| کاربر | پست |
|
۱۲:۲۴ ق.ظ فوریه ۱۷, ۲۰۱۲
| hamid1369
| | تربت جام | |
| کاربر حرفه ای | پست ها :۲۱۵ | |
|
|
سلام.به نظرتون توی تعطیلات عید که سفر میرم چطوری ماهیهامو تغذیه کنم.کسی رو هم ندارم که بیاد ماهیهامو تغذیه کنه.در ضمن ماهیهام اینا هستن….پاروت .اسکار.لجن خوار.پنگوسی……………………….باتشکر
|
|
|
۱۲:۴۴ ق.ظ فوریه ۱۷, ۲۰۱۲
| علی میری
| | |
| کاربر فعال | پست ها :۶۹ | |
|
|
با سلام به شما
در قسمت تغذیه ماهیان در زمان مسافرت تمام توضیحات توسط شهریار عزیز گذاشته شده، مطالعه کن میتونه کمکت کنه .

|
|
|
۴:۱۱ ب.ظ فوریه ۱۷, ۲۰۱۲
| مجتبی
| | کرمان | |
| اند کاربر (آخرشه) | پست ها :۶۳۲ | |
|
|
سلام
یک وسیله ای هست به صورت اتوماتیک به ماهی ها غذا میده دستگاه غذا دهنده یا تغذیه یه چیزی تو این مایه ها الان اسمش یادم نیست میتونید اون رو تنظیم کنید و هر ۱۲ ساعت و یا ۲۴ ساعت یکبار به ماهی ها غذا بده البته فقط باید از غذای خشک داخل اون استفاده کنید و جایی اون رو قرار بدین که نم نگیره چون رطوبت باعث میشه غذا داخل دستگاه بچسبه و بیرون نریزه چون ماهی گوشتخوار دارین باید یک جوری به اون ها غذا برسونید و حتی قرص های مسافرتی هم جواب نمیده ولی باز بهتر از هیچی هست اما ماهی گوشتخوار رو سیر نمی کنه و ممکنه ماهی هاتون تا بر میگردین تلف بشن.
این رو یادتون باشه روزی که دارین میرین به ماهی غذای بیش از حد ندین چون روز بعد غذای مونده رو میخوره و میمیره اصلا گرسنه باشه خیلی بهتره تا زیادی غذا بخوره.
درضمن شما ماهی زیادی ندارین میتونید یه چند تا زبرا – مولی – گوپی بخرین و روز آخر داخل آب بریزید و برین مسافرت و با خیال راحت به استراحت بپردازید ماهی ها خودشون کلی حال میکنن تا شما میایید.
|
|
|
۷:۵۱ ب.ظ فوریه ۱۷, ۲۰۱۲
| شهریار (onlypet.ir)
| | مریخ | |
| ادمین
| پست ها :۳۸۸ | |
|
|
|
۱۰:۲۹ ب.ظ فوریه ۱۷, ۲۰۱۲