۹:۴۸ ب٫ظ
کاربر هدفمند
۷ فروردین, ۱۳۹۳
خب همیشه که برای چرخه ی آب ماهیا زنده نمیمونن و اگر کمی ضعیف باشن تلف میشن ولی من یه بار با زبرا و گوپی چرخه رو طی کردم و فقط یه گوپی مرد!!!ولی بهتره که بجای این کار از باکتری ساز استفاده کنیددمای ۲۸ هم بهتره ماسه رو هم بجای اینکه تو متلین بلو بزارید ۳-۴ دیقه میجوشوندید خب!!!!
برای شروع کردن نباید عالی باشی ولی برای عالی شدن باید شروع کنی
۱۰:۴۷ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
خب متیلن بلو که ضدعفونی کننده نیست و فقط ضد قارچه و بهتر بود ماسه ها رو نیز میجوشوندین.
تلف شدن ماهی هم دلایل زیادی داره باید ببینی اول ماهی ها سالم بودن شاید در اثر بیماری تلف شده باشن تا سیکل و این چیزها به هر حال بهتره مجددا بررسی بفرمایید.
شاید هم اصلا آب کلر داشته
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
amir73۱۱:۵۸ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۳ خرداد, ۱۳۹۴
َAMIN گفته
خب همیشه که برای چرخه ی آب ماهیا زنده نمیمونن و اگر کمی ضعیف باشن تلف میشن ولی من یه بار با زبرا و گوپی چرخه رو طی کردم و فقط یه گوپی مرد!!!ولی بهتره که بجای این کار از باکتری ساز استفاده کنیددمای ۲۸ هم بهتره ماسه رو هم بجای اینکه تو متلین بلو بزارید ۳-۴ دیقه میجوشوندید خب!!!!
۳یا۴ دقیقه جوشوندن تاثیری نداره بهتره اونارو بشورین با مایع و تاید و حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با اب نمک بجوشونید.
کاربران زیر از AliReza D.E برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
amir73۰:۲۰ ق٫ظ
کاربر هدفمند
۷ فروردین, ۱۳۹۳
Ali Reza USA گفته
َAMIN گفته
خب همیشه که برای چرخه ی آب ماهیا زنده نمیمونن و اگر کمی ضعیف باشن تلف میشن ولی من یه بار با زبرا و گوپی چرخه رو طی کردم و فقط یه گوپی مرد!!!ولی بهتره که بجای این کار از باکتری ساز استفاده کنیددمای ۲۸ هم بهتره ماسه رو هم بجای اینکه تو متلین بلو بزارید ۳-۴ دیقه میجوشوندید خب!!!!۳یا۴ دقیقه جوشوندن تاثیری نداره بهتره اونارو بشورین با مایع و تاید و حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با اب نمک بجوشونید.
اول اینکه نباید اونا رو با تاید بشورید چون برای ماهی ها بده و ریسک بالاییه.
درضمن مگه میخوای استرلیزه کنی که ۲۰ دیقه بجوشونی!!!! من خودم ۵ دیقه جوشندم هیچ مشکلی هم الان ندارمتوی یکی از تاپیکا گفتم ۵ دیقه جوشوندم گفتن چه خبره ۳ دیقه بسه!!!
کاربران زیر از َAMIN برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
amir73برای شروع کردن نباید عالی باشی ولی برای عالی شدن باید شروع کنی
۰:۲۸ ق٫ظ
۳۱ شهریور, ۱۳۹۲
مجتبی گفته
سلامخب متیلن بلو که ضدعفونی کننده نیست و فقط ضد قارچه و بهتر بود ماسه ها رو نیز میجوشوندین.
تلف شدن ماهی هم دلایل زیادی داره باید ببینی اول ماهی ها سالم بودن شاید در اثر بیماری تلف شده باشن تا سیکل و این چیزها به هر حال بهتره مجددا بررسی بفرمایید.
شاید هم اصلا آب کلر داشته
کلر داشته؟اقا مجتبی جان دیگه در این حدم نیستیم بعده چند سال
ماهیاشو دیدم سالمه سالمن حتی قبلش سرو حالن یه هو میمیرن خخخخ گفتم یه نظر بگیرم ببینم نظره شما استادان چیه
تازه این اقایی که ازش ماسه هارو گرفتیم کویی داشت تو تانکش سرو حاله سرو حال بعد دیگه کویی هاشو در اورد و ماسه هاشو بهمون داد منم دیگه دلیلی ندیدم که بجوشونیم (اشتباه کردم البته)بعدم چون دیدم انگار کویی هاش یه کم دنباشون خورده شده از متیل استفاده کردم گفتم حتما کافیه.در کل ممنونم از دوستان با نظراشون.راست جالبه که زبرا هاش همه سرو حالن بعد دو روزی یکی میمیرن.حالا من گفتم حتما از زبرا هاست و حالا هم که یک ماه از شروع کاره تانک گذشته ماهی اروم اروم اضافه کنه ببینیم چی میشه.
راستی با اقا امینم موافقم با مایه و اینا که نمیشه بشوری بو میگیرن بدتره بدترا حالا باید پهن کنی سینه افتاب بوشون بره خخخ باید میجوشوندم که خیالم راحت میبود اما نکردم دیگه.دعا کنید مشکل از زبرا ها باشه
درگیرم با دیروزه خودم تو فکره فردا ووو امروزمو گم کردم
۹:۳۵ ق٫ظ
ناظم انجمن
ویرایشگر کامنت
ویرایشگر
۷ خرداد, ۱۳۹۳
درد
دوست خوبم دوستان تا حدودی راهنمایی کردن خدمتتون و همونطور که آقا مجتبی فرمودن علت تلفات ماهی خیلی چیزا میتونه باشه . شاید خنده دار باشه اما من جای شما بودم کل تانک رو خالی میکردم ، تمام لوازماتی که قابلیت جوشاندن رو دارن مثل شن سنگ و ... همه رو میجوشوندم و بقیه لوازم مثل بخاری ، گیاهان مصنوعی که قابلیت جوشاندن رو ندارن رو توی آب نمک غلیظ ضد عفونی میکردم و مجددا" با آب تازه بدون کلر تانک رو آب گیری میکردم . پس از گذشت ۲۴ ساعت که کلیه لوازم مثل پمپ هوا ، فیلتر ، بخاری ... همگی کار کردن و دما و اکسیژن آب رو به حد مطلوب رسوندن به آب باکتری ساز معتبر مثل باکتزیوم یا بیودایجست یا ... اضافه میکردم و با خیال راحت تانک رو ماهی دار میکردم با این کار و خریداری ماهی های سالم تعداد تلفات شما تقریبا" به صفر میرسه . در ضمن شما ۲۰ درصد آب رو سیفون کردی اما از رو در صورتی که سیفون باید از کف صورن بگیره .
موفق باشید
کاربران زیر از یاشار برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
amir73پرسیدند : بهشت را خواهی یا دوست ؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
۱۰:۵۸ ق٫ظ
کاربر عالی
۱۳ خرداد, ۱۳۹۴
َAMIN گفته
Ali Reza USA گفته
َAMIN گفته
خب همیشه که برای چرخه ی آب ماهیا زنده نمیمونن و اگر کمی ضعیف باشن تلف میشن ولی من یه بار با زبرا و گوپی چرخه رو طی کردم و فقط یه گوپی مرد!!!ولی بهتره که بجای این کار از باکتری ساز استفاده کنیددمای ۲۸ هم بهتره ماسه رو هم بجای اینکه تو متلین بلو بزارید ۳-۴ دیقه میجوشوندید خب!!!!۳یا۴ دقیقه جوشوندن تاثیری نداره بهتره اونارو بشورین با مایع و تاید و حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با اب نمک بجوشونید.
اول اینکه نباید اونا رو با تاید بشورید چون برای ماهی ها بده و ریسک بالاییه.
درضمن مگه میخوای استرلیزه کنی که ۲۰ دیقه بجوشونی!!!! من خودم ۵ دیقه جوشندم هیچ مشکلی هم الان ندارمتوی یکی از تاپیکا گفتم ۵ دیقه جوشوندم گفتن چه خبره ۳ دیقه بسه!!!
اصلا باید استرلیزه باشه اگر میخواهید که اطمینان داشته باشید وگرنه ۳ دقیقه جوشوندن خالی با نجوشوندن فرقی نداره.اگر این شن ها و.... واقعا مشکلی داشته باشه بنظر من با ۳ دقیقه جوشوندن ریسک بالایی داره تا با تاید و ابجوش و نمک شستن!!درضمن اینم بگم به محص تماس باهوای ازاد دیگ استرلیزه به حساب نمیاد.
۱۱:۳۶ ق٫ظ
ناظم انجمن
ویرایشگر کامنت
ویرایشگر
۷ خرداد, ۱۳۹۳
Ali Reza USA گفته َ
اصلا باید استرلیزه باشه اگر میخواهید که اطمینان داشته باشید وگرنه ۳ دقیقه جوشوندن خالی با نجوشوندن فرقی نداره.اگر این شن ها و.... واقعا مشکلی داشته باشه بنظر من با ۳ دقیقه جوشوندن ریسک بالایی داره تا با تاید و ابجوش و نمک شستن!!درضمن اینم بگم به محص تماس باهوای ازاد دیگ استرلیزه به حساب نمیاد.
درود
دوست خوبم برای ضد عفونی کردن بستر ، سنگ ، شن یا هر چیز دیگه ایی مدت زمان ۳ الی ۵ دقیقه کاملا" کفایت میکنه !!! کلیه میکروبها ، باکتریها ، قارچ ها ، انگل ها ... در دمای ۱۰۰ درجه از بین میرن و همون ۳ الی۵ دقیقه کافیه حالا اگه کسی دوست داشت میتونه بیشتر بزاره بجوشه اما تاثیر ۵ دقیقه با ۱ ساعت جوشاندن یکی هست و فرقی نداره
موفق باشید
پرسیدند : بهشت را خواهی یا دوست ؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
۱۱:۵۹ ق٫ظ
کاربر عالی
۱۳ خرداد, ۱۳۹۴
اولا که اب کاملا به دمای ۱۰۰ درجه نمیرسه و وقتی نمک بهش اصافه کنی تفاوت بقول شما ۵ دقیقه با یک ساعت رو میبینی حالا من هرچقدر برای شما توصیح بدم متوجه نمیشین و میخواین حرف خودتونو ب کسری بشونید پس از طرف خودم این موصوع را تمام میکنم و شما و هر کس دیگه ای هم هرچقدر دوست دارید بحث کنید.
کاربران زیر از AliReza D.E برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
َAMIN۱۲:۲۳ ب٫ظ
ناظم انجمن
ویرایشگر کامنت
ویرایشگر
۷ خرداد, ۱۳۹۳
درود
دوست خوبم دمای آب جوش به ۹۹.۶ درجه میرسه که در لفظ عامیانه به ۱۰۰ درجه معروفه که البته در اثر تغییر فشار این دما از ۹۲.۸ الی ۱۰۰ نیز متفاوت خواهد بود !!! درضمن اینجا هیچ کس نمیخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه بلکه همگی دور هم جمع شدیم که از اطلاعات و تجربیات هم استفاده کنیم . شما هرطور که راحتی انجام بده من فقط خواستم که در جریان باشید .
موفق باشید
کاربران زیر از یاشار برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
َAMIN, javad 24, amir73پرسیدند : بهشت را خواهی یا دوست ؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
۱:۳۰ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۳ خرداد, ۱۳۹۴
اقا فایده نداره شما انگار در این زمینه معلوماتت پایینه بزار تا برات شفاف سازی کنم.
سترون کردن یا استریل کردن (به انگلیسی: sterilization) فرایندی است که میکروارگانیسمها و عوامل انتقال دهنده آنها از جمله قارچ، باکتری٬اسپور باکتری و ویروس را از سطح اجسام از بین میبرد. فراینداستریل کردن بسته به جنس تجهیزات نیازمند به استریلیزاسیون شامل روشهای گرماییخشک(فوور)، گرماییمرطوب(اتوکلاو)، شیمیایی، رادیواکتیو(پرتوگاما) و فیلتراسیون میشوند. استریل یا سترون به معنی کاملا عاری از باکتری یا قارچ یا ویروس یا دیگر میکروارگانیسمهای بیماریزا و غیربیماریزا (در مورد اشیای بیجان) است. هدف از استریل کردن جلوگیری از انتقال عفونت است.
تعریف استریلیزاسیون در پزشکی با محیط و مواد غذایی متفاوت است. ضریب SAL سطح اطمینان استریل بودن را نشان میدهد. در علم پزشکی ۶-SAL 10 یعنی از ۱۰۰۰۰۰۰ ذره موجود در بسته استریل اگر یک میکروارگانیسم زنده وجود داشته باشد، آن استریل محسوب میگردد. در مواد غذایی و محیط این عدد بیشتر است.
اقا یاشار اینم بدان که قارچ، باکتری٬اسپور باکتری و ویروس عامل انتقال میکروب ها هستن در صورتی که شما اینهارا در یک دسته نام بردید.
ضد عفونی کردن
ضد عفونی کردن از بین بردن باکتری یا قارچ یا ویروس یا دیگر میکروارگانیسمهای بیماریزا در سطح بدن جاندار یا در سطح وسایل و تجهیزات مختلف است. در عمل ضدعفونی معمول که توسط موادی همچون الکل، هیپوکلریت سدیم و پوویودین یددار اجام میگیرد همه اجزاء میکروارگانیسم از جمله اندواسپور و یا پریونها کشته نمیشوند و در کارهای حساس مانند جراحی، دندانپزشکی و غیره از روش استریل کردن استفاده میشود. البت بطور خلاصه.
روشهای استریلیزاسیون
روشهای رایج سترون کردن عبارتند از:
۱. روش حرارتی به وسیله دستگاههای مانند اتوکلاو و فور در این روش از تاثیر گرما و فشار بخار آب برای کشتن میکروارگانیسمها استفاده میشود.
۲. روش شیمیایی به وسیله مواد ضدعفونی کننده مانند آب اکسیژنه و انجام واکنشهای شیمیایی (مانند رادیکالهای آزاد) برای سترون کردن بهره میبریم.
۳. روش پرتودهی به وسیله تابش پرتو گاما، پرتو ایکس و پرتو فرابنفش.
۴. روش فیلتراسیون برای مایعات استفاده شده و شامل عبور دادن مایع از فیلترهای ریزبافت میباشد.
روشهایاستریلیزاسیونحرارتی
گرمای خشک
برای لوازم شیشهای وفلزاتی چون پنس به کار میرود شامل:
۱. سوزاندن: وسایل کثیف مانند باند زخم و... را با آتش میسوزانیم.
۲. حرارت مستقیم: توسط شعله چراغ وسایلی مانند پنس و آنس را استریل میکنیم.
۳. شعله پاشیدن: با شعله دادن به دهانه ارلن و لوله آزمایش سبب کم شدن آلودگی میشود.
۴. دستگاه فور : با تنظیم حرارت خشک ۱۸۰-۱۶۰ درجه سانتی گراد در این دستگاه، پس از ۲ ساعت وسایل استریل میشود. فور برای استریل کردن پلیتهای شیشهای، پیپتها، لولههای آزمایش، لوازم دندانپزشکی، سرسوزن، سرنگ شیشهای، ابزارهای جراحی تیز و ظریف کاربرد دارد و سبب خوردگی، زنگ زدگی و کند شدن لبه تیز وسایل نمیشود. وسایل دیگری مثل پارافین، ژل، پودر و غیره که امکان استریل شدن به وسیله گرما را ندارند به این طریق استریل میشوند.به متن قرمز توجه کنید و با حرف اقا یاشار مقایسه کنید.
گرمای مرطوب
گرما همراه رطوبت برای استریل استفاده میشود و شامل:
۱. جوشاندن: یکی از قدیمیترین روشهای استریل است که اطمینان چندانی ندارد. در ظرفی مقداری آب ریخته و اشیاء را در آن قرار داده ومدت ۲۰-۱۰ میجوشانیم.
۲. تندالیزاسیون: برای استریل موادی که در دمای بالای ۱۰۰ تخریب میشوند به کار میرود؛ که برای سترون مواد پروتئینی، سرمها وواکسنها به کار میرود. در سه روز متوالی ماده مورد نظررا به مدت نیم ساعت در گرما قرار میدهیم و بعد در دمای ۳۷ درجه جهت رشد اسپور باکتری قرار میدهیم.
۳. پاستوریزهکردن: برای ازبین میکروارگانیسمها بیماری زا در فراوردههایی که ماهیتشان نباید تغییر کند.
۶۶ -۶۳درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه.
۷۸-۷۶ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵دقیقه.
۴. روش UHT: گرمای بسیار شدید در زمان بسیار کوتاه. از این روش در استریل کردن شیر استفاده میشود.
بازهم با حرف های اقا یاشار مقایسه کنید.
روشهایاستریلیزاسیون شیمیایی
برای استریل کردن اشیایی که ضد عفونی آنها با حرارت مشکل یا غیرممکن است معمولاً از مواد شیمیایی استفاده میشود. تعداد بیشماری از مواد شیمیایی در غلظتهای مناسب قادر به کشتن و یا متوقف کردن میکروارگانیسم میباشند.
عواملی که در موثر بودن مواد ضد عفونی کننده دخالت دارند عبارتند از:
۱. غلظت ماده ضد عفونی کننده
۲. مدت زمانی که ماده ضد عفونی کننده در برابر باکتری یا اشیای آلوده قرار میگیرد.
۳. تعداد و نوع باکتری
۴. ساختمان شیمیایی ماده ضد عفونی کننده
خانمهای خانهدار نباید فراموش کنند شیشههایی که برای مربا استفاده میکنند باید استریل شده باشد.
باز هم اگر خواستین توضیح میدم....این موارد هم در کار های پزشکی که حساس ترین ها هستن استفاده میشود و اینم اضافه کنم اگر استفاده از مواد شیمایی و در ساده ترین حالت مایع و.... بد بود هیچ وقت معرفی نمشد!!!!!!
"شما هرطور که راحتی انجام بده اقا یاشار من فقط خواستم در جریان باشید"!!
حالا میزاریم بقیه دوستان نتیجه گیری کنند و تصمیم بگیرن.
من میخواستم این بحث را تمام کنم ولی نه تنها تمام نشد بلکه یک کیبرد نو هم گذاشت رو دستم!!
از اونایی هم که این متن خسته کننده را تا اخر مخونن تشکر میکم.
۲:۰۹ ب٫ظ
ناظم انجمن
ویرایشگر کامنت
ویرایشگر
۷ خرداد, ۱۳۹۳
دوست خوبم من پرتم شما رو قله . تمام این مواردی رو که شما از ویکی پدیا کپی کردی و ای کاش این کار رو نمیکردی و یا حداقل منبع اطلاعاتتون رو قید میکردین قبول تازه در کنار این اطلاعاتی که شما دادین منم میتونم به اندازه ۵ صفحه براتون نقطه جوش و نقطه استریل تمام مواد رو اعهم از مواد شیمیایی و غیر شیمایی براتون توضیح بدم که اصلا" در حد بحث ما نیست ! ما اینجا داریم در مورد بستر و ضد عفونی کردن این مواد صحبت میکنیم و اصلا" قصد جراحی کردن ماهی و راه اندازی اتاق عمل و این چیزارو نداریم که بخوایم صد در صد استریل کنیم !!! اگه اینطوری باشه که مردم از آکواریوم داری بعد از یک ماه دل زده میشن و اینطوری بخوایم حساب کنیم آک تمام مردم ایران غیر استریله !!!
ما میخوایم محیطی تقریبا" سالم و عاری از هر نوع بیماری که مخصوص آبزیان هست رو فراهم کنیم و در کنار این محیط سالم ما نیز کمتر متحمل هزینه و اتلاف وقت بشیم .
یه سوال از شما دارم ، اکثر بیماری های مخصوص آبزیان با دمای بالا رو به بهبودی میره چرا ؟؟؟
البته منظور از دمای بالا ۳۰ الی ۳۲ درجه هستش چرا ؟؟؟ حالا شما دمای بالای ۹۰ درجه رو در نظر بگیر چی میشه ؟؟؟ این خوبه که شما برای جوشوندن وقت میزارید و به جای ۵ دقیقه ۱ ساعت میجوشونید اما واقعا" لازم نیست . در نظر بگیر آک من ۱۰۰ کیلو شن بستر داره بخوام برای هر ۱۰ کیلوش ۱ ساعت وقت بزارم کلی تلفات دادم من ۱۶ روز پیش ظرف مدت ۱۲ ساعت کل آک رو خالی شستشو ، ضد عفونی ، آبگیری و ماهی دار کردم بدون تلفات !!!
بحث ما اینجا سر وقت ، سرعت عمل و در عین حال رعایت اصول بهداشتی برای آکه نه انسان
حالا شما که استادی و ماشالا رو قله هم ایستادی هرطور راحتی عمل کن دو ضربدر دو میشه چهار ، یک به علاوه سه هم میشه چهار ، یک به اضافه یک به اضافه یک به اضافه یکم میشه چهار
موفق باشی استاد
کاربران زیر از یاشار برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
حــا مــد αquαپرسیدند : بهشت را خواهی یا دوست ؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
۲:۲۱ ب٫ظ
۳۱ شهریور, ۱۳۹۲
دوستانه گلمممم
ممنونم ازتون واقعا چیزی که تو این سایت خیلییی مشهوده و عالیه اینه همه با هم دوستن یه جورایی و تنها تجاربشونو میگن و بحثه کی میدونه کی نمیدونه نیست.
اقا یاشار فکنم باید همین کارو کنم هر چی میشه رو بجوشونمو ..... در اخرم از باکترزیوم استفاده کنم.اخه امروزم بازم کشته داده خخخخ بازم خوبه گفتم اول زبرا بریزه وگرنه الان داداشم این طوری بود
درگیرم با دیروزه خودم تو فکره فردا ووو امروزمو گم کردم
۲:۳۹ ب٫ظ
ناظم انجمن
ویرایشگر کامنت
ویرایشگر
۷ خرداد, ۱۳۹۳
دوست خوبم دقیقا" همینطوره که شما میگی اینجا همه صمیمانه هرچی تجربه دارن رو میکنن و بزرگای این سایت بارها این موضوع رو به رخ کشیدن .
با این کار کار تقریبا" تلفات شما به صفر میرسه ، فقط اصولی و بهداشتی آک رو جمع کنید ، باکتزیوم بزنید و خلاص لذت آکواریوم داری رو ببرید .
موفق باشید
پرسیدند : بهشت را خواهی یا دوست ؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
۲:۴۲ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۳ خرداد, ۱۳۹۴
یاشار گفته
دوست خوبم من پرتم شما رو قله . تمام این مواردی رو که شما از ویکی پدیا کپی کردی و ای کاش این کار رو نمیکردی و یا حداقل منبع اطلاعاتتون رو قید میکردین قبول تازه در کنار این اطلاعاتی که شما دادین منم میتونم به اندازه ۵ صفحه براتون نقطه جوش و نقطه استریل تمام مواد رو اعهم از مواد شیمیایی و غیر شیمایی براتون توضیح بدم که اصلا" در حد بحث ما نیست ! ما اینجا داریم در مورد بستر و ضد عفونی کردن این مواد صحبت میکنیم و اصلا" قصد جراحی کردن ماهی و راه اندازی اتاق عمل و این چیزارو نداریم که بخوایم صد در صد استریل کنیم !!! اگه اینطوری باشه که مردم از آکواریوم داری بعد از یک ماه دل زده میشن و اینطوری بخوایم حساب کنیم آک تمام مردم ایران غیر استریله !!!ما میخوایم محیطی تقریبا" سالم و عاری از هر نوع بیماری که مخصوص آبزیان هست رو فراهم کنیم و در کنار این محیط سالم ما نیز کمتر متحمل هزینه و اتلاف وقت بشیم .
یه سوال از شما دارم ، اکثر بیماری های مخصوص آبزیان با دمای بالا رو به بهبودی میره چرا ؟؟؟
البته منظور از دمای بالا ۳۰ الی ۳۲ درجه هستش چرا ؟؟؟ حالا شما دمای بالای ۹۰ درجه رو در نظر بگیر چی میشه ؟؟؟ این خوبه که شما برای جوشوندن وقت میزارید و به جای ۵ دقیقه ۱ ساعت میجوشونید اما واقعا" لازم نیست . در نظر بگیر آک من ۱۰۰ کیلو شن بستر داره بخوام برای هر ۱۰ کیلوش ۱ ساعت وقت بزارم کلی تلفات دادم من ۱۶ روز پیش ظرف مدت ۱۲ ساعت کل آک رو خالی شستشو ، ضد عفونی ، آبگیری و ماهی دار کردم بدون تلفات !!!
بحث ما اینجا سر وقت ، سرعت عمل و در عین حال رعایت اصول بهداشتی برای آکه نه انسان
حالا شما که استادی و ماشالا رو قله هم ایستادی هرطور راحتی عمل کن دو ضربدر دو میشه چهار ، یک به علاوه سه هم میشه چهار ، یک به اضافه یک به اضافه یک به اضافه یکم میشه چهار
موفق باشی استاد
شما فرض کن که من از ویکی پدیا گرفتم درسته که ویکپدیا همچیز داره ولی منم ده برابر ویکیپدیا کتاب دارم که قبلا خوندمشون و نیاز بهش ندارم و معمولا هم اطلاعاتی که در سایت ها و کتاب ها نوشته شده همه از یک منبع جامع بدست میاد برای همین شباهت زیادی باهم دارن. شما گفتی حرفتو بکرسی نمیشونی منم خواستم بهت بگم داری اشتباه میکنی همچنین نگفتم که ۱ ساعت بجوشونید گفتم برای ازبین بردن کامل میکروب ها باید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشونید.شماهم ماهی داشتی و میخواستی سریع انجام بدی ولی این دوستمون تازه اکواریوم را راه اندازی کرده و میتونه برای اینکار یکم بیشتر وقت بزاره. بقول خودت اتاق عمل نیست ,همچنین کلاس ریاضی هم نیست.درضمن من نگفتم که استادم اینارو میتونی تو کتاب های بچه دبستانی ها و راهنمایی ها پیدا کنی حالا چون شما بلد نیستی دلیل بر این نیست که من گفتم استادم!!!!وقتی اطلاعات پایین باشه بقیه را استاد میبینی البته دست خودت نیستا اونایی که تو "سده" هستن همشون اینجورین, امید وارم از حرفام ناراحت نشی!!!
۷:۳۳ ب٫ظ
کاربر عالی
۵ تیر, ۱۳۹۴
بابا بس کنید
همه باید نظر بدهند ولی شما دو تا دارید بحث میکنید تا اینکه نظر بدهید.
اصلا چه فرقی داره چجوری شن هارو ضد عفونی کنیم.
هر دو روش صحیح است و نباید به خاطر چیز های الکی رابطه دوستانه خودتون رو خراب کنید.
و اینم نمیشه که بگید تو بلد نیستی و اقا علیرضا یکم آروم تر جواب دهید فکر کنم زیادی تند رفتی.اتفاقا اقا یاشار از دوستان خوبمون هستند که تجربه هم دارند و الکی نمی گویند.
میدونم شما هم الکی نمیگید اما بازم باید نظرتون رو میدادید نه اینکه بحث کنید.
شاد باشید
کاربران زیر از REZA 4030 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
Amin Salehi, amir73, mohammad civil
۷:۴۷ ب٫ظ
کاربر عالی
۱۴ تیر, ۱۳۹۱
۹:۲۰ ب٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
خواهشا این مورد رو تمام کنید و دیگه ادامش ندین کلیه مطالب دوستان رو خوندم هم آقا یاشار درست فرمودن و هم آقا علیرضا.
ببینید آقا علیرضا شرایط ایده آل رو فرمودن که درست هم گفتن و قبوله اما آقا یاشار هم فقط ضدعفونی مورد نیاز جهت ماهی رو گفتن چون اینجا کاری به استریل و ... نداریم و همینکه دمای آب بالای ۶۰ -۷۰ درجه برسه کفایت میکنه باور کنید بسیاری از انگل های ماهی ها و بیماری های ماهیان آکواریوم در این دما از بین میرن ولی خب بسیاری از انگل ها و باکتری ها نیز با دمای ۱۰۰ درجه و بیشتر از اون هم به این راحتی از بین نمیرن و اینجا حرف آقا علیرضا منطقی تر میشه ولی برای شنهای آکواریوم خیالتون راحت یک دقیقه هم بجوشه کفایت میکنه هرچند بسیاری از باکتری های مضر هنوز باقی باشن ولی کار آکواریوم و ماهی ها رو راه می اندازه.
به هر حال ممنون از هر دو دوست عزیز و گرامی امیدوارم حرف های بنده هم طرف هیچکدوم از دو بزرگوار نباشه هرچند هر دو نفرتون درست گفتین.
ضمنا بنظرم بحث جالبی بود برای همین دستش نزدم و چیزی رو حذف نکردم مخصوصا اون مطلب آقا علیرضا حالا کپی یا هرچی که بود جامع بود.
کاربران زیر از مجتبی برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
َAMIN, حــا مــد αquα, amir73, یاشار, AliReza D.E۱۰:۱۲ ق٫ظ
کاربر عالی
۲۴ تیر, ۱۳۹۴
سلام دوستان
من از چهار ماه پیش یه آک ۶۰ لیتری راه اندازی کردم. همه چیز به نظر پایدار بود و ماهی ها که اون موقع گلد فیش بودن سالم بودن, تنها مساله ای که پیش اومد مرگ یکی از گلد فیشا بود که بلک گوست مرتب دمش میزد و البته بعد متوجه شدم.بعد از اون سه تا رامیزی و ۲ تا رنگین کمان و دوتا رد لاین به تانک اضافه شدن و گلد فیشا رد شدن. متاسفانه هر سه رامیزی هر کدام به فاصله یک هفته تلف شدن.من به بیمار بودن رامیزی ها مضنونم. (البته دو تا از رامیزی ها خیلی سریع سیاه و کف نشین شدن و تلف شدن و یکی دیگه بعد یه دوره بیماری انگلی و درمان که از ابتدا باهش بود و غذا هم نمیخورد تلف شد.)
بقیه ماهیای باقیمانده فعلا مشکلی ندارن.
ولی به نظر شما امکان داره سیکل آب به هم خورده باشه؟
آیا لزومی داره احتیاطا از باکتری ساز استفاده کنم؟
آیا میشه باکتری ساز رو در تانک همراه با ماهیاش استفاده کرد؟
كوير سرگذشت دريايي است كه عاشق خورشيد شده بود...
۳:۲۱ ب٫ظ
ناظم انجمن
ویرایشگر کامنت
ویرایشگر
۷ خرداد, ۱۳۹۳
درود
دوست خوبم رامیزی به کیفیت آب فوق العاده حساسه و حتی هنگام خریداری و انتقال به تانک باید خوب آب به آب بشه وگرنه تلفات میدید !!!
۱ - امکانش هست سیکل شما کمی دچار اختلال شده باشه با توجه به حجمی که تانکتون داره ، ثابت نگه داشتن پارامتر های آب در تانک های کوچیک کمی کار دشواریه .
۲ - استفاده از باکتری ساز در هیچ زمانی مشکل ساز نیست و تازه مفید هم هست . شما یه سیفون از کف بزنید و آب تازه جایگزین کنید و باکتری ساز به آب بزنید .
۳ - بله میشه و هیچ مشکلی نداره
موفق باتشید
کاربران زیر از یاشار برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
amir1358, حــا مــد αquα, gf254, Amin Salehiپرسیدند : بهشت را خواهی یا دوست ؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: kooshaa
95 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
1 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33972
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7677
نوشته ها: 164339
جدیدترین اعضاء:
...firoozeh, arudnkdommvvv, taha2005, 333mohammad, امیررضا, nadia.nمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003