۱۲:۲۹ ب٫ظ
۳۰ مرداد, ۱۳۹۹
سلام دوستان
اقا من اون ترکیب و عوض نکردم به مشکل برخوردم
دم کت فیش و بالش پارگی و زدگی داره نمیدونم کار کدوم ماهیه هر چی دقت کردم ندیدم بزننش
ماهیا
سوروم۲
گرین ترور۱
افرا ۲
کت چوبی۱
پولی البینو ۱
کت اسپرت ۲
بلو الکتریک یا بلو اکارا ۲
یه کت خاردار داشتم فک میکردم کار اونه ردش کردم باز مشکل پابرجاست
حس میکنم از وقتی دکور اکواریوم و جا به جا کردم مشکل شروع شد
۱۰:۴۷ ق٫ظ
۶ آبان, ۱۴۰۰
۲:۵۴ ب٫ظ
اند کاربر (آخرشه)
۱۱ فروردین, ۱۳۹۹
aminking گفته
سلام من در حال حاضر دو تا پروت و یک گورخری(زندانی) بزرگ و یک گار ۴۰ سانتی دارم نظرتون رو بفرمایین که دیگه چی میتونم اضافه کنم تانکم تقریبا ۶۵۰ لیتر اب داره
سلام
خوش امدید
پرت ها بخصوص کینگ هاشون کاملا ارومن ولی در عین حال میتونن بسیار خشن و بی پروا باشن و اما اگر منظورتون تیلاپیا زندانی هست که جزو پرخاشگر ترین ها هست و حتی به همنوع خودشم رحم نمیکنه در یک سایز، این رو خدمتتون گفتم چونکه توی خصوصی ازم پرسیده بودید.
برای اضافه کردن ماهی بنظرم یک سبکی رو درنظر بگیرید مثلا مانستر های سیچلاید یا لابیرنت دار ها و یا ماهیانی که روی اب شنا میکنن و یا بلعکس مثل پتروس ها، مثلا ترکیب اروانا های مختلف با گار ها . انواع سیچلاید های امریکایی از اسکار گرفته تا پرت و میداس و ویجا ها و تکمیلش هم با تعدادی ژئوفاگوس ها و پروچیلودوس ها یا توی لابیرنت دار ها اسفرانوس ها هستند بخصوص گورامی رد جاینت. یا یک تانک با انواع پتروس ها و یک مزیت این تانک ها توانایی بلک واتر بودنشونه که واقعا زیباست
فقط باید سیستم فیلتراسیون بسیار قوی و کارامدی داشته باشید تا بتونید به نحو احسن از ماهیاتون مراقبت کنید چون ماهیان مانستر به توالی غذادهی زیادی که دارن ترشح امونیاک هم دارن
موفق باشید🌺
کاربران زیر از Amirhjf برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
aminkingبه خودت بنگر تا ایینه ات دیگران نشوند😉
۵:۰۳ ب٫ظ
۸ آبان, ۱۴۰۲
۸:۰۳ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۶ تیر, ۱۳۹۴
Pooryia گفته
سلام
من الان توی آکواریوم ۱۳۰ لیتری دو تا سورم سبز دو تا جوئل ی گرین تیلور و ی افرا دارم .
می خوام باز ماهی اضافه کنم از سیچلایدا چه مدلی رو پیشنهاد می دین ؟ که فراوونم باشه و بتونم راحت پیدا کنم ؟
سلام
به نظر من جوئل ها رو رد کنید(ترکیب آفریقایی ، آمریکایی اصولی نیست) بقیه برای این حجم کافی هستن ، اگر بخواید نسبت تعداد به حجم استاندارد باشه ، ماهی اضافه نشه بهتره .
کاربران زیر از hamed30 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Pooryia۴:۳۵ ب٫ظ
۶ آبان, ۱۴۰۰
با توجه به اینکه من الان در اکواریوم ۶۵۰ لیتری خودم(دارای سامپ میباشد) یک گار ۴۰ سانتی و دو تا پرت اندازه کف دست و یه تیلاپیای زندانی بزرگ دارم میخواستم به اکواریومم یه اروانا و یه پلی پتروس اضافه کنم الان سوال:
۱.زندانی رو رد کنم بره تا با آروانا مشکل نداشته باشه ؟البته همین الانشم پرت هام رو میزنه زندانی و با گار درگیر نشده گارو ۳ روز اضافه کردم
۲.پلی پتروس بزرگ گیر نمیاد بجاش چی بخرم دراگون یا چی؟
۳.ایا میشه با ترکیب ارونا گار پرت پلی پتروس ماهی دیگری هم اکواریوم اضافه کرد یا خیر؟چون اکواریوم واقعا بزرگ
۱۰:۱۹ ق٫ظ
۸ آبان, ۱۴۰۲
mr roshani گفته
😐 کسی نظری نداره
سلام
والا من زیاد تجربه ای ندارم
اما خب شما دو نوع سیچلاید آمریکایی و آفریقایی رو با هم نگه داشتید و این مشکل سازه .
گرین تیلور و سورم امریکایی هستن بقیه فکر کنم آفریقایی . گونه های آفریقایی تهاجمی تر هستن .
احتمالا می تونه کار گونه های آفریقایی یا گرین تیلور باشه چون سورم ندیدم خیلی مهاجم باشه .
کاربران زیر از Pooryia برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mr roshani۳:۰۳ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
mr roshani گفته
😐 کسی نظری نداره
Pooryia گفته
سلام
اما خب شما دو نوع سیچلاید آمریکایی و آفریقایی رو با هم نگه داشتید و این مشکل سازه .
گرین تیلور و سورم امریکایی هستن بقیه فکر کنم آفریقایی . گونه های آفریقایی تهاجمی تر هستن .
احتمالا می تونه کار گونه های آفریقایی یا گرین تیلور باشه چون سورم ندیدم خیلی مهاجم باشه .
سلام
نه همه سیچلاید ها آمریکایی هستن البته غیر یک مورد
بلو الکتریک یا آکارا ؟؟ اینا فرق دارن آکارا آمریکاییه و بلو الکتریک آفریقایی
کار هر کدوم میتونه باشه مخصوصا سورم و گرین ترور
کاربران زیر از Matin 1387 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Pooryia, mr roshaniJDM lover
۰:۳۸ ق٫ظ
۱۵ خرداد, ۱۳۹۳
۴:۲۲ ق٫ظ
۳۰ مرداد, ۱۳۹۹
Matin 1387 گفته
Pooryia گفته
سلام
احتمالا می تونه کار گونه های آفریقایی یا گرین تیلور باشه چون سورم ندیدم خیلی مهاجم باشه .سلام
نه همه سیچلاید ها آمریکایی هستن البته غیر یک مورد
بلو الکتریک یا آکارا ؟؟ اینا فرق دارن آکارا آمریکاییه و بلو الکتریک آفریقایی
کار هر کدوم میتونه باشه مخصوصا سورم و گرین ترور
بلو اکارا
۱:۱۹ ب٫ظ
۶ آبان, ۱۴۰۰
۲:۴۵ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
aminking گفته
در مورد سازگاری سرسوسماری(گار) ۴۰ سانتی با آروانا ۵۰ سانتیو سازگاری تیلاپیا زندانی ۲۵ سانتی با آروانا ۶۰ سانتی
لطفا توضیح بدین
سلام
باهم سازگار نیسن توضیح داره مگه؟؟
توضیحش اینه که زندانی آروانا رو پاره میکنه گار و آروانا هم چون هردو سطح آب زندگی میکنن احتمال دعوا زیاده
aminkingJDM lover
۹:۴۴ ب٫ظ
۹ آبان, ۱۴۰۱
۱۰:۱۹ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
vahid11046 گفته
سلام به دوستان عزیزشب بخیر
یک سوال دارم
با علم بهاینکه اسکار هم منطقیش اینه که تک گونه نگهداری بشه با توجه به خوی خشنش
کدوم ماهی ها با توجه به تجربه شما عزیزان میتونه کنارش سازگار باشه حداقل بصورت نسبی
ممنون میشم متنوع راهنماییم کنید
سلام
ترکیبی که توش اسکار باشه هیچ آرامشی نداره پس باید آدم صبوری باشید
ردتیل و دراگون و پیکاک باس توی سایز مناسب گزینه های خوبی هستن
اگه یه سورم نر قلدر و سایز بزرگ هم پیدا کردید بد نیست
البته اگه الان تو آکواریومتون اسکار دارید اضافه کردن هر ماهی ممکنه باعث درگیری های شدید بشه بهتره اسکار همزمان یا چند هفته بعد اضافه بشه به ترکیب
JDM lover
۱۰:۳۷ ق٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
سلام
در کنار صحبت های آقا متین باید بگم که اسکار با تگزاس هم بهترین ترکیب هست. اسکار با نایف غذاخور شده هم سازگاره. اسکار با پرت هم مشکلی نداره و می تونید در کنارش نگهداری کنید ولی ترجیحاً چون پرت ها عقیم هستن از ماده ها در کنار اسکار استفاده کنید.
آنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۱۰:۰۲ ق٫ظ
۸ آبان, ۱۴۰۲
۱۰:۳۱ ق٫ظ
کاربر نمونه
۲۲ اسفند, ۱۳۹۹
Pooryia گفته
سلامآقا من تو اکواریوم یه سیچلاید دیماسونی داشتم دیشب یکی دیگم اضافه کردم حالا این دو تا مثل سگ دنبال همن . البته این جدیدیه دنبال قدیمیه می کنه ! راه حلی داره ؟
سلام
دماسونی رو باید یا توی گله های بزرگ و یا به صورت تک گونه نگهداری کنید و یا اینکه در نهایت یک جفت نر و ماده تهیه کنید. این دوتا هم احتمالا نر هستن و این جور ترکیب ها کلاً دردسر میشه و در آخر سر می رسید به همون یدونه.
کاربران زیر از (SINA) برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Matin 1387, Pooryiaآنچه به مقصد میرسد عزم و اراده است، نه تماشا و آرزو.. 🍃
۱۱:۲۶ ق٫ظ
۸ آبان, ۱۴۰۲
۱۲:۱۶ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۹ اسفند, ۱۴۰۰
Pooryia گفته
اگر بگردم ی ماده پیدا کنم و اضافه کنم به تانک مشکلم حل می شه؟نمی خوام تک نگهدارم
سلام
اگه این دوتا طبق حرف های آق سینا نر باشن بنظرم ۳ یا ۴تا ماده اضافه کنین
حجم دکور هم باید از آب بیشتر باشه برای اینا
PooryiaJDM lover
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
63 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
2 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
(SINA) : 2789
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 40792
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 240
موضوعات: 7754
جدیدترین اعضاء:
cxuahmjm, thobfbss, nprxsdva, hossssssssin, usfjwnbh, csquijqpمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3014