۱:۵۵ ق٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

۱:۰۷ ب٫ظ

۳۰ تیر, ۱۴۰۳

دوستان سلام
من یه آکواریوم با ابعاد ۴۰*۶۲*۱۲۰ ا حجم ۳۰۰ لیتر
با تاپ فیلتر شامل زغال اکتیو- سرامیک- زئولیت
و طبیعتا پد و بخاری-
کف شن عربیکا و هواساز
همراه با دکور کشتی و کوزه و سکان کشتی پلی استر دارم
سوال : آیا ماهی بلوآکار و سوروم طلایی و قرمز با هم سازگاری دارند؟
حتما باید صخره و سنگ قرار بدم داخل آکواریوم چون کوزه و کشتی دکوری دارم از طرفی این ماهی ها که گفتم خیلی مهاجم نیستند جز در زمان تولیدمثل . آیا با نبود پناهگاه صخره ای به هم حمله می کنند یا دکورام کافیه؟
دیگر اینکه پیشنهادتون برای خرید ماهی به بنده چیه؟
خیلی تنوع زیاد نمی خوام ترجیح میدم از یه گونه و نهایتا دوگونه ماهی باشند. یا یه کت فیش اسپورت
من برام سازگار بودن ماهی ها- هم دما بودنشون- اندازه شون نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک- مقاوم بودنشون - زیبایی و رنگی بودنشون مهمه
ممنونم از دوستانی که دراین خصوص راهنماییم می کنند
۱:۵۱ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

سلام
خوش اومدید
مشکلی نیست قابل نگهداری هستن، میتونید پرت، اورا، گرین ترور یا لوچ دلقک هم اضافه کنید.
پرت باید کوچیکتر از سورم و بلوآکارا باشه و سورم و بلوآکارا همسایز باشن و کمی از پرت بزرگتر.
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mohsenboorboor آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۸:۳۶ ق٫ظ

۳۱ تیر, ۱۴۰۳

۴:۴۶ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

۸:۲۸ ب٫ظ

۱۹ شهریور, ۱۳۹۶

سلام
فکر نمیکردم ماهیهای گوشتخوار اینطوری دردسر و جنگ اعصاب داشته باشن
من دوتا پرت داشتم که با هم نمی ساحتن وقتی چند تا ماهی جدید به تانک اضافه کردم وتانک شلوغ تر شد پرتها دیگه با هم توی تانک کاری نداشتن بعد از یک مدت با هم جور شدن وبیشتر وقتها با هم هستن و شروع کردن اسکارهام را باهم میزدن جالب اینکه با اسکارها هم اندازه بودن ولی چهارتا اسکار را به کشتن دادن هرچند مخفیگاه هم زیاد بود توی اکواریوم ... ولی به تگزاسها و گورخری اسیبی نمیرسوندن ... گفتم شاید به خاطر جثه کوچیک و فرز بودن ، این ماهیها از دست پرتها در امان موندن ... از خریدن اسکار صرف نظر کردم و چون دیدم پنکوسی ها سریعند دوتا پنکوسی شکاری خریدم و فعلن اوضاع خوبه ... میخوام به این ترکیب سوروم یا گرین ترور اضافه کنم ایا مشکلی نکته ای در این زمینه وجود نداره ... طبق اطلاعاتم به نظرم سوروم ماهی هست که مثل انجل یا رامیزی حساس به شرایط اب هست ایا نظرم درسته یا میشه کنار این ماهیها سوروم را نگهداشت ؟
میان انچه باید باشد و نیست عجب فرسوده دیواریست دنیا
۱۰:۲۸ ب٫ظ

ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰

raminhood گفته
سلامفکر نمیکردم ماهیهای گوشتخوار اینطوری دردسر و جنگ اعصاب داشته باشن
من دوتا پرت داشتم که با هم نمی ساحتن وقتی چند تا ماهی جدید به تانک اضافه کردم وتانک شلوغ تر شد پرتها دیگه با هم توی تانک کاری نداشتن بعد از یک مدت با هم جور شدن وبیشتر وقتها با هم هستن و شروع کردن اسکارهام را باهم میزدن جالب اینکه با اسکارها هم اندازه بودن ولی چهارتا اسکار را به کشتن دادن هرچند مخفیگاه هم زیاد بود توی اکواریوم ... ولی به تگزاسها و گورخری اسیبی نمیرسوندن ... گفتم شاید به خاطر جثه کوچیک و فرز بودن ، این ماهیها از دست پرتها در امان موندن ... از خریدن اسکار صرف نظر کردم و چون دیدم پنکوسی ها سریعند دوتا پنکوسی شکاری خریدم و فعلن اوضاع خوبه ... میخوام به این ترکیب سوروم یا گرین ترور اضافه کنم ایا مشکلی نکته ای در این زمینه وجود نداره ... طبق اطلاعاتم به نظرم سوروم ماهی هست که مثل انجل یا رامیزی حساس به شرایط اب هست ایا نظرم درسته یا میشه کنار این ماهیها سوروم را نگهداشت ؟
سلام
پرت کلا ماهی مهربونی نیست.
پنگوسی کنار اینا جالب نیست ولی سورم و گرین ترور مشکل ندارن
سورم ماهی حساسی نیست و اصلا شباهتی از نظر خلق و خو به آنجل یا رامیزی نداره. ورژن آروم تر پرت هست تقریبا و اصلا ماهی ضعیف و نفله ای نیست. چندین سال پیش که من حدود یه سالی نگهش داشتم دوتا اسکارم از دستش آرامش نداشتن با این که میگن با اسکار سازکگر نیست و اسکار میزنتش!
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
raminhoodJDM lover
۲:۰۷ ق٫ظ

۲ مرداد, ۱۴۰۳

۲:۱۰ ق٫ظ

۲۲ تیر, ۱۴۰۳

۹:۰۵ ق٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

sadra rn گفته
سلام خسته نباشید.من یه اکواریوم ۱۰۰لیتری دارم میخوام ببینم این ماهی ها باهم سازگاری خوبی دارن یانه؟
اروانا ۱۵ سانتی
پولی ۱۵ سانتی
اسکار
پرت جفت
پنکوس
لجن خوار
(شارک و دالر هم اگه بشه میخوام اضافه کنم)
ممنون میشم نظر تون رو بگید.
سلام
اول اینکه حجم آکواریوم خیلی کمه برای این ماهی ها.
دوم اینکه دیگه جنگ صلیبی رخ میده آروانا و اسکار و پولی به هیچ عنوان سازگار نیستن، اسکار و پنکوس هم همینطور، پنگوسی وحشی باشه اسکار میکشه و اگه گیاهخوار باشه کشته میشه. آروانا میتونه پولی رو گاز بگیره و به پولی هم ممکنه غذا نرسه.
پولی با سرسوسماری و آروانا با سفره ماهی ترکیب کمدردسرتری هستن.
parsa77 گفته
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم گرین ترور با تگزاس سازگاره؟
سلام
بله میشه نگهداری کرد، حتی جفت هم میخورن. فقط برای دوری از درگیری سعی کنید فقط یدونه نر داشته باشید.
موفق باشید
آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۱۱:۰۷ ب٫ظ

۱۹ شهریور, ۱۳۹۶

امروز صبح که اکواریوم را نگاه کردم دیدم دوتا پرتم که وحشی شده بودند یکی از پنکوسی های گوشتخوار را کشته بودن باورم نمیشد که پنکوسی با سرعتی که داره طعمه پرتها شده باشه ... بعد از فکر کردن زیاد و اینکه دلم نیومد اسکار و پرت نداشته باشم تصمیم گرفتم دوتا پرت یاغی را ببرم با دوتا پرت دیگه تعویض کنم و کل امروز را سرگرم رد کردن وخرید ماهی تازه بودم ... اینرو هم یادم رفته بود اشاره کنم که این پرتها یک گوشه از اکواریوم شنهای کف اکواریوم را کنار زده و روی هم جمع کرده بودن ایا این حالت مربوط میشه به قلمرو گرفتن یکی از اونها یا نشونه جفت شدن پرتها بوده ؟
۱۲:۵۳ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

raminhood گفته
امروز صبح که اکواریوم را نگاه کردم دیدم دوتا پرتم که وحشی شده بودند یکی از پنکوسی های گوشتخوار را کشته بودن باورم نمیشد که پنکوسی با سرعتی که داره طعمه پرتها شده باشه ... بعد از فکر کردن زیاد و اینکه دلم نیومد اسکار و پرت نداشته باشم تصمیم گرفتم دوتا پرت یاغی را ببرم با دوتا پرت دیگه تعویض کنم و کل امروز را سرگرم رد کردن وخرید ماهی تازه بودم ... اینرو هم یادم رفته بود اشاره کنم که این پرتها یک گوشه از اکواریوم شنهای کف اکواریوم را کنار زده و روی هم جمع کرده بودن ایا این حالت مربوط میشه به قلمرو گرفتن یکی از اونها یا نشونه جفت شدن پرتها بوده ؟
سلام
پروت یه ماهی قلمروطلبیه، جابجایی شن هم به همین خاطر بود که برای خودش قلمرو تعیین کرده و محدوده درست کرده. پنگوسی همه جای آکواریوم شنا میکنه و خب طبیعتا پروتها از این حرکت خوششون نیومده و برای در اختیار داشتن قلمرو خودشون زدن کشتنش.
۳:۲۹ ب٫ظ

۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳

سلام
من چندماه پیش یه اک برای اتاقم گرفتم و علاوه بر اینکه علاقه زیادی که به حیوونا و ماهی دارم بیشتر بخاطر دکور اتاقم گرفتم و اولین تجربه آکواریومم هست.
از همون اول ۴ تا دیماسونی و یه لجن خوار آلبینو گرفتم و کلی دردسر داشتم باهاشون. با اینکه پناهگاه به اندازه کافی بود هی دعوا میوفتادن و دوتاشون هم توی همین دعوا ها مردن و تقریبا یکذره از دم لجن خوارم رو هم زدن.
الان دوتا موندن ولی همیشه توی پناهگاه قایم میشن و فقط برای غذا میان بیرون و من دلم میخواست آکواریومم پر ماهی خوشگل باشه که همیشه درحال شنا باشن.
الان بنظرتون باید چیزی بهشون اضافه کنم ؟یا اینارو بدم و کلا ترکیب جدید بگیرم؟
در هر حالت نژاد های پیشنهادی رو بگین. توی همین سایز و اندازه دیماسونی
۳:۳۶ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

سلام
خب باید فضای بزرگی داشته باشید تا درگیری پیش نیاد. باید راحت باشن.
خب ترکیب بستگی به سلیقه و علاقه خودتون داره. مالاویها از جمله پیکاکها، ماکرو، دلفینی، زرافهای، مپانگا و... با دیماسونی سازگارن. ماکروی زرد، ماکروی سفید، ماکروی آبی یا سیچلاید دبوسی و حتی لوچ دلقک میتونید در کنارشون نگهداری کنید. فقط باید مخفیگاه زیاد باشه و حجم آکواریومتون هم بالا باشه.
موفق باشید
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
sp آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۰:۱۷ ق٫ظ

۱۹ شهریور, ۱۳۹۶

(SINA) گفته
سلام
پروت یه ماهی قلمروطلبیه، جابجایی شن هم به همین خاطر بود که برای خودش قلمرو تعیین کرده و محدوده درست کرده. پنگوسی همه جای آکواریوم شنا میکنه و خب طبیعتا پروتها از این حرکت خوششون نیومده و برای در اختیار داشتن قلمرو خودشون زدن کشتنش.
دیروز پرتها را بردم عوض کردم سه تا پرت سه بندی و سه تا اسکار هم اندازه گرفتم وهمه را با هم وارد اکواریوم کردم صبح که اکواریوم را نکاه کردم یکی از اسکارها کشته شده بود تا ظهر یکی دیگه از اسکارها هم توسط پرتهای جدید کشته شد و احتمالن امروز وفردا اسکار باقیمانده و پنکوسی هم کشته خواهند شد جدا از هزینه ای که این چند وقت کردم یک احساس بدی دارم هر راهی که میشد و بلد بودم و بچه ها راهنمایی کردن را انجام دادم ولی جواب نگرفتم
کاربران اکثرا موقع ناسازگاری بین ماهیها میگن زد وخورد وتعقیب و گریز را بین ماهیهای ناسازگار میبینن و درگیریها به ان صورت شدید نیست ولی من شب میخوابم صبح بیدار میشم یک کشته میبینم چند ساعت بعد یکی دیگه کشته میشه اصلن فرصت جداسازی با شیشه یا تعویض ماهی ضعیف تر را پیدا نمیکنم این درحالی هست که ماهی ها هم کوچک وهم اندازه هستن وماهی های کشته شده ماهیهای بی دست وپایی نیستن
۱۱:۳۸ ق٫ظ

۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳

۲:۳۷ ب٫ظ

کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹

سلام
همین ترکیب مشکل داره چه برسه به اضافه کردن ماهی جدید.
سرماری خیلی راحت ماهی های درازی مثل الیگیتور، دراگون و کت آفریقایی رو از وسط نصف میکنه.
۸:۵۶ ب٫ظ

۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳

۱:۵۴ ب٫ظ

۲۶ تیر, ۱۴۰۳

سلام من تازه وارد سایت شما شدم .
یک اکواریوم دارم یک ماهی گرین ترور داخلش هست یک ماهی اسکار حدود شاید ۷ سانت . دیشب آب اکواریوم رو عوض کردیم بعد آب رو مستقیم از لوله به اکواریوم انتقال دادیم ، حالا امروز ماهی اسکارم باله هاش ریش ریش شده و زیاد حرکت نمیکنه و اون یکی گرین ترورِ که تا الان از اسکار کتک می خورد الان اسکار ازش کتک می خوره
(خلاصه منظورم اینه که آیا ماهی اسکارم زنده می مونه یا نه چون خیلی برام مهمه اکواریومم هم کوچیک هست ۱۲ لیتر خودم می دونم کوچیک هست انشاالله به زودی یک بزرگ تر می خرم آیا دارو ای چیزی هست برای درمان ماهیم راستی چشم های ماهیم هم سیاه شده از امروز )😭
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: farzad amani
104 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
2 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4190
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2808
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 41823
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7841
جدیدترین اعضاء:
sepehr.rs, Make money now tobolde.blogspot.dk HL, mohammadrezamsk, ORCA, LxORoOveJyrIS, pamjمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014