۹:۵۳ ق٫ظ

کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲

mojtaba f گفته
سپاس از پاسخ دو بزرگوار،قطعا جوعل ها و سرماری و اسکار علی رغم میل باطنیم باید رد بشن نهایتا آگهی میکنم رایگان میدم به یکی،بجاش سورم و پراکسیموس میگیرم البته ترورم خشنه هم نوعشو کشت بهش بدبینم ولی هرکی میاد خونمون میگه چقدر این ماهی قشنگه!پس این ترکیب اوکی هست:؟
سیلور دالر-گرین ترور-پلی پتروس-پنگوسی گیاهخوار-سورم-پراکسیموس
١٠تا ماهی تو ٧٠لیتر
سلام وقتتون بخیر
اساتید بالا راهنمایی کامل رو گفتن بهتون
فقط من پیشنهاد می دم بهتون
پلی پتروس رو به کل حذف کنید از ترکیبتون چون ب آکواریوم بزرگتر احتیاج داره .
پنکوسی گیاه خوار به دلیل استرس زیاد باعث اذیت ماهیاتون می شه . داشتم ردش کردم
بهترین ترکیب از ماهیای بالا که گفتید به نظر من سورم و پروکسیموس و گرین ترور هست .
کاربران زیر از Pooryia برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387, mojtaba f۱۱:۱۸ ق٫ظ

کاربر ممتاز
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲

mojtaba f گفته
سپاس از پاسخ دو بزرگوار،قطعا جوعل ها و سرماری و اسکار علی رغم میل باطنیم باید رد بشن نهایتا آگهی میکنم رایگان میدم به یکی،بجاش سورم و پراکسیموس میگیرم البته ترورم خشنه هم نوعشو کشت بهش بدبینم ولی هرکی میاد خونمون میگه چقدر این ماهی قشنگه!پس این ترکیب اوکی هست:؟
سیلور دالر-گرین ترور-پلی پتروس-پنگوسی گیاهخوار-سورم-پراکسیموس
١٠تا ماهی تو ٧٠لیتر
عزیزم این تعداد ماهی که نام بردی ، حتی اگه از هر کدوم بخواید یه دونه هم نگهدارید ، بازم برای آکواریوم شما خیلی زیاده .... توی این تانک با این گنجایش بهتره که ماهیان گیاهخوار که جثه کوچکی دارن نگهداری کنید ، ماهیانی مثل گورامیها ، تتراها ، باربها و غیره ...
ماهیانی که اسم بردید بزرگ میشن و این سایز آکواریوم براشون کوچیکه
کاربران زیر از phoenix_love58 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Pooryia, mojtaba f۰:۱۹ ق٫ظ

۱۵ بهمن, ۱۴۰۳

۱۱:۰۸ ق٫ظ

کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲

channa گفته
سلام یه سوالاین ماهی ها کنار ام خوبن اروانا سیلور و ترک ایل
کدوم ماهی بهتر و خاص تره بیارم
اروانا
پوزه بوته باله کوتاه جفت مولد
کریبنسیس
پلار
سلام
کدوم نژاد آروانا ؟ سیلور ارزش زیادی نداره . اما بازم با ابهته
پوزه بوته ای اگه به قصذ تکثیر می خواین بیارید می ارزه .
پرت پلار جز دردسر چیزی نداره اما ماهی بامزه ای هست اگر قصد نگهداری دارید و می خواین تکثیر نشه چند تا ماده کنار هم نگه دارید
۸:۴۶ ق٫ظ

کاربر عالی
۲۶ بهمن, ۱۴۰۱

channa گفته
بله اروانا سیلور
درسته که میگن برای فلاور شن باشه پوزه میده
سلام
اینجوری که اساتید سایت قبلا در تاپیک های دیگه گفتن خیر.
منم همینو میگم.اصن چطوری بخواد بهش پوزه بده
از نظر من هم تو تانک فلاور شن نریزید
کاربران زیر از BENYAMIN/? برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Pooryiaخدایا شکر.
۹:۰۱ ق٫ظ

کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲

۱:۵۹ ق٫ظ

۱۳ بهمن, ۱۴۰۳

سلام دوستان چطور میشه یک ماهی چند ماه تو آکواریوم با بقیه سازگاری داشته باشه ولی یکباره وحشی بشه و به بقیه حمله کنه مثالش اسکار من که فکر میکردم خیلی آرومه حتی از تیلور هم قدش کتک میخورد تا تیلور را در آوردم ولی امشب دیدم داره به پنگوسی گیاهخوار حمله میکنه و سریع چشماشو در آورد میترسم به دالر و اسکات هم حمله کنه
۱۱:۳۸ ق٫ظ

کاربر عالی
۲۶ بهمن, ۱۴۰۱

mojtaba f گفته
سلام دوستان چطور میشه یک ماهی چند ماه تو آکواریوم با بقیه سازگاری داشته باشه ولی یکباره وحشی بشه و به بقیه حمله کنه مثالش اسکار من که فکر میکردم خیلی آرومه حتی از تیلور هم قدش کتک میخورد تا تیلور را در آوردم ولی امشب دیدم داره به پنگوسی گیاهخوار حمله میکنه و سریع چشماشو در آورد میترسم به دالر و اسکات هم حمله کنه
سلام
گرین ترور های منم همین بودن،تا چند ماه اول هیچ کاری بهم نداشتن ولی یک روز شروع برای هم قلمرو طلبی.
پنگوسی گیاهخوار با اسکار
تنها کار که میتونی یک مدت با شیشه جداش کنی
کاربران زیر از BENYAMIN/? برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mojtaba fخدایا شکر.
۱۱:۴۰ ق٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۱۱ خرداد, ۱۳۹۶

mojtaba f گفته
سلام. دالر که قطعا از اسکار میخوره و بهتره زودتر خارجش کنی چون اصلا تحمل استرس بالا رو نداره. اسکات از پس خودش برمیاد اما ترکیبتون کاملا مشکل داره. اسکات بهترین شکل نگهداریش تک گونه هست. با بعضی از لب شورهای کوچک مثل پافر هم تا حدی سازگاری داره.
گرین تیلور و اسکار تا حدی با هم سازگاری دارن اما حجم آکواریوم خیلی باید بالا باشه چون سریع رشد میکنن و قلمروطلب میشن. پنگوسی معمولی هم که اصلا بهتره با هیچ گوشتخواری نگهداری نشه و دالر هم مناسب آکواریوم با ماهی های آروم و بی آزاره چون حرکت شدید بقیه ماهی ها به شدت استرس بهش وارد میکنه
کاربران زیر از م.یگانه برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Pooryia, mojtaba fهمیشه از اینکه دوستانم مرا به اشتباهاتم آگاه کنند خوشحال میشوم. حتی اینجا، حتی شما دوست عزیز...
۱۱:۵۶ ق٫ظ

۱۳ بهمن, ۱۴۰۳

م.یگانه گفته
سلام. دالر که قطعا از اسکار میخوره و بهتره زودتر خارجش کنی چون اصلا تحمل استرس بالا رو نداره. اسکات از پس خودش برمیاد اما ترکیبتون کاملا مشکل داره. اسکات بهترین شکل نگهداریش تک گونه هست. با بعضی از لب شورهای کوچک مثل پافر هم تا حدی سازگاری داره.
گرین تیلور و اسکار تا حدی با هم سازگاری دارن اما حجم آکواریوم خیلی باید بالا باشه چون سریع رشد میکنن و قلمروطلب میشن. پنگوسی معمولی هم که اصلا بهتره با هیچ گوشتخواری نگهداری نشه و دالر هم مناسب آکواریوم با ماهی های آروم و بی آزاره چون حرکت شدید بقیه ماهی ها به شدت استرس بهش وارد میکنه
اتفاقا برای من برعکسه البته اساتید گفته بودن استثنا همیشه هست ،دالرها اصلا نمیترسن و استرس ندارن سه تا هستن ولی گرین اسکات دوتا دارم خیلی ترسو ان همش میلرزن نمیدونم از اسکار میترسن یا جوعل دوتا جوعل دارم کلا ١٠سانت کف تانک هر چی رد بشه رو میزنن
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Amir_nor, mojtaba f
210 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه: mojtaba f
4 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4190
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2808
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 41818
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7841
جدیدترین اعضاء:
pamj, Make money now mofolop.blogspot.gr 2E, ahmadi.maria, peymanfcpc, YRNTBMvQZR, AYVbnOvXHfkمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014