سازگاری انواع گونه های مهاجم (گوشتخوار) | صفحه 280 | ماهیان سازگار با هم

A A A

مهمان لطفا ثبت نام کنید

sp_Registration عضویت (ثبت نام) sp_LogInOut ورود
جستجوی پیشرفته

— در محدوده انجمن —

— محاسبه —

— گزینه های انجمن —

حداقل طول کلمه جستجو 3 کارکتر - حداکثر طول کلمه جستجو 84 کارکتر

sp_Feed آر اس اس موضوع sp_TopicIcon
سازگاری انواع گونه های مهاجم (گوشتخوار)
۵ تیر, ۱۴۰۳
۱:۵۵ ق٫ظ
Matin 1387
مشهد

ناظر انجمن
Members

ویرایشگر
تعداد نوشته ها: 2095
۹ اسفند, ۱۴۰۰
sp_UserOfflineSmall افلاین
5581sp_Permalink sp_Print

اوکی حالا کمی آرامترhahaha2

دما که مشکلی نداره چه پلی باشه چه نباشه تابستون از ۲۸ پایین تر نمیاد

غذای پلی همم جدا میدم فقط برای سازگلریش گفتم

میخواستم عوض کنم گفتم نگهدارم شاید تونستم بچه بگیرم

JDM lover

۳۰ تیر, ۱۴۰۳
۱:۰۷ ب٫ظ
mohsenboorboor
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 2
۳۰ تیر, ۱۴۰۳

دوستان سلام bunnyearsmiley

من یه آکواریوم با ابعاد ۴۰*۶۲*۱۲۰ ا حجم ۳۰۰ لیتر

با تاپ فیلتر شامل زغال اکتیو- سرامیک- زئولیت

و طبیعتا پد و بخاری-

کف شن عربیکا و هواساز

همراه با دکور کشتی و کوزه و سکان کشتی پلی استر دارم

سوال : آیا ماهی بلوآکار و سوروم طلایی و قرمز با هم سازگاری دارند؟

حتما باید صخره و سنگ قرار بدم داخل آکواریوم چون کوزه و کشتی دکوری دارم از طرفی این ماهی ها که گفتم خیلی مهاجم نیستند جز در زمان تولیدمثل . آیا با نبود پناهگاه صخره ای به هم حمله می کنند یا دکورام کافیه؟

دیگر اینکه پیشنهادتون برای خرید ماهی به بنده چیه؟

خیلی تنوع زیاد نمی خوام ترجیح میدم از یه گونه و نهایتا دوگونه ماهی باشند. یا یه کت فیش اسپورت

من برام سازگار بودن ماهی ها- هم دما بودنشون- اندازه شون نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک- مقاوم بودنشون - زیبایی و رنگی بودنشون مهمه

ممنونم از دوستانی که دراین خصوص راهنماییم می کنندbyebye

۳۰ تیر, ۱۴۰۳
۱:۵۱ ب٫ظ
(SINA)

کاربر نمونه
Members
تعداد نوشته ها: 2808
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

سلام
خوش اومدید flower
مشکلی نیست قابل نگهداری هستن، می‌تونید پرت، اورا، گرین ترور یا لوچ دلقک هم اضافه کنید.
پرت باید کوچیک‌تر از سورم و بلوآکارا باشه و سورم و بلوآکارا هم‌سایز باشن و کمی از پرت بزرگ‌تر.

کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

mohsenboorboor

آنچه به مقصد می‌رسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃  

آکواریوم من

۳۱ تیر, ۱۴۰۳
۸:۳۶ ق٫ظ
Ali hd
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 1
۳۱ تیر, ۱۴۰۳
5584sp_Permalink sp_Print

سلام خدمت همه دوستان 

سوالی داشتم ک ایا می‌توان فرانتوزا یه بندی را کنار پروکسیموس ۷_۸ سانتی و هکلی البینو ۷_۸ سانتی نگه داشت؟ مشکلی پیش نمیاد؟ نمیخورن فرانتوزا هارو؟ با تشکر 

۳۱ تیر, ۱۴۰۳
۴:۴۶ ب٫ظ
Matin 1387
مشهد

ناظر انجمن
Members

ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
5585sp_Permalink sp_Print

Ali hd گفته
سلام خدمت همه دوستان 

سوالی داشتم ک ایا می‌توان فرانتوزا یه بندی را کنار پروکسیموس ۷_۸ سانتی و هکلی البینو ۷_۸ سانتی نگه داشت؟ مشکلی پیش نمیاد؟ نمیخورن فرانتوزا هارو؟ با تشکر   

سلام

یه بندی که نمیشه سایز بزرگ تر ولی مشکلی نیست

JDM lover

۱ مرداد, ۱۴۰۳
۸:۲۸ ب٫ظ
raminhood
کاربر عادی
Members
تعداد نوشته ها: 50
۱۹ شهریور, ۱۳۹۶
5586sp_Permalink sp_Print

سلام

فکر نمیکردم ماهیهای گوشتخوار اینطوری دردسر و جنگ اعصاب داشته باشن

من دوتا پرت داشتم که با هم نمی ساحتن وقتی چند تا ماهی جدید به تانک اضافه کردم وتانک شلوغ تر شد پرتها دیگه با هم توی تانک کاری نداشتن بعد از یک مدت با هم جور شدن وبیشتر وقتها با هم هستن و شروع کردن اسکارهام را باهم میزدن جالب اینکه با اسکارها هم اندازه بودن ولی چهارتا اسکار را به کشتن دادن هرچند مخفیگاه هم زیاد بود توی اکواریوم ... ولی به تگزاسها و گورخری اسیبی نمیرسوندن ... گفتم شاید به خاطر جثه کوچیک و فرز بودن ، این ماهیها از دست پرتها در امان موندن ... از خریدن اسکار صرف نظر کردم و چون دیدم پنکوسی ها سریعند دوتا پنکوسی شکاری خریدم و فعلن اوضاع خوبه ... میخوام به این ترکیب سوروم یا گرین ترور اضافه کنم ایا مشکلی نکته ای در این زمینه وجود نداره ... طبق اطلاعاتم به نظرم سوروم ماهی هست که مثل انجل یا رامیزی حساس به شرایط اب هست ایا نظرم درسته یا میشه کنار این ماهیها سوروم را نگهداشت ؟

میان انچه باید باشد و نیست عجب فرسوده دیواریست دنیا 

۱ مرداد, ۱۴۰۳
۱۰:۲۸ ب٫ظ
Matin 1387
مشهد

ناظر انجمن
Members

ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
5587sp_Permalink sp_Print

raminhood گفته
سلام

فکر نمیکردم ماهیهای گوشتخوار اینطوری دردسر و جنگ اعصاب داشته باشن

من دوتا پرت داشتم که با هم نمی ساحتن وقتی چند تا ماهی جدید به تانک اضافه کردم وتانک شلوغ تر شد پرتها دیگه با هم توی تانک کاری نداشتن بعد از یک مدت با هم جور شدن وبیشتر وقتها با هم هستن و شروع کردن اسکارهام را باهم میزدن جالب اینکه با اسکارها هم اندازه بودن ولی چهارتا اسکار را به کشتن دادن هرچند مخفیگاه هم زیاد بود توی اکواریوم ... ولی به تگزاسها و گورخری اسیبی نمیرسوندن ... گفتم شاید به خاطر جثه کوچیک و فرز بودن ، این ماهیها از دست پرتها در امان موندن ... از خریدن اسکار صرف نظر کردم و چون دیدم پنکوسی ها سریعند دوتا پنکوسی شکاری خریدم و فعلن اوضاع خوبه ... میخوام به این ترکیب سوروم یا گرین ترور اضافه کنم ایا مشکلی نکته ای در این زمینه وجود نداره ... طبق اطلاعاتم به نظرم سوروم ماهی هست که مثل انجل یا رامیزی حساس به شرایط اب هست ایا نظرم درسته یا میشه کنار این ماهیها سوروم را نگهداشت ؟  

سلام 

پرت کلا ماهی مهربونی نیست. 

پنگوسی کنار اینا جالب نیست ولی سورم  و گرین ترور مشکل ندارن 

سورم ماهی حساسی نیست و اصلا شباهتی از نظر خلق و خو به آنجل یا رامیزی نداره. ورژن آروم تر پرت هست تقریبا و اصلا ماهی ضعیف و نفله ای نیست. چندین سال پیش که من حدود یه سالی نگهش داشتم  دوتا اسکارم از دستش آرامش نداشتن با این که میگن با اسکار سازکگر نیست و اسکار میزنتش! 

کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

raminhood

JDM lover

۲ مرداد, ۱۴۰۳
۲:۰۷ ق٫ظ
sadra rn
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 2
۲ مرداد, ۱۴۰۳
5588sp_Permalink sp_Print

سلام خسته نباشید.

من یه اکواریوم ۱۰۰لیتری دارم میخوام ببینم این ماهی ها باهم سازگاری خوبی دارن یانه؟

اروانا ۱۵ سانتی

پولی ۱۵ سانتی

اسکار 

پرت جفت

پنکوس 

لجن خوار 

(شارک و دالر هم اگه بشه میخوام اضافه کنم)

ممنون میشم نظر تون رو بگید.

۲ مرداد, ۱۴۰۳
۲:۱۰ ق٫ظ
parsa77
کاربر تازه وارد
Members
۲۲ تیر, ۱۴۰۳
5589sp_Permalink sp_Print

سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم گرین ترور با تگزاس سازگاره؟

۲ مرداد, ۱۴۰۳
۹:۰۵ ق٫ظ
(SINA)

کاربر نمونه
Members
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
5590sp_Permalink sp_Print

sadra rn گفته
سلام خسته نباشید.

من یه اکواریوم ۱۰۰لیتری دارم میخوام ببینم این ماهی ها باهم سازگاری خوبی دارن یانه؟

اروانا ۱۵ سانتی

پولی ۱۵ سانتی

اسکار 

پرت جفت

پنکوس 

لجن خوار 

(شارک و دالر هم اگه بشه میخوام اضافه کنم)

ممنون میشم نظر تون رو بگید.  

سلام
اول اینکه حجم آکواریوم خیلی کمه برای این ماهی ها.
دوم اینکه دیگه جنگ صلیبی رخ میده hahaha1 آروانا و اسکار و پولی به هیچ عنوان سازگار نیستن، اسکار و پنکوس هم همینطور، پنگوسی وحشی باشه اسکار میکشه و اگه گیاهخوار باشه کشته میشه. آروانا می‌تونه پولی رو گاز بگیره و به پولی هم ممکنه غذا نرسه.
پولی با سرسوسماری و آروانا با سفره ماهی ترکیب کم‌دردسرتری هستن.

parsa77 گفته
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم گرین ترور با تگزاس سازگاره؟  

سلام
بله میشه نگهداری کرد، حتی جفت هم میخورن. فقط برای دوری از درگیری سعی کنید فقط یدونه نر داشته باشید.
موفق باشید done

آکواریوم من

۲ مرداد, ۱۴۰۳
۱۱:۰۷ ب٫ظ
raminhood
کاربر عادی
Members
۱۹ شهریور, ۱۳۹۶
5591sp_Permalink sp_Print

امروز صبح که اکواریوم را نگاه کردم دیدم دوتا پرتم که وحشی شده بودند یکی از پنکوسی های گوشتخوار را کشته بودن باورم نمیشد که پنکوسی با سرعتی که داره طعمه پرتها شده باشه ... بعد از فکر کردن زیاد و اینکه دلم نیومد اسکار و پرت نداشته باشم تصمیم گرفتم دوتا پرت یاغی را ببرم با دوتا پرت دیگه تعویض کنم و کل امروز را سرگرم رد کردن وخرید ماهی تازه بودم ... اینرو هم یادم رفته بود اشاره کنم که این پرتها یک گوشه از اکواریوم شنهای کف اکواریوم را کنار زده و روی هم جمع کرده بودن ایا این حالت مربوط میشه به قلمرو گرفتن یکی از اونها یا نشونه جفت شدن پرتها بوده ؟

۳ مرداد, ۱۴۰۳
۱۲:۵۳ ب٫ظ
(SINA)

کاربر نمونه
Members
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
5592sp_Permalink sp_Print

raminhood گفته
امروز صبح که اکواریوم را نگاه کردم دیدم دوتا پرتم که وحشی شده بودند یکی از پنکوسی های گوشتخوار را کشته بودن باورم نمیشد که پنکوسی با سرعتی که داره طعمه پرتها شده باشه ... بعد از فکر کردن زیاد و اینکه دلم نیومد اسکار و پرت نداشته باشم تصمیم گرفتم دوتا پرت یاغی را ببرم با دوتا پرت دیگه تعویض کنم و کل امروز را سرگرم رد کردن وخرید ماهی تازه بودم ... اینرو هم یادم رفته بود اشاره کنم که این پرتها یک گوشه از اکواریوم شنهای کف اکواریوم را کنار زده و روی هم جمع کرده بودن ایا این حالت مربوط میشه به قلمرو گرفتن یکی از اونها یا نشونه جفت شدن پرتها بوده ؟  

سلام
پروت یه ماهی قلمروطلبیه، جابجایی شن هم به همین خاطر بود که برای خودش قلمرو تعیین کرده و محدوده درست کرده. پنگوسی همه جای آکواریوم شنا میکنه و خب طبیعتا پروت‌ها از این حرکت خوششون نیومده و برای در اختیار داشتن قلمرو خودشون زدن کشتنش.

آکواریوم من

۳ مرداد, ۱۴۰۳
۳:۲۹ ب٫ظ
sp
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 7
۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳
5593sp_Permalink sp_Print

سلام 

من چندماه پیش یه اک برای اتاقم گرفتم و علاوه بر اینکه علاقه زیادی که به حیوونا و ماهی دارم بیشتر بخاطر دکور اتاقم گرفتم و اولین تجربه آکواریومم هست.

از همون اول ۴ تا دیماسونی و یه لجن خوار آلبینو گرفتم و کلی دردسر داشتم باهاشون. با اینکه پناهگاه به اندازه کافی بود هی دعوا میوفتادن و دوتاشون هم توی همین دعوا ها مردن و تقریبا یکذره از دم لجن خوارم رو هم زدن.

الان دوتا موندن ولی همیشه توی پناهگاه قایم میشن و فقط برای غذا میان بیرون و من دلم میخواست آکواریومم پر ماهی خوشگل باشه که همیشه درحال شنا باشن.

الان بنظرتون باید چیزی بهشون اضافه کنم ؟یا اینارو بدم و کلا ترکیب جدید بگیرم؟

در هر حالت نژاد های پیشنهادی رو بگین. توی همین سایز و اندازه دیماسونی

۳ مرداد, ۱۴۰۳
۳:۳۶ ب٫ظ
(SINA)

کاربر نمونه
Members
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
5594sp_Permalink sp_Print

سلام
خب باید فضای بزرگی داشته باشید تا درگیری پیش نیاد. باید راحت باشن.
خب ترکیب بستگی به سلیقه و علاقه خودتون داره. مالاوی‌ها از جمله پیکاک‌ها، ماکرو، دلفینی، زرافه‌ای، مپانگا و... با دیماسونی سازگارن. ماکروی زرد، ماکروی سفید، ماکروی آبی یا سیچلاید دبوسی و حتی لوچ دلقک می‌تونید در کنارشون نگهداری کنید. فقط باید مخفیگاه زیاد باشه و حجم آکواریوم‌تون هم بالا باشه.
موفق باشید flower

کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

sp

آکواریوم من

۴ مرداد, ۱۴۰۳
۰:۱۷ ق٫ظ
raminhood
کاربر عادی
Members
۱۹ شهریور, ۱۳۹۶
5595sp_Permalink sp_Print

(SINA) گفته

سلام
پروت یه ماهی قلمروطلبیه، جابجایی شن هم به همین خاطر بود که برای خودش قلمرو تعیین کرده و محدوده درست کرده. پنگوسی همه جای آکواریوم شنا میکنه و خب طبیعتا پروت‌ها از این حرکت خوششون نیومده و برای در اختیار داشتن قلمرو خودشون زدن کشتنش.  

دیروز پرتها را بردم عوض کردم سه تا پرت سه بندی و سه تا اسکار هم اندازه گرفتم وهمه را با هم وارد اکواریوم کردم صبح که اکواریوم را نکاه کردم یکی از اسکارها کشته شده بود تا ظهر یکی دیگه از اسکارها هم توسط پرتهای جدید کشته شد و احتمالن امروز وفردا اسکار باقیمانده و پنکوسی هم کشته خواهند شد جدا از هزینه ای که این چند وقت کردم یک احساس بدی دارم هر راهی که میشد و بلد بودم و بچه ها راهنمایی کردن را انجام دادم ولی جواب نگرفتم 

کاربران اکثرا موقع ناسازگاری بین ماهیها میگن  زد وخورد وتعقیب و گریز را بین ماهیهای ناسازگار میبینن و درگیریها به ان صورت شدید نیست ولی من شب میخوابم صبح بیدار میشم یک کشته میبینم چند ساعت بعد یکی دیگه کشته میشه اصلن فرصت جداسازی با شیشه یا تعویض ماهی ضعیف تر را پیدا نمیکنم این درحالی هست که ماهی ها هم کوچک وهم اندازه هستن وماهی های کشته شده ماهیهای بی دست وپایی نیستن girl-bye 

۵ مرداد, ۱۴۰۳
۱۱:۳۸ ق٫ظ
592dany
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 6
۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳

سلام میخواستم بدونم میشه ماهی اسفرانوس به این ترکیب ماهی هام اضافه کنم

۱ علی گیتور ۴۰ سانتی

۲ چانا یلو مارو ۴۰ سانتی

۳ کت آفریقایی 

۴ دراگون 

و اگه میشه اسفرانوس اضافه کنم چه سایزی باید باشد و اگر ماهی بهتری برای اضافه کردن میدونین لطفاً بگین help

و ابعاد تانک ۱۶۰.۵۰.۷۰

۵ مرداد, ۱۴۰۳
۲:۳۷ ب٫ظ
(SINA)

کاربر نمونه
Members
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
5597sp_Permalink sp_Print

سلام
همین ترکیب مشکل داره چه برسه به اضافه کردن ماهی جدید.
سرماری خیلی راحت ماهی های درازی مثل الیگیتور، دراگون و کت آفریقایی رو از وسط نصف می‌کنه.

آکواریوم من

۵ مرداد, ۱۴۰۳
۸:۵۶ ب٫ظ
592dany
کاربر تازه وارد
Members
تعداد نوشته ها: 6
۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳
5598sp_Permalink sp_Print

(SINA) گفته
سلام
همین ترکیب مشکل داره چه برسه به اضافه کردن ماهی جدید.
سرماری خیلی راحت ماهی های درازی مثل الیگیتور، دراگون و کت آفریقایی رو از وسط نصف می‌کنه.  

سلام ممنون بابت جوابتون ولی دراگون که دراز نیست اینقدر بزرگه کف آکواریوم همش نشسته و سرماری من از الیگیتور می‌ترسه!thinking

۹ مرداد, ۱۴۰۳
۱:۵۴ ب٫ظ
A12345
کاربر تازه وارد
Members
۲۶ تیر, ۱۴۰۳
5599sp_Permalink sp_Print

سلام من تازه وارد سایت شما شدم .

یک اکواریوم دارم یک ماهی گرین ترور داخلش هست یک ماهی اسکار حدود شاید ۷ سانت . دیشب آب اکواریوم رو عوض کردیم بعد آب رو مستقیم از لوله به اکواریوم انتقال دادیم ، حالا امروز ماهی اسکارم باله هاش ریش ریش شده و زیاد حرکت نمیکنه و اون یکی گرین ترورِ که تا الان از اسکار کتک می خورد الان اسکار ازش کتک می خوره 

(خلاصه منظورم اینه که آیا ماهی اسکارم زنده می مونه یا نه  چون خیلی برام مهمه اکواریومم هم کوچیک هست ۱۲ لیتر خودم می دونم کوچیک هست انشاالله  به زودی یک بزرگ تر می خرم آیا دارو ای چیزی هست برای درمان ماهیم راستی چشم های ماهیم هم سیاه شده از امروز )😭cray

۱۱ مرداد, ۱۴۰۳
۱۰:۳۴ ق٫ظ
Pooryia
کرمان

کاربر عالی
Members
تعداد نوشته ها: 117
۸ آبان, ۱۴۰۲
5600sp_Permalink sp_Print

سلام 

وقت بخیر 

کنار ماهی پلی چه مدل کت فیشی می تونم نگهدارم .

کت اسپرت داشتم دیدم امروز چسبیده به تن یکی از پلیا سری خارجش کردم 

منطقه زمانی انجمن:Asia/Tehran

بیشترین کاربران آنلاین:1031

افراد آنلاین کنونی: farzad amani
104 مهمان

مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
2 مهمان

برترین نویسندگان:

مجتبی : 22934

ΡARSA : 4190

alirezaj : 3752

H∀ⓂΞD20 : 3661

حسنHTB : 3111

(SINA) : 2808

آمار کاربران:

مهمان: 575

اعضا: 41823

مدیران انجمن: 15

مدیر کل: 1

آمار انجمن:

گروه ها: 7

انجمن ها: 240

موضوعات: 7841

جدیدترین اعضاء:

sepehr.rs, Make money now tobolde.blogspot.dk HL, mohammadrezamsk, ORCA, LxORoOveJyrIS, pamj

مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014

آخرین ارسال های انجمن

آخرین دیدگاه ها