۱۰:۴۸ ق٫ظ
۲۳ آذر, ۱۴۰۲
خب پس بیخیال اسکار من این آکواریوم رو برای پذیرایی میخوام و میخوام بدونم چه ماهی هایی گوشتخوار میتوان باهم نگه داشت میخوام که بسیار زیبا باشند برای پذیرایی عالی باشند چه سیچلاید های باهم میمونن چند ترکیب اگه به من چند ترکیب بدید ممنون میشم یه ترکیب از سیچلاید ها یا ترکیب از ماهی های دیگر ممنون میشم میخوام گوشتخوار باشه
کاربران زیر از Abolfazl tooni برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387۱۱:۳۸ ق٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
Abolfazl tooni گفته
خب پس بیخیال اسکار من این آکواریوم رو برای پذیرایی میخوام و میخوام بدونم چه ماهی هایی گوشتخوار میتوان باهم نگه داشت میخوام که بسیار زیبا باشند برای پذیرایی عالی باشند چه سیچلاید های باهم میمونن چند ترکیب اگه به من چند ترکیب بدید ممنون میشم یه ترکیب از سیچلاید ها یا ترکیب از ماهی های دیگر ممنون میشم میخوام گوشتخوار باشه
سلام
حواستون باشه نباید یه عالمه سیچلاید با هم نگهداری کنید. اگه می خواین این کارو بکنید باید حتما جفت باشن یا آکواریوم تون مخفیگاه زیادی داشته باشه تا اونا قلمرو خاص خودشون رو تعیین کنند در غیر اینصورت جنگ و درگیری بین شون رخ میده.
خب پیشنهاد من آفریقایی ها هست که اکثرا زیبان و دو دسته هستن.
دسته اول تانگانیکا ها که شامل سیچلاید لیمویی، سیچلاید پرنسس، فرانتوزا، تروفئوس و کالووس که اکثرا با هم سازگارن ولی با مالاوی ها نه.
دسته دوم مالاوی ها که شامل پیکاک آلبینو، ماکرو، دلفینی، دماسونی، الونگاتوس که اغلب با هم سازگارن.
حواستون باشه هم آکواریوم تون باید بزرگ باشه و هم کلی مخفیگاه داشته باشید تا یه آکواریوم زیبا خوب داشته باشید.
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۱۲:۱۳ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
Abolfazl tooni گفته
سلام
برای آکواریوم داخل پذیرایی همونطور که آقا سینا گفت تانگانیکا عالین
مخخصوصا فرانتوزا خکه خخلیی باکلاس هست البته قیمتش هم گرونه
JDM lover
۲:۵۱ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۱۹ مرداد, ۱۴۰۰
اصولاً اگر سیچلاید ها به چهار دسته تقسیم بشن (استثناهایی هست)
آمریکایی آروم مثل سورم ، پروکسیموس یا بلو آکارا
آفریقایی آروم مثل دلفینی ، فرانتوزا ، بریچاردی و...
آمریکایی خشن مثل اسکار ، تگزاس و پیکاک باس و ...
و آفریقایی خشن مثل زرافه ای ، عموم مالاوی ها و ...
اکثر آمریکایی هارو من باهم نگه داشتم ، مگر دیوونه هایی مثل فلاور و بوتیکافری و ... اینا که خب طبیعتا مد نظر شما نیستن .
یک دست آفریقایی های آروم مثل فرانتوزا رو من با سورم یا بلو آکارا نگه داشتم خیلی هم خطری نشد ، اما خب یکسری مشکلات مثل تغذیه متفاوت و دکوراسیون هست .
طبیعتا آمریکایی های خشن و آفریقایی ها خشن رو بهتره فقط با همنوع های خودشون یا ماهی های هم زیستگاه و شبیه نگهدارید .
تو آفریقایی های دستتون برای انتخاب باز تره تنوع بالایی دارن .
تو ۴۰۰ لیتر هم با توجه به سایزشون تعداد شایان توجهی میشه نگهداشت .
تو خود آفریقایی ها هم خب طبیعتا ماهی آروم و گرونی مثل فرانتوزا رو نبایست کنار اوراتوس و دماسونی نگهداشت که شر بشه و نفله ش کنن .
اگر یک آکواریوم آروم و زیبا میخواید همونطور که گفتند فرانتوزا ، بریچاردی ، لیمویی و حالا حتی دلفینی هم کنار اینا جالب میشه .
اما این ماهی ها کمی کمیاب تر و لاکچری ترن ، ماهی گرون و کمیاب هم خب طبیعتا مراقبت بیشتر
از اون طرف مالاوی ها خب خشن ترن و بایستی که با خودشون باشند .
سیستم دکور و تغذیه دو گروه زیاد متفاوت نیست .
آمریکایی هارو هم دارید که خب سورم ، گرین ترور و بلو آکارا بنظرم زیبایی داره که مثال زدنیه .
کاربران زیر از 30Mahi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد ...
به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد ...
۳:۳۵ ب٫ظ
۲۳ آذر, ۱۴۰۲
۱۰:۳۰ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
Abolfazl tooni گفته
از تمام کسانی که جواب دادن سپاس گذارم و ببخشید آنقدر سوال میپرسم همونطور که توضیح دادید پس ترکیب فرانتوزا و بریچاردی و لیمویی و دلفینی رو پس بزارم تو آکواریوم ممنون ایا ماکرو زرد باهاشون میمونه
اگه به صحبت های آقا امیر توجه کنید جواب سوالتون توش هست 👇
۳۰Mahi گفته
اصولاً اگر سیچلاید ها به چهار دسته تقسیم بشن (استثناهایی هست)آمریکایی آروم مثل سورم ، پروکسیموس یا بلو آکارا
آفریقایی آروم مثل دلفینی ، فرانتوزا ، بریچاردی و...
آمریکایی خشن مثل اسکار ، تگزاس و پیکاک باس و ...
و آفریقایی خشن مثل زرافه ای ، عموم مالاوی ها و ...
اکثر آمریکایی هارو من باهم نگه داشتم ، مگر دیوونه هایی مثل فلاور و بوتیکافری و ... اینا که خب طبیعتا مد نظر شما نیستن .
یک دست آفریقایی های آروم مثل فرانتوزا رو من با سورم یا بلو آکارا نگه داشتم خیلی هم خطری نشد ، اما خب یکسری مشکلات مثل تغذیه متفاوت و دکوراسیون هست .
طبیعتا آمریکایی های خشن و آفریقایی ها خشن رو بهتره فقط با همنوع های خودشون یا ماهی های هم زیستگاه و شبیه نگهدارید .
تو آفریقایی های دستتون برای انتخاب باز تره تنوع بالایی دارن .
تو ۴۰۰ لیتر هم با توجه به سایزشون تعداد شایان توجهی میشه نگهداشت .
تو خود آفریقایی ها هم خب طبیعتا ماهی آروم و گرونی مثل فرانتوزا رو نبایست کنار اوراتوس و دماسونی نگهداشت که شر بشه و نفله ش کنن .
اگر یک آکواریوم آروم و زیبا میخواید همونطور که گفتند فرانتوزا ، بریچاردی ، لیمویی و حالا حتی دلفینی هم کنار اینا جالب میشه .
اما این ماهی ها کمی کمیاب تر و لاکچری ترن ، ماهی گرون و کمیاب هم خب طبیعتا مراقبت بیشتر
از اون طرف مالاوی ها خب خشن ترن و بایستی که با خودشون باشند .
سیستم دکور و تغذیه دو گروه زیاد متفاوت نیست .
آمریکایی هارو هم دارید که خب سورم ، گرین ترور و بلو آکارا بنظرم زیبایی داره که مثال زدنیه .
ماکرو با این ماهیوهایی که گفتین سازگار نیست
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
30Mahi, matin.b.1385JDM lover
۷:۱۲ ب٫ظ
۲۳ آذر, ۱۴۰۲
سلام من طبق حرف آقا سینا و متین و ۳۰mahi که فرمودند من دوتا فرانتوزا و ۲ تا سورم و ۲بریچاردی و ۲ تا تروفئوس و ۲تا آکارا و ۱ گرین تیلور و ۲ تا تروفئوس به آکواریوم فروشی گفتم بیاره و محض اطمینان میخواستم مطما بشم که ترکیب رو درست درخواست دادم یانه بعد تو آکواریوم مخفیگاه زیاد گذاشتم که جایی برای تعیین قلمرو داشته باشند
۸:۲۲ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
Abolfazl tooni گفته
سلام من طبق حرف آقا سینا و متین و ۳۰mahi که فرمودند من دوتا فرانتوزا و ۲ تا سورم و ۲بریچاردی و ۲ تا تروفئوس و ۲تا آکارا و ۱ گرین تیلور و ۲ تا تروفئوس به آکواریوم فروشی گفتم بیاره و محض اطمینان میخواستم مطما بشم که ترکیب رو درست درخواست دادم یانه بعد تو آکواریوم مخفیگاه زیاد گذاشتم که جایی برای تعیین قلمرو داشته باشند
سلام
تروفئوس که قطعا اضافس
نوع تغذیه اینا با بقیه کاملا فرق داره تروفئوس ها اون حجم از پروتئینی که سورم و ترور نیاز دارن رو نمیتونن هضم کنن
بنظر من یا بریچاردی و فرانتوزا یا گرین و سورم
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Abolfazl tooniJDM lover
۹:۰۵ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
Abolfazl tooni گفته
سلام
داداش ما کجا فرمودیم آفریقایی ها با آمریکایی ها سازگارن گرین ترور و سورم و اینجور ماهی ها مناسب نگهداری کنار این آفریقایی ها نیستن. کلا آفریقایی ها و آمریکایی ها سازگاری ندارن. هم از نظر احتمال درگیری و هم به خاطر ترکیب شیمیایی آب مورد نیاز.
به نظرم آفریقایی ها از هر لحاظ واسه زیبایی خوبن و اگه ترکیب زیاد باشه یه چیزی شبیه آکواریوم آب شور در میاد
باید بگم شاید نگهداری فرانتوزا با سورم مشکلی به وجود نیاره ولی این ترکیب، ترکیب موندگاری نمیشه و مطمئنا یه روز درگیری ایجاد میشه. مثلا اوایل به خاطر آب به آب استرس می گیرن و آرومن ولی یه روز که پر انرژی شدن جنگ شروع میشه.
Matin 1387آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۹:۱۲ ب٫ظ
۲۳ آذر, ۱۴۰۲
(SINA) گفته
سلام
داداش ما کجا فرمودیم آفریقایی ها با آمریکایی ها سازگارن گرین ترور و سورم و اینجور ماهی ها مناسب نگهداری کنار این آفریقایی ها نیستن. کلا آفریقایی ها و آمریکایی ها سازگاری ندارن. هم از نظر احتمال درگیری و هم به خاطر ترکیب شیمیایی آب مورد نیاز.
به نظرم آفریقایی ها از هر لحاظ واسه زیبایی خوبن و اگه ترکیب زیاد باشه یه چیزی شبیه آکواریوم آب شور در میاد
باید بگم شاید نگهداری فرانتوزا با سورم مشکلی به وجود نیاره ولی این ترکیب، ترکیب موندگاری نمیشه و مطمئنا یه روز درگیری ایجاد میشه. مثلا اوایل به خاطر آب به آب استرس می گیرن و آرومن ولی یه روز که پر انرژی شدن جنگ شروع میشه.
پس میگید چه ترکیبی
۱۰:۰۶ ب٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
Abolfazl tooni گفته
پس میگید چه ترکیبی
خب آفریقایی ها متنوع هستن. بستگی به محل زندگی تون داره. اگه تهران باشید حله. هر ماهی می تونید پیدا کنید. چندتا ترکیب پیشنهاد دارم که هر کدومو دوس داشتین انتخاب کنید.
اول: دماسونی، ماکروهای زرد و آبی، کالیکو، فرانتوزا، مارمالاد، دلفینی
دوم: ماکروهای زرد و آبی، سیچلاید الکتریک بلو و یلو، زرافهای، مارمالاد
سوم: سیچلاید های الکتریک یلو و بلو، مارمالاد، دماسونی، نئون
چهارم: ماکروها، دلفینی، زرافهای، دماسونی، مپانگا
هر ترکیب به حجم آب زیاد و کلی مخفیگاه نیاز داره.
موفق باشید
Abolfazl tooniآنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۱۰:۴۵ ب٫ظ
۲۳ آذر, ۱۴۰۲
(SINA) گفته
خب آفریقایی ها متنوع هستن. بستگی به محل زندگی تون داره. اگه تهران باشید حله. هر ماهی می تونید پیدا کنید. چندتا ترکیب پیشنهاد دارم که هر کدومو دوس داشتین انتخاب کنید.
اول: دماسونی، ماکروهای زرد و آبی، کالیکو، فرانتوزا، مارمالاد، دلفینی
دوم: ماکروهای زرد و آبی، سیچلاید الکتریک بلو و یلو، زرافهای، مارمالاد
سوم: سیچلاید های الکتریک یلو و بلو، مارمالاد، دماسونی، نئون
چهارم: ماکروها، دلفینی، زرافهای، دماسونی، مپانگا
هر ترکیب به حجم آب زیاد و کلی مخفیگاه نیاز داره.
موفق باشید
باشه ممنون از پاسخگوییتون پس من ترکیب اول رو پر میدارم چون به فرانتوزا علاقه دارم 😁😁 و ممنون از تمام کسانی که نظر دادن و توضیح دادن هم سپاس
۱۲:۳۹ ب٫ظ
۸ دی, ۱۴۰۲
سلام دوستان
من یک آکواریوم ۵۰۰لیتری دارم میخواستم بدونم چه ماهی هایی نگهدارم خوبه میخوام زیبا باشه و نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچیک و دوستدارم گوشتخوار باشه و در سطح متوسط هستم قبلاً آکواریوم گوشتخوار داشتم ماهی اسکات و اسکار آکواریوم و ماهیم ها رو دادم رفت یه جدید آکواریوم گرفتم الان میخواستم بدونم چه ماهی هایی نگهدارم خوبه دوستم بهم پیشنهاد داد که سیچلاید نگهدارم ولی گفت بهتر از سایت onlypet هم سوال کنی ممنون میشم که چند نفر جواب بدن قیمت ماهی دستگاه مهم نیست فقط میخوام ماهی زیبا و بدون درگیری باشه
۱۲:۵۹ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۳ خرداد, ۱۴۰۰
سلام
با اجازه اساتید
تو این حجم دستتون بازه و گزینه های زیادی دارید
اگه از خانواده سیچلاید ها از نوع گوشتخوار میخواین از همه بهتر همون اسکاره گرین ترور هم خوبه
پلی پتروس هم گزینه ی خوبیه مقاومت خوبی هم داره فقط یکم سخت غذا خور میشه
اگر هم بخواین آکواریوم سیچلاید های مالاوی داشته باشین کالیکو ٬ ماکرو ٬الکتریک بلو و .... می تونید انتخاب کنید { اینا گوشتخوار نیستن خیلی }
برای سازگاری گونه های مختلف منتظر نظر بقیه اساتید باشید
کاربران زیر از ๑۩ MOEIN ۩๑ برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
arsallanlak@gmail.com, Matin 1387مخلصیم دا 💪
۱:۱۷ ب٫ظ
۸ دی, ۱۴۰۲
arsallanlak@gmail.com گفته
سلام دوستانمن یک آکواریوم ۵۰۰لیتری دارم میخواستم بدونم چه ماهی هایی نگهدارم خوبه میخوام زیبا باشه و نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچیک و دوستدارم گوشتخوار باشه و در سطح متوسط هستم قبلاً آکواریوم گوشتخوار داشتم ماهی اسکات و اسکار آکواریوم و ماهیم ها رو دادم رفت یه جدید آکواریوم گرفتم الان میخواستم بدونم چه ماهی هایی نگهدارم خوبه دوستم بهم پیشنهاد داد که سیچلاید نگهدارم ولی گفت بهتر از سایت onlypet هم سوال کنی ممنون میشم که چند نفر جواب بدن قیمت ماهی دستگاه مهم نیست فقط میخوام ماهی زیبا و بدون درگیری باشه
میشه دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم پاسخ بدنبه غیر از خانواده سیچلاید هم باشه اشکالی ندارد فقط زیبا و مقاوم هم باشه
۲:۴۰ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۴ مهر, ۱۴۰۰
سلام
شما میتونید از ماهی های مثل اسکار و نایف و پرت و دراگون و جک دمپسی استفاده کنید که هم مقاوم و هم زیبا هستند
تو این ابعاد بزرگ به شخصه آفریقایی ها رو پیشنهاد نمیدم چون اکثرشون کوچیک هستن و به چشم نمیان
آمریکایی ها خیلی بهتر هستن
کاربران زیر از matin.b.1385 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
arsallanlak@gmail.com۳:۲۰ ب٫ظ
۸ دی, ۱۴۰۲
matin.b.1385 گفته
سلامشما میتونید از ماهی های مثل اسکار و نایف و پرت و دراگون و جک دمپسی استفاده کنید که هم مقاوم و هم زیبا هستند
تو این ابعاد بزرگ به شخصه آفریقایی ها رو پیشنهاد نمیدم چون اکثرشون کوچیک هستن و به چشم نمیان
matin.b.1385 گفته
سلامشما میتونید از ماهی های مثل اسکار و نایف و پرت و دراگون و جک دمپسی استفاده کنید که هم مقاوم و هم زیبا هستند
ممنون فرانتوزا چی لطفاً همه نظر بدن برام مهم نظرات همه
۳:۲۱ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
arsallanlak@gmail.com گفته
سلام دوستانمن یک آکواریوم ۵۰۰لیتری دارم میخواستم بدونم چه ماهی هایی نگهدارم خوبه میخوام زیبا باشه و نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچیک و دوستدارم گوشتخوار باشه و در سطح متوسط هستم قبلاً آکواریوم گوشتخوار داشتم ماهی اسکات و اسکار آکواریوم و ماهیم ها رو دادم رفت یه جدید آکواریوم گرفتم الان میخواستم بدونم چه ماهی هایی نگهدارم خوبه دوستم بهم پیشنهاد داد که سیچلاید نگهدارم ولی گفت بهتر از سایت onlypet هم سوال کنی ممنون میشم که چند نفر جواب بدن قیمت ماهی دستگاه مهم نیست فقط میخوام ماهی زیبا و بدون درگیری باشه
سلام
یه گلهه فرانتوزا دلبری میکنه تو این حجم
البته هزینه کمی هم نداره ولی به شدت با کلاس و حرفه ایه
JDM lover
۳:۳۵ ب٫ظ
۸ دی, ۱۴۰۲
۷:۱۷ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
سلام آیا برای نگهداری فرانتوزا باید به صورت خاص مثلاً ۱نر به تعداد ۳ ماده نگهداری کرد حداقل چند تا میتونم بندازم
خب قطعا ماده ها باید بیشتر باشه و تعداد نر ها کمتر از نصف تعداد باشه
۱۰ تا اور سایز میشه نگه داشت
JDM lover
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Arman1384, Ali1202
89 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
2 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2707
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 34795
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7745
جدیدترین اعضاء:
Get your bonus canviferaz.blogspot.com sL, Get your bonus canviferaz.blogspot.com gy, Get your bonus canviferaz.blogspot.com MI, Vakilbashi, Majid Taghvaei, Majid.Taghvaeiمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014