۱:۴۴ ق٫ظ
کاربر ممتاز
۳۱ مرداد, ۱۳۹۳
۸:۰۳ ق٫ظ
کاربر عالی
۱۶ تیر, ۱۳۹۳
۹:۴۰ ق٫ظ
ناظر انجمن
ویرایشگر
۱۲ فروردین, ۱۳۹۳
۱۰:۰۰ ق٫ظ
کاربر ممتاز
۳۱ مرداد, ۱۳۹۳
۱۰:۳۶ ق٫ظ
معاون انجمن
معاون
Moderators
۳ خرداد, ۱۳۹۰
سلام
دوستان جواب دادن خدمتتون.
بستگی به مدل اون سیفون داره و در کل خوبه چون قدرت مکش بیشتری داره و برای تانک های بزرگ مخصوصا نباید دو ساعت سیفون کنید طی ۱۰ - ۱۵ دقیقه کار سیفون کاری تمام میشه و وقتتون گرفته نمیشه و بهتر هم آشغالها رو جمع میکنه ولی برای تانک های کوچک و به قول دوستمون با داشتن ماهی ریز و بچه ماهی همون سیفون های دستی معمولی بهتره.
۰:۰۹ ق٫ظ
ناظر انجمن
۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
۰:۱۳ ق٫ظ
کاربر ممتاز
۲۶ شهریور, ۱۳۹۲
۲:۱۸ ق٫ظ
ناظر انجمن
۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
۹:۵۸ ق٫ظ
ناظم انجمن
ویرایشگر کامنت
ویرایشگر
۷ خرداد, ۱۳۹۳
با سلام
دوست خوبم منم با نظر دوست خوبم آقا حنیف موافقم ، غذاهای مارک شرکتی معمولا" تا ۶ ماه پس از تاریخ مصرفشون هم قابل استفاده هستن حتی بعد از ۶ ماه هم قابل استفاده هست اما ارزش غذاییش رو دیگه از دست داده و فقط شکم پر کن خواهد بود
موفق باشید
پرسیدند : بهشت را خواهی یا دوست ؟ گفتم جهنم است بهشت بی دوست .
۱۲:۳۳ ب٫ظ
۱۱ بهمن, ۱۳۹۳
۱:۱۴ ب٫ظ
کاربر متخصص
ناظم
۱۲ فروردین, ۱۳۹۲
اینکه یهویی دمای آبو اینطوری پایین آوردی احتمال خیلی زیاد حیوون تلف میشه
اگه مطمئنی بخاری رو کشیدی ، یا تانک نزدیک بخاری و شوفاژ و شومینه هست یا دمای اتاق بالائه . بررسی کنین ببینین کدومه
کاربران زیر از ghomeyshi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
EzioAuditoreگیســـــو مــیان واژه برایم رهــــــــا نکن /
من از تبار واژه ی سرخ ســـــــــــیاوشم /
بـــــانو ! به قول حضرت استاد " شهریار " /
عاشق نبوده ای که بفهمی چه میکشم
۱:۲۹ ب٫ظ
۱۱ بهمن, ۱۳۹۳
ghomeyshi گفته
اینکه یهویی دمای آبو اینطوری پایین آوردی احتمال خیلی زیاد حیوون تلف میشهاگه مطمئنی بخاری رو کشیدی ، یا تانک نزدیک بخاری و شوفاژ و شومینه هست یا دمای اتاق بالائه . بررسی کنین ببینین کدومه
خدا رو شکر زنده موند...
بخاری چک کردم، از برق در آورده بودم.
فاصلش با بخاری هم متوسطه...
ولی دمای اتاق فک کنم یه ضره بالا هست...
آیا گلدفیش تو دمای ۲۸ دووم می یاره یا باید یه فکری کنم؟
۱:۴۲ ب٫ظ
کاربر ممتاز
۲۶ شهریور, ۱۳۹۲
۲:۰۹ ب٫ظ
کاربر متخصص
ناظم
۱۲ فروردین, ۱۳۹۲
حالت ایده آلش ۱۸ تا ۲۰ درجه هست اما خب معمولا تو تانک ها دماهای بالاتری داره . ببین گلدفیش تو دمای ۲۰ هم خوشحاله تو دمای ۳۰ هم زنده میمونه . مطلب اینه که اگه مثلا تو یه روز دما رو از ۲۰ ببری رو ۳۰ یا برعکس ، حتما حیوون کشته میشه . اینو بعنوان مثال میگم . حالا یه حیوونی ضعیف تره باید هر روز نهایت نیم درجه دما رو براش بالا پایین کنی یکی مقاوم تره اما همشون شوک میبینن
دیدی سونا که میری از حوضچه ی آب گرم میپری تو آبسرد چه حالی میشی ( چقدرم دکترا میگن هم برای پوست مضره هم احتمال سکته ی قلبی بالایی داره اما خب حال میده ) شما شاید تا آب بالای ۴۵-۵۰ هم بتونی آروم آروم باهاش کنار بیای شاید آب نزدیک به صفر هم بتونی باهاش کنار بیای اما این شوک جابجایی خیلی کشنده هست نه صرفاٌ خود اون دما
تازه آدمیزاد ۸۰ کیلوئه اون ماهی زور بزنه ۸ گرم . مهمتر اینکه آدمیزاد خونگرمه و پستانداران میتونن دمای بدنشون رو کنترل کنن اما ماهی خونسره
خیلی حرف زدم . خود دما کشنده نیست ولی شوک دمایی بشدت کشندس . مخصوصا واسه حیوون مریض
کاربران زیر از ghomeyshi برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
EzioAuditore, mohammadirani, mohammad civilگیســـــو مــیان واژه برایم رهــــــــا نکن /
من از تبار واژه ی سرخ ســـــــــــیاوشم /
بـــــانو ! به قول حضرت استاد " شهریار " /
عاشق نبوده ای که بفهمی چه میکشم
۲:۱۱ ب٫ظ
ناظر انجمن
۸ اردیبهشت, ۱۳۹۱
robinhood66_11 گفته
گلدفیش فقط غذا واسه خوردن داشته باشه دما اینا واسش زیاد مطرح نیس پسر خاله ی من دماشونو گذاشته ۳۱ مشکلی نداره ولی احتمالا تو ۲۵ ۲۷ کیف میکنه و این ذما شاید اذیتش کنه ولی ۲۸ درجه مشکلی نداره
دما و شوک دماییه که باعث تلف شدن میشه وگرنه هر دمایی که ماهی عادت بکنه میتونه تحمل کنه !! نه الان برید دما رو بذارید روی ۴۰ درجه سوپ ماهی درست کنید یا بذارید تو حیاط یخ بزنه دمای پایین در کل بدتر از دمای بالاست چون بروز بیماریها در دمای پایین بیشتره برای گلد فیش ۲۴ درجه دمای خوبیه ولی مقاومت ماهی در دماهای دیگه هم خوبه
عادت مهمترین مساله در این مورده
موفق باشید
کاربران زیر از Hanif برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
EzioAuditore۱۰:۵۵ ق٫ظ
۹ فروردین, ۱۳۹۴
۱۱:۱۱ ق٫ظ
ناظم انجمن
ویرایشگر
۱ بهمن, ۱۳۹۲
سلام
حداقل ۴روز قبل سیفون آکواریوم که به سیکل آسیب جدی وارد نشه
شما میتونید با آب شیر هم مدیا ها و فیلتر رو بشورید ولی نع همرو باهم
مثلا یک سری ابر ها و ۳۰ درصد مدیای بیولوژیک
و مثلا ۴-۵ روز بعد سری دوم
وهمینجوری ادامه میدید تا همه چی تمیز بشه
به سیکل هم آسیب وارد نمیشه
مدیا هارو لازم نیست با هر بار سیفون شست و شو بدید مثلا هر چند ماه یکبار به روش بالا یه شست و شوی اساسی بدید کافیه
ولی مدیاهای فیزیکی هر هفته باید شسته بشن
کاربران زیر از H∀ⓂΞD20 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
mohammadirani....
۱۱:۲۵ ق٫ظ
۹ فروردین, ۱۳۹۴
بابت سوال قبلی ممنون
داخل یه آکواریوم ۶۰ لیتری ،بعد از سیفون کردن حدود ۱۰ در صد آب و ریختن آب جدید آیا باید قطره بالانس آب بریزیم یا لازم نیست
یه سوال دیگه هم داشتم کپسول باکتوزیوم می شه وقتی ماهی داخلش آکواریوم هست بریزیم یا نه
یه سوال دیگه هم دارم برای جلو گیری از اسیدی شدن بیش از حد آب ویا سختی آب همون سیفون کردن و ریختن آب جدید کافیه یا باید به صورت متوالی آب کنترل بشه .
خیلی ممنون
جلو جلو تشکر می کنم...
۱۱:۴۵ ق٫ظ
ناظم انجمن
ویرایشگر
۱ بهمن, ۱۳۹۲
--شما تا ۲۰ لیتر هم جا داری که هر هفته سیفون کنی و مشکلی پیش نمیاد
دیگه ۱۰ لیتر جای خودش ... و وقتی شرایط آب نرمال باشه احتیاج نیست هیچ دارو یا کاندیشری به آب اضافه بشه ، مخصوصا اگه نوع غیر معتبرش باشه
-- بله میشه در صورت اختلال در سیکل به آکواریومی که ماهی داره باکتزیوم یا سایر باکتری ساز هارو اضافه کرد
-- با سیفون هفتگی و منظم ، تقریبا پارامتر های آب متعادل میشه و استفاده از گیاه طبیعی روی تعدیل PH موثر هست
البته به ندرت پیش میاد که PH کاهش پیدا کنه و اسیدی بشه و شما از بخواید اونو افزایش بدید
معمولا PH آب قلیایی میشه
ولی در صورت نیاز میشه از کاندیشر های معتبر شرکت هایی مثل تترا - سرا یا جی بی ال برای کاهش یا فزایش پارامتر های آب مثل ph - kh و... استفاده کرد
کاربران زیر از H∀ⓂΞD20 برای ارسال نوشته مفید تشکر کرده اند:
amir-djv....
بیشترین کاربران آنلاین:1031
افراد آنلاین کنونی: Mortezakh
210 مهمان
مشاهده کنندگان کنونی این صفحه:
2 مهمان
برترین نویسندگان:
مجتبی : 22934
ΡARSA : 4189
alirezaj : 3752
H∀ⓂΞD20 : 3661
حسنHTB : 3111
HAMID ESKANDARI : 2608
آمار کاربران:
مهمان: 575
اعضا: 33983
مدیران انجمن: 15
مدیر کل: 1
آمار انجمن:
گروه ها: 7
انجمن ها: 239
موضوعات: 7677
نوشته ها: 164377
جدیدترین اعضاء:
88bardia, ngvghhhbmahdi, ninja2020, as.h, moein.salamat, admintمدیر کل: شهریار (onlypet.ir): 3003