تهیه غذای دست ساز | صفحه 8 | تغذیه ماهیان آب شیرین

A A A
Avatar

مهمان لطفا ثبت نام کنید

sp_Registration عضویت (ثبت نام) sp_LogInOut ورود
جستجوی پیشرفته

— در محدوده انجمن —




— محاسبه —





— گزینه های انجمن —





حداقل طول کلمه جستجو 3 کارکتر - حداکثر طول کلمه جستجو 84 کارکتر

sp_Feed آر اس اس موضوع sp_TopicIcon
تهیه غذای دست ساز
۱۹ آبان, ۱۳۹۳
۹:۳۴ ب٫ظ
Avatar
MOHAMMAD99

نویسنده ممتاز
Members
تعداد نوشته ها: 1304
تاریخ عضویت:

۱۵ دی, ۱۳۹۲
sp_UserOfflineSmall افلاین
141sp_Permalink sp_Print

سلام

این رنگ دانه هارو از جلبک قرمزو سبز میسازن؟

با چی غذا های خشک رو به این شکل گلوله ای در میارن؟

۲۰ آبان, ۱۳۹۳
۷:۳۱ ب٫ظ
Avatar
مجتبی
کرمان

معاون انجمن
Members

معاون

Moderators
تعداد نوشته ها: 22934
تاریخ عضویت:

۳ خرداد, ۱۳۹۰
sp_UserOfflineSmall افلاین
142sp_Permalink sp_Print

سلام  

هر نوع رنگدانه ای فرق میکنه مثلا اسپیرولینا کلا یک جلبک هست به همین نام که اتفاقا داروی انسانی اون نیز موجوده.

اما غذا های شرکتی نیز روش های مختلفی داره و با دستگاه های پیشرفته اونها رو درست میکنن.

راستش دقیق متوجه منظور شما نشدم. birddone

۲۰ آبان, ۱۳۹۳
۱۰:۳۱ ب٫ظ
Avatar
Hanif

ناظر انجمن
Members
تعداد نوشته ها: 2463
تاریخ عضویت:

۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
sp_UserOfflineSmall افلاین
143sp_Permalink sp_Print

MOHAMMAD. گفته
سلام

این رنگ دانه هارو از جلبک قرمزو سبز میسازن؟

با چی غذا های خشک رو به این شکل گلوله ای در میارن؟

درود 

رنگدانه های طبیعی منابع مختلفی دارند از اسپیرولینا که بیشتر تقویت کننده رنگدانه است تا کاروتنها -  بتا کاروتن و آستاگزانتین که در میگوهای آب شور و میوه ها از قبیل فلفل و هویج و ... یافت میشوند استفاده می شود 

باید توجه داشت این رنگدانه ها در پروسه ای خاص به ثبات می رسند  به گونه ای که در آب تانک حل نمی شوند و به انزیمهای معده ای برای جذب و تجزیه نیاز پیدا می کنند 

این بحث بسیار مفصل و خارج از حوصله این بخش است 

در مورد گرانول 

غذاهای گرانولی توسط پلتهایی در بخار خشک و یا مرطوب بین دمایی معادل ۱۰۰ الی ۱۶۰ درجه سانتی گراد فرم دهی و تولید میشوند این پراسه هم روند پیچیده ای دارد که برای تولیدات مختلف متفاوت است 

امیدوارم جواب سوالات شما را به صورت خلاصه داده باشم 

شب خوش

۲۴ آذر, ۱۳۹۳
۱۱:۰۶ ب٫ظ
Avatar
+faz
اهواز
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 53
تاریخ عضویت:

۱ آذر, ۱۳۹۳
sp_UserOfflineSmall افلاین
144sp_Permalink sp_Print

سلام دوستان

میخوام ی غذای دست ساز درست کنم با این ترکیب میگو,دل گوساله, سیر فلفل, دلمه ای قرمز, ک شنیدم تو رنگ تاثیر خوبی داره ,اسفناج.و در اخر هم با ژلاتین مخلوط کنم این زلاتین بخاطر اینه ک موقع غذا دادن تو اب پخش نشه؟ ی جای تو همین سایت خودم. زلاتین ک برای انسان خیلی خوبه استخوان سازی میکنه.برا ماههیا نمدونم.درصد گوشت هم میخوام پایین بزنم فقط بخاطر اینکه بوی گوشت تحریک کنه ماهیارو ب خوارک.حالا اگه موردی هست متذکر بشن با تجربهاش.  done

۲۵ آذر, ۱۳۹۳
۳:۴۷ ب٫ظ
Avatar
یاشار
آبادان

ناظم انجمن
Members

ویرایشگر کامنت

ویرایشگر
تعداد نوشته ها: 1969
تاریخ عضویت:

۷ خرداد, ۱۳۹۳
sp_UserOfflineSmall افلاین
145sp_Permalink sp_Print

با سلام

ولک کا زدی تو کار آشپزی ها cool

در مورد فلفل دلمه ایی قرمز و تاثیر روی رنگ ماهی من اطلاعی ندارم ، منتظر نظر اساتید باش ، اما در خصوص مخلوط با ژلاتین کمی مشکوکم

استفاده نکنی بهتره ولی بازم منتظر نظر اساتید سایت باش

موفق باشی doneflower

پرسیدند : بهشت را خواهی یا دوست ؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست .

۲۵ آذر, ۱۳۹۳
۳:۵۸ ب٫ظ
Avatar
H∀ⓂΞD20
ShellEX.dll

ناظم انجمن
Members

ویرایشگر
تعداد نوشته ها: 3661
تاریخ عضویت:

۱ بهمن, ۱۳۹۲
sp_UserOfflineSmall افلاین
146sp_Permalink sp_Print

مشکلی نداره دوست عزیز ...

فلفل دلمه ای کم استفاده کنید - از فلفل قرمز هم استفاده کنید
ژلاتین هم موردی نداره ، برای اینکه غذا در آب تا مدتی که ماهی ها میخورنش حالت خودشو حفظ کنه
سیر رو هم زیاد استفاده نکن چون یه وقت ماهیات نمیخورن میمونه رو دستت ... هر بار که درست میکنی درصدش رو افزایش بده که عادت بکنن

من دیدم چند قطره مولتی ویتامین انسانی هم اضافه میکنن ، ولی نظرات متفاوته
مولتی ویتامین مخصوص آبزیان باشه خوبه

....

۲۵ آذر, ۱۳۹۳
۴:۰۳ ب٫ظ
Avatar
مجتبی
کرمان

معاون انجمن
Members

معاون

Moderators
تعداد نوشته ها: 22934
تاریخ عضویت:

۳ خرداد, ۱۳۹۰
sp_UserOfflineSmall افلاین
147sp_Permalink sp_Print

سلام 

فلفل دلمه ای قرمز برای رنگ پرندگان مفیده اما برای ماهی امتحان نکردم و اوایل تاپیک گفتم فلفل قرمز استفاده کنید البته نه برای رنگ بلکه برای اینکه ماهی انگل روده ای نگیره.

ضمنا همینطوری نمیشه که درست گوشت رو بیاریید پایین یعنی همش فلفل و سیر بخورد ماهی ها بدین ؟؟!! خب میتونید نصف مقداری که گوشت میزنید از سویا نیز استفاده کنید هم کلی خاصیت داره و هم ارزون در میاد ضمنا هضمش هم راحته البته سویا رو باید ابتدا خیس کنید و بعدا حسابی آب کش کنید و با دل و .... چرخ کنید.

ژلاتین هم بله خیلی خوبه و باعث میشه مواد چسبندگی پیدا کنن و داخل آب حل نشن فقط باید کم مصرف کنید البته بهتره از ژلاتین بدون رنگ قنادی ها استفاده کنید.

birddone

کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

یاشار
۲۶ آذر, ۱۳۹۳
۱:۴۰ ق٫ظ
Avatar
+faz
اهواز
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 53
تاریخ عضویت:

۱ آذر, ۱۳۹۳
sp_UserOfflineSmall افلاین
148sp_Permalink sp_Print

سلام دوستان اقا مجتبی بخاطر این میخوام درصد گوشتو پایین بزنم ک بد غذا نشن بعدش اگه غذای شرکتی یا خشک دادم بازم مصرف کنن البته درصد گوشت قبل ازترکیب از کم تست میکنم ببینم چی جوریاست. زلاتینم ک عطاریها بهتر گیر میاد. بعدم در مورد قرص امگا۳ من ی چند روزه ب سورمم  میدم  با بیو مار مخلوطش کردم گذاشتم ی روزی تا کامل جذب خودش بشه.دونه دونه میندازم برای سورومم ک ابم چرب نشه  اونم ب محض افتادن تو اب امونش نمیده.

۲۶ آذر, ۱۳۹۳
۳:۳۱ ق٫ظ
Avatar
REZA_RG
TABRIZ

کاربر ممتاز
Members
تعداد نوشته ها: 313
تاریخ عضویت:

۳۱ مرداد, ۱۳۹۳
sp_UserOfflineSmall افلاین

ببین دوست عزیز من هر چی و هر غذایی که بگی بطور دستی درست کردم،هزارتا مواد و... توش ریختم.اگه بخوای غذای خوبی از آب دربیاد یکمی گرون درمیاد ولی مشکل اصلی اینجا نیست،مشکل اینجاست که غذاهای دست ساز سرتا پا ریسک.من یادمه یه بار با هزار جور زحمت و مشقت سعی کردم یه غذای واقعا خوبی درست کنم که از همه چی به مقدار کافی داشته باشه ولی آخرشم زیاد دوست نداشتن،گیاه خوارا که کلا نمیخوردن گوشت خوارا هم بفهمی نفهمی

ولی در کل اگه تنوع رو رعایت کنی غذاهای خشک شرکتی حرف ندارن،برا تنوعم که شده نسبت به گونه ای که داری هفته ای به ماهی هات غذای طبیعی بده.مثلا من هفته ای یک بار به زنده زا هام(گوپی-انواع مولی پلاتی دم شمشیری)اسفناج آب پز میدم،یا هفته دو وعده به آفریقایی هام نخود فرنگی و کاهو میدم که بجز چندتا از دیمانسون هام(که علتش هم نمیدونم اگه دوستان کمک کنن خیلی ممنون میشم)همشون با علاقه میخورن یا مثلا به آمریکایی ها هفته ای دووعده دل گوساله میدم

اگه تنوع در تغذیه رو رعایت کنید لازم نیست هزارتا ماده رو باهم قاطی پاتی کنید.نه به زحمتش می ارزه نه تو هزینه زیاد صرف جویی میشه،شاید زبونم لال فردا پس فردا یه چیزشم زیاد یا کم شد زد همه ماهی هاتون مریض شدن.حالا باز شما اختیار دارین. چون خودم تجربه جالبی ندارم.گفتم در جریان باشین.

۲۶ آذر, ۱۳۹۳
۱۰:۳۶ ق٫ظ
Avatar
مجتبی
کرمان

معاون انجمن
Members

معاون

Moderators
تعداد نوشته ها: 22934
تاریخ عضویت:

۳ خرداد, ۱۳۹۰
sp_UserOfflineSmall افلاین
150sp_Permalink sp_Print

سلام 

با آقا رضا موافقم هیچ چیزی غذای شرکتی نمیشه اما خب برای سیچلایدهای بزرگ غذای دست ساز هم برای تنوع خیلی خوبه و میتونه برای رشد و تولید مثل و ... مفید باشه اما خب این هم درسته که غذای دست ساز ریسک داره.

شما باید ذاعقه ماهی دسستون باید و ببینید از چی بیشتر خوششون میاد اما این رو هم بدونید که اگر در مصرف غذای دست ساز زیاده روی کنید دیگه غذاهای خشک رو نمیخورن هرچند میتونید غذای خشک رو هم با این غذای دست ساز میکس کنید و به خورد ماهی بدین.

ژلاتین هم لوازم قنادی ها دارن ولی عطاری نمیدونم شاید داشته باشن.

اگر برای تنوع از ماهی کلیکا هم استفاده کنید بد نیست اما مصرف زیادش آب رو چرب میکنه.

درباره ویتامین هم باید خدمتتون عرض کنم که ویتامین های انسانی کیفیت آب رو خراب میکنن و حتی آب بوی بدی میگیره پس بهتره از ویتامین مخصوص آبزیان استفاده کنید.birddone

کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

REZA_RG, +faz
۲۶ آذر, ۱۳۹۳
۱:۴۹ ب٫ظ
Avatar
REZA_RG
TABRIZ

کاربر ممتاز
Members
تعداد نوشته ها: 313
تاریخ عضویت:

۳۱ مرداد, ۱۳۹۳
sp_UserOfflineSmall افلاین

درضمن همون طور که آقا مجبی فرمودن از ویتامین های انسانی برای ماهی ها استفاده نکنید چون به شدددددت کیفیت آب پایین میارن و بوی خیلی بدی از تانک میاد که اصلا قابل تحمل نیست و حتی اگه به غذای خشکم بزنید ماهی ها لب به غذا نمیزنن.من خودم مولتی ویتامین که به غذا خشک میزدم و به خورد آنجلا میدادم هیچ کدومشون نمیخوردن و با عرض معذرت غذارو بعده خوردن دوباره مینداختن بیرون

کلا استفاده از دارو و ویتامین های انسانی توصیه نمیشه و بخصوص اگه بصورت محلول باشه که اصلا نباید استفاده کرد.من خودم شخصا چند ماه پیش به اشتباه بجای قرص میترونیدازول از حالت محلول اون استفاده کردم که... بهتره نگم چه اتفاقی افتاد.به هر حال به این موضوع خیلی توجه داشته باشیدtraining

کاربران زیر از REZA_RG برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

+faz
۲۷ آذر, ۱۳۹۳
۸:۲۱ ب٫ظ
Avatar
H∀ⓂΞD20
ShellEX.dll

ناظم انجمن
Members

ویرایشگر
تعداد نوشته ها: 3661
تاریخ عضویت:

۱ بهمن, ۱۳۹۲
sp_UserOfflineSmall افلاین
152sp_Permalink sp_Print

سلام

بهترین روش نگهداری غذای دستساز در فریز چی هست ؟
که خشک نشه - برفک نزنه و راحت بشه تکه ای از اونو برای یک وعده جدا کرد
من برای اسکار قبلیم درست کردم اما بعد چندوقت برفک زدو خشک شد

....

۲۷ آذر, ۱۳۹۳
۸:۳۱ ب٫ظ
Avatar
+faz
اهواز
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 53
تاریخ عضویت:

۱ آذر, ۱۳۹۳
sp_UserOfflineSmall افلاین
153sp_Permalink sp_Print

سلام از بسته بندی وکیوم استفاده کن مواد تازه تر داخلش میمونه بعدم غذارو طوری بسته بندی کن ک نهایتا زیر یک ماه مصرف بشه بسته بندی هم باید طوری باشه ک نخواهی همه غذا رو بیاری بیرون بعد دوباره بذاری یخچال اینجوری هم غذا کیفیتش میاد پایین هم اینکه برفک میزنه.goodbye

۲۷ آذر, ۱۳۹۳
۸:۳۱ ب٫ظ
Avatar
امید خان
تویسرکان
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 93
تاریخ عضویت:

۸ فروردین, ۱۳۹۳
sp_UserOfflineSmall افلاین
154sp_Permalink sp_Print

حامد جان باید اونو توی پلاستیک فریزر که میذاری خوب هوای داخلش رو خالی کنی

برا اینکه خوب جدا بشه، بعد اینکه بسته بندی کامل شده اونو با خطکش به قطعات مورد نیاز تبدیلش کن تا مشکلی در این بابت نداشته باشی

البته سعی کن این مواد رو در دورترین فاصله از لوله های داخل فریزر بذار.لوله هایی که گاز یخچال(فریون) رو جا به جا میکنن منظورمهflower

cafejavan.ir

۲۷ آذر, ۱۳۹۳
۸:۴۵ ب٫ظ
Avatar
مجتبی
کرمان

معاون انجمن
Members

معاون

Moderators
تعداد نوشته ها: 22934
تاریخ عضویت:

۳ خرداد, ۱۳۹۰
sp_UserOfflineSmall افلاین
155sp_Permalink sp_Print

سلام 

دقیقا دوستان به نکاتی خوبی اشاره کردن مهمترین اونها همین هست که داخل پلاستیک نباید هوا باشه و همچنین اونها رو در بسته های کوچک بسته بندی کنید و زیاد گرم و سرد نشن birddone

۲۷ آذر, ۱۳۹۳
۸:۵۱ ب٫ظ
Avatar
+faz
اهواز
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 53
تاریخ عضویت:

۱ آذر, ۱۳۹۳
sp_UserOfflineSmall افلاین
156sp_Permalink sp_Print

البته این نظر بنده است شماها استاد ترین  امید خان هم نظرش محترم ولی اگه بسته بندی از همین بسته بندی ک نایلوناش ی حالت زیپ داره  ک بهش میگن وکیوم امتحان کن بد نمی بینی اگه اسفاده نکردی برای خونه هم بگیر مادرت شایدم خانومت دعات میکنه بعدنم اگه خونه رو ریختی بهم برا سیفونی یا کار دیکه هواهتو دارنhahaha1چون مواد توش تازه تر میمونه نیازی هم نیست هواشو تخلیه کنی.فقط گفتم تو این مورد نباید همه بسته بندی رو بیاری بیرون اندازه هر وعده مصرف بسته بندی کن.سایز های مختلفی هم داره چندین مرتبه هم میتونی از ی دونش استفاده کنی.

کاربران زیر از +faz برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:

مجتبی
۲۷ آذر, ۱۳۹۳
۸:۵۸ ب٫ظ
Avatar
امید خان
تویسرکان
کاربر فعال
Members
تعداد نوشته ها: 93
تاریخ عضویت:

۸ فروردین, ۱۳۹۳
sp_UserOfflineSmall افلاین
157sp_Permalink sp_Print

+faz گفته
البته این نظر بنده است شماها استاد ترین  امید خان هم نظرش محترم ولی اگه بسته بندی از همین بسته بندی ک نایلوناش ی حالت زیپ داره  ک بهش میگن وکیوم امتحان کن بد نمی بینی اگه اسفاده نکردی برای خونه هم بگیر مادرت شایدم خانومت دعات میکنه بعدنم اگه خونه رو ریختی بهم برا سیفونی یا کار دیکه هواهتو دارنhahaha1چون مواد توش تازه تر میمونه نیازی هم نیست هواشو تخلیه کنی.فقط گفتم تو این مورد نباید همه بسته بندی رو بیاری بیرون اندازه هر وعده مصرف بسته بندی کن.سایز های مختلفی هم داره چندین مرتبه هم میتونی از ی دونش استفاده کنی.

دقیقا درسته.این پلاستیکها سایز های مختلفی هم دارن.میتونی از سایز کوچیکش استفاده کنی.

سایز کوچیکش رو که من دیدم به راحتی اندازه غذای یک روز ماهیا میشه و خیلی عالیه.

البته باید خیلی حواست جمع باشه که کاملا هوای داخلش رو خالی کنی و اون زیپ بالاش رو هم ببندی.یک مقدار غفلت موجب پشیمانیست!wow

cafejavan.ir

۲۷ آذر, ۱۳۹۳
۹:۰۰ ب٫ظ
Avatar
مجتبی
کرمان

معاون انجمن
Members

معاون

Moderators
تعداد نوشته ها: 22934
تاریخ عضویت:

۳ خرداد, ۱۳۹۰
sp_UserOfflineSmall افلاین

سلام 

آره دوست عزیز فاز مثبت با شما موافقم وکیوم خیلی عالیه اما خب باز اگر هواش رو خارج کنید بهتره چون واقعا اگر هوا داشته باشه مزه گوشت تغییر میکنه و ماهی اسکار دیگه اون گوشت رو نمیخوره اما خب سایر ماهی ها میخورن و مشکلی ندارن جالبه اگر دل چرخ کرده برفک بزنه دیگه اسکار اون رو نمیخوره البته نایف هم تا حدودی همینطوری هست thinking اما بقیه هرچی گیرشون بیاد میخورن مثلا ردتایل - دراگون - کت آفریقایی - سرماری و ... اصلا برفک و پلاستیک و اصلا همینطوری یخچال رو هم بندازی تو آب میخورن wink flower

birddone

۲۷ آذر, ۱۳۹۳
۹:۴۰ ب٫ظ
Avatar
H∀ⓂΞD20
ShellEX.dll

ناظم انجمن
Members

ویرایشگر
تعداد نوشته ها: 3661
تاریخ عضویت:

۱ بهمن, ۱۳۹۲
sp_UserOfflineSmall افلاین
159sp_Permalink sp_Print

ممنون از دوستان ...
بله من از همون پلاستیک زیپی ها استفاده کردم اما سایز بزرگ بود و مجبور بودم بیارمش بیرون و دوباره برگردونمش فریزر
حالا از همون پلاستیک های زیپی میگیرم اما سایر کوچیکش ...خیلی کوچیک
از اونا که توش مواد مخدر میریزن https://onlypet.ir/upload/user/uploadcabin/1418926180471.gif

  که هم ماهیا یه حالی بکنن fun هم غذا سالم بمونه

....

۲۸ آذر, ۱۳۹۳
۳:۳۹ ق٫ظ
Avatar
ghomeyshi

کاربر متخصص
Members

ناظم
تعداد نوشته ها: 2158
تاریخ عضویت:

۱۲ فروردین, ۱۳۹۲
sp_UserOfflineSmall افلاین
160sp_Permalink sp_Print

یه سوالایی بود بی جواب موند

فلفل دلمه ای حاوی رنگدانه های طبیعی هست به میزان زیاد . حتما ازش استفاده کنین . هم قرمزش هم زردش . بعد از اون هم خیار و هویج هم برای رنگ کارایی دارن

اگه هم میخاین حرفه ای عمل کنین پودر آستاگزانتین بگیرین قاطی غذا کنین . تو سالن ها یه هفته قبل از خروج به حیوونا از همین غذا میدن که اینقدر خوش رنگ میشن

زعفران هم تو رنگ حیوون خیلی تاثیر داره ضمن اینکه غذای حیوون رو خوشمزه میکنه و دیگه حیوون عشوه نمیاد . برای دیسکس زیاد استفاده میشه

از کیسه فریزر معمولی هم استفاده کنین اگه کامل هوا شو خالی کنین یخ نمیزنه . البته اگه غذا یه بار یخ بزنه بعد بذارین یخش وا بره دوباره یخ بزنه کاملا برفکی میشه حتی اگه هوا توش نباشه و حیوون دیگه نمیخوره . 

با این پیشنهاد نایلون کوچولو اصلا موافق نیستم . میدونی چقدر دنگ و فنگ داره و چندتا نایلون میخاد ؟ شما همونطور که دوستمون گفت گوشت رو تو نایلون پهن کنین بعد که صاف شد با خط کش چند خط افقی عمودی روش بندازین . بعد که یخ زد یه فشار مختصر بدی تکه تکه های کوچیک میشه . اینقدرم بدبختی نداره

حتما باید حداقل حداقل ۵۰% غذاتون گوشت باشه . یه توصیه هم دارم که زیاد چیزی توش قاطی نکنین بهتره . گوشت و کمی فلفل و ۱-۲ تا سیر بنظرم کافیه . ۲۰ تا چیز باهم قاطی نکنین بنظرم . یه ذره غذای خشک شرکتی مثل تترا بیت قاطیش کنین خودش هم ویتامین داره هم رنگدانه داره هم چیزای لازم دیگه رو

حرف آخر بنظرم اگه اینو واسه اسکار و نمیدونم نایف و اینا میخاین بنظر من فقط دل خالی بهشون بدین و چرخ هم نکنین . چرخ بشه آب رو خراب میکنه بهرحال

گیســـــو مــیان واژه برایم رهــــــــا نکن /
من از تبار واژه ی سرخ ســـــــــــیاوشم /
بـــــانو ! به قول حضرت استاد " شهریار " /
عاشق نبوده ای که بفهمی چه میکشم

منطقه زمانی انجمن:Asia/Tehran

بیشترین کاربران آنلاین:1031

افراد آنلاین کنونی: mahdi1630, Meh87rad, Mortezakh
132 مهمان

مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان

برترین نویسندگان:

مجتبی : 22934

ΡARSA : 4189

alirezaj : 3752

H∀ⓂΞD20 : 3661

حسنHTB : 3111

HAMID ESKANDARI : 2608

آمار کاربران:

مهمان: 575

اعضا: 33932

مدیران انجمن: 15

مدیر کل: 1

آمار انجمن:

گروه ها: 7

انجمن ها: 239

موضوعات: 7674

نوشته ها: 164262

جدیدترین اعضاء:

Mahdix, nazi.r, A.M_Deymaei, pooriya jamali, dorian, mehrad01

مدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003

آخرین ارسال های انجمن

آخرین دیدگاه ها