۱۲:۲۲ ب٫ظ

۲ دی, ۱۴۰۳

سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایی همگی 🙏🌹❤️
تانک ۱۶۰ رو میزارم فقط اسکار ولی یه تانک ۱۳۰ لیتری هم دارم تاپ فیلتر کف شن نرم سفید و شن مانستری نارنجی ها ، سه تا پروکسیموس و یه هکلی آلبینو تقریبا ده سانت و دوتا کت اسپرت میخوام بندازم اونجا (سه تا لوچ دلقک سه بند و یه بلک گوست حدودا ۸ سانت هم هست ولی اگه مشکلی داره با ماهی پیشنهادی هاتون میتونم جای دیگه بزارم) ماهی رنگی که با این ماهی ها هم سازگار باشه ترجیحا خیلی کوچیک هم نباشند چی پیشنهاد میدید ؟ سوروم رو دیدم پیشنهاد داده بودند ولی بقیه رو خیلی دوست نداشتم ، خودم این سیچلاید آفریقایی آبی و زرد و رنگی دارن رو دیده بودم ولی فکر نکنم بسازن
و این که چندتا ماهی میشه توی این تانک نگه داشت ؟ و دوتا کت اسپرت کافی هست برای این آکواریوم ؟
بازم ممنون از راهنماییتون 🙏❤️
۴:۴۴ ب٫ظ

نویسنده ممتاز
۱۵ دی, ۱۳۹۲

سلام اسکار طولانی مدت نمیتونید نگهداری کنید چون به سرعت بزرگ میشه حداقل حجم ۲۵۰ لیتر لازم داره و حداکثر بعد از یسال باید ردش کنید.
بقیه هم با هم نگهداریشون مشکلی نداره ولی با افریقایی نمیتونید نگهداری کنید چون هم شرایط آب، غذا و هم خلق و خو کلا متفاوته و کم کم تلفات میدید.
با فرانتوزا هم شدنیه فقط چوب نذارید و بلک واتر درست نکنید.
تو این حجم هم ۶ تا حداکثر ۱۰ عدد ماهی سایر ۸-۱۰ سانتی متر میتونید نگهداری کنید.
یدونه کتفیش هم کافیه برای هر تانک
کاربران زیر از MOHAMMAD99 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
SaMoA۴:۳۰ ب٫ظ

نویسنده ممتاز
۱۵ دی, ۱۳۹۲

۱۰:۳۴ ق٫ظ

نویسنده ممتاز
۱۵ دی, ۱۳۹۲

۱۱:۰۵ ق٫ظ

کاربر عالی
۸ آبان, ۱۴۰۲

SaMoA گفته
سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایی همگی 🙏🌹❤️تانک ۱۶۰ رو میزارم فقط اسکار ولی یه تانک ۱۳۰ لیتری هم دارم تاپ فیلتر کف شن نرم سفید و شن مانستری نارنجی ها ، سه تا پروکسیموس و یه هکلی آلبینو تقریبا ده سانت و دوتا کت اسپرت میخوام بندازم اونجا (سه تا لوچ دلقک سه بند و یه بلک گوست حدودا ۸ سانت هم هست ولی اگه مشکلی داره با ماهی پیشنهادی هاتون میتونم جای دیگه بزارم) ماهی رنگی که با این ماهی ها هم سازگار باشه ترجیحا خیلی کوچیک هم نباشند چی پیشنهاد میدید ؟ سوروم رو دیدم پیشنهاد داده بودند ولی بقیه رو خیلی دوست نداشتم ، خودم این سیچلاید آفریقایی آبی و زرد و رنگی دارن رو دیده بودم ولی فکر نکنم بسازن
و این که چندتا ماهی میشه توی این تانک نگه داشت ؟ و دوتا کت اسپرت کافی هست برای این آکواریوم ؟
بازم ممنون از راهنماییتون 🙏❤️
سلام خوبید ؟
شما که می خوای پروکسیموس و هکلی نگهدارید ماهی های دیگم از همین خانواده نگهداری کنید قشنگ تره
من الان تو تانکم پروکسیموس و هکلی و ردهد و برزیلین دارم .
کنارشون لوچ و ردلاینم دارم و کوریدوراس
مثلا بخوای بیشتر هزینه کنی ژئوفاگوس آسونی عالیه .
کاربران زیر از Pooryia برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
SaMoA۸:۱۹ ب٫ظ

۷ آذر, ۱۴۰۳

۱۱:۵۹ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

Amin1234 گفته
سلام من دوتا ماهی اسکار دارم و یک سوروم لب ماتیکی لطفا چند تا ماهی مناسب معرفی کنید که با اینا کاز نداشته باشه و درگیری پیش نیاد
سلام
خب همین ترکیبم مشکله، اسکار سورم رو میزنه ولی خب اگه اسکار کوچیک باشه کم مشکل بوجود میاره، میتونید در کنار اینا پروت، دراگون، نایف، تگزاس و... نگهداری کنید.
موفق باشید
آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۳:۱۵ ق٫ظ

۷ بهمن, ۱۴۰۳

سلام. من اکواریومم ۴۵×۲۲×۳۵ هستش. دوتا سیچیلاید بلو دوتا یلو دو تا اورانوس دوتا جوئل دوتا گورخری دوتا لجن خوار و دوتا رزی بارب دارم همشونم تقریبا یک و نیم بند هستن. من خیلی رد لاین و شارک دم قرمز و لوچ دلقک دوس دارم به اینا اضافه کنم. اگه اضافه کنم مشکلی پیش میاد؟ اگه اینا نمیشه چی اضافه کنم غیر سیچیلاید که یکم تنوع بشه؟
۸:۱۵ ق٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

rezasalahpour گفته
سلام. من اکواریومم ۴۵×۲۲×۳۵ هستش. دوتا سیچیلاید بلو دوتا یلو دو تا اورانوس دوتا جوئل دوتا گورخری دوتا لجن خوار و دوتا رزی بارب دارم همشونم تقریبا یک و نیم بند هستن. من خیلی رد لاین و شارک دم قرمز و لوچ دلقک دوس دارم به اینا اضافه کنم. اگه اضافه کنم مشکلی پیش میاد؟ اگه اینا نمیشه چی اضافه کنم غیر سیچیلاید که یکم تنوع بشه؟
دوست عزیز شما الآن هم ترکیب خیلی بدی دارین، ترکیبی از ماهیان مهاجم و گیاهخوار و ...
گورخری ماهی خیلی مهاجمیه که معمولا تنها نگهداری میشه یا با ماهی بزرگتر از خودش
اورانوس و یلو هم مهاجم و شیطون هستن و این وسط رزی بارب بیچاره چکار می کنه ؟
ماهی رد لاین ؟ مگه می خواین غذا بدین به بقیه ماهی ها
این ترکیبی که دارین فقط سیچلایدهای آفریقایی مثل بلو، یلو ماکرو، اورانوس و جوئل در کنار لجن خوار میتونین با ایجاد دکور زیاد و پناهگاه کنار هم نگه داری کنید
به هر حال یا باید ترکیبی از آفریقایی ها داشته باشین که گفتم یا اینکه ترکیب گیاهخوار مثل بارب و لوچ دلقک و شارک، گورخری که کلا بی خیال بشین خصوصا توی این حجم تانک
سایز تانکتون هم که کوچکه و هر ترکیبی بگیرین تعداد زیاد هم نباید باشه
کاربران زیر از d@¡¡@$ برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Pooryia, rezasalahpour۱۰:۴۳ ب٫ظ

۷ بهمن, ۱۴۰۳

من سایز اکواریومم ۴۰×۳۵×۲۵ هستش ماکرو زرد و سفید اوراتوس جوئل رزی بارب سیچلاید گورخری واز هرکدوم دوتا و یه مارمالادی دارم که سایتشون تقریبا یک و نیم بنده. امروز لجن خوارمو کشتم. دوتا هم تایگر بارب کوچک خریدم یه روزه خوردنشون. میخوام یه شارک دم قرمز و لوچ دلقک و رد لاین بخرم. بنظرتون اونارو هم میکشن؟ یا اگه سایز بزرگ بخرم نمیکشن. آخه من تو اینستا اینا رو تو یه اکواریوم دیدم.
۱۰:۵۳ ب٫ظ

۷ بهمن, ۱۴۰۳

rezasalahpour گفته
من سایز اکواریومم ۴۰×۳۵×۲۵ هستش ماکرو زرد و سفید اوراتوس جوئل رزی بارب سیچلاید گورخری واز هرکدوم دوتا و یه مارمالادی دارم که سایتشون تقریبا یک و نیم بنده. امروز لجن خوارمو کشتم. دوتا هم تایگر بارب کوچک خریدم یه روزه خوردنشون. میخوام یه شارک دم قرمز و لوچ دلقک و رد لاین بخرم. بنظرتون اونارو هم میکشن؟ یا اگه سایز بزرگ بخرم نمیکشن. آخه من تو اینستا اینا رو تو یه اکواریوم دیدم.
d@¡¡@$ گفته
rezasalahpour گفته
سلام. من اکواریومم ۴۵×۲۲×۳۵ هستش. دوتا سیچیلاید بلو دوتا یلو دو تا اورانوس دوتا جوئل دوتا گورخری دوتا لجن خوار و دوتا رزی بارب دارم همشونم تقریبا یک و نیم بند هستن. من خیلی رد لاین و شارک دم قرمز و لوچ دلقک دوس دارم به اینا اضافه کنم. اگه اضافه کنم مشکلی پیش میاد؟ اگه اینا نمیشه چی اضافه کنم غیر سیچیلاید که یکم تنوع بشه؟دوست عزیز شما الآن هم ترکیب خیلی بدی دارین، ترکیبی از ماهیان مهاجم و گیاهخوار و ...
این ترکیبی که دارین فقط سیچلایدهای آفریقایی مثل بلو، یلو ماکرو، اورانوس و جوئل در کنار لجن خوار میتونین با ایجاد دکور زیاد و پناهگاه کنار هم نگه داری کنید
به هر حال یا باید ترکیبی از آفریقایی ها داشته باشین که گفتم یا اینکه ترکیب گیاهخوار مثل بارب و لوچ دلقک و شارک، گورخری که کلا بی خیال بشین خصوصا توی این حجم تانک
سایز تانکتون هم که کوچکه و هر ترکیبی بگیرین تعداد زیاد هم نباید باشه
والله رزی بارب ها خیلی خوب موندن و اصلا کم نمیارن. گورخری ها هم تو تانک من از همه مظلوم ترن. فقط ماکرو زرد و آبی مخصوصا آبی همه رو میزنه🤔
۱۱:۳۸ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲

rezasalahpour گفته
d@¡¡@$ گفته
rezasalahpour گفته
سلام. من اکواریومم ۴۵×۲۲×۳۵ هستش. دوتا سیچیلاید بلو دوتا یلو دو تا اورانوس دوتا جوئل دوتا گورخری دوتا لجن خوار و دوتا رزی بارب دارم همشونم تقریبا یک و نیم بند هستن. من خیلی رد لاین و شارک دم قرمز و لوچ دلقک دوس دارم به اینا اضافه کنم. اگه اضافه کنم مشکلی پیش میاد؟ اگه اینا نمیشه چی اضافه کنم غیر سیچیلاید که یکم تنوع بشه؟دوست عزیز شما الآن هم ترکیب خیلی بدی دارین، ترکیبی از ماهیان مهاجم و گیاهخوار و ...
سایز تانکتون هم که کوچکه و هر ترکیبی بگیرین تعداد زیاد هم نباید باشهوالله رزی بارب ها خیلی خوب موندن و اصلا کم نمیارن. گورخری ها هم تو تانک من از همه مظلوم ترن. فقط ماکرو زرد و آبی مخصوصا آبی همه رو میزنه🤔
سلام
عزیز دلم به فرض محالی هم که ماهیات با هم کاری نداشته باشن و سازگار باشند ... باز هم آکواریوم شما خیلی خیلی کوچیکه برای این تعداد ماهی
کاربران زیر از phoenix_love58 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
d@¡¡@$۱:۰۵ ق٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

و
rezasalahpour گفته
وقتی لجنخوار و کشتن مطمئنا ردلاین و شارک هم می کشن، هیچ تناسبی بین اینا نیست با هر سایزی، گفتم بهتون
اینا که توی اینستا می بینی ولش کن، اینا موقتی هستن و داخل مغازه ها همه مدلاش می بینی
از طرفی این سایز تانک شما ظرفیت تعداد ماهی زیاد نداره
۱:۰۶ ق٫ظ

کاربر عالی
۱۷ آبان, ۱۴۰۰

rezasalahpour گفته
d@¡¡@$ گفته
rezasalahpour گفته
سایز تانکتون هم که کوچکه و هر ترکیبی بگیرین تعداد زیاد هم نباید باشهوالله رزی بارب ها خیلی خوب موندن و اصلا کم نمیارن. گورخری ها هم تو تانک من از همه مظلوم ترن. فقط ماکرو زرد و آبی مخصوصا آبی همه رو میزنه🤔
هر چی بزرگتر بشن خشونت ها بیشتر میشه
مخصوصا با این سایز تانک و حجم آب
۱۰:۳۵ ب٫ظ

۱۳ بهمن, ۱۴۰۳

سلام و عرض ادب دوماه میشه که آکواریومی حدودا ۷۰ لیتری ماهیران خریدم به علت عدم تجربه و عدم صداقت فروشندگان شاهد مرگ و میر فراوان ماهی هایی مثل جوعل ، سان فیش،تگزاسی،پنگوسی ،اسکارو سورم وردتیل بودم چون حدود ۲۴ عدد با تنوع۱۵گونه ماهی انداختم توش نهایتا به فکر افزایش علم و آگاهی افتادمو با سایت شگفت انگیز شما آشنا شدم ۱۵ صفحه ابتدایی رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم ولی باز سوالم را مطرح میکنم از بزرگواران درخواست اظهار نظر و کمک دارم
ماهی های فعلی : ۳عدد دالر ، ۲عدد جوعل که تخم میزارن،۱ پنگوسی گیاهخوار ۱ اسکار مظلوم ۱ گرین ترور۱کت معمولی ۲ کت کوچک ۱ آذرخش ۱ چانا ۱۰سانتی
جوعلها همه رو اذیت میکنن مخصوصا ترور را به قصد کشت دنبال میکنن
ترور ، اسکار و چانا رو میزنه
خود چانا به دالر ها گیر میده !!! حالا به نظرتون کدوم رو در بیارم و با چی جایگزین کنم ؟ با وصف اینکه چون کسی اینها را ازم بر نمیداره مجبورم بکشمشون که برام آزار دهندست خودم فکر مینم بهتره جوعل ها را با پرت عوض کنم
۱۱:۱۰ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

mojtaba f گفته
سلام و عرض ادب دوماه میشه که آکواریومی حدودا ۷۰ لیتری ماهیران خریدم به علت عدم تجربه و عدم صداقت فروشندگان شاهد مرگ و میر فراوان ماهی هایی مثل جوعل ، سان فیش،تگزاسی،پنگوسی ،اسکارو سورم وردتیل بودم چون حدود ۲۴ عدد با تنوع۱۵گونه ماهی انداختم توش نهایتا به فکر افزایش علم و آگاهی افتادمو با سایت شگفت انگیز شما آشنا شدم ۱۵ صفحه ابتدایی رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم ولی باز سوالم را مطرح میکنم از بزرگواران درخواست اظهار نظر و کمک دارمماهی های فعلی : ۳عدد دالر ، ۲عدد جوعل که تخم میزارن،۱ پنگوسی گیاهخوار ۱ اسکار مظلوم ۱ گرین ترور۱کت معمولی ۲ کت کوچک ۱ آذرخش ۱ چانا ۱۰سانتی
خود چانا به دالر ها گیر میده !!! حالا به نظرتون کدوم رو در بیارم و با چی جایگزین کنم ؟ با وصف اینکه چون کسی اینها را ازم بر نمیداره مجبورم بکشمشون که برام آزار دهندست خودم فکر مینم بهتره جوعل ها را با پرت عوض کنم
![]()
سلام
چه ایده خوبی من این ماهی هارو نمیخوام کسی هم که از من برنمیداره پس بزنم شل و پلشون کنم😐 د آخه یعنی چییی... یعنی تو این مملکت یکی پیدا نمیشه اینا رو از شما برداره؟
خب از این داستان بگذریم ترکیب از پایه منطقی نیست پس شما باید کلا بکوبی از نو بسازی
جوئل وقتی تخم میداره پرخاشگر میشه طبیعتا نباید با ماهی دیگه ای نگهداری بشه
بنظر من اوکی ماهی ها برای شما سیچلاید های امریکایی مثل گرین ترور و سورم و پروکسیموس هست البته نه سیچلاید های مهاجمی مثل اسکار و ...
موفق باشید🤝
JDM lover
۱۱:۲۸ ب٫ظ

کاربر ممتاز
۲۷ فروردین, ۱۴۰۲

mojtaba f گفته
سلام و عرض ادب دوماه میشه که آکواریومی حدودا ۷۰ لیتری ماهیران خریدم به علت عدم تجربه و عدم صداقت فروشندگان شاهد مرگ و میر فراوان ماهی هایی مثل جوعل ، سان فیش،تگزاسی،پنگوسی ،اسکارو سورم وردتیل بودم چون حدود ۲۴ عدد با تنوع۱۵گونه ماهی انداختم توش نهایتا به فکر افزایش علم و آگاهی افتادمو با سایت شگفت انگیز شما آشنا شدم ۱۵ صفحه ابتدایی رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم ولی باز سوالم را مطرح میکنم از بزرگواران درخواست اظهار نظر و کمک دارمماهی های فعلی : ۳عدد دالر ، ۲عدد جوعل که تخم میزارن،۱ پنگوسی گیاهخوار ۱ اسکار مظلوم ۱ گرین ترور۱کت معمولی ۲ کت کوچک ۱ آذرخش ۱ چانا ۱۰سانتی
![]()
سلام عزیزم
اینکه دنیای ماهیان زینتی براتون جذابه و دوست دارید ماهیان زیاد با تنوع بالا رو نگهداری کنید قابل درک هست و آرزوی خیلیاست ، اما باید توجه داشته باشید که آکواریوم شما کوچیکه و ظرفیت این تعداد ماهی که شما دارید رو نداره ، بخاطر همین اگر از موضوع ناسازگاری ماهیا بگذریم بخاطر فضای کمشون به همدیگه حمله میکنن ، دچار استرس میشن و همچنین کیفیت آب بشدت پایین میاد و همین ها باعث تلفات ماهیاتون میشه ...
پس در ابتدا تعداد ماهیاتون رو کم کنید(به نسبت گنجایش تانکتون)
سپس بهتره که توی تانکتون از یه گونه یا نهایتا دو نوع ماهی نگهداری کنید (به سلیقه و دلخواه خودتون و البته با رعایت و بررسی سازگاری)
اون ماهیاتون هم که میخواید رد کنید بره ، میتونید به مغازه های آکواریومی بدید و بسپارید که براتون بفروشن (اگه به اندازهای باهاشون آشنا هستید) یا نهایتا رایگان بدید بهشون (بهتر از اینه که ماهیا رو تلف کنید و بکشید)
من خودمم اینجا هر بار که ماهی نمیخوام ، میدم به فروشگاه تا برام بفروشه و بجاش ماهی دیگه ازش میگیرم
نگران نباش ، یه مدت که بگذره کم کم توی نگهداری آکواریوم خودت استاد میشی و لذت بیشتری میبری و کیف میکنی لذت نگهداری از آکواریوم ، گوارای وجودتان 🌹🙂
کاربران زیر از phoenix_love58 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387۹:۰۲ ق٫ظ

۱۳ بهمن, ۱۴۰۳

سپاس از پاسخ دو بزرگوار،قطعا جوعل ها و سرماری و اسکار علی رغم میل باطنیم باید رد بشن نهایتا آگهی میکنم رایگان میدم به یکی،بجاش سورم و پراکسیموس میگیرم البته ترورم خشنه هم نوعشو کشت بهش بدبینم ولی هرکی میاد خونمون میگه چقدر این ماهی قشنگه!
پس این ترکیب اوکی هست:؟
سیلور دالر-گرین ترور-پلی پتروس-پنگوسی گیاهخوار-سورم-پراکسیموس
١٠تا ماهی تو ٧٠لیتر
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Nazanin2006, mojtaba f
66 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه: mojtaba f
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4190
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2808
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 41818
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7841
جدیدترین اعضاء:
LxORoOveJyrIS, pamj, Make money now mofolop.blogspot.gr 2E, ahmadi.maria, peymanfcpc, YRNTBMvQZRمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014