ساده حدود ۲۰ تا ۲۵ سانتی فعال و سرحال داشتم حدود یه دو هفته ای هست ماهی های کنارشو درآوردم دوتا سرسوسماری یا گار حدود ۲۵ سانتی وارد تانک کردم چن روز اول مشکلی نداشتن الان مدتی هست پرو بال این پلکو رو پاره کردن پلکو هم که دیگه رو کف تانک امنیت نداره بالاترین قسمت تانک میمونه فعالیتم نداره کم کم فک کنم میخاد تسلیم بشه میخواستم بپرسم با پلکو بزرگتر هم این اتفاق میافته ینی کلا حذفش کنم یا یه سایز بزرگتر باشه احتمالا کاری بهم نداشته باشن ؟

۲۹ اسفند, ۱۴۰۳
۱۱:۳۸ ق٫ظ
d@¡¡@$

کاربر عالی
Members
۱۷ آبان, ۱۴۰۰
5711sp_Permalink sp_Print

mahdi_kh گفته
سلام دوستان وقتتون بخیر 

یه پلکوی ساده حدود ۲۰ تا ۲۵ سانتی فعال و سرحال داشتم حدود یه دو هفته ای هست ماهی های کنارشو درآوردم دوتا سرسوسماری یا گار حدود ۲۵ سانتی وارد تانک کردم چن روز اول مشکلی نداشتن الان مدتی هست پرو بال این پلکو رو پاره کردن پلکو هم که دیگه رو کف تانک امنیت نداره بالاترین قسمت تانک میمونه فعالیتم نداره کم کم فک کنم میخاد تسلیم بشه میخواستم بپرسم با پلکو بزرگتر هم این اتفاق میافته ینی کلا حذفش کنم یا یه سایز بزرگتر باشه احتمالا کاری بهم نداشته باشن ؟  

شما خودت دیدی که اونا پلکو را میزنن ؟ منظورمه شاید مریضی گرفته

اگه واقعا دارن میزنن که فکر نکنم بزرگتر هم جواب بده، این دو تا گار جفتن ؟

چون وقتی اومدن پلکو اونحا بوده و این بلا سرش آوردن الآن دیگه بخوای پلکوی جدید وارد کنی معلوم نیست چی بشه

بازم خواستی میتونی یه سایز بزرگ و امتحان کنی 

۴ فروردین, ۱۴۰۴
۱۰:۳۵ ق٫ظ
.rabbit
کاربر عادی
Members
۲۷ اسفند, ۱۴۰۳
5712sp_Permalink sp_Print

سلام بر اساتید 

با سیچلاید های افریقایی سایز ۳ بند چه ماهیا دیگه ای میشه نگه داری کرد ؟ منظورم سازگاری صد در صدی نیست ولی خب یعنی به امتحان کردنش بیرزه   کلا سیچلاید های من ارومن و کاری به هم ندارن البته بجز یکیشون که با همه درگیره 

و یه سوال دیگه اینکه میشه میگو یا لابستر های بزرگ رو با سیچلاید ها نگه داشت ؟ حلزون ها چی /؟

و بهترین تیم تظافتی که میشه با سیچلاید افریقایی نگهداری کرد چیا هستن ؟

۴ فروردین, ۱۴۰۴
۱۱:۴۲ ق٫ظ
(SINA)

کاربر نمونه
Members
تعداد نوشته ها: 2833
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
5713sp_Permalink sp_Print

.rabbit گفته
سلام بر اساتید 

با سیچلاید های افریقایی سایز ۳ بند چه ماهیا دیگه ای میشه نگه داری کرد ؟ منظورم سازگاری صد در صدی نیست ولی خب یعنی به امتحان کردنش بیرزه   کلا سیچلاید های من ارومن و کاری به هم ندارن البته بجز یکیشون که با همه درگیره 

و یه سوال دیگه اینکه میشه میگو یا لابستر های بزرگ رو با سیچلاید ها نگه داشت ؟ حلزون ها چی /؟

سلام
شما اصلا نباید کلی سیچلاید آفریقایی رو باهم نگهداری کنید؛ مگر اینکه جفت باشن و کلی مخفیگاه باشه تا قلمرو خودشون رو تعیین کنند وگرنه درگیری و زد و خورد بوجود میاد.
سیچلایدهای آفریقایی رو عملاً باید تک گونه نگهداری کنید و در ترکیب اونا نباید از سایر گونه‌ها استفاده بشه، لابستر و شریمپ آسیب‌پذیرن، به حلزونم فک نکنم علاقه‌ای داشته باشن ولی خب می‌تونن شاخک‌های حلزون‌ها رو گاز بگیرن و بکنن. نهایت بتونید کت اسپرت هم سایز اونا تهیه کنید.
موفق باشید done

کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

شایان13

آنچه به مقصد می‌رسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃  

آکواریوم من

۴ فروردین, ۱۴۰۴
۲:۴۸ ب٫ظ
Matin 1387
مشهد

ناظر انجمن
Members

ویرایشگر
تعداد نوشته ها: 2208
۹ اسفند, ۱۴۰۰
5714sp_Permalink sp_Print

.rabbit گفته
سلام بر اساتید 

سلام

مولتی کت اگر گیر بیارید سازگاره با اینا

تقریبا نظافتچی حساب میشه

مارو حفره هامون میکشن به حرکت هنوز

هدف های گمشده که هیچ وقت اصلا نبود 

هیچ کس از پشت کوه ها خبری نداره

شاید اتفاقی پشت کوه‌ها اصلا نبود

۴ فروردین, ۱۴۰۴
۷:۵۶ ب٫ظ
.rabbit
کاربر عادی
Members
۲۷ اسفند, ۱۴۰۳
5715sp_Permalink sp_Print

پس مطلقا هیچ

(SINA) گفته

سلام
شما اصلا نباید کلی سیچلاید آفریقایی رو باهم نگهداری کنید؛ مگر اینکه جفت باشن و کلی مخفیگاه باشه تا قلمرو خودشون رو تعیین کنند وگرنه درگیری و زد و خورد بوجود میاد.
سیچلایدهای آفریقایی رو عملاً باید تک گونه نگهداری کنید و در ترکیب اونا نباید از سایر گونه‌ها استفاده بشه، لابستر و شریمپ آسیب‌پذیرن، به حلزونم فک نکنم علاقه‌ای داشته باشن ولی خب می‌تونن شاخک‌های حلزون‌ها رو گاز بگیرن و بکنن. نهایت بتونید کت اسپرت هم سایز اونا تهیه کنید.
موفق باشید done  

گونه دیگه ای رو نمیشه با سیچلاید های افریقایی نگه داشت ؟

بعد یه سوال دیگه داشتم مبدونم مربوط به اینجا نیست ولی خب چجوی دکور بچینم که درگیری هاشون کم تر بشه ؟؟

۵ فروردین, ۱۴۰۴
۰:۰۶ ق٫ظ
d@¡¡@$

کاربر عالی
Members
۱۷ آبان, ۱۴۰۰
5716sp_Permalink sp_Print

.rabbit گفته
پس مطلقا هیچ

گونه دیگه ای رو نمیشه با سیچلاید های افریقایی نگه داشت ؟

بعد یه سوال دیگه داشتم مبدونم مربوط به اینجا نیست ولی خب چجوی دکور بچینم که درگیری هاشون کم تر بشه ؟؟  

سیچلاید آفریقایی تنوع گونه زیادی داره که میتونی چندین نوع با رنگ و شکل خاصی نگهداری کنی، فقط گونه های خودش باشه، با سایر ماهی ها ترکیب خوبی نمیشن

باید دکور و مخفیگاه زیاد باشه، سنگ های مختلف پیداکن که آهکی نباشن و میتونی جوری کنار هم و روی هم بچینی که مخفیگاه و کوچه پس کوچه زیادی ایجاد بشه 😅

.rabbit
۱۳ فروردین, ۱۴۰۴
۲:۳۰ ق٫ظ
abolfazl ameri
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 9
۱۶ تیر, ۱۴۰۲
5717sp_Permalink sp_Print

سلام دوستان ی تانک دارم ۱۲۰ در ۶۰ در ۴۰ میخوام گوشتخوار بریزم ی ترکیب بگید با اسکار سازگار باشه در حد سازگاری نسبیم باشه خوبه الان دوتا اسکار و جوئل فیش دارم داخل تانک دکور بندیمم مخفیگاه زیاد دارمfun

خودم نظرم رو اسکار پریکسیموس تگزاس  سیچیلاید افریقایی مثل دیماسونی ماکارو بلو آکارا پروت سوروم بریچاردی گرین ترور پنکووسیم بد نی ولی فک نمیکنم دووم بیاره در کل خودم میدونم سازگاری انچنانی ندارن در حد ک همو نکشن باشه برام رواله ی راهنمایی بکنین مرسی done

و این که بنظرتون فقط سیچلایدا افرقایی بریزم چطوریه میتونن تکثیر بشن یا ن بابد تک جونه جفت باشن فقط

۱۳ فروردین, ۱۴۰۴
۹:۴۵ ق٫ظ
d@¡¡@$

کاربر عالی
Members
۱۷ آبان, ۱۴۰۰
5718sp_Permalink sp_Print

abolfazl ameri گفته
سلام دوستان ی تانک دارم ۱۲۰ در ۶۰ در ۴۰ میخوام گوشتخوار بریزم ی ترکیب بگید با اسکار سازگار باشه در حد سازگاری نسبیم باشه خوبه الان دوتا اسکار و جوئل فیش دارم داخل تانک دکور بندیمم مخفیگاه زیاد دارمfun

خودم نظرم رو اسکار پریکسیموس تگزاس  سیچیلاید افریقایی مثل دیماسونی ماکارو بلو آکارا پروت سوروم بریچاردی گرین ترور پنکووسیم بد نی ولی فک نمیکنم دووم بیاره در کل خودم میدونم سازگاری انچنانی ندارن در حد ک همو نکشن باشه برام رواله ی راهنمایی بکنین مرسی done

و این که بنظرتون فقط سیچلایدا افرقایی بریزم چطوریه میتونن تکثیر بشن یا ن بابد تک جونه جفت باشن فقط  

سلام دوست عزیز

کنار اسکار میتونی بعضی سیچلایدهای آمریکایی مثل پروت، پروکسیموس، تگزاس،گرین ترور، سورم و ... میتونی داشته باشی با رعایت سایز، البته سورم و پروکسیموس اگه خواستی باید بزرگتر از بقیه باشن

آفریقایی ها را با آمریکایی کنار هم نزار و یکی از این دو گونه را انتخاب کن، همین ترکیبتون هم جوئل کنار اسکار درست نیست

۱۳ فروردین, ۱۴۰۴
۱۰:۱۸ ب٫ظ
abolfazl ameri
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 9
۱۶ تیر, ۱۴۰۲
5719sp_Permalink sp_Print

d@¡¡@$ گفته

سلام دوست عزیز

کنار اسکار میتونی بعضی سیچلایدهای آمریکایی مثل پروت، پروکسیموس، تگزاس،گرین ترور، سورم و ... میتونی داشته باشی با رعایت سایز، البته سورم و پروکسیموس اگه خواستی باید بزرگتر از بقیه باشن

آفریقایی ها را با آمریکایی کنار هم نزار و یکی از این دو گونه را انتخاب کن، همین ترکیبتون هم جوئل کنار اسکار درست نیست  

خب اگر اسکار رو رد کنم بره ی ترکیب از ماهیای رنگارنگو فعال پر جنبجوش بهم بدین مثل افرا و اینجور ماهیا 

۱۴ فروردین, ۱۴۰۴
۰:۴۰ ق٫ظ
d@¡¡@$

کاربر عالی
Members
۱۷ آبان, ۱۴۰۰
5720sp_Permalink sp_Print

abolfazl ameri گفته

خب اگر اسکار رو رد کنم بره ی ترکیب از ماهیای رنگارنگو فعال پر جنبجوش بهم بدین مثل افرا و اینجور ماهیا   

خب میتونی یه تعداد افرا داشته باشی خیلی زیبا میشه

کنارش هم پروکسیموس، سورم میتونن باشن

یا اینکه ترکیبی از سیچلایدهای مالاوی خوبه که هم زیبان هم فعال و پرتحرک 

منطقه زمانی انجمن:Asia/Tehran

بیشترین کاربران آنلاین:1031

افراد آنلاین کنونی:
198 مهمان

مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
6 مهمان

برترین نویسندگان:

مجتبی : 22934

ΡARSA : 4191