۱۲:۴۶ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
۳:۰۳ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۷ خرداد, ۱۳۹۵
درود خدا بر آقا مجتبی
من فکر نمیکنم آرتمیا باشند چون آرتمیا های من هنوز ۹ روزه هستن و حتی بالغ نشدن !!! امروز از دبیر علوم مدرسمون این سوال رو پرسید . در جواب گفتن : اونها باکتری کلروپلاست هستن ( دقیقا نمیدونم گفت کلروپلاست یا کلروفیل ولی در این مایه ها بود) و در شرایط مناسبی که داشتند رشد کردن ولی من بعید میدونم آرتمیا باشه . اونها سفید بودن و در تعداد بسیار زیاد .
چند سوال هم داشتم از اساتید گرامی :
۱-امروز به آرتمیا هام نگاهی انداختم ،به ته دم بعضی هاشون یه چیزی چسبیده بود بنظرتون چیه ؟
۲-اگر اون چیز های ریز باکتری باشند برای تغذیه آرتمیا مناسب هستند یا ضرر دارند ؟
ممنون
۱۰:۰۴ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
خیلی ممنون از لطف شما
بنده فکر نمیکنم اونها باکتری باشن چون اصلا باکتری رو نیمشه با چشم غیر مسلح دید ولی باز شاید این نمونه ای که معلم محترم شما فرمودن تا این حد رشد میکنن که دیده میشن به هر حال بنده اطلاعی ازش ندارم.
۱ - اگر بالغ شده بودن میشد نظر داد و گفت تخم آرتمیا هست ولیکن الان راستش نمیدونم چیه .
۲ - آرتمیا ها میتونن برای تغذیه از اونها استفاده کنن و حداقل مضر فکر نکنم باشه.
ببخشید نشد جواب کاملی به شما بدم باز منتظر نظر سایر دوستان باشید.
۶:۵۵ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۷ خرداد, ۱۳۹۵
۱۰:۵۹ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
۱۰:۵۴ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۲۰ فروردین, ۱۳۹۶
۱۱:۵۳ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام سعی کنید دماع محیط را با یک لامپ کنترل کنید(در سالن ها خیلی این کارو میکنن)
راستی من از دمای ۲۴ تا ۳۲ آرتمیا هچ کردم ولی درصد هچش فرق میکنه شما هم زیاد حساس نباش!من بهتری نتیجه رو تو دمای ۲۸ با نور یک لامپ تنگستنی روشن در شبانه روز گرفتم هم دما رو کنترل کردم با فاصله لامپ از انکیباتور و از نورش هم کمال استفاده رو بردم!
//
خستم...خیلی خسته
۰:۲۳ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۲۰ فروردین, ۱۳۹۶
۱:۴۱ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
سلام شما در هر ظرفی میتونید اقدام به تهیه آرتمیا کنید فقط باید تخمهای آرتمیا مدام شناور و در گردش باشند تا عمل هچ انجام بشه بنابراین بهترین ظرفهای ممکن ظروفی مخروطی هستند. کمی ابتکار داشتن خیلی خوبه فقط مواظب دما باشید من تجربه ی بدی دارم یک بار این کارو کردم دما تا ۶۰درجه سانتیگراد بالا رفت و شد سوپ آرتمیا!!!!!!مواظب دما باشید.
کاربران زیر از alirezaj برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
.Hamidreza//
خستم...خیلی خسته
۱۰:۰۲ ب٫ظ
کاربر عالی
۲۲ مرداد, ۱۳۹۵
با سلام تشکر از گروه تلگرامی آقای مظفری
امروز قصد داریم #روش تغذیه دیگر را خدمت شما تقدیم کنم که پس از آزمایش و تست یک دوره ۳۰ روزه برای کشت آرتمیا به کار گرفتیم که نتایج خوبی حاصل شد
با کمک خمیر حاصل از سبسوس گندم یا پودر غلات و مخمر بدست می آید
پس از ترکیب پودر غلات وسبوس و مخمر و عمل آمدن خمیر به روش زیر عمل کنید
یک بطری ۱.۵ لیتری را درنظر بگیرید و با آب شوری متناسب با تانک پرورش پر کنید
یک قاشق چایخوری از خمیر آماده شده درون بطری ریخته و به شدت تکان می دهیم
بعد بطری را ۲۴ ساعت کنار گذاشته تا ذرات معلق ته نشین شده و آب هم کمی با نشست ذرات شفاف تر شود
بعد از گذشت ۲۴ ساعت آب بطری را با دقت و بدون اینکه محتویات انتهای بطری برهم بخورد از صافی توری ۵۰ میکرونی عبور دهید
آبی که از توری خارج میشود را وارد تانک پرورش کنید تا به تغذیه آرتمیا برسد
محتویات انتهای بطری را دور نریزید.مظفری. و مجدد آن را با میزان قبلی شارژ کنید و برای وعده بعدی آماده کنید
برای حجم های بالا تر میتوانید ۱۰۰ گرم خمیر را در سطل ۲۰ لیتری ریخته و یکبار ظرف را پرکرده و بعد از گذشت ۲۴ ساعت آب را دور ریخته و مجدد با آب پر کنید.مظفری.از این آب بعد از گذشت ۲۴ ساعت وپس از گذراندن از توری ۵۰ میکرونی قابل مصرف برای آرتمیا میباشد
این نتایج در یک تانک ۶۰ لیتری و ناپلی هچ شده از دو گرم سیست بدست آمده
ارادتمند شما مظفری
ایران آرتمیا
گوار کویر آریا
کاربران زیر از azadi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
alirezaj۶:۱۸ ق٫ظ
۳ فروردین, ۱۳۹۷
آرتمیا چیست ؟
آرتمیا یکی از انواع مهم و نسبتاً گسترده سخت پوستان است که از آبهای لب شور تا آبهای شور که میزان املاح آنها ممکن است تا چند برابر آب دریا باشد زندگی می کند. اسم علمی این سخت پوستان به زبان لاتین با توجه به شکل ظاهری آن آرتمیا (به معنی گوشواره آبی) می باشد. با روشن شدن ارزش غذایی و کاربردی آرتمیا در تغذیه ماهیان پرورشی، برای اولین آکواریوم عمومی سانفرانسیسکو موفق به جمع آوری و خشک کردن تخم مقاوم آن که اصطلاحاً سیست نامیده می شود، گردید. و از نیمه دم قرن ۱۹ به بعد مطالعات و تحقیقات وسیعی در رابطه با مورفولوژی، اکولوژی هیستولوژی، ژنتیک، بیوشیمی، توکسیکولوژی و بیولوژی مولکولی و بسیاری از موضوعات دیگر آغاز گردیده و سال به سال گسترش بیشتری یافته است، در حال حاضر تحقیقات و پژوهش در مورد موضوعات مختلف آرتمیا توسط مرکز رفرنس جهانی آرتمیا در دانشگاه ژنت بلژیک، مرکز آرتمیای یونان و مرکز رفرنس کالیفرنیا و مرکز رفرنس دانشگاه ارومیه در حال انجام می باشد.
AGHA POORIA
۱۰:۴۲ ب٫ظ
۱۳ اردیبهشت, ۱۳۹۷
۱۱:۱۳ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
۹:۴۲ ب٫ظ
۱۳ اردیبهشت, ۱۳۹۷
۱۰:۰۹ ب٫ظ
معاونانجمن
ویرایشگر
ویرایشگر کامنت
۲۷ خرداد, ۱۳۹۶
۱:۲۷ ب٫ظ
۲ فروردین, ۱۳۹۷
سلام دوستان
من تازگی موفق به هچ آرتمیا شدم
روشم خیلی ساده است که روش به حساب نمیاد
برا دوستانی که مثل من شرایط خوب ندارن با خانواده مشکل دارن خوب ولی جواب گیریش خیلی خوب نیست
من یه لیوان یکبار مصرف برداشتم نصف قاشق چایخوری نمک بدون ید ریختم و هل کردم تخماشم از همین شرکت پرورش آرتمیای ارومیه خریدم ۱/۴ قاشق غذا خوری تخم ریختم و تقریبا ۱/۳ شون در اومد بعد براشون آب سبز میریختم که جلبک بسته و شکمشون همیشه پره و در عرض دو هفته بالغ شدن و الان نصفشون باردارن و دارم کم کم به مصرف ماهیا میرسون ولی اگ تجهیزات بهتری داشتید حتما استفاده کنید چون اینجوری درصد هچ خیلی کم ولی کارتونو را میندازه.
کاربران زیر از Pouyanb برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Saghari۱:۳۹ ب٫ظ
کاربر نمونه
ویرایشگر
۱۳ مهر, ۱۳۹۶
Pouyanb گفته
سلام دوستانمن تازگی موفق به هچ آرتمیا شدم
روشم خیلی ساده است که روش به حساب نمیاد
برا دوستانی که مثل من شرایط خوب ندارن با خانواده مشکل دارن خوب ولی جواب گیریش خیلی خوب نیست
من یه لیوان یکبار مصرف برداشتم نصف قاشق چایخوری نمک بدون ید ریختم و هل کردم تخماشم از همین شرکت پرورش آرتمیای ارومیه خریدم ۱/۴ قاشق غذا خوری تخم ریختم و تقریبا ۱/۳ شون در اومد بعد براشون آب سبز میریختم که جلبک بسته و شکمشون همیشه پره و در عرض دو هفته بالغ شدن و الان نصفشون باردارن و دارم کم کم به مصرف ماهیا میرسون ولی اگ تجهیزات بهتری داشتید حتما استفاده کنید چون اینجوری درصد هچ خیلی کم ولی کارتونو را میندازه.
سلام
اکسیژن نزاشتید براشون
چجوری بدون اکسیژن هج شدن؟
در صد هچی که رو بستش نوشته بود چند بود؟
چند خریدید؟
موفق باشید
۱۲:۰۸ ب٫ظ
۲ فروردین, ۱۳۹۷
سلام نه اکسیژن ندادم داخل لیوان یکبار مصرف جلوی پنجره گذاشتم آفتاب بخوره در صد هچ نداشت یه بسته بود بدون نوشته فقط دما و میزان شوری نوشته و چون تو شهر ما دریاچه شور وجود داره کنارش پرورش میدن کیلویی ۸۰۰ تومنه من ۵ گرم خواستم که میشد ۴ تومن اونم نخواست ازم همین الانم اونا تکثیر شدن و شکمشون هر روز پره جلبکم بسته هی میخورن رشدشون فوق العاده است ??
۱۲:۵۵ ب٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۲۴ آذر, ۱۳۹۲
Pouyanb گفته
سلام نه اکسیژن ندادم داخل لیوان یکبار مصرف جلوی پنجره گذاشتم آفتاب بخوره در صد هچ نداشت یه بسته بود بدون نوشته فقط دما و میزان شوری نوشته و چون تو شهر ما دریاچه شور وجود داره کنارش پرورش میدن کیلویی ۸۰۰ تومنه من ۵ گرم خواستم که میشد ۴ تومن اونم نخواست ازم همین الانم اونا تکثیر شدن و شکمشون هر روز پره جلبکم بسته هی میخورن رشدشون فوق العاده است ??
سلام
سلام هچ آرتمیا خودش یه عالمی داره
نور آفتاب زیاد خوب نیست
اکسیژن لازمه
نمک لازمه البته بدون ید
درضمن تا جایی که من بی سواد میدونم آرتمیا رو که هچ میکنن سریع برای مصرف استفاده میکنن که بزرگ نشه و پوستش سخت نشه نمیدونم حالا شما برای چه منظوری دارید بزرگشون میکنید
موفق باشید
تصمیمات خوب از تجربه های خوب میاد؛
وتجربه های خوب از تصمیمات بد!!!
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی:
168 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
3 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3749
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33802
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7666
نوشته ها: 163792
جدیدترین اعضاء:
samanhoseyni, 2023abolfazl, HOJAT MARGOMI, I_donno, radin.456, lucindamacgregorمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003